» »

A se Slo-Tech prodaja?

A se Slo-Tech prodaja?

1
2
3

dex ::

počasi se jasni nebo....

P.S.
upam, da ste zgornji tekst zapel:D
vem, da nič ne vem...

Jebiveter ::

Sergio, Primoz in ostali: Je ste vi slucajno vi kupili Slo-Tech? A je vam kej Luni zaracunal? Mislim da ne! Pa bi vam z lahkoto! A vam ni! Zakaj? Ker je clovek, ki spostuje delo zdrave Slovenske pameti!
Kakor vemo komercializacija, globalizacija in podoben shit ne prinasa nic dobrega! Nada, niente, zero! S tem ko bi prodali ST bi prodobili kaj? mogoce vsak 1 mio SIT! Vidim da vam prijateljstvo nic ne pomeni! Ker ce prodate ST ste nekemu neznanemu kapitalisticnemu podjetju prodali prijatelje! Sicer pa - odlocitev je vasa...

Jest ne prodam prijatelja za nobeno ceno!
Pa vi?
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?

Thomas ::

Kaj ti ješ Jebiveter? Kako plačaš računalnik in štrom? Kako odrajtaš kapitalistične svinje, ki ti zaračunavajo za obleko in prevoz?

:D
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

DOLF ::

Če je to resno (prodaja...), potem se kar poslovite od tolikšne obiskanosti. Tu nas je namreč veliko "tihih" uporabnikov, ki pa verjetno prispevamo največ k tisti obiskanosti.

Nihče ne bo plačal mastne denarce in vam pustil vso to svobodo..... plesali boste po novi glazbi>:D ....in mi, ki bomo lahko odšli se bomo obrnili....toda vi ste (boste...) podpisali .... in drobni tekst(..konkurenčna klavzula...)
Če se bo res kaj zgodilo bo verjetno slabše... sicer pa je to samo moje mnenje!
....I have seen things you people wouldn't belive.....

DrSergioDJ ::

Jebiveter: pomisli se enkrat...1milion...ce bi mi ga sedaj ponudil v navezi s tem, da bom mogoce se placan za vsako recenzijo, takoj vzamem.

Ti morda ne bi?
...

Jebiveter ::

Ce bi v eno tako dobro stvar kot je ST vlozil 2, 3 leta svojega zivljenja mislim, da se ne bi prodal za 1 mio SIT. Dejte pomislit malo, no! Katera je sploh to firma, ki se tako zanima za eno stran v jeziku, ki ga najbrz niti ne razume!? A mislis, da bo ta firma lepo mirno gledala, kako ST pod njihovim vodstvom propada (bojkot userjev) v slovenscini? Lepo bodo pedz translejtali v kaksen inglish al pa dojsch in pa-pa Slo-Tech!

Pa se neki: Money goes as easy as it came!
Ceprav se 1 mio slisi full ampak bi ga v najboljsem primeru porabili v enem mesecu! In kaj pa pol? Ja pol bo pa firma htela imet recenzije DVDjev v nemscini ob nekem honorarju slabsem od strudenske ure! Dejete no, a smo slovenci res tako poceni?!

Sm mislu, da cepci sedijo samo v parlamentu, pa zdej ugotavljam, da nekaj cepcev prodaja ST!

Brez zamere ampak mi je zavrelo!
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?

Elemen_T ::

Jebiveter:
Ti si šel pa malo predaleč ...

Govoriš o stvareh o katerih veš zelo malo ali sploh nič.
Kaj se dogaja v zakulisju team-a vesta le primoz in serđ ter kdo izmed drugih bwan.
Težko verjamem, da si sploh kaj zadel. Govoriš o nekih 1mio sit...mogoče je pa 10, si pomislil?

Sam sploh nebi komentiral te teme ...
Kot sem v enem postu tukaj že rekel ... Če bi dobil dobro ponudbo, je sigurno nebi zavrnil.

dex ::

DrSergioDJ: buahahahaha....se mi zdi da hodiš v 4. letnik bežigrajske, kajneda? In prfoxli tam niso lih kreature ki ti želijo vse najboljše. In tko tud tvoj morebitni novi šef nebi bil. Pa bi se mogu mal odločit ali boš recenzije pisal oz. hodil v school. Za tist miljonček pa tud ne dobiš M3;)
vem, da nič ne vem...

cahahopie ::

