» »

Fahrenheit 9/11

Fahrenheit 9/11

«
1
2 3
...
5

alyF ::

Kdo uspel videt to čudo? Za mene, ki ne spremljam veliko situacije preko ocena, je bilo navedenih veliko šokantno-zanimivih ugotovitev. Koliko od njih drži, vedo le vpleteni, ampak nekatere ugotovitve lahko vzamemo za dejstva. Res zanimivo, kaj vse demokracija dopušča in odpušča :D.

undefined ::

Resnica boli, to je sigurno.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: OwcA ()

Brane2 ::

Sem si ravnokar odgledal zadevo.

Gateparajoče. Bushie ne samo da bo zgubi na volitvah, srečen bo lahko če ga ne bo kdo prej poču.

Sem bil rahko skeptičen glede na vse kritike na netu. Čeprav je verjetno Mooore zagrešil marsikako napako, jih povsem očitno manj kot v Columbineu in je nezgrešljivo in trdno pokazal pravi razlog za vojno v Iraku in umiranje folka na vseh straneh.

Sicer pa mislim, da je nekdo že pred menoj ugotovil, da je Moore preozek. Vsa s*anja, ki jih pripisuje Bushu, so v bistvu zasluga pretekle administracije in ne samo Busha. Bush je le naletel "na mino".

Žal mi je le, da George mogoče ni uspel pokazati, da le ni tako slab človek, preden ga bodo izžvižgali. Jebat ga, pač ni iz materiala za predsednika...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Brane2 ()

Poldi112 ::

Sicer ga se nisem gledal, ampak se bojim da bo vseeno spet izvoljen.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: sketch ()

Tr0n ::

Nic kaj pretresljivo novega. Kapitalizem 101 for Dummies :).

Tody ::

mnja mene je tud zadeva dost pretresla... sicer ima vsak medalja dve plati in bushy pač skrbi za svojo rit in kot je tron reku da kapitalizem 101

Thomas ::

FYI - nič bistvenega v tem filmu ni res. Preden se preveč razvnamete. ;)
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Zheegec ::

Sem ga gledal že nekaj časa nazaj (takoj po premieri) in je res izredno zanimiv >:D
Je že slučajno v Sloveniji?
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Black Dragon ::

Neki je sigurno res in to je Bush je kavbojski KEKEC...:D

Evo glejte ta film in vidite pravega Busha... no sej se ne čudm da so američani na ravni 15-letnika po razmišlanju... :\

Zgodovina sprememb…

Thomas ::

Hehe .. no, kaj je _res_ v tem filmu? :\
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Zheegec ::

Hehe .. no, kaj je _res_ v tem filmu? :\

Glej ga, ne pa da vnaprej nekaj govoriš.
Saj ti itaq ne bo všeč, to mi je že vnaprej jasno...
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Brane2 ::

NE glede na vse pomankljivosti mislim, da 911 nosi vsaj nekaj solidnih sporočil, poleg ostalih nakladanj seveda.

Recimo to, da bi morala država kot je USA biti bistveno previdnejša pri osebnih interesih svojega predsednika.

Predsednik, ki je tako zelo povezan s Savdijci itd, je nezanesljiv. Nikoli ne veš, kdaj tak predsednik lovi svoje namesto javnih interesov.

Tudi tista fora s FoxNews ni ravno Mooreova pogruntacija, saj je bila slišana takoj po izvolitvi.

Res je tudi AFAIK večinoma vse o "koaliciji voljnih", ki je bila farsa.

Verjel bi tudi podatkom o novačenju nabornikov in o plačilih personala. O tem sem že prej na usenetu slišal marsikaj zanimivega, tudi od tipov, ki so baje služili na Balkanu in v bližnji preteklosti na Kosovu.

Ameri so rekrutirali vsakogar, ki je rabil denar in je bil vsaj malo podoben vojaku. Po schnellkurzu so ga poslali na bojišče.
Ni treba biti ravno Einstein, da ugotoviš, da so generali vedeli, da se bodo taki "vojaki" izživljali nad folkom, kradli itd vendar jim to ni bilo pomembnejše od končnega cilja. Rabili so "polnilo"- folk ki bo sicer povprečen a zadosti uporaben za 80% stvari.

