Forum » Zvok in slika » [DivXviD] Yamada predvajalniki
[DivXviD] Yamada predvajalniki
bassie ::
Podobna težava pri kombinaciji (divx3 low motion+ac3)
Zvoka sploh ni!!!!!
film Harry Potter Sorcerer's Stone...
Poskusil bom še na Yamadi 6600, vendar se bojim, da bo rezultat enak.
Upam, da bom vsaj dobil kak odgovor, da ta kombinacija enostavno ni podprta, da ne eksperimentiram brez potrebe. Še bolj vesel pa bom, če se da zadeva popraviti.
Zvoka sploh ni!!!!!
film Harry Potter Sorcerer's Stone...
Poskusil bom še na Yamadi 6600, vendar se bojim, da bo rezultat enak.
Upam, da bom vsaj dobil kak odgovor, da ta kombinacija enostavno ni podprta, da ne eksperimentiram brez potrebe. Še bolj vesel pa bom, če se da zadeva popraviti.
Faust ::
bassie:
Pri filmu "Harry Potter Sorcerer's Stone" sem imel enako težavo (z Yamado 6700).
Ne vem sicer točno v čem je problem, pomagalo pa je da sem film
spustil čez VirtualDub z nastavitvami "Direct stream copy",
kar naj bi pomenilo da zadeve niti ne prekodira (zato vsa reč traja samo nekaj minut).
Očitno da VirtualDub popravi neke anomalije v datoteki ?!?
No v glavnem potem deluje vse, tudi zvok (vsaj pri meni).
lp, ...Faust
Pri filmu "Harry Potter Sorcerer's Stone" sem imel enako težavo (z Yamado 6700).
Ne vem sicer točno v čem je problem, pomagalo pa je da sem film
spustil čez VirtualDub z nastavitvami "Direct stream copy",
kar naj bi pomenilo da zadeve niti ne prekodira (zato vsa reč traja samo nekaj minut).
Očitno da VirtualDub popravi neke anomalije v datoteki ?!?
No v glavnem potem deluje vse, tudi zvok (vsaj pri meni).
lp, ...Faust
piki64 ::
Hi!
Za tiste ki pač prej preberejo forum, predno kaj vprašajo sledeče.
Vse kar se tiče zatikanje video dela,ali pa kakšne napake v avdio delu, niso posledica nestrokovnosti PYPS-a, temveč je to problem že samega originalnega FW.
Kot je bilo že 100x napisano, da žal v te dele težko posegamo. Me pa res čudijo samo proizvajalci, ki so npr. pri V1 lepo rešili problem z packed bitsreamom, v verziji V2 pa so ponovno teave. Zanimiv bi bil vzrok za te težave?
Potem še vsem tistim, ki redno sprašujejo a bo podpora za *.txt ali pa *.sub za Yamado6600, lahko le odgovorim z vprašanjem: A boste vi v starosti plešasti? , se pravi ne VEM.
LP, Piki64
Za tiste ki pač prej preberejo forum, predno kaj vprašajo sledeče.
Vse kar se tiče zatikanje video dela,ali pa kakšne napake v avdio delu, niso posledica nestrokovnosti PYPS-a, temveč je to problem že samega originalnega FW.
Kot je bilo že 100x napisano, da žal v te dele težko posegamo. Me pa res čudijo samo proizvajalci, ki so npr. pri V1 lepo rešili problem z packed bitsreamom, v verziji V2 pa so ponovno teave. Zanimiv bi bil vzrok za te težave?
Potem še vsem tistim, ki redno sprašujejo a bo podpora za *.txt ali pa *.sub za Yamado6600, lahko le odgovorim z vprašanjem: A boste vi v starosti plešasti? , se pravi ne VEM.
LP, Piki64
Zako ::
mogoce veste kje bi lahko kupil Yamada 6700 player, ker ga nikjer ocitno ni. Zelo rad bi ga pa jutri kupil.
LP
LP
Zako je zakon!!!
Jedi Master Yoda ::
Ali je kdo od vas opazil zatikanje videa na DVDjih v NTSC formatu. Imam Yamado 6700 z PYPS Fw v1, pri v2 se xvidi zatikajo, ali je v V2 mogoče to odpravljeno? Imam kar nekaj dvdjev v NTSC formatu pa me zanima če je to normalno. Vem da ma drugačen framerate kot PAL, vendar mislim da celo boljši - več framov na sekundo. Se da mogoče kaj nastaviti? Za odgovore se zahvaljujem.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Jedi Master Yoda ()
RokDaKirba ::
Že v naprej se opravičujem, če je to vprašanje že bilo zastavljeno. Zanima me, ali se da pri JAE FWju v2 naštimati položaj podnapisov. In če se da, kako se to naštima.