Sj ni vse rečeno, da so pa ti grozni kapitalisti ..res tako grozni. Denar bi zelo koristu, ker bi pohitrel pisanje člankov in novic.. pa tudi server. Upam, da je vsak, ki se spušča v takšne posle malo pameten, da ne bo zanalašč odganjal obiskovalce.
Toda, če Slo-Tech izgine, bo izgino nekaj zelo velikega v slovenskem spletnem prostru. Da izgine naš community, ki je tako povezan kot nikjer drugje, ki si tolko pomaga. Forum zaradi katerega je rešena marsikatera težava, frustracija. Prav zaradi Slo-Techa so nastale strani kot Slo-Comp, 3Delavnica, IceVulcano, Orodjarna. Povejte.. če nimam prav, kolikokrat je kdo iskal rešitev za svojo težavo in odgovor še zmeraj dobil. To ne sme propast. Če to izgine..ste krivi sami. Sami se nato ozrite kaj ste zavozl.. ljudje pa vas bodo črtel. Mogoče dramatiziram.. toda to je riziko. Denar je več kot dobrodošel... toda če bo Slo-Tech v lasti nekoga.. potem velja, da tud Primož ne bo mogel kar tako spreminjat skipte. Tudi vsebina člankov bo morda malo manj freestajl, ko vam bodo podturili kakšnega slavista ali pa imeli nad tem nadzor tako, da ne bo šimfanja. Stran in vse kar k njen sodi bo njihova.. vi boste prijemali le honorarje.. na koncu vas bodo pa lepo odslovili, če boste nasprotni... kakor sem rekel. Pazte! To je riziko!

Jebiveter ::

OK, se opravicujem, sam poskusam nekej pokazat.

Gremo tko:
Recimo, da zacnes delat en pejđ samo iz veselja in ker bi rad spoznal ljudim ki so podobnega misljenja oz. podobne stroke postavis forum. Kmalu (cez 3 leta) se na forumu nabere cca. 3000 uporabnikov, s katerimi diskutiras se pogovarjas in postanes prjatu. Ker pa ne mores ravno placevat vseh stroskov hostanja pejđa si omislis bannerje. QL! Z njimi pokrijes hosting, das nekaj na stran za nov server, mogoce ostane se kaj za kak S-T Portoroz. In potem ti po 4 letih pade na glavo ena full dobra ponudba od ene full dobre firme iz ene full zahodne drzave, ki full ne razume tvoje sprahe. In pravi ta firma, da bi hotela tvoj pejđ odkupit za recimo 10 mio SIT. Ta denar bi si mogel razdelit na nekaj kosov (recimo 5 - bwane + luni - ipak zasluzi svoj kos) kar znese 2 mio na osebo. Pa si mislis, kaj vse si lahko kupis za ta dnar in se ne brigas za vse prijatle, ki si jih prepustil na milost in nemilost tujcem. Folk neha obiskovat tvojo bivso stran, saj ni vec prave vsebine (le komercialen profesionalen shit). Nakar vidi lastnik (podjetje) da ni vec slovenskega trga in prevede pejđ v anglescino ali pa ga zaradi prevelikih stroskov (ne pokrivajo jih vec reklame - majhna obiskanost) ukine. Ti si med tem porabil svoja dva miljoncka, pa bi rad spet naredu eno stran, ker ti je dolgcajt. Sam kaj ko si z pejđem prodal senkan server in nimas pejđa kje hostat. Zgubu si kontakt s frendi z bivsega pejđa tko, da ti ne more noben pomagat. Kaj zdej?

Ne trdim, da je zgornja situacija resnicna temvec le zgolj hipoteticna. Dejstva niso nujno resnicna in vse je malo posploseno.
Upam, da vam je dalo vsaj malo videti, kaj je S-T postal v Sloveniji. Ta trenutek je najbolj ql na slo-sceni! Ne pustite, sa se spemeni v legendo, bajko, pravljico, kmalu basen (ce si lahko to predstavljate) in cez 50 let bodo otroci v solah brali Mit o propadlem S-Tju!
Vse skupaj za 2 pocena grosa!

A se splaca?
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?

Thomas ::

Najbolj zanimivo je to, da kapitalist ki kupi tole, mora pustiti vse bolj ali manj pri miru. Če je pameten.

Če ni - bo pač prignal zadevo v 400 obiskov na dan. 200 od tega bo on sam.

Stvari so enostavne, če nimaš denarja. Nekaj pač počneš da se preživiš - pa amen.

Če pa imaš 100 milijonov SIT kapitala, s katerim naj bi se igral in ga spremenil v 110 SIT ob letu - potem lahko kupiš slotech naprimer. Ga oglašuješ in tako naprej ...

Toda ob letu boš imel le še 20 milijonov ...

Čez 10 let pa morda 10 milijard.

Potem se začne še večji pekel. (Ne pa 100 krat večji.)

:D
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Tomi ::

Če bo imel Slo-tech čez tri mesece manj obiska na dan, kot ga ima sedaj, iz lastnega žepa plačam pijačo vsem, ki ste skeptični glede prihodnosti strani.
Ker sem načeloma bolj ali manj "škrt", ste lahko prepričani, da tega ne bi govoril v tri dni.
Sicer pa, kolikokrat bo še potrebno povedati, da natančne vsote še ni, ker pogovori še potekajo.
metrodusa.blogspot.com

*TV* ::

Ljudje, pomoje mal prevec pretiravate. Informacij sicer nimam nobenih, sam dvomim da je to tuja firma ki kupuje slo-tech, ker ne bi mela od tega nobene koristi. Ce bi spremenili jezik strani, bi obiskanost mocno upadla in bi jo takorekoc cez noc izgubili. Torej to verjetno odpade. Druga moznost je da kupuje kaka slovenska firma, po verjetnisti kaka medijska, ki bi slo-tech razsirila (npr. slo-tech casopis...itd), tako da bi imela kako financno korist, ker slotecha ne bi kupoval nihce ce si ne bi s tega kaj obetal.

je pa se druga moznost (ki je nebi izkljucil :\ ), da bo to na koncu vseskup en prvoaprilski "nateg" :D Ne bi blo prvic, da bi se zadeva, zaradi 1.aprila, rahlo zakomplicirala (spomnite se samo lani, ko bi naj slotech prenehal z delovanjem 8-) )

moje mnenje :)

Lp d3p1

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: *TV* ()

Trdi ::

Upam, da bo obstajala tudi opcija izpisa iz registra uporabnikov, to je vsekakor nujno.
Trdota d.o.o.

