Forum » Loža » iscem vinjeto-avstrija
iscem vinjeto-avstrija
borutz ::
bok
glede na to da ta teden pa drug teden ful hodite v avstrijo po se zadnjih nakupih
zanima me ali bo imel ali ima kdo se veljavno vinjeto do torka 27.04.takrat grem v avstrijo -graz
pa ce je ne rabi vec oz ce jo lahko lepo dol sname
pa da meni.lahko placam nekaj.
pa mora biti seveda iz MB
hvala
glede na to da ta teden pa drug teden ful hodite v avstrijo po se zadnjih nakupih
zanima me ali bo imel ali ima kdo se veljavno vinjeto do torka 27.04.takrat grem v avstrijo -graz
pa ce je ne rabi vec oz ce jo lahko lepo dol sname
pa da meni.lahko placam nekaj.
pa mora biti seveda iz MB
hvala
sash ::
kolk pa sploh košta ta tedenska oz. 10-dnevna al kaj je že ?
--------------------
Think different...
TOROiD Group
Think different...
TOROiD Group
Speedster ::
JAZ jo imam-sem iz lj, kupil sem jo v petek,prodam
ups sele zdaj sem videl da si iz MB, škoda
ups sele zdaj sem videl da si iz MB, škoda
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Speedster ()
||_^_|| ::
Mislim da ti ne bo ratalo snet nepoškodovane vinjete.
Sicer še nisem bil v Gradcu ampak sem skor 100% da se da do tja nekako pridet brez da bi šel po kakšni Avstrijski avtocesti, v tem primeru ne bi rabil vinjete.
p.s. A ma kdo odrezek od cestnine v postojni, grem jutr tja pa bi rabu ker bi šou rad po avtocesti pa ne bi plaču cestnine?
Sicer še nisem bil v Gradcu ampak sem skor 100% da se da do tja nekako pridet brez da bi šel po kakšni Avstrijski avtocesti, v tem primeru ne bi rabil vinjete.
p.s. A ma kdo odrezek od cestnine v postojni, grem jutr tja pa bi rabu ker bi šou rad po avtocesti pa ne bi plaču cestnine?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ||_^_|| ()
Business ::
Če hočeš vinjeto lepo dol dobit, jo najprej malo po sedežu povaljaš pa potem daš gor. Ko jo dol snameš gre ful lepo cela dol.
freserovski ::
ali pa jo namažeš z labelo, tako smo mi z frendi delali...
Problemi so, problemi bodo! Kurc jih gleda!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vinjeta (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Na cesti | 51588 (35185) | Mare2 |
» | Vinjeta - jo že imate? (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Loža | 58002 (28004) | Mare2 |
» | Vinjete 2009 (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7911 (5895) | Buggy |
» | Vinjete: od Ljubljane do Vrhnike 11 EUR!? (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Loža | 38676 (24584) | moowy123 |
» | Trenja: Cestnina na SLO avtocestah (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Na cesti | 14394 (10221) | Pyr0Beast |