» »

Fahrenheit 9/11

Fahrenheit 9/11

1 2 3
4
5

jype ::

Thomas: link?

http://www.pbs.org/cringely/pulpit/pulp...

I trust him, for he is an IT expert. Poleg tega, da je American.

Thomas ::

yupe - na volitvah 2000 ni bilo nobenih touch screenov.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

OwcA ::

Tole ni več samo neouksno, ampak že kar neužitno.
Otroška radovednost - gonilo napredka.

jype ::

Thomas: tole je pa žirafa?

jype ::

No, šalo na stran, tule je tista strahota od volilnega stroja:

http://www.bushcountry.org/bushcountry-...

perci ::

Da ne govorimo o tem, da je guverner floride pa čist slučajno takrat bil Bušev brat.

Pa da so namenoma sestavili t.i. butterfly ballot, ki si jo lahko ogledate spodaj

In v cem je fora? Jah, kot vidite je prvi na seznamu Bush, drugi je Al Gore, vmes na desni pa Bat Buchanan. Kakorkoli ze, zraven Gorovega imena sta dve piki. Zdej, kaj se je zgodilo. Glupim američanom (ampak tokrat res glupim) neke stvari niso ble jasne, zato jih je veliko preluknjali kar obe luknji - tako so bile njihove glasovnice neveljavne, veliko pa jih je glasovalo kar za Pata Buchanana, ker je pac njegova pikica bila druga na glasvonici. In glede na to, da je bil takrat guverner Bušev brat zadeva se bolj smrdi.

Tko, da tisti, ki govori, da te volitve niso bile zmanipulirane, ne ve kaj govori.

Analysis 1: Predicting expected number of Buchanan votes from Bush and Total votes
BUCHANAN = 65.76 + (.00002376)(Total Votes) + (.00343081)(Bush Votes)

This regression equation estimates reliably the number of Buchanan votes we would have expected in Palm Beach County (R-squared=.751719, p=.0001). By this calculation, Buchanan should have received 601 votes in Palm Beach County instead of 3,407.

In short, Gore lost as many as 2,806 votes in Palm Beach County because of confusion over the ballot.


Torej, Pat Buchanan je v Palm Beach countyju dobil 6krat več glasov kot v drugih okrožjih >:D. Očitno je imel tam res dobro kampanjo ;).

No, vsaj vemo, kdo je res prinesel Bušu zmago. Pat Buchanan :).

Aja, pa da ne bo kdo govoru o nepristranskih medijih. Tuki mate CNN članek z naslovom Butterfly ballot cost Gore White House

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: perci ()

poweroff ::

Zigga: To, da kongresenatorji ne preberejo vseh zakonov, ki jih sprejmejo.
Kar pa ...
a) ni res: vsak zakon prebere "vsaj en" kongresenator, saj ...
b) je irelevantno, saj ...
... je to bolj naloga ustreznih delovnih teles.
Tu Moore pač sledi načelom populističnega novinarstva.


Bodimo natančni. Moore govori o Patriot Actu.

To, da poslanec ne prebere zakona o spremembi zakona o zlaganju kamnov na Šmarni gori je seveda posem razumljivo. Da pa ne prebere - natančno in večkrat - zakona, ki bistvenoposeže v človekove pravice, je pa nedopustno.

Prav tako, kot je nedopustno, če so "ustrezna delovna telesa" kar NSA, CIA in FBI.
sudo poweroff

Ziga Dolhar ::

Mattthai:

bodiva natančna: gospod senator govori, da vsak poslanec ne prebere vseh zakonov. Da ne prebere natančno in večkrat tako pomembnega zakona, je precej neokusno. Hkrati pa siljenje nasprotnega izraža veliko nezaupanje v "ustrezna delovna telesa".