Ob tem bi pripomnil še nekaj o dvojnih merilih Amerov. CNN je bil pred leti poln novic o "vikend četnikih", ki so med tednom pridno delali v tovarnah, za vikend pa pobijali folk v kriznih področjih in jim kradli imetje. O.K. Če se je dogajalo, je prav, da se izve in kaznuje.

Sedaj se pa Amerom dogaja to, da njihovi "vojaki" na veliko nosijo stvari iz Iraka kar v osebni prtljagi in nihče jih ne nadzoruje preveč vneto. Ja, krajo obravnavajo kot ilegalno a če veš, da folk nosi tudi zlato s sabo in ga prodaja ne Ebayu, ti je jasno, da vojsko preprečevanje tega v bistvu ne zanima. Če bi jo zanimalo, bi obsodila tak folk na resne zaporne kazni (recimo 15+ let) in ene par talentov tudi ustrelila.

A kje bo potem dobila rekrute ?

V deželi, kjer se vse tako intenzivno gleda skozi $ so TV izjave vojakov, da so tam "iz občutka dolžnosti" tudi rahlo smešne.

Moore lepo pokaže začetno navdušenje marincev, ki jasno delajo za soliden denar in hočejo opraviti delo čimprej in jasno čimlažje zaslužiti. Tako so poučne, čeprav pričakovane razne scene novincev, ki se ob glasbi navdušujejo nad tem, kako bodo zažgali iraške opice in priznavajo, da so v začetku streljali na vse, kar so videli. Jebat ga, hočejo domov in to čimprej, zato je veliko bolje kak šaržer preveč kot premalo.

V bistvu je problem Amerov tam, da ni zadosti denarja za vojake. 100k$ na leto za tista sranja očitno ni povsem dovolj. Če bi vojaki dobili denimo 250 k$/letno, bi se protesti utišali, če bi pa vojski zmanjkalo $$$ in bo padla na 50 k$/leto, potem bodo kar naekrat vsi mirovniki.

IMHO je tip vsaj vprašanje vojske genialno obdelal. Ni rekel tega naglas (ker bi ga potem vsi obtoževali da serje po ubogih marincih v Iraku), je pa zbral podatke, jih prikazal in prepustil končni seštevek gledalcu.

Enako verjetno se mi zdi tudi to, da je Bush napadel Irak zaradi WMD & 9/11 povsem na blef. Govora o njegovih načrtih o tem je bilo še pred napadom 9/11.

Tudi izkoriščanje političnega vpliva za pridobitev nadaljnjega političnega vpliva se mi zdi verjetna. Tako Bush & Co skrbijo, da so znanci vedno pri vrhu odločanja in v smislu "vrana vrani..." vzdržujejo svojo moč, ne da bi za to morali kazati kake posebne sposobnosti. Uporabljajo sedanji vpliv za bodoče zaslužke.

Ni videti, da bi Moore kaj dosti nasprotoval temu, da imajo Savdijci v lasti cca 7% ameriškega kapitala. Ni mu pa prav, da ljudje ne vedo, kaj so imeli oni od tega in v katero vojno bodo še morali zaradi prikritih tokov kapitala.

Ena večjih napak F911 se mi zdi časovna ozkkoglednost. Moore slika Busha kot precej nesposobnega hudičevega sina, v bistvu pa je večina opisanih problemo starejšega izvora in so posledica splošne ameriške politike in ne ravno G.W.Bushev patent.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Brane2 ()

Zheegec ::

Našel je tudi dobro taktiko za zaje**vanje senatorjev;
Najprej pokaže, kako US Army namerno novači predvsem revne mlade Američane za v vojsko, ker potrebujejo denar za študij. Na drugi strani je pa senat, ki je odobril napad na Iraq, in od vseh senatorjev ima samo eden (ali dva) tudi dejansko svojega sina v Iraku, kar je logično, saj imajo senatorji dobro plačo in sinovom ni potrebno služiti denarja za študij.
Moore pa seveda nesramno pred senat in ponuja senatorjem vpisnice za v US Army: Operation Iraqi Freedom za njihove sinove :D
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

jype ::

