Forum » Zvok in slika » [DivXviD] Yamada predvajalniki
[DivXviD] Yamada predvajalniki
piki64 ::
@jebediah: za spremembo slikic in jezika ne rabiš drugega kot MTKRemaker. Kdo ima source kodo ne vem, to morda bi znal povedati Jan.
Sicer pa tako ni za pričakovati, da bi bila source koda javno dostopna, kajti potem bi se lahko našel nekdo, ki bi imel zlobne namene in bi serijsko uničeval playerje določene znamke.
LP, Piki64
Sicer pa tako ni za pričakovati, da bi bila source koda javno dostopna, kajti potem bi se lahko našel nekdo, ki bi imel zlobne namene in bi serijsko uničeval playerje določene znamke.
LP, Piki64
Zgodovina sprememb…
- spremenil: piki64 ()
rpalcic ::
Živjo! Če so podnapisi s končnico SUB, ki so par MB dolgi in imajo zraven še datoteko s končnico IDX, no, če so to Vob-Sub podnapisi (al kaj so?), potem sporočam, da na Yamadi 6700 (PYPS V1) lepo delajo!!!
testirano z cdrw, film Resident Evil Apocalypse.
lp
testirano z cdrw, film Resident Evil Apocalypse.
lp
Fury ::
rpalcic odlicna novica! To je pa res ql da delajo.. no sej je logicno ker so pac direkt DVD podnapisi to :)
Hi!
No ja res da je ena informacija več, vendar za tiste ki že imajo posnete CD-je to nič ne pomaga. Če pa na novo snemaš, pač v srt prekonvertiraš.
Sicer pa res, le tako naprej. Takšnih postov se človek razveseli.
Lp, Piki64
No ja res da je ena informacija več, vendar za tiste ki že imajo posnete CD-je to nič ne pomaga. Če pa na novo snemaš, pač v srt prekonvertiraš.
Sicer pa res, le tako naprej. Takšnih postov se človek razveseli.
Lp, Piki64
No, khhm, nekaj bi pa vseglih vprašu. S katerim programom se da take SUB (+IDX) skonvertirat v SUbRip? Subtitle Workshop?
Ker če snemaš na DVD-je ni blema, samo če maš namen dat na cd, pa se mal zatakne z dolžino, saj gre večinoma čez omejitev 80min cd-ja (tiste z več MB pa delajo samo ene xy firme, ki jim ne zaupam, pa še povsod jih ne bere).
Ker če snemaš na DVD-je ni blema, samo če maš namen dat na cd, pa se mal zatakne z dolžino, saj gre večinoma čez omejitev 80min cd-ja (tiste z več MB pa delajo samo ene xy firme, ki jim ne zaupam, pa še povsod jih ne bere).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: rpalcic ()
podtalje ::
Še Yamada nima source code, kaj šele JAE.
Vse kar na Yamadi dobijo, je firmware od Mediatek-a, potem pa zamenjajo logotipe.
SDK orodja za MTK1389 sicer zagotovo obstajajo, vendat jih ni zunaj Mediateka pomoje ni videl še nihče.
Vse kar na Yamadi dobijo, je firmware od Mediatek-a, potem pa zamenjajo logotipe.
SDK orodja za MTK1389 sicer zagotovo obstajajo, vendat jih ni zunaj Mediateka pomoje ni videl še nihče.
e-marko ::
Za tiste 3 ali 4 MB lahko komot prepečeš cd.
Če pa to ni opcija potem pa moraš podnapise ripnit podobno kot z dvd-ja.
Za to vrsto pdnapisov mislim, da lahko uporabiš kar vobsub. Malo je zamudno, ker moraš za vsako črko pač potrditi, da je pravilna (tako kot če ripaš podnapise z dvd-ja z SubRip-om).
Upam, da sem prav napisal, ker sem tole počel samo enkrat.
LP
Če pa to ni opcija potem pa moraš podnapise ripnit podobno kot z dvd-ja.
