Forum » Loža » glede CD-playerja v avtu
glede CD-playerja v avtu
Senzacionale ::
Nekaj me zanima ce to res obstaja kar sem slisal.
V avtu bi rad priklopil diskmana na avtoradio. Baje opstaja nekaksna kaseta ki jo priklopis na diskman (na izhod za slusalke) na drugi strani pa je kastea ki jo vtaknes v kasetnik in ta poveze diskman z avtoradiom.
Je to res ali so to samo govorice
hval az aodgovor
V avtu bi rad priklopil diskmana na avtoradio. Baje opstaja nekaksna kaseta ki jo priklopis na diskman (na izhod za slusalke) na drugi strani pa je kastea ki jo vtaknes v kasetnik in ta poveze diskman z avtoradiom.
Je to res ali so to samo govorice
hval az aodgovor
OrlyTM ::
seveda je res ... vmesnik dobis v vsaki malo bolje zalozeni tehnicni trgovini!
zadeva tudi cisto OK opravlja svoje poslanstvo ... go 4 it! :)
lp
OrlyTM
zadeva tudi cisto OK opravlja svoje poslanstvo ... go 4 it! :)
lp
OrlyTM
--------------------------------------------------
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>
Bellzmet ::
Ja stvar obstaja, pa tut pr nas se dobi - ni panike. SAMO - men na mojmu avtoradiu (Sony) stvar ni delala oz. je kasetnik to kaseto vedno samodejno "ven dal" - pač mu ni bla všeč (vse druge kasete so delale normalno) - sem pa probu pr fotru v avtu, doma na kasetarju, pr frendu v avtu pa je stvar delala. Tko da najbolj, da prodajalcu rečeš, če se da stvar sprobat na tvojmu radiu preden kupiš zadevo. Ko pa dela je pa zakon!
lp
lp
laibachnsk ::
Stvar obstaja samo je malo slabši zvok.
Samo če nimaš denarja da zapravljaš za nov avtoradio,pol je to edina solucija.
Samo če nimaš denarja da zapravljaš za nov avtoradio,pol je to edina solucija.
Senzacionale ::
ok hvala bom sel to pogledat ce imajo to v nasem kraju
Ja jaz bi menjal avtoradio pa ga zaradi rds ne morem, oziroma lahko ga, samo pol rds nebi delal vec.
Ja jaz bi menjal avtoradio pa ga zaradi rds ne morem, oziroma lahko ga, samo pol rds nebi delal vec.
PrimozR ::
HEhe to smo mi k smo šli na prprave u kombiju: diskman na štrom pa kaseto v radio pa šopaj Mp3
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Usb adapter za avtoOddelek: Pomoč in nasveti | 3794 (3601) | GupeM |
» | avtoradioOddelek: Na cesti | 1835 (1712) | Loaded |
» | avtoradio-kasetnik-usbOddelek: Na cesti | 1548 (1397) | killa bee |
» | priklop radio in diskman: brezžični vmesnik - FM TransmitterOddelek: Zvok in slika | 2300 (2196) | mmmato |
» | kateri discman(z mp3 podporo)? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4716 (4088) | Klemenn |