» »

Koliko-toliko

Koliko-toliko

Jaz - Okies folkeci, stran je koliko-toliko aktivna. Večina stvari že dela, nekaj pa jih bomo dodali še v prihodnjih dneh. Lahko bi celo rekli, da je stran 85% funkcionalna [:\\].Kot vas je že Sergio opozoril v prejšnjih dveh novicah, se morate ponovno prijaviti v bazo uporabnikov. Brez skrbi, ta baza bo dokončna in se ne bo več spreminjala. Natančno sledite navodilom prijave in problemov nebi smelo biti. Pa še nekaj: prejel sem nekaj pritožb zaradi obveznosti vnosa imena in priimka. V bistvu vas nihče ne sili, da v tista mesta ne vnesete izmišljeni podatkov, toda v končni fazi boste vi na slabšem, saj tako ne boste mogli sodelovati v nagradni igri [:P]. Odločitev je torej tudi tu popolnoma vaša.Glede napak v člankih in trikih pa je tako, da se zavedamo njihovega obstoja, toda danes jih ne bomo spreminjali. Verjetno nikjer ni ničesar večjega, kot kakšen datum in vse povezave [;)]. Povezav na teste danes sploh ni, lahko pa jih pričakujete jutri, ko bomo porihtali tudi vse medčlankovne povezave. Jutri naj bi tudi bil dokončno urejen najpopularnejši del strani, naš megastični Forum [8-)].V glavnem, stran bo dosegla svojo polno funkcionalnost do konca tega tedna, od takrat naprej pa lahko pričakujete še veliko drugih lepih presenečenj [:))]!

7 komentarjev

stefan ::

moram vam čestitat da vam je končno uspelo;)! Sicer je blo prestavljan izida strani ene tolk kot zadne čase pr intelu...:P.Malo se bomo moral prvadt na novo stran :|, drgač mi je pa zmer bol všeč:)

Mate ::

Pa sej se ni tezko navadit... vsaj jest sm se ful hitr

KuhaR ::

Se bom kar pridružu stefanu v čestitki:D, forum pa je dosti boljši od tastarega. Še enkrat bravo fantje;)

Shershen ::

sweet !!!
:D

edmund ::

Ja, ni kaj. Baza in ostale scripte so res super - bravo Primož.

NiggerBob ::

s..t, non stop vpisujem ime in se na novo prijavljam, vpisujem šifre in aktivacijske kode, kdaj bo tega že enkrat konec????;((

BigFoot ::

yep yep, stran totalno trga gate. svaka vam dala


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Adijo, Triglavski narodni park (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
525500 (4276) BigWhale
»

Blue Brain (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
18713126 (10498) BBB
»

NLB - kolaps informacijskega sistema? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
1769979 (6978) Cokolesnik
»

NLP v Grčiji (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
28112381 (9075) Thomas
»

A se Slo-Tech prodaja? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
1077719 (4941) Ziga Dolhar

Več podobnih tem