Na temo filma: http://www.bushgame.com/

DavidJ ::

Potem ko me je danes ob nečloveški jutranji uri prebudil frend, ki se je po mescu bivanja v Oregonu vrnil domov, sem ga lahko vprašal, kaj si tamkajšnji ljudje mislijo o tem filmu. Odgovor je bil dokaj presenetljiv. Zadnji mesec so TV programi polni predvolilne vsebine. Kandidata nekaj povesta in to je nato v live analizi več ur. V skladu s trenutnim ozračjem ljudje jemljejo ta film skoraj kot izključno Kerryevo politično propagando -- zelo z rezervo.

PS: Je pa mescu v ZDA prinesel domov kapo National Rifle Association. Columbine anyone? ;>
"Do, or do not. There is no 'try'. "
- Yoda ('The Empire Strikes Back')

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: DavidJ ()

Thomas ::

Ma se mi sploh ne da raziskovat, kaj je vse narobe v tem filmu.

Samo tole v trezen premislek:

Investicije Saudujcev v US so zanemrljive.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Vikking ::

jah tip si je zastavu cilj da prepreči Bushu vnovično izvolitev. Tukaj je šel v skrajnosti in prikaz ter poudaril največje napake...Kar pomeni da lahko pri vsakem osebku isto narediš, sej nihče ni brez napak!

Bush gor ali dol, Amerika se bo šla še vedno svetovnega policaja, pa če je glavni protikandidat Bushu, vietnamski heroj, potem vemo kulk je ura... Da bo spet na veliko služila vojaška industrija!!

Thomas ::

Manj kot 1% imajo Saudijci v FDI, kateri predstavlja 10 do 15% ameriške ekonomije.

No, cel Bližnji vzhod ima manj kot 1%, Evropa ima 70%, Kanada 11% v FDI... tko nekako.

A nisem jest teh stvari že davno razložu, teh številskih razmerij?

A se ni tudi atta trudu vam to dopovedat?

Pol pa pride en MM in reče "7% ameriškega gospodarstva" in vsi suckerji takoj pelejo. Jezusmarija! :D
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Tody ::

jao thomas spet izivaš... chill out nisi več 15 let star....

Kar se tiče senatorjev je bilo pa carsko... enden je celo zbežal :D
Tudi če Kerry zmaga bo mogu nekdo pobrisat svinjarijo, ampak mi smo smo nemočni opazovalci tko da bili
živi pa videli

MadMicka ::

V globaliziranem svetu, kjer je kapitalsko povezanih nešteto podjetij iz razno raznih držav, se najde človek in do procenta točno pove, katera država ima koliko kapitala v drugi državi.

Mislm, halo, pamet v roke.

Wox ::

Ko govorite o procentih, dajte mal z viri podkrepit zadevo, ker se mi tole od Thomasa zdi čisto amatersko nakladanje.

Thomas ::

Zgleda, da bi eni še nekej brcali, dokler ne dam linka. Pa kakšen Rožle še potem.

Ampak zakaj ne zahtevate linka od Moora? Ker vam pove simpatične stvari, jest vam pa govorim nesimpatične?

Samo je problem, če se ti Moorovo nakladanje zdi simpatično. Pomeni, da si nekoliko sick nature - hočeš slabo.

Torej:

Moore trdi, da "je 7% gospodarstva Amerike v rokah Saudijcev". Jest trdim, da je Saudija relativno ekonomsko nepomembna in da ima manj kot 1 promilo deleža v ekonomiji USA.


Izvolijo!
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Thomas ::

> ker se mi tole od Thomasa zdi čisto amatersko nakladanje.

A bejš? A še?
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Wox ::

Naklada Moore in nakladaš ti. S tem da Moora razumem zakaj naklada, saj služi s tem denar. Nevem pa kako lahko kdo slepo verjame nekemu dokumentu, ki je poleg vsega še prosto dostopen. Jest ne verjamem več nikomur. Še samemu sebi ne.

Thomas ::

Ne bit kar nihilist! Preudari kako verodostojen link sem dal.