(Saj bi pri tem dodal, da so delovna telesa "strokovna" in posamezen poslanec ni strokovnjak, tako da naj lepo zaupa telesu, pa ne bom ... tolko mi pa spet niso uprali možgan! :))

Sicer pa, poslušite Britney! >:D

p.s.: Matthai, si bil včerej morda na 24ur? Nič te niso podpisali ... ;((

--

dodatek: z "delovnimi telesi" oba misliva na parlamentarne odbore, ne?
https://dolhar.si/

Zgodovina sprememb…

Balandeque ::

Torej glede ameriških volitev je stvar precej preprosta. Al Gore je imel demokratično možnost pritožbe na izid. Tej možnosti se je odrekel, odtlej in zato pa so volitve "pravnomočne" in demokratične.

Glede embedded novinarjev: kljub vsemu gre po mojem za doslej naboljšo obliko spremljanja vojne. Prej smo pač gledali, kar so posneli vojaški snemalci, iz Iraka pa smo videli tudi posnetke, ki bi jih vsaka normalna vojska zaplenila. Temu, da ameriška vojska povsod na fronto vlači novinarje, se je pa posmehoval in čudil že Hošiminh. Kake hude koristti od tega res nimajo, prej veliko škode in PR opravil. Recimo, v Čečeniji bi se precej manj hudega zgodilo, če bi imel BBC povsod objektive.
Involvement and commitment is like an eggs-and-ham:
the chicken was involved - the pig was committed.

Caligula ::

Belakarkoli, vrhovno sodisce (ki je eno izkmed redkih v svetu kjer se za sodnike celo ve kako so politicno opredeljeni kar je meni nadvse cudno), je preprecilo vnovicno stetje glasov. Gospa, ki je bila zadolzena za stetje glasov je v sem ze pozabil kaksni-tesni zvezi z Jebom Bushem,.. Jeb Bush je izbral podjetje, ki je uredilo volilno infrastrukturo,..

Skratka nehajte uporabljati besedo demokraticen. Pa ce so bli demokrati kilavi to se ne pomeni ,da Bushevci niso goljufali, lagali, izkrivljali.

Pa dajte si tisti preprosti ljudje, ki kot Bush razmisljate dvodimenzionalno in v vrednostih 1,0 ali crno belo ali dobro, zlo, vgradit dve diodi v glavo ,da se vas lazje opazi.

Pa da se se vedno najde folk, ki si upa ocitat, da je folk proti Bushu tudi proti ZDA, je sploh znak pomanjkanka inteligence.
Ameriki sta v tem smislu dve-preprost folk, ki pac samo tako razume stvari in jim jih je treba poenostavit v nulo pa se malo boga zadaj dodat, pa folk, ki razmislja.

Malo nenavadno je, da ma predsednik kake razvite drzave absolutne apatije med intelektualci po svetu.

Mogoce sem izjema samo meni se zdi, da naj bi bil predsednik inteligenten clovek z sposobnostjo zaznavbanja problemov in njihovo resevanje.
Noben problem nima le dveh resitev in ni resljiv le na dva nacina ampak je ogromno nians vmes med dvema skrajnima tockama.

Butastim ljudem je po svoje lazje, ker je obicajno izbira med dvema nacinoma lazja, ker se tudi pac psiholosko pripravis, da je mogoce tvoja izbira napacna.

Inteligenten folk pa v i9sti situaciji vidi 50 ali vec moznosti in njihove posamicne posledice. Pa se stvari malo zapletejo. Samo se pa stvari naceloma bolje resijo in to dolgorocno.

Bush je naredil se eno Palestino v Iraku in to bo trajalo in trajalo. Ker majo premalo vojakov in zdaj nimajo jajc zahtevat vec novih, sploh varnostno ne bo nic reseno, ker tako kot v Afganistanu, ne kontrolirajo niti 5% drzave. V Iraku predvsem mest ne kontrolirajo.