Za to vrsto pdnapisov mislim, da lahko uporabiš kar vobsub. Malo je zamudno, ker moraš za vsako črko pač potrditi, da je pravilna (tako kot če ripaš podnapise z dvd-ja z SubRip-om).
Upam, da sem prav napisal, ker sem tole počel samo enkrat.
LP
...somebody, somewhere...
še eno vprašanje glede večjezičnih podnapisov (tip: Garfield.es.srt): kakšna je kratica za španske (ES ne spozna), srbske (SR ne spozna), pa tudi če je glede oznake za slovenske kaj novega?
Druge (EN, HR) spozna (kot angleške oz. hrvaške).
Druge (EN, HR) spozna (kot angleške oz. hrvaške).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: rpalcic ()
dejomar ::
včeraj sem kupil yamado 6700 in ko poskusim vrteti divx film mi odnapisi ne delajo poskusil sem z več vrstami podnapisov sam nobena ne dela ko na daljincu pritisnem subtitle mi pokaže prečrtan krožec kot da podnapisov ni na cdju poskusil sem z pyps firmwre, originalnim, jae v1, v2
povejte mi kaj delam narobe
povejte mi kaj delam narobe
stay cool
T.P. ::
Še vedno mam problem naložit nov SW, probu sem že 6 vrst CD CDRW, naj bo to PYPS ali pa JAE SW vsakič mi napiše UNKNOWN DISK. Ima kdo idejo ali pa je reklamacija edina rešitev?
tony10 ::
poglej, ko pečeš nov CD z fw morš dat ime CD-ja "MEDIATEK" tam ko maš "NOVO" al pa "NEW" v ang. verziji nerota.
lp
mam pa tud eno vprašanje: po inštalaciji P.Y.P.S - verzija V2 fw na yamadi 6700 sem opazil, da v setup-u pri vnosu tipk 1-3-7-9 dobim na displey vse podatke, tam ko pa je "regionalna koda" pa ni nobene številke al pa drugega znaka, je čist prazn, prej je bla recimo "2" al pa "0" ...
na SETUP funkciji pa mam pod "regija" na voljo tudi "slovenija", kar pr prejšnjem FW ni blo... al je to to , al je kej narobe z FW od pyps-a..
lp
mam pa tud eno vprašanje: po inštalaciji P.Y.P.S - verzija V2 fw na yamadi 6700 sem opazil, da v setup-u pri vnosu tipk 1-3-7-9 dobim na displey vse podatke, tam ko pa je "regionalna koda" pa ni nobene številke al pa drugega znaka, je čist prazn, prej je bla recimo "2" al pa "0" ...
na SETUP funkciji pa mam pod "regija" na voljo tudi "slovenija", kar pr prejšnjem FW ni blo... al je to to , al je kej narobe z FW od pyps-a..
rikola ::
Pozdravljeni, imam YAM6700 in mi ne predvaja DivX filma z AC3 zvokom ločljivosti 736x400(zvok in podnapisi so, za sliko pa je Yamadin logo), kar je logično glede na max. 720x576 za DVD format. Zanima me, kateri program uporabljate samo za prekodiranje v zmanjšani ločljivosti, pri čemer bi zvok ostal neprizadet (še vedno AC3).
Hvala za odogovor in lp!
Hvala za odogovor in lp!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: rikola ()
Jan(JAE) ::
@T.P.
Ja nujno mora bit ime medija na katerem je FW MEDIATEK. Nujno mora bit FW oblike MTK.bin in zaravn še kakšne datoteke, ker nekateri playerji medijev z vsebino manjšo od 2 mb ne preberejo. Medij obvezno zaključi. Se pravi nadaljne pisanje na medij ne bo mogoče.
Opravičujem se za vehamentno razkazovanje podkovanosti in znanja slovenščine. Še posebej hiper-ju. Upam da nisem še koga užalil.