Kaj jest morem zato, če vas je Michael Moore debelo nahecal. Ali pa če vas heca moj link.

Kdor ne zna presoditi, naj se v debato pač ne meša. Sploh ne s kakšnimi vrednostnimi sodbami.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

DavidJ ::

Na drugi strani je pa senat, ki je odobril napad na Iraq, in od vseh senatorjev ima samo eden (ali dva) tudi dejansko svojega sina v Iraku, kar je logično, saj imajo senatorji dobro plačo in sinovom ni potrebno služiti denarja za študij.

Ameriški senat šteje 102 senatorja. Če ima le eden svojega sina v Iraku, to pomeni, da prispeva vsak stoti senator enega vojaka. Ali prispeva vojaka tudi vsak stoti navadni ameriski državljan? Kdo zdej bolj prispeva? Senatorji ali navadni državljani?

:P
"Do, or do not. There is no 'try'. "
- Yoda ('The Empire Strikes Back')

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: DavidJ ()

Thomas ::

A ne vidiš davids, da so čist zaslepljeni? Kar reče ikona Moore, tega sploh ne preverjajo. Čeprav, jasno, statistično bi pričakovali 0 senatorjev z otrokom v Iraku. Ampak to je že previsoka matematka.

Zanimivo pa je, da Moore jo pa dobro obvlada in njegov štab takele "lahko je nasesti zadeve" prav namenoma kreira. Mu pomagajo pri prodaji filmov.

Če ga v Ameriki kdo preveč kritizira, ima pa pesjan celo hordo odvetnikov, ki takoj zagrozijo s tožbo.

Michael Moore je najslabše, kar ZDA lahko ponudijo. Strup.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Thomas ::

No ja, mogoče sem s tem naredil krivico Čimpskemu. Moore in Čimpski sta enake baže tipa.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Keyser Soze ::

They are more than welcome.

Ko ni opozicije je šele sranje(Laže tako eden kot drugi, resnica je pa vmes - samo najti jo je treba). Drugač pa...
Vi ste že čist v problemih človeštva in sploh niste več umetniški.
OM, F, G!

Thomas ::

Onadva sta klovna, ne opozicija. Opozicija so v Ameriki (trenutno) Demokrati, pa par neodvisnih.

Čimpskega in Moora imajo pa za klovna, ki kažeta, kako tolerantna je Ameriška demokracija. Svoboda govora in vsekakršnega izražanja.

Predpostavlja pa, da vsakega bulla ljudje ne bodo požrli. Evropejci ga - samo to je njihov problem.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Tody ::

ah brez veze...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Tody ()

CCfly ::

@Thomas: Res misliš da je vsak Evropejec tako zaslepljen da ne more ločiti politične propagande od resnice ?

Drugače pa tole od Moora je lepljenka. Vzemite z zrnom soli.

Thomas ::

Ja, večina Evropejcev naseda Mooreu - še v Canesu mu dajo zlato palmo - večina Američanov ve, da je bedak.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Thomas ::

> Drugače pa tole od Moora je lepljenka. Vzemite z zrnom soli.

To naj bi se konzumiralo brez soli. Ker nekoliko soli ti da vedeti, da je povsem neokusno. :D
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Keyser Soze ::

Thomas, oprosti za to, ampak. Nisi najpametnejši. In še zdaleč ti ni znano vse na tem svetu. Tako da ni treba biti en glasnik resnice.

V redu si pač navdušen nad ZDA, razumem in ne nasprotujem. Ampak označevanje ostalih za nespametne je pa kratko malo butasto.

Drži se fizike, računalništva, ipd. Kar ti gre. To pa pusti pri miru, ker edino znanje, ki ga imaš izvira iz CNNa ter Googla. Kar je dobro za tisto prej, ampak en klinc za politiko. Prava politika se odvija v ozadju. In stvari za katere ne veš je pravo veliko in ne malo morje.

Malo se prizemlji. Ti ne bi škodilo.:)
OM, F, G!