In tam se ze dolgo ne bojujejo vec proti teroristom ampak dejansko tudi Iracanom, ki pa jim raje pravijo teroristi.
Bo pa Bush tudi, ce zmaga vejetno cedalje bolj osamljen. NBlairu se maje stolcek, Avstralci so zelo jasni glede zelje po takojsnjem umiku iz Iraka in ma tamkajsnja vlada ze hude probleme zaradi tega, Poljaki pritiskajo h umiku,.. skratka, ce zmaga, zna biti edini v svoji "koaliciji".

poweroff ::

Zigga - baje da sem bil res, ampak nisem gledal in nekako mi ne uspe najti posnetka na netu...

Balandeque, Caligula: to je res, da je Vrhovno sodišče preprečilo štetje glasov. Ampak v pravni državi odločba Vrhovnega (ustavnega) sodišča velja. In pika. Lahko, da je bilo politično motivirano, prav je, da se to kritizira, ampak odločitev je treba spoštovati. Like it or not.

In Gore je rekel, da mu odločitev ni všeč, a jo bo spoštoval. Rad bi doživel tako izjavo kakšnega slovenskega politika.
sudo poweroff

Keyser Soze ::

Mathaii. Odločitev Vrhovega ali Ustavnega (saj ne vem kateri je odločal) sodišča je pa alfa in omega ter nezmotljiva???

Take predispozicije se mi zdijo nadvse butaste. Mislim, da v teh organih ne sedijo ultimativni strokovnjaki s pravnega področja. Temveč samo politično bolje podprti ljudje, ki jih prekaša po znanju in izkušenosti marsikateri "manjši" sodnik.

Ji je treba zaupati... Seveda. Pravica je slepa. In izgleda, da je najboljše če je ljudstvo tudi.

P.S.: Goru zamerim tudi to vdanost v usodo. Včasih se vprašam, če je bila to res tako pametna poteza.

Zgodovina sprememb…

Balandeque ::

Ne izkoristiti pravnega sredstva, nato pa propagandno kričati da so vsi prodani, je tako... no... jelinčičevsko. Te stvari (sestave sodišč, pa predsedniški mandati) so v trdnih ustavnih ureditvah izravnane na daljši rok. Sicer pa so na prav tem vrhovnem sodišču razveljavili precej republikanskih domislic, tako da Moore, Keyzer in Caligula malce preveč posplošujejo. Menim pa, da 4 ali 8 let Busha za zgodovino ne bo pomenilo prav dosti. Irak bi moral slej ko prej napasti tudi demokrat in po 11/9 bi nujno padla raven čl. pravic. Zadnje čase pa prav uživam v fenomenu, kako je nenadoma vodstvo ZDA začelo v ogorčenih pogovorih zaposlovati tudi tajnice v našem podjetju. Nimam linka, ampak mislim, da gre pri Mooru in protibušizmu za podoben holywoodski fenomen kot so bili BMX bicikli po E.T.-ju, mambo po Drty Dancingu in dinozavri po Jurskem parku.
Involvement and commitment is like an eggs-and-ham:
the chicken was involved - the pig was committed.

Caligula ::

Bush bo dolgo znan kot zacetniki novega Vietnama.
A nebi blo mal cudno, ce bi vrhovno sodisce vedno razsojalo v prid republikancem?

Pac, ko gre hudo za nohte-ala predsednistvo-se pa pozna.

Koga briga Moore. Moore je pac en clovek propagande. Kot, da je Moore alfa in omega vsemu folku, ki je proti Bushu.
Moore je dober za razsvetljevanje Americanov, ki so leni in rabijo stvari zbrane na enem mestu pred TVjem.

To je storil on.

Od kjepa tebi ideja, da je on meni nek genij, nepristranski clovek,.. pa pojma nimam. On pac opravlja svojo funkcijo.

Odin ::

Glede na to, da v Iraku umre povprecno (vec kot)10krat manj ameriskih vojakov na mesec, kot jih je umrlo na mesec v Vietnamu bo zgleda se kr nekaj casa minilo, da bi ta vojna bila "drugi Vietnam". 70-80let:\

DavidJ ::

Belakarkoli, vrhovno sodisce (ki je eno izkmed redkih v svetu kjer se za sodnike celo ve kako so politicno opredeljeni kar je meni nadvse cudno), je preprecilo vnovicno stetje glasov.