Hvala
Hvala
I Tie A Rope Around My Penis And Jump From A Tree!
Don't You Wanna Grow Up To Be Just Like Me?
batista ::
Mene pa zanima če je mpeg4modifier edini program ki omogoča odstrantev packed bitstreama? Namreč ta program zahteva inštalacijo .net frameworka, ki mi na pc naštela kr en password ki ga ne morem odstranit in potem ne morem preko mreže dostopat do tega pcja.
janez007 ::
No pa je tudi meni uspelo "zaflešat" Yamado 6700. Sicer ne vem zakaj, ker sem delal točno po navodilih, Torej nalagam MTZ fw in ko bi se mogu po uspešnem flashu pojavit screen - tema, konec. Čakam še nekaj časa in nič. Zdaj se ne odziva niti na daljinca, nič več ne dela, še vratca se nočejo odpret ali zapret. Tako da prosim, če ima kdo navodila za PC link in kako se izvaja oživitev z računalnika,če mi lahko to pošlje na mejl klemen.pecnik@email.si . Dobro da sem elektronik
Lep pozdrav
Lep pozdrav
Han ::
No, meni tale PYPS firmware v2 na 6700 ne deluje v redu - zmrzne prav vsak DivX/XviD film, navadno po minuti predvajanja. Po zamenjavi firmwara sem sprožil privzete nastavitve in potem ročno popravil vse potrebno...
Po drugi strani pa mi JAE firmware v2 predvaja filme brezhibno. Le če preklapljam med filmi, ki so na DVD plošči, ne delujejo več podnapisi.
Glede zooma in okvirčka, ki je prisoten ves čas predvajanja DVD filma, sem pisal tudi na support@yamada.de. Odgovorili so mi, da "odstranitev" predstavlja za inženirje malo večji problem. Halo? Kako pa da se pri predvajanju DivX filma ne pojavi okvirček po pritisku na zoom? Krneki...
Po drugi strani pa mi JAE firmware v2 predvaja filme brezhibno. Le če preklapljam med filmi, ki so na DVD plošči, ne delujejo več podnapisi.
Glede zooma in okvirčka, ki je prisoten ves čas predvajanja DVD filma, sem pisal tudi na support@yamada.de. Odgovorili so mi, da "odstranitev" predstavlja za inženirje malo večji problem. Halo? Kako pa da se pri predvajanju DivX filma ne pojavi okvirček po pritisku na zoom? Krneki...
Mikka ::
@janez007:
tudi jaz sem že ob prihodu mtz-jevega fw zaflešal yamado 6700. Bojim se, da te samo servis lahko reši, če ne želiš odpirat ohišja in lotat. Sam sem nežno potisnil vratca nazaj in se odpravil na servis.
tudi jaz sem že ob prihodu mtz-jevega fw zaflešal yamado 6700. Bojim se, da te samo servis lahko reši, če ne želiš odpirat ohišja in lotat. Sam sem nežno potisnil vratca nazaj in se odpravil na servis.
Ali x ::
Ko sem si naložu firmware v2 za 6700 od PYPS,sem se že veselil,da bom
lahko nastavljal barvo,velikost ... podnapisov.n Še prej sem nastavil na tovarniške nastavitve in spet vse še enkrat potrdil.Prehiter.Zgodi se tole pri vsaked divx-u ,ter prične piskat.Sem še enkrat snel,zapeku,posodobu,ampak še vedno isto.
Z firmware-om v.2 od JAE-ta teh težav ni.
lahko nastavljal barvo,velikost ... podnapisov.n Še prej sem nastavil na tovarniške nastavitve in spet vse še enkrat potrdil.Prehiter.Zgodi se tole pri vsaked divx-u ,ter prične piskat.Sem še enkrat snel,zapeku,posodobu,ampak še vedno isto.
Z firmware-om v.2 od JAE-ta teh težav ni.
Fury ::
pa si naredil tko da si prvo nastimal vsako nastavitev na eno DRUGO potem pa nazaj na ZELJENO, ker drugace nima efekta?
Hi!