Ja nujno mora bit ime medija na katerem je FW MEDIATEK. Nujno mora bit FW oblike MTK.bin in zaravn še kakšne datoteke, ker nekateri playerji medijev z vsebino manjšo od 2 mb ne preberejo. Medij obvezno zaključi. Se pravi nadaljne pisanje na medij ne bo mogoče.
Opravičujem se za vehamentno razkazovanje podkovanosti in znanja slovenščine. Še posebej hiper-ju. Upam da nisem še koga užalil.
www.jae.si
Jan, kaj pa vprašanje okoli regionalne kode, ki sem ga postavil dva post-a višje??
kej je to ql, da mi ne pokaže nobene cifre tam v okvirju ??,k prej je bla "2" in se je dal spreminjat, zdej pa se ne da...
kej je to ql, da mi ne pokaže nobene cifre tam v okvirju ??,k prej je bla "2" in se je dal spreminjat, zdej pa se ne da...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: tony10 ()
Fury ::
tony10 moras bit v preferences podmeniju potem pa stisni 1379 in bos imel moznost zamenjave regije (na sred ekrana mas cifro) - das na 0 in je odklenjeno.
fury, sem že bil tam, sam veš kaj je bla fora: na prejšnjem fw je bla tam "2" in sem sam prestavu na "0", zdej ja blo pa čist nakonc in sem moral vse znake in črke najprej prelistat da sem pršu do številk... ja zdej je pa OK..
ChiefThunder ::
Alo, fantje, kje lahko z gotovostjo dobim Yamado 6700?
tnx
tnx
... po liniji najmanjšega odpora. ;)
Valentin ::
@T.P.
> Snemam image z NEROm.
Samo, ko ima fajl v zipu končnico iso. Odzipaš in posnameš kot sliko.
Če pa so v zipu že fajli razpakirani, torej MTK.BIN, pa verjetno še neki dumiji, odzipaš in snemaš direkt. S tem, da moraš takrat CD lastnoročno poimenovati MEDIATEK.
Sicer pa, če na računalniku pogledaš tisti CD, ki ti ne dela, kaj vidiš gor ?
V vsakem primeru mora vsebovati MTK.BIN.
> Snemam image z NEROm.
Samo, ko ima fajl v zipu končnico iso. Odzipaš in posnameš kot sliko.
Če pa so v zipu že fajli razpakirani, torej MTK.BIN, pa verjetno še neki dumiji, odzipaš in snemaš direkt. S tem, da moraš takrat CD lastnoročno poimenovati MEDIATEK.
Sicer pa, če na računalniku pogledaš tisti CD, ki ti ne dela, kaj vidiš gor ?
V vsakem primeru mora vsebovati MTK.BIN.
Na FW s strani UMAX mi na CD-ju prikaže :mtk6700v2.ISO, na FW, ki sem ga potegnil z JAE ftp: 6700v2.iso. Oprostite moji nevednosti, ampak z Yamado6600 je bilo isto pa je šlo. Tu pa očitno nekaj delam narobe. Nekje se mi je pokazalo mtk.bin in še neki DUMMY in še DUMMY+nekaj. A bi blo to tisto pravo? CD sem ročno poimenoval MEDIATEK.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: T.P. ()
@T.P.: Resnično ne vem, kako lahko eni stvar tako zakomplicirate. V vseh primerih (original, PYPS, JAE) je najprej v zipu. Tega je potrebno odzipat (kako res mislim da ne rabim pisat). Nato se gre v NERO-ta. Če se uprablja NERO Express se izbere opcija "Disc Image or Saved Project" in se odpre ta *.iso ki je bil v zipu. Če uporabljaš NERO Burning ROM pa daš opcijo "Open" in odpreš +.iso iz zipa.
V obeh primerih daš Finalize CD (zaključiš CD) in to je vse. Za vse ostalo te nerabi boleti glava.
Praktično je to opis že zgoraj 100x razloženih stvari vendar korak po koraku.
LP, Piki64
V obeh primerih daš Finalize CD (zaključiš CD) in to je vse. Za vse ostalo te nerabi boleti glava.