Ta je seveda popolnoma prazna. Sodniki zveznega Vrhovnega sodišča se menjajo po vsaki zamenjavi predsednika. On sam jih tekom mandata ob potrditvi Senata zamenja, ker gre za tako še za eno orožje v rokah predsednika proti Kongresu, čeprav za biti to palica z dve različnima koncema.

Tako je bilo tudi po izvolitvi Clintona, ki je nastavljal svoje polnih 8 let. Zato je Moorova izjava, da so bili 'hudobni pravičniki' prijatelji Bushevega očeta, iz trte zvita.

Eni pa tuki to čist veselo pojejo.

:\
"Do, or do not. There is no 'try'. "
- Yoda ('The Empire Strikes Back')

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: DavidJ ()

poweroff ::

Keyser: Mathaii. Odločitev Vrhovega ali Ustavnega (saj ne vem kateri je odločal) sodišča je pa alfa in omega ter nezmotljiva???
Ni nezmotljiva, vendar jo je treba spoštovati.
To seveda ne pomeni, da če obstaja še kakšna možnost pritožbe, da se je ne sme izkoristiti, ali da se ne sme skušati doseči sprejem novega zakona ali npr. popravka ustave, vendar odločitev JE TREBA spoštovati, dokler s obstoječimi pravnimi sredstvi ni narejena sprememba.

Težko razumljivo?

Dajmo pogledat iz drugega konca.
Recimo, da velja, da odločitev Vrhovnega sodišča (pri nas je ekvivalent Ustavno sodišče) ni treba spoštovati. Potem je toliko manj za spoštovati ostala sodišča in ustanove. Kateri instrument torej potem lahko uporabimo za uveljavljanje svoje volje?
Moč, se pravi orožje.

Konkretno (če velja to, kar očitno ti zagovarjaš): če me ustavi policaj in mi izreče kazen zaradi prehitre vožnjje, ga pač ustrelim. Ko pridejo na kraj dogodka njegovi kolegi, postrelim še njih. Če imam za sabo dovolj "strelcev", bom zmagal jaz, sicer me bodo ustrelili.

Policaj me lahko ustavi ker se mu tako zahoče. Tudi njemu ni treba spoštovati zakonov in odločitev sodišč.

Al Gore na pomoč pokliče vojsko in na Florido odvrže jedrsko bombo.

Itd.

Skratka, če pristanemo na to, da se nekaterih odločitev sodišč (tistih, s katerimi se ne strinjamo) ne spoštuje, potem pristanemo na brezpravje. Na vladavino gole sile.

Tam pa ne zmaga tisti, ki ima prav, pač pa tisti, ki ima večjo puško.

Tako je bilo v človeški družbi pred tisočletji - sedaj pa je drugače. In očitno ne brez razloga.
sudo poweroff

Keyser Soze ::

Matthai, pretiravaš.

TheJack ::

Ta je seveda popolnoma prazna. Sodniki zveznega Vrhovnega sodišča se menjajo po vsaki zamenjavi predsednika. On sam jih tekom mandata ob potrditvi Senata zamenja, ker gre za tako še za eno orožje v rokah predsednika proti Kongresu, čeprav za biti to palica z dve različnima koncema.

Sodniki ameriškega zveznega vrhovnega sodišča imajo dosmrtni mandat. Ko kateri umre, imenuje drugega trenutni predsednik in potrdi večina v Senatu.
Kolikor mi je znano, Clinton v svojih dveh mandatih ni imenoval niti enega.

http://en.wikipedia.org/wiki/Supreme_Court_of_the_United_States

DavidJ ::

Še v trenutni sestavi sta 2 iz časa Clintona.
"Do, or do not. There is no 'try'. "
- Yoda ('The Empire Strikes Back')

TheJack ::

Res je. Glede tega sem se zmotil. Prav sram me je, ker sem tako neumnost napisal. Najponižneje se opravičujem.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: TheJack ()