Za vse tiste, ki imaste probleme s FW od PYPS-a sledeče:
- pred upgrejdom nastavi OSD jezik na angleškega
- po upgrejdu pojdi na tovarniške nastavitve in naredi rest
- nato ugasni Yamado 6700
- nato jo prižgi in pojdi v MPEG4 Subtitles Page
- nato vsako nastavitev spremeni na eno drugo in potrdi
- nato ugasni Yamado6700 in jo nazaj prižgi ter pojdi ponovno v MPEG4 Subtitles Page
- nato nastavi vse nastavitve na svoje željene
- še enkrat ugasni yamado in prižgi nazaj
To je vse, kdor bo tako naredil in mu ne bo delovalo, potem ni delal po teh navodilih. Potem je najbolje da si naložite originalen FW in mirno.
@Han: nimam nobenega DVD filma doma, da bi stvar pogledal. Sicer pa ni neka umetnost to skinit.
LP, Piki64
Za vse tiste, ki imaste probleme s FW od PYPS-a sledeče:
- pred upgrejdom nastavi OSD jezik na angleškega
- po upgrejdu pojdi na tovarniške nastavitve in naredi rest
- nato ugasni Yamado 6700
- nato jo prižgi in pojdi v MPEG4 Subtitles Page
- nato vsako nastavitev spremeni na eno drugo in potrdi
- nato ugasni Yamado6700 in jo nazaj prižgi ter pojdi ponovno v MPEG4 Subtitles Page
- nato nastavi vse nastavitve na svoje željene
- še enkrat ugasni yamado in prižgi nazaj
To je vse, kdor bo tako naredil in mu ne bo delovalo, potem ni delal po teh navodilih. Potem je najbolje da si naložite originalen FW in mirno.
@Han: nimam nobenega DVD filma doma, da bi stvar pogledal. Sicer pa ni neka umetnost to skinit.
LP, Piki64
Zgodovina sprememb…
- spremenil: piki64 ()
aljo00 ::
Glede ZOOMa in tistega okvircka....
Zelo zanimiva stvar!!!!
6700 ugasnem z gumbom na playerju (ne prek dalinca), prizgem, dam DVD notri, uporabim ZOOM in vse je OK (ni okvircka).
Ce ustavim (STOP) in potem RESUME se ta KUR*EV okvircek spet pojavi, oz. ce dam notri drug DVD !!!!
Ce spet ugasnem na playerju in prizgem, dam DVD notri spet vse OK ?!?!?!??!?!?
Ce na yamadi tega niso zmozni naredit, ne vem kaj pocneje tam, razen da farbajo ljudi .....
Zelo zanimiva stvar!!!!
6700 ugasnem z gumbom na playerju (ne prek dalinca), prizgem, dam DVD notri, uporabim ZOOM in vse je OK (ni okvircka).
Ce ustavim (STOP) in potem RESUME se ta KUR*EV okvircek spet pojavi, oz. ce dam notri drug DVD !!!!
Ce spet ugasnem na playerju in prizgem, dam DVD notri spet vse OK ?!?!?!??!?!?
Ce na yamadi tega niso zmozni naredit, ne vem kaj pocneje tam, razen da farbajo ljudi .....
lp!
Aljosa
hostar ::
aljo to tudi mene moti. Pomoje brez vseh teh ljudi ki delajo na gonilnikh ne bi prodal niti enega predvajalnika ker so tok v k**** brez te neuradne podpore pa še zdaj se kje zatakne, čeprav bi lahko rekli da je to že kar uradna podpora saj druge ni. Tako da res vse pohvale tistim ki delajo te gonilnike ker iz dreka za 18k delajo čudesa. Človek bi rekel da so vredni še kakšen tolar več.
cirecire ::
Piki:
zanima me, če se lahko tudi pri zadni verziji PYPS FW 050118 za Yamado 6600 uporablja orodje MTKsubXY za nastavljanje pozicije podnapisov na ekranu?
LP
zanima me, če se lahko tudi pri zadni verziji PYPS FW 050118 za Yamado 6600 uporablja orodje MTKsubXY za nastavljanje pozicije podnapisov na ekranu?
LP
Zgodovina sprememb…
- spremenil: cirecire ()
stashr ::
LP!
Yamado 6700 sem kupil prejšnji teden. Stvar dela vrhunsko za ta denar.
Sedaj rabim samo še surround zvočnike! Katere predlagate??
Pa še to. Edino z starejšimi filmi sem opazil probleme pri tej yamadi!
Npr. Jackei Brown ali Fried Green Tomatoes,...
Pri teh filmih zvok zaostaja. na začetku komaj opazno, potem pa vedno bolj, proti polovici filma ni več mogoče gledat!