Praktično je to opis že zgoraj 100x razloženih stvari vendar korak po koraku.
LP, Piki64
Valentin ::
@T.P.
> Na FW s strani UMAX mi na CD-ju prikaže :mtk6700v2.ISO, na FW, ki sem ga potegnil z JAE ftp: 6700v2.iso.
Očitno ne veš kaj pomeni zapeči sliko.
Ne more ti pokazat potem na CD-ju 6700v2.iso, če v Nerotu zapečeš sliko.
Pa če pečeš sliko, se ti CD že sam poimenuje prav, to je MEDIATEK.
Mislim, da ga v tem primeru niti ne moreš sam poimenovati.
Še enkrat navodila, upam, da ti bo sedaj jasno:
1. odzipaj firmware zip v neko mapo, tam mora biti potem nek fajl ime.iso
2. v Nerotu izberi z 'Recorder/Burn image' ime.iso iz te mape
3. nastavi 'Finalize CD'
4. nastavi Write speed na čim manjšo
5. nastavi Write method na 'disc at once'
4. klikni 'Burn'
P.S:
Če po 1. točki v mapi ni iso fajla ampak že razpakirane zadeve, potem pečeš na običajen način.
> Na FW s strani UMAX mi na CD-ju prikaže :mtk6700v2.ISO, na FW, ki sem ga potegnil z JAE ftp: 6700v2.iso.
Očitno ne veš kaj pomeni zapeči sliko.
Ne more ti pokazat potem na CD-ju 6700v2.iso, če v Nerotu zapečeš sliko.
Pa če pečeš sliko, se ti CD že sam poimenuje prav, to je MEDIATEK.
Mislim, da ga v tem primeru niti ne moreš sam poimenovati.
Še enkrat navodila, upam, da ti bo sedaj jasno:
1. odzipaj firmware zip v neko mapo, tam mora biti potem nek fajl ime.iso
2. v Nerotu izberi z 'Recorder/Burn image' ime.iso iz te mape
3. nastavi 'Finalize CD'
4. nastavi Write speed na čim manjšo
5. nastavi Write method na 'disc at once'
4. klikni 'Burn'
P.S:
Če po 1. točki v mapi ni iso fajla ampak že razpakirane zadeve, potem pečeš na običajen način.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Valentin ()
Jago ::
Neverjetno.
Ljudje se za đabe trudijo in delajo popravke, tu pa si deca niti uradnih navodil ne prebere, kaj sele da bi malo po forumu pobrskali. Najboljse da kar svoje dvd kar pikiju na dom po pošti pošljete da vam upgrejda.
Al vam naredijo fajl ISO al bin vedno je ista pesem.
Saj je prav da se pomaga uporabnikom, samo kar je prevec pa je prevec.
Ljudje se za đabe trudijo in delajo popravke, tu pa si deca niti uradnih navodil ne prebere, kaj sele da bi malo po forumu pobrskali. Najboljse da kar svoje dvd kar pikiju na dom po pošti pošljete da vam upgrejda.
Al vam naredijo fajl ISO al bin vedno je ista pesem.
Saj je prav da se pomaga uporabnikom, samo kar je prevec pa je prevec.
Se ponižno opravičujem, če sem preveč težil ampak KONČNO mi je uspelo doseči isti jezik z mojim NEROm. Se iskreno zahvaljujem za pomoč in potrpljenje. Naložil sem MTZ v2 in uvodna slika je pravo olajšanje za oči. Podnapisi s čžš delajo super( razen številčne omejitve znakov ) in tudi podnapisi sub delajo sinhrono, gre FF REW. Zdaj popravim le še STAND BY diodo, da bo rdeča z manj svetilnosti in zelena v ON.
Jan(JAE) ::
@T.P.
Res me veseli da ti je uspelo modificirat diode. Ampak uspelo ti je tudi izgubit garancijo. A mi lahko prosim serijsko od yamade poveš .