Daedalus ::

Keyser - ne pretirava. Ima popolnoma prav. Če ne verjameš njemu ali meni, si poglej stanje v katerih od držav, kjer še niso vzpostavljene institucije pravne države. Irak, recimo, tam vlada brezpravje. In svoj prav bo na koncu uveljavil tisti, ki bo imel več vojaške sile, da si bo lahko na začetku z grožnjo, kasneje pa z institucijami uveljavil svoj prav. Upoštevanje teh institucij pa vedno temelji vsaj na dveh stvareh - ena je, da jih prebivalstvo spozna za legitimne, druga pa je grožnja z uporabo fizične prisile, če jih ne upoštevaš.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

DavidJ ::

Tudi jest dolgujem nekaj po sebi posipanega pepla, saj sem mislil, da imajo sodniki časovno omejen mandat.

Zdej preverjeno nimajo.

;>
"Do, or do not. There is no 'try'. "
- Yoda ('The Empire Strikes Back')

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: DavidJ ()

BlackHole ::

Posnetki Busha, kako mislim da sedem minut ne naredi absolutno nič, ko mu povejo, da je v WTC priletelo letalo

Včeraj sem gledal F 9/11 in pri tem posnetku res nisem slišal, kaj je "agent" prišepnil Bushu na uho. A vi ste to slišali al kako? Očitno nimam prave verzije RIP-a.:(


Torej, Pat Buchanan je v Palm Beach countyju dobil 6krat več glasov kot v drugih okrožjih . Očitno je imel tam res dobro kampanjo ;).

A tale Pat B. je samo v Palm Beachu dobil toliko glasov, drugje se pa volivci niso motili al kako?
LP Marko

TESKAn ::

Ja in kaj naj bi mu agent povedal? Da je čas za njegov popoldanski dremež? Kaj drugega bi lahko še bilo takega, da bi bilo bušu nujno treba povedat?
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

Keyser Soze ::

Daedalus, ti tudi pretiravaš. Vsi ene atomske in Irak omenjajo če ne bi ljudje upoštevali odločitev Vrhovnih sodišč. Kaj, a je pisalo na odločbi, da so volitve bile pravilne in na zakonu utemeljene ter da pritožba ne zadrži izvršitve?

Bull, moj point je. Da takšna reakcija Gora še zdaleč ni bila na mestu. In za moje pojme je on ravno tako odgovoren za nepravilnosti, ki so se dogajale takrat kot Bushev bratec & company.

Dopuščati nepravilnosti, ko imaš v rokah ti in samo ti določene pravne vzvode je neodgovorno. In to zaradi česa? Lastne lenobe, razočaranja,...?

P.S.: Naj sedaj iz tvojega in Matthaijevega nasprotovanje sklepam, da bi bila isto vdana v usodo in tako dala rep med noge kot ga je Gore?

poweroff ::

IRONIJA ON
Ne, midva bi naredila najmanj državni udar. Ali pa vsaj investirala par milijonov v lokalno al-kajdo in washingtonske snajperiste.

To bi bila očitno primerna reakcija.

Pa na hrvaško mejo bi tudi že včeraj poslala vojsko in specialce (ki jih država redi, kot je rekel nek politik pred časom).

Sicer bi umirali nedolžni ljudje in tudi midva bi imela probleme, ampak odločen je treba biti, ne? Le zakaj bi bil kdo nad mano, sploh pa neka smešna ustava in zakoni...
IRONIJA OFF
sudo poweroff

Keyser Soze ::

Ne bit preveč pameten. Brez ironije.

BlackHole ::

Ja in kaj naj bi mu agent povedal? Da je čas za njegov popoldanski dremež? Kaj drugega bi lahko še bilo takega, da bi bilo bušu nujno treba povedat?