Ali ve kdo zakaj??
Hvala
Yamado 6700 sem kupil prejšnji teden. Stvar dela vrhunsko za ta denar.
Sedaj rabim samo še surround zvočnike! Katere predlagate??
Pa še to. Edino z starejšimi filmi sem opazil probleme pri tej yamadi!
Npr. Jackei Brown ali Fried Green Tomatoes,...
Pri teh filmih zvok zaostaja. na začetku komaj opazno, potem pa vedno bolj, proti polovici filma ni več mogoče gledat!
Ali ve kdo zakaj??
Hvala
@Gas: To velja za verzijo V1 in V2, pač v tistih kjer imaš MPEG4 Subtitle Page.
Aljo00 nimam trenutno nobenega DVD-ja, da bi odpravil to napako. Ni pa to noben problem narediti, samo stestirati je potrebno. Nebi rad dal nečesar ven, česar ne stestiram.
Ko dobim kakšen DVD bom popravil zadevo
LP
Aljo00 nimam trenutno nobenega DVD-ja, da bi odpravil to napako. Ni pa to noben problem narediti, samo stestirati je potrebno. Nebi rad dal nečesar ven, česar ne stestiram.
Ko dobim kakšen DVD bom popravil zadevo
LP
e-marko ::
Jezus!
Malo spremljam tole temo in moram reči, da če bi imel Yamado sedaj ob sebi bi jo 100% brez problema nadgradil. Eni pa tako komplicirate.
Zgoraj vam napiše piki postopek, potem pa spet morje vprašanj... Jao...
LP
Malo spremljam tole temo in moram reči, da če bi imel Yamado sedaj ob sebi bi jo 100% brez problema nadgradil. Eni pa tako komplicirate.
Zgoraj vam napiše piki postopek, potem pa spet morje vprašanj... Jao...
LP
...somebody, somewhere...
Skodilak ::
@e-marko
Jezus, Marija mati Božja.
Kaj pa je narobe če ljudje vprašajo experte. Pač sem šel po točno tem postopku pa zadeva še vedno šteka z V2, sem upal da bo pomagalo pa ne. Ker pa mi ni do tega da bi mi pri vseh teh flashanjih prišlo do zafleširaja sem raje vprašal. Pa še nekaj ni problemov v nadgrajevanju ampak v zatikanju filmov med predvajanjem. Zdej, če ti gledaš welcome screen pol pa itak ne opaziš tega.
LP
Jezus, Marija mati Božja.
Kaj pa je narobe če ljudje vprašajo experte. Pač sem šel po točno tem postopku pa zadeva še vedno šteka z V2, sem upal da bo pomagalo pa ne. Ker pa mi ni do tega da bi mi pri vseh teh flashanjih prišlo do zafleširaja sem raje vprašal. Pa še nekaj ni problemov v nadgrajevanju ampak v zatikanju filmov med predvajanjem. Zdej, če ti gledaš welcome screen pol pa itak ne opaziš tega.
LP
@skodilak: Ja ugasniti pomeni ugasniti, ne vem kako ti naj drugače napišem. Stand-by mode oz. stanje pripravljenosti je pa stanje pripravljenosti.
Upam da sedaj razločiš zadevo.
Kot drugo zaflešaš lahko Yamado samo tako da med postopkom nadgranje prekineš upgrejd, drugače bolj težko (seveda s kladivom tudi lahko)
Če pa ti filmi trzajo oz. štekajo pa ni kriva naša V2 ampak sam originalen FW ki pač ne prebavi packed bitstreama. Tudi to piše na naši strani v čem sta si različna FW (V1 in V2).
Toliko sem še napisal. Kdo pa še sedaj postavi vprašanje, glede teh zadev, pa najbolje da se ne ukvarja z nadgradnjo, ampak poišče nekoga ki zadevo obvlada, mu plača pivo in konec.
Seveda se bodo potem našli takšni, ki bodo rekli da takšnega strokovnjaka ne najdejo, ko pa se bo našel in se jim ponudil, potem pa ga več nebodo rabil (ker jim bo težko za pivo dati).
LP, Piki64
Upam da sedaj razločiš zadevo.
Kot drugo zaflešaš lahko Yamado samo tako da med postopkom nadgranje prekineš upgrejd, drugače bolj težko (seveda s kladivom tudi lahko)
Če pa ti filmi trzajo oz. štekajo pa ni kriva naša V2 ampak sam originalen FW ki pač ne prebavi packed bitstreama. Tudi to piše na naši strani v čem sta si različna FW (V1 in V2).