Še za ostale: Vsako odpiranje yamade vam prekine garancijo. Ampak kaj sploh blebečem, to je že itaq splošno zanan stvar.
Res me veseli da ti je uspelo modificirat diode. Ampak uspelo ti je tudi izgubit garancijo. A mi lahko prosim serijsko od yamade poveš .
Še za ostale: Vsako odpiranje yamade vam prekine garancijo. Ampak kaj sploh blebečem, to je že itaq splošno zanan stvar.
www.jae.si
Klemenn ::
grr, kaj to sovražim
naredim podnapise, lepo sprobam z bsplyerjem...nič ne zaostajajo
pol pa v jamado dam, pa stvar zaostaja 100 na uro
grr, mogl bi met kaki emulator, da bi na računalniku sprobal kak bo na yamadi delalo
naredim podnapise, lepo sprobam z bsplyerjem...nič ne zaostajajo
pol pa v jamado dam, pa stvar zaostaja 100 na uro
grr, mogl bi met kaki emulator, da bi na računalniku sprobal kak bo na yamadi delalo
vem, da me boste ZDELE napadl, sam vseen: kaj je s .SUB podnapisi, mam kr ene par filmov s temi podnapisi, pa nobenih ne kaže na yamadi. ko gledam ta isti film na compu, piše v Bsplayer-ju 23,8 FPS al pa še manj..
neki sem zasledil, da mora bit glih 25 FPS za sub podnapise -al je to to in kako se reši (razen konverzije v SRT)???
neki sem zasledil, da mora bit glih 25 FPS za sub podnapise -al je to to in kako se reši (razen konverzije v SRT)???
ZOOM!
Vsem tistim, ki jih je motila nadležna ikonica v spodnjem desnem kotu pri (2x,3x,4x) zoomu, sporočam, da je problem rešen. Kakor sem že prej pisal z odstanitvijo ni bilo večjih težav, tako da pisanje Yamadinih strokovnjakov o težavnosti problema, nakazuje da jim je kratkomalo vseeno za uporabnike.
Novi FW bo na voljo, takoj ko se bo lahko dal na našo stran, saj zaenkrat webmaster je odsoten.
Tako da lahko pričakujete novi FW nekje konec tedna.
LP, Piki64
Vsem tistim, ki jih je motila nadležna ikonica v spodnjem desnem kotu pri (2x,3x,4x) zoomu, sporočam, da je problem rešen. Kakor sem že prej pisal z odstanitvijo ni bilo večjih težav, tako da pisanje Yamadinih strokovnjakov o težavnosti problema, nakazuje da jim je kratkomalo vseeno za uporabnike.
Novi FW bo na voljo, takoj ko se bo lahko dal na našo stran, saj zaenkrat webmaster je odsoten.
Tako da lahko pričakujete novi FW nekje konec tedna.
LP, Piki64
Faust ::
tony10:
Če bi si vzel malo časa in prebral kake poste za nazaj, bi ti verjetno bilo jasno da se problem z neprikazovanjem podnapisov skriva v dolžini fajla !!!
Če je ime fajla podnapisa daljše od cca. 40 znakov ti podnapisa Yamada NE prikaže.
Da ne bo dvomov o čem govorim npr.: "Kr.en.film123456789......................srt/sub"
Torej skrajšaj ime na "ime.filma.srt" in poizkusi.
Če je komu za čestitat na tem forumu je tistim potrpežljivim, ki non stop razlagajo ene in iste stvari, ki se jih določenim ne ljubi prebrat oziroma stestirat !
Osebno določene poste še preberem težko.
Če si NOVINEC si najprej pač preberi vseh XY strani tega foruma in še kak README po vrhu.
Pa brez zamere. ...Faust
Če bi si vzel malo časa in prebral kake poste za nazaj, bi ti verjetno bilo jasno da se problem z neprikazovanjem podnapisov skriva v dolžini fajla !!!