Thomas ::

Mi je prav žal. Večina Evropejcev se je tukaj odrezala kriminalno slabo. Nasedla Mooreu in še naprej zavestno naseda Mooreu. HOČE mu verjeti, čeprav je tip holivudsku manipulant. Mogoče mu HOČE verjeti TUDI zato, ker je holivudski manipulant. Top profesionalec, ki je v svoje mreže z levo roko dobil kar večino neameriške populacije in dobro tretjino domače, ameriške.

Ne rečem pa, da bi se v zemljepisu pa Evropejci ne odrezali bolje. Ne rečem tudi ne, da v aritmetiki se pa ne bi Japonci najbolje.

Čimpski ima povsem enako taktiko. Lovi v svoje mreže na isti način, ampak nek ožji sloj. Skoraj samo levičarske intelektualce. Moore je pa prekosil vzornika s tem, ker je poleg teh zajel še večino tistih, ki se za intelektualce nimajo.

V glavnem - recite:

Hvala Thomas, ker si nam povedal, da gre za prvoaprilsko natego!

:D
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

MadMicka ::

Thomas, način dopovedovati svoj prav, kot to ti delaš, je neprimeren in kot si morda opazil, pripelje do tega, da ti človek nasprotuje ne glede na to, ali imaš prav ali pa ne. Nekako ti manjka politične modrosti.

Glede kapitala: Če npr. Sava Tires d.o.o. vloži kapital v Avstrijo, ali je potemtakem v Avstrijo vložila ZDA ali Slovenija (če že kapital lociramo po državah, kar je v današnjem svetu vedno težje)?

Thomas ::

> Thomas, način dopovedovati svoj prav, kot to ti delaš, je neprimeren

Človeka nauči mislit. Nauči ga previdnosti pri predpostavkah in pri skakanju v zaključke.

> in kot si morda opazil, pripelje do tega, da ti človek nasprotuje ne glede na to, ali imaš prav ali pa ne.

Ponavadi imam prav. Če pa nimam, ne delam problemov. Praši kebra in mu omeni zamrzovanje zemlje, če se ne bi spomnil, kaj mislim.

> Nekako ti manjka politične modrosti.

Ne kandidiram do 2032 nikjer, na nobeno politično funkcijo. Sladko se mi jebe za politično popularnost.

> Glede kapitala: Če npr. Sava Tires d.o.o. vloži kapital v Avstrijo, ali je potemtakem v Avstrijo vložila ZDA ali Slovenija (če že kapital lociramo po državah, kar je v današnjem svetu vedno težje)?

Ja, ampak povezana lastništva so zajeta v metodologijah, don't worry!
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Tody ::

kok bulshita se je napisala v teh parih postih da bo dovolj za celo leto :D

p.s. Go bush go ! You da man !

Thomas ::

A si lahko konkreten, Tody?

Kaj je bull? Razen tvojih postov, se ve?
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

BigWhale ::

Dajte se umirit... Resno.. Tema je odjadrala...

... Ma ne, bejzte v lozo...

Tody ::

Velecenjeni kolega Thomas

Ti vidiš res in samo res do svojega nosa... Zapiču si se v unih 7 % in drkaš do konca o nekih podatkih k ti jih jest lahko še maljon natresem pa se lahko povezani z tem al pa ne uglavnem kr ene odstotke mečes sem in tja kok je kdo vlagal v zda pa v europo, lepo je bilo rečeno da je ta dokmunetarec sestavljanka in da je moore bore malo posnel... tisto ko laufa za kongresniki,ene par družin,in to k kaže amabasdo. Vse ostalo so druge televizije posnele. In začetej je najbolj zanimiv 6 televizij reče da je un drugi kekec zmagov potem pa foxs reče da je Bush pa je že bila pizderija. In seveda to so naredl zato ker jim je bilo dolgcaj in ne zato da so tvojega bušija spravil gor... Čez cel dokumentarc pač kaže povezanost busha z zanimivim ljudmi okoli svetovnega dogajanja... Nikoli ni nč rekel da je Bush za karkoli kriv in da je prasec. V javnih govorancah ki jih je imel bush se je ene 2x tko lepo zaklal da res ni... In da thomas poglej si film in potem komentiraj... ne pa da začneš nabijat kdo je komu kej denarja dal in kdo ma koga v lasti...