Toliko sem še napisal. Kdo pa še sedaj postavi vprašanje, glede teh zadev, pa najbolje da se ne ukvarja z nadgradnjo, ampak poišče nekoga ki zadevo obvlada, mu plača pivo in konec.
Seveda se bodo potem našli takšni, ki bodo rekli da takšnega strokovnjaka ne najdejo, ko pa se bo našel in se jim ponudil, potem pa ga več nebodo rabil (ker jim bo težko za pivo dati).
LP, Piki64
majstor ::
Vceraj sem se odlocil da bom nalozil P.Y.P.S. firmware V2. Do sedaj sem imel MTZ V2 (1250). Lepo ga nadgradim, ugasnem, ponovno odprem in vstavim cd TROYA, podnapisi niso delovali. Res je da nisem sel po celotnem postopku kot si ga napisal ti PIKI, vendar tega takrat nisem videl.
Ko sem videl da ni podnapisov, vrnem nazaj firmware od MTZ in podnapisi delajo, brez nobenih problemov.
Pa se, sem videl da so pri MTZ malo boljse crke v menujih (bolj ostre).
Tako samo za info...
Ko sem videl da ni podnapisov, vrnem nazaj firmware od MTZ in podnapisi delajo, brez nobenih problemov.
Pa se, sem videl da so pri MTZ malo boljse crke v menujih (bolj ostre).
Tako samo za info...
Primoz78 ::
majstor pojdi skoz cel postopek, tako kot je Piki napisal...jaz sem si nalozil P.Y.P.S. firmware V1...ker pri V2 ne podpira PBS...kot je Piki napisal, pa sem lepo po Pikijevih navodili in dela odlicno!
Lp Primoz
Lp Primoz
T.P. ::
Nabavu sem Yamado6700. Želel sem naložiti nov SW od JAE pa mi napiše "unknown disc".CD je zapečen z NERO, zaključen, pa nič. S 6600 nisem imel nobenih problemov kar se tiče posodobitve SW. Kaj moraš narediti v preference, da vidiš verzijo, ker z1369 ne naredi nič ali pa ne vem postopka. Je potreben reklamacije?
Primoz78 ::
To je odvisno od samega medija, meni npr. ko si firmware dam na DVD-RW (Verbatim) mi ga ne zazna, ko mam pa divx-e gor pa zazna brez problema. Probi na iste medije samo z nizjo hitrostjo zapect...
Lp Primoz
Lp Primoz
T.P. ::
Bom poskusil, hvala zaenkrat. A je strežnik od JAE tako zaseden ali kaj ,da mi vsakič ,ko želim na njihov ftp zmrzne PC?
markoz ::
pregledal sem forum vendar nisem zasledil naslednjega : kako nastavim naprimer 53 minuto filma? Se to da ? Probal sem vse živo pa ne gre!
aljo00 ::
piki64 : Si siguren glede tistega okvircka (ko uporabis ZOOM), da se da brez problemov odpraviti ?
Glede na mail od support@yamada.de :
We might remove this one later with new firmware.
At the moment it is not possible as this will also effect other
onscreen features.
lp!
A
Glede na mail od support@yamada.de :
We might remove this one later with new firmware.
At the moment it is not possible as this will also effect other
onscreen features.
lp!
A
lp!
Aljosa
@aljo00: najlažje je tako napisati, da ti vzbudijo strahospoštovanje. Njim je že marsikaj bilo težko.
V teku tega tedna ali pa naslednjega, bom delal spremembe na FW, tako da bom tudi takrat to popravil
LP
V teku tega tedna ali pa naslednjega, bom delal spremembe na FW, tako da bom tudi takrat to popravil
LP
lordgreg ::
pozdrav vsem,...
za P.Y.P.S. fante imam eno vprašanje kar se tiče firmware-a Yamade 6700 v1 ter v2 (seveda neuradnega)...
zelo bi bil vesel podatkov sprememb med tema dvema različicama. namreč, na vaši strani je napisano, kaj je spremenjeno tako, da zgleda, kot da ima le v1 podporo slovenskim znakom, mene pa zanimajo večje podrobnosti.. morda tudi screenshoti iz obeh.. prebral sem, da ima v1 težave z podnapisi, medtem ko ima v2 težave z packed bitstream-om, to pa je tudi vse, kar sem zasledil... kaj pa ostali detajli?