Hehe, bom pa drugače vprašal. Kako pa ti in ostali gledalci ve(mo)š, kdaj je bil tisti vrtec posnet? :D
LP Marko

Keyser Soze ::

Pomoje je tisti gospod Bushu povedal, da je pozabil iti na WC in bo imel v kratkem polne hlače. Zato takšen butast in zaskrbljen pogled.:D

P.S.: Saj ni mogel vedeti, da jutranji pasulj deluje odvajalno....

poweroff ::

Kako pa veš, da je al-Kajda izvedla napad na WTC? In da je napad sploh bil?
sudo poweroff

MadMicka ::

BlacHole, če bi bila tista zadeva z vrtcem izmišljena, potem bi Bush oz. njegovo osebje takšno stvar zanikali.

BlackHole ::

No, jaz nič ne trdim, samo "počasi sklepam", ampak kako pa ti veš, da Bush tistega ni zanikal. Mogoče se mu sploh ni zdelo vredno, mogoče je, pa ti ne veš.
LP Marko

Caligula ::

Blackhole, Bushev PRovec je dejal ,da je predsednik na zacetku ravnal kakor pac je, da pa je kao v nadaljevanju pokazal, da se je zadeve odlocno lotil in napadel Afganistan,...

Skratka so potrdili ,da je se naprej bral zgodbico o kozljickih.

BlackHole ::

To je pa bilo verjetno takrat, ko sem malo zadremal vmes. :D
LP Marko

BigWhale ::

No ja, jaz vem, da ce bi mi nekdo povedal, da se mi je v wtc tresknil avion, bi najprej malo sedel in razmislil... :)) Kaj sele, ce bi bila dva aviona...

Nevem no... Pa nisem probusist :P

username ::

No ja, jaz vem, da ce bi mi nekdo povedal, da se mi je v wtc tresknil avion, bi najprej malo sedel in razmislil...
Good point, BigWhale.

Če se zgodi tako težka p**darija, se človek mora najprej malo umiriti in razmisliti. Bolje to kot da bi prvo sekundo začel skakat pa se dret nepremišljene ukaze.
I've got a solution for the rainforest: napalm the lot. (Jeremy Clarkson)

Keyser Soze ::

Jp, sploh Bush ker on res vse vodi in nima nikogar za sabo niti nad sabo ter z njim nihče ne manipulira. To pa ne. Kaj takšnega se pa še ni zgodilo.

MadMicka ::

username, BigWhale, eno je, da se človek umiri in razmisli, drugo pa je, da bi moral tak človek najprej prekiniti branje pravljic in se skupaj s svojimi svetovalci! umiriti in razmisliti...

Mislim, če bi bil ti na počitnicah z družino in bi ti nekdo sporoču, da se ti je bajta porušla, se bi takoj nehal sončit, se usedu skupaj z družino, posvetoval, začel zbirati dodatne informacije, pakirat kufre in kar je tega....

BlackHole ::

Ja saj mogoče ga pa ta novica sploh ni presentila. Mogoče je samo pomislil:"ma so zgodni!" :D
LP Marko

Caligula ::

Ne, zdrav sposoben clovek si takoj zagotovi vec informacij. Proba razumeti z iskanjem novih informacij. Bush pac nima intelekta, ki bi bil vajen delovanja na osnovi informacij.

Tam notri je pac praznina. Nobenih alarmnih zvoncev. Username bi pac rekel karkoli ,da bi opravicil Busha. Dejstvo je, da je to kar je storil Bush ena izmed moznih reakcij. Ampak ne za sposoben, odlocen in inteligenten folk.

Ze to, da je samo bral (brez neke vidne spremembe ali, da bi vsaj popolnoma zmrznil...) kaze, da se v tisti prazni glavi dejansko ni dogajalo nic. NIC. Njega je bilo pol treba povlect strran in mu razloziti kaj naj si misli. Tako kot vedno.

Sej brezveze, da so mu sploh sli takoj povedat. Itak s tistim intelektom nima kaj dodati.

d0rK ::

Men je pa tok dobr k spila golf :D :D :D :D ... =)))))))))))))))
En moment govori o tezki politiki, drug moment pa komentira njegov swing.