Tukaj se gre po mojem mnjenju najmanj za denar, gre se za način vodenja svetovne politike in njene posledice za katere te pa sicer boli kurac(tvoje besede) zato končujem tale post...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Tody ()

Azrael ::

Ogledal sem si film in...

Vsaj po moje je namen filma šokirati, veliko govoriti in malo povedati... Če drži samo polovica kritik ( Link1, Link2), je film ravno toliko dokumentarec, kot Cameronov Titanic. Nekaj res osnovnih dejstev drži, ostalo pa je prikrojeno in izkrivljeno potrebam filma. Mene film ni prepričal.

Glede presedniških volitev, mnogo raje vidim da ostane Bush. Zakaj ? Kdor je že začel vojno, ne glede na razloge, naj jo tudi konča, tako ali drugače (upam na uspeh, poraz bi bil zelo slab cel svet) . Nočem, da se Kerry kiti s tujim perjem. Tudi ne vem ali se je kdaj v zgodovini ZDA na volitvah zamenjal presednik, ko je bila država v vojni.

BTW. Kerry se mi zdi še večji klovn kot je bil kdajkoli Bush, na žalost pa ne en ne drug kandidat nista tip karizmatičnega voditelja, kot je bil npr. Clinton ali Reagan, ki mu folk sledi ne glede kaj dela. Mislim, da tudi demokrati v resnici nočejo spremembe v vladi.

LP, Azrael

[popravil tipkarsko napako]
Nekoč je bil Slo-tech.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Azrael ()

Thomas ::

Dost govoril, nič povedal, Tody.

Mi je "prav žal", da sem razsul teh famoznih 7%. Ko boste to akceptirali, gremo lahko naprej. Prej pa nima smisla.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Thomas ::

> Mislim, da tudi demokrati v resnici nočejo spremembe v vladi.

Jasno, da ne. Realno je, da je Clintonca predsednica 2008. Da bi pa zdaj prišel nek Kerry ... je pa kriza za vse. Sploh za Demokrate.

Senator Kerry je v 19 letih svojega senatorovanja povedal 7000 besed. Toliko jih jest spišem na dan. Ne mislijo čisto resno z njim. Toliko, da so se znebili Deana in Gorea, ki bi še bolj zasrala vse.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

jype ::

A lahko zvem eno dobro lastnost danasnje ameriske administracije?

Double_J ::

Ne, ker jo nočeš zvedet.
Dve šivanki...

jype ::

Zgodovina sprememb…

Keyser Soze ::

Jaz ga pa še nisem gledal. In glede na odzive udeleženih ga bom sigurno. Saj ste mu naredili kar hudo reklamo. Če povzroči toliko polemik mora biti že zanimiv.

Drugače pa. Patetično. Tale politologija ki jo zganjate tu se mi zdi en kvašenbulžic. Analiziranje politike na takle način je približno na nivoju Dannyja. Toliko kolikor preberete v "cajtngih" veste, za ostalo pa uporabljate steklene krogle od starih mam. Politične modrosti ni. To je približno tako kot da bi rekel, da ti manjka Loto modrosti ker nikoli ne zadaneš na Lotu.

Skratka natolcevanje, ki je še toliko bolj patetično, ko začne ena ali druga stran vpiti kako prav ima in oh, in sploh nezmotljiva ter vleči na plan razne "dokazne fajle". Je tudi mene že kdaj zaneslo, pa vem da me ne bo več.
OM, F, G!

Tody ::

se podpišem pod zgorni post :D
«
1
2 3
...
5


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Michael Moore

Oddelek: Problemi človeštva
202175 (1502) Vajenc
»

Bush zmagal na volitvah? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Problemi človeštva
40822311 (16302) Phil
»

plusi in minusi administracije ZDA (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

Oddelek: Problemi človeštva
57227616 (19945) mlamat
»

Moore v slogu Stallmana (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / --Nerazporejeno--
694940 (4940) AtaStrumf
»

Tajna sodišča za strice teroriste

Oddelek: Loža
141885 (1521) Tarzan

Več podobnih tem