Če je ime fajla podnapisa daljše od cca. 40 znakov ti podnapisa Yamada NE prikaže.
Da ne bo dvomov o čem govorim npr.: "Kr.en.film123456789......................srt/sub"
Torej skrajšaj ime na "ime.filma.srt" in poizkusi.
Če je komu za čestitat na tem forumu je tistim potrpežljivim, ki non stop razlagajo ene in iste stvari, ki se jih določenim ne ljubi prebrat oziroma stestirat !
Osebno določene poste še preberem težko.
Če si NOVINEC si najprej pač preberi vseh XY strani tega foruma in še kak README po vrhu.
Pa brez zamere. ...Faust
majstor ::
piki64: kaj bi lahko za menuje uporabil iste fonte kot MTZ, ker so na manjsih TV lepse berljivi?
Pa brez zamere.
p.s.: zahvaljujem se ti za zavzeto delo za yamado in ostale playerje, kar tako naprej...
Pa brez zamere.
p.s.: zahvaljujem se ti za zavzeto delo za yamado in ostale playerje, kar tako naprej...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: majstor ()
Faust, vem da bi mogu vse nazaj brat, sam mam ISDN linijo, ki je vezana s časovno porabo...pa raj v tem času napišem vprašanje... vem, da ni najbolj ql, pa vendar.
da ne bo pomote - .SRT dela lepo, .SUB pa nikakor, niti en film dozdej..
Mislim, da to ni to, recimo film Identity, pa rcimo x-man je krajši naslov od 40 znakov pa ne prikaže nič, nula. sam prekrižan krogec zgoraj levo...
al si to mislu oba skupaj 40 znakov al film 40 pa podnapisi 40??
podnapisi so isto ime, vse tko kot je treba pa nič:((
kaj pa povezava z FPS-ji, je mogoče to kej ??
da ne bo pomote - .SRT dela lepo, .SUB pa nikakor, niti en film dozdej..
Mislim, da to ni to, recimo film Identity, pa rcimo x-man je krajši naslov od 40 znakov pa ne prikaže nič, nula. sam prekrižan krogec zgoraj levo...
al si to mislu oba skupaj 40 znakov al film 40 pa podnapisi 40??
podnapisi so isto ime, vse tko kot je treba pa nič:((
kaj pa povezava z FPS-ji, je mogoče to kej ??
Zgodovina sprememb…
- spremenil: tony10 ()
no zdej pa končno en .SUB podnapis dela, film je X-man2, posnet vna 25 FPS, podnapisi delajo OK.. upam, da bodo tud pr drugih sub-ih...
Skodilak ::
Vesela novica V3 je zgleda zunaj. Na my yamada.co.uk sem zasledil novico in sprobal.
Baje so podnapisi v treh vrsticah.
Evo link:
http://www.yamada.de/ftp/mtk6700v3.zip
LP
Baje so podnapisi v treh vrsticah.
Evo link:
http://www.yamada.de/ftp/mtk6700v3.zip
LP
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Skodilak ()
No ja jaz sem to zadevico naložu pa zadeva še vedno šteka... Dej nej en k se spozna orenk na to pregleda če se je kej koda spremenila. Če se seveda to da.
Zaenkrat nazaj na V1.
Zaenkrat nazaj na V1.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Skodilak ()
GaS ::
Kaj to skos neki popravljajo pa nic ne popravijo? Levaki navadni..To naj bi bili profesionalci?
@piki64
Bi se dalo mogoce eno rezervirat?
lp
@piki64
Bi se dalo mogoce eno rezervirat?
lp
Runnagain ::
piki64. sem že nazaj, tako da me lahko kar kontaktiraš o novem FW-ju, page je tudi dopoljnen s starejšimi FW-ji, dodani tudi opisi starejših, stvar tudi na domeni http://pyps.aventurahost.net (mnogo hitrejši link, zato priporočam le-tega, voyager222.no-ip.com/pyps/ ostaja počasnejši mirror v primeru nedelovanja prvega), tako da folk, navalite.