Al pa una: "We'r gonna smoke em' out"... Kot najvecji Redneck :D ...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: d0rK ()

Caligula ::

Pa sej to so enga kmetavza z barbecua ugrabili pa ga stlacli v obleko pa mu kravato zavezal.
Se lovski psi bi mogl bit skos zraven pa tobak bi mogu zvecit :D

Aja sej veste-on se dela neumnega >:D
Ker je to nekaj, kar bi si nek predsednik ZDA celo sel privoscit :D

Vcasih so tile zagovorniki Busha porav posebna bitja :D

Dajte res kaj lepega povedat o njegovem intelektu. Najdlje kar si je kdo upal je, da je rekel ,da ne more biti totalni idiot, ce je tisti faks (kamor ga je spravil ocka) koncal :D

Ja! Can't argue withj that!

Dajte no.
Thomas, povej nam kaj lepega o njegovem intelektu. Takrat med kozlicki je on verjetno razmisljal. Reseval svetovne probleme-a je treba prestico po diagonali ali naravnost v usta stlacit >:D

Dajte si narest uslugo pa si kje snemite kak posnetek kakega Clintonoveg govora,.. Verjemite, da ste ze pozabli kako je tisti clovek inteligenten. Sokirani boste. Ker ste ze pozabli. Res. Ker razlika je neverjetna. Tale chimp... :D

No ja-vsaj govori.

Odin ::

Kayser, Caligula in podobni...
Ali lahko kdo od vas trdi da je pametnejsi od njega?
Ne pozabite... On JE predsednik ZDA.

DavidJ ::

> In kaj trdi nasprotna stran? Da je notri en blazen intelekt?

Yup, Yale producira same cepce.
"Do, or do not. There is no 'try'. "
- Yoda ('The Empire Strikes Back')

perci ::

Yup, Yale producira same cepce.

Ne, ne same tepce. Ampak kaksnega pa tut. Pa ni nic narobe s tem - vsaka fakulteta kakega tepca sproducira. Sam to se ne pomeni, da ga je treba dati za predsednika ZDA.

perci ::

Pa ko smo ze pri tepcih.

Noam Chomsky je v očeh nekaterih na tem forumu, ki Bushu priznavajo vso pamet sveta, eden največjih tepcev.

Ker Bush pač ima tisto dilpomo iz Yalea, to avtomatsko pomeni, da je zelo inteligenten.

To, da je Chomsky doktoriral na Harvardu, da ima čez 20 častnih diplom fakultet po vsem svetu, da je deloval na inštitutih po celem svetu, da ima nevemkolk raznoraznih svetovno priznanih nagrad za svoje delo, je pa pač postranska stvar.

Sicer pa smo ze vajeni te dvolicnosti. Se sploh ne sekiramo več.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: perci ()

Thomas ::

Čimpski ni idiot. Evil genij prej.

Ziga Dolhar ::

No prav. To odpre popolnoma novo dimenzijo.

V tej sem pripravljeni Bušu priznat genijalnost. Idiotizma.

p.s.: Thomas, včasih me s svojim spustom prav neprijetno presenetiš.
https://dolhar.si/

Zgodovina sprememb…

CCfly ::

Ali lahko kdo od vas trdi da je pametnejsi od njega?
Ja.

Ne pozabite... On JE predsednik ZDA.
"In America, anybody can be president. That's one of the risks you take."
- Adlai Stevenson (1900-1965)
1 2 3
4
5


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Michael Moore

Oddelek: Problemi človeštva
202175 (1502) Vajenc
»

Bush zmagal na volitvah? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Problemi človeštva
40822310 (16301) Phil
»

plusi in minusi administracije ZDA (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

Oddelek: Problemi človeštva
57227614 (19943) mlamat
»

Moore v slogu Stallmana (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / --Nerazporejeno--
694940 (4940) AtaStrumf
»

Tajna sodišča za strice teroriste

Oddelek: Loža
141885 (1521) Tarzan

Več podobnih tem