» »

Kdo bo na volitvah zmagal?

Kdo bo na volitvah zmagal?

1
2
»

Gandalfar ::

Ne spremljam aktivno teh stvari tako, da nisem seznanjen z vsem kar se dogaja. Tisti stavek si napisal v mnozini .. kdo je se taksen poleg Ruparja?

TBit ::

Ma naj zmaga "leva" opcija najman z 90%, bo folk saj spoznal kdo mu je sral na glavo skos vsa ta leta. Šele potem se bo na naslednjih volitvah kej bistvenega spremenil.

Aja ... po moje bi mogl tudi ukinit 2 poslanca za manjšini. Ne morjo imeti neke manjšine večje pravice kot jst (2x volijo poslance v parlament) Poleg tega ima glas za poslanca manjšine 100x večjo veljavo kot ostali glasovi na volitvah.

Keyser Soze ::

Figure of speach se reče temu.

Nekako lepše se sliši če rečeš sedijo ljudje, kot če bi rekel sedi človek.

1/90 ti ni dovolj? No ja počakajmo še Jelenkota. Bomo videli, če bo njegova pijanska dobila epilog. Čeprav dvomim. Pa sigurno bi se našel še kakšen. Pretepač ali kaj podobnega. :)

Drugače pa... Meni se še eden zdi preveč. Sigurno ne bi nihče maral HDDja z 1/90 bad sektorjev? Ki jih tudi LL format ne odpravi.

gpg ::

Mimogrede, kaj je Rupar sploh naredil? Ne najdem na Internetu, kaj je pravzaprav storil.

Daedalus ::

Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

gpg ::

Hvala. Torej je šlo za to: "Vse to pa iz razloga, ker je odredil, da se stroški kazenskega postopka, ko je zasebno tožbo izgubil, v višini 509.060 tolarjev plačajo iz proračuna Občine Tržič."

Preden začnem proslavljati zmago pravne države, ne bi bilo odveč slišati, zakaj se je odločil, da odredi, da se to plača iz občinskega proračuna. Nenazadnje mu ob njegovih prihodkih res ne bi bilo problem plačati 500 jurjev.

Daedalus ::

Ja zakaj pa bi plačeval on, če pa lahko nekdo drug? Samo to je in nič drugega... Žalostno ampak resnično - ma dosti plače, ampak išče bypasse. Sej takih je dosti. Samo zdaj so Ruparja potegnili iz naftalina. Oziroma, kot mi je zadnjič razlagal nek funkcionar MF ZLSD (citirano): "Samo počakaj, pa boš videl, da se bo še kakšna afera pojavila pred volitvami." Ko sem mu odgovoril, da takšna oblast, ki ve za nepravilnosti, pa jih izrablja v predvolilne namene, velja en kurc, pa je bil tiho. In to je tudi en vidik precej žalostnega stanja duha v slovenski politiki. Ampak, kaj čemo. Sej so tam po volji ljudstva, a ne?
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

koga volit? (strani: 1 2 3 416 17 18 19 )

Oddelek: Problemi človeštva
94645090 (27161) poweroff
»

Volitve (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
28150256 (43541) Keyser Soze
»

Parlamentarne volitve

Oddelek: Loža
442255 (1413) smash
»

Rezultati državnozborskih volitev 2004 (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Problemi človeštva
49027374 (17413) iration

Volitve - oddaj glas (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
736704 (5178) Gandalfar

Več podobnih tem