Lp, Runnagain!!
Lp, Runnagain!!
dejanm ::
imam yamado 6600 in filmware 05.00.03.05 za podnapise pa 0B.00.00.03. to sta original filmwara, ki bi ju želel nadgradit. noče mi namreč predvajat slike filma, ki ima sliko zapisano v formatu MPEG-Layer 3 (če je to format slike).
kaj predlagate? ali je filmware FW_041222 ok, tudi za to težavo?
hvala!
PS. verjetno je gor kje že odgovor, a enostavno 24 strani je preveč. hvala.
kaj predlagate? ali je filmware FW_041222 ok, tudi za to težavo?
hvala!
PS. verjetno je gor kje že odgovor, a enostavno 24 strani je preveč. hvala.
bojank ::
pozdravljeni,
ta forum spremljam ze kar nekaj casa in res vsa hvala nekaterim posameznikom, ki zrtvujejo svoj cas za nase muhe pri predvajalnikih.
Imam yamado 6700.
Nalozil sem si firmvare v2 od PYPS (delal po pikijevih navodilih) in vse dela super.
moti me le postavitev podnapisov. Probaval sem, da bi jih nastelav na sredino in spustil, vendar mi jih ne rata centrirat , zato prosim ce mi kdo napise tiste nastavitve (x pozicija, y pozicija, x sirina)
lp bojan
ta forum spremljam ze kar nekaj casa in res vsa hvala nekaterim posameznikom, ki zrtvujejo svoj cas za nase muhe pri predvajalnikih.
Imam yamado 6700.
Nalozil sem si firmvare v2 od PYPS (delal po pikijevih navodilih) in vse dela super.
moti me le postavitev podnapisov. Probaval sem, da bi jih nastelav na sredino in spustil, vendar mi jih ne rata centrirat , zato prosim ce mi kdo napise tiste nastavitve (x pozicija, y pozicija, x sirina)
lp bojan
e kidam ja naljevo
bojank
Tole je iz P.Y.P.S. strani.
Settings for subtitle position: the most suitable settings for the Y and X position of the fonts are next:
Y-Position = +82
X-Position = +64
X-Size = +92
LP
Tole je iz P.Y.P.S. strani.
Settings for subtitle position: the most suitable settings for the Y and X position of the fonts are next:
Y-Position = +82
X-Position = +64
X-Size = +92
LP
Mikka ::
Zadni fw PYPS (27.01.05) predvaja filme b.p. bi rekli zdravniki, mene pa zanima, če še komu utripa ena stisnejna vrstica podnapisov spodaj desno na ekranu. Tudi po spreminjaju fontov, ozadja ipd. kar ponuja ta ff , še vedno vidim samo nekaj kar bi moralo biti podnapis ampak še zdaleč, da bi to bilo berljivo.
Primoz78 ::
Kako pa delujejo tisti filmi, ki so z firmware-jem V2 stekali?...a je to porihtano v novem FW-ju?
Lp Primoz
Lp Primoz
ge ::
Novi FW za Yamado 6600 !
Mod: New Age v14
stran na home.planet.nl
Več o novostih na stran na board.softpedia.com
(upam, da ta zadnja povezava deluje )
Mod: New Age v14
stran na home.planet.nl
Več o novostih na stran na board.softpedia.com
(upam, da ta zadnja povezava deluje )
Ge
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri DVD + Divx predvajalnik do 15K SIT? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 24900 (9514) | bizi72 |
» | [DivXviD] P.Y.P.S. FirmWare (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 71822 (19641) | koks2005 |
» | Yamada 6800 X PLUSOddelek: Zvok in slika | 5068 (3159) | pingec |
» | [DivXviD] DirectSub urejevalnik podnapisov - podpora za Mediatek divx playerje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 26406 (13741) | podtalje |
⊘ | Yamada 6700Oddelek: Kaj kupiti | 2281 (1907) | Stepni Volk |