zanima me namreč, če je v1 vsaj približno tako dober kot v2, saj tudi mene motijo težave s packed bitrstreami
je mogoče packed bitstream popraviti v v2-ju s kakšnim hex editorjem ali bo potrebno počakati na nov, uraden, firmware? če da, me zanima, kako je kaj yamada oz. umax in njihova ažurnost s popravki? mislite, da bi lahko nov firmware prišel ven v kratkem ali bo potrebno kar nekaj časa, da ga izdajo?
hvala za odgovor pa čestitke za dobre firmware ;)
za P.Y.P.S. fante imam eno vprašanje kar se tiče firmware-a Yamade 6700 v1 ter v2 (seveda neuradnega)...
zelo bi bil vesel podatkov sprememb med tema dvema različicama. namreč, na vaši strani je napisano, kaj je spremenjeno tako, da zgleda, kot da ima le v1 podporo slovenskim znakom, mene pa zanimajo večje podrobnosti.. morda tudi screenshoti iz obeh.. prebral sem, da ima v1 težave z podnapisi, medtem ko ima v2 težave z packed bitstream-om, to pa je tudi vse, kar sem zasledil... kaj pa ostali detajli?
zanima me namreč, če je v1 vsaj približno tako dober kot v2, saj tudi mene motijo težave s packed bitrstreami
je mogoče packed bitstream popraviti v v2-ju s kakšnim hex editorjem ali bo potrebno počakati na nov, uraden, firmware? če da, me zanima, kako je kaj yamada oz. umax in njihova ažurnost s popravki? mislite, da bi lahko nov firmware prišel ven v kratkem ali bo potrebno kar nekaj časa, da ga izdajo?
hvala za odgovor pa čestitke za dobre firmware ;)
Fury ::
izboljsave so na obeh iste... torej sexy podnapisi z menijem za stelat fonte in shit, potem mas se nastavitve za barve in se marisikej... V1 pa V2 se razlikujeta samo po tem da V1 temelji na original verziji FW za 6700 V2 pa na novi.. nova uradna verzija je tista, ki oprav probleme s .sub subtitli, ampak zaserje smooth playback movijev... torej je oboje problem v original FWju in tega ne mors tok izi z hex editorjem popravt, ker je pac treba met kodo in popravt program :)
Klemenn ::
am...
če tak gledate...
se vi fantje ne bi mogli zment z JAE (glede na to da oni imajo kodo) da bi vam odstopili vpogled v kodo? magar kaki podpis pogodbe al kj?
če tak gledate...
se vi fantje ne bi mogli zment z JAE (glede na to da oni imajo kodo) da bi vam odstopili vpogled v kodo? magar kaki podpis pogodbe al kj?
@lordgreg: poglej zadeva je takšna. Nam že dovolj časa vzame spreminjanje FW. Res ne vem, kaj bi vse eni radi. Da vam še plačamo, da naš FW uporabljate al kaj????
@jebediah: ne vem o kakšni kodi in pogodbah pišeš. A misliš da imajo pri JAE source kodo al kaj si mislil s tem? Bodi bolj konkreten.
Lp Piki64
@jebediah: ne vem o kakšni kodi in pogodbah pišeš. A misliš da imajo pri JAE source kodo al kaj si mislil s tem? Bodi bolj konkreten.
Lp Piki64
lordgreg ::
@piki64: mi je zelo žal, sploh nisem, da moje vprašanje izpade tako kot je. le več informacij me je zanimalo. aja pa mimogrede, lahko tudi meni pošlješ info za nakazilo na PM?
no, bom danes poskusil flashat yamado z verzijo v1 (zdaj imam v2), pa bom videl kako in kaj vam je ratalo, tudi meni se gre bolj za gladko laufanje filma, kot karkoli drugega.
hvala in lep pozdrav
no, bom danes poskusil flashat yamado z verzijo v1 (zdaj imam v2), pa bom videl kako in kaj vam je ratalo, tudi meni se gre bolj za gladko laufanje filma, kot karkoli drugega.
hvala in lep pozdrav
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri DVD + Divx predvajalnik do 15K SIT? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 24900 (9514) | bizi72 |
» | [DivXviD] P.Y.P.S. FirmWare (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 71821 (19640) | koks2005 |
» | Yamada 6800 X PLUSOddelek: Zvok in slika | 5068 (3159) | pingec |
» | [DivXviD] DirectSub urejevalnik podnapisov - podpora za Mediatek divx playerje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 26406 (13741) | podtalje |
⊘ | Yamada 6700Oddelek: Kaj kupiti | 2281 (1907) | Stepni Volk |