Tomi ::

Bo..
Uporabniki vsekakor ne boste na slabšem, to je pogoj..
metrodusa.blogspot.com

Ziga Dolhar ::

Ehhh, kaj folk res misli, da sta Sergio, Primož in ostali tako zako zelo dobri, da jih (nas) bolj skrbi za tale "community", kot pa recimo lasten blagor?

Si s tem nekdo svoje govoričenje o "kapitalizmu" istočasno tlači nekam?

Itak pa, ljudstvo, 90 % stvari, ki jih preberete, so izmišljene. Na besedo gre verjeti le bwanam...

ABX ::

Zdaj, ko ste komercialno usmerjeni bi rad nabavil naslednje stvari:

Avatrja, tri zvezdice in en ban kuponček.

Predračun mi pošljite po e-mailu.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

ABX ::

Aja pa še to za vsak post ki sem napisal na slotech-u zahtevam 50 tolarjev, v nasprotnem primeru bom zbrisal vse moje poste. Oz. jih bom kriptiral.


asjhasd jashdas ashdas kasdjhklsd


Če želite vedet kaj sem napisal pošljite 50 tolarje na moj naslov.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

ahac ::

A se je kdo vprašal zakaj je ta tema v tem oddelku?
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

Thomas ::

Jest sem se. In jo nisem exportiral, ker je nekoliko širša od tem, ki spadajo v "Slo-tech".

:)
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Ziga Dolhar ::

Thomas, you did wise :D

Jebiveter ::

Ahhh. Prvoaprilski nateg na celi crti!
To nam bwne vsako leto delajo samo zaradi tega, da bi vidli, koliko nam Slo-Tech v resnici pomeni in se potem rezali na racun nekaterih izjav. Klasika.

let me tell YOU something: BU-HU! Busted!:D
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?

whatson ::

Mislim, da tokrat ne gre za prvoaprilski nateg,... Oz upam, da ne gre.

v primeru da je, ne pogledam slo-techa več. ker to bi potem bilo norčevanje.
Čas včlanitve v Slo-Tech - 6. nov 2000 ob 20:39

R0K ::

mnja če je tole res nateg, potem pa nimate smisla za humor in spoštovanja do nas userjev :| ...samo upam, da ni ... in da bo S-T prišel v prave roke ...

Pretorijanec ::

Kje je moj keš? Jst sm tut delu za ST. Kok keša dobim jst?!!!!

||_^_|| ::

jst upam da ni nateg, ker so si bwane zaslužl tist keš k ga bojo dobil s prodajo. Kar se pa padca kvalitete tiče, mislm da ga ne bo. Če pa že, kdo pa pravi da ne bojo začel z novo stranjo? Konec koncev kaj pa nas/jih briga če po prodaji pade obisk? Oni dobijo svoj zasluženi keš mi pa lahko mirno presedlamo.
Jst vem da bi velik raj denar popoku pa novo stran, konkurenčno slo-techu naredu kokr pa ostal brez denarja pa mogoče še celo brez slo-techa ko bi kakšna konkurenca uletela (če prov si jo ne znam predstavlat:))

Elemen_T ::

Na internetu ni niti najmanjšega koščka prostora kjer bi lahko preživel.
Finančno je slotech že zdavnaj propadel...
...
do nadaljnega

>:D

segi ::

Serđ in Primož mislim, da sta se v svoji viziji glede keša močno zajebala (pardon izrazu).Sta mogoče pomislila kaj bi lahko storili jezni pisuni člankov???

Poglejta! Kaj se zgodi če bi vsak avtor katerega koli članka zahteval del pogače, ki pa mu je Vidva nebi hotela dati??!! Vsak bi lahko zahteval, da se njegov članek skine s ST ali pa se mu plača honorar. In kaj bi dobil kupec ST, če bi se vsi članki skinili s ST???!!
Dobil bi nekaj dokaj dobro napisane programske kode par člančičev, ki sta jih spisala sama in anketo ter mogoče kakšno novico, ki pa itak ni aktualna.
Pozanimal sem se pri pravniku in povem vama, da se z zelo malo napora lahko zgodi da bosta morala ob morebitni prodaji plačati ali pa ukiniti članke in recenzije ali pa bodo lahko keš nekateri užaljeni uporabniki izterjali na sodišču.In glede na stroškov sodišča vama povem da če vsi to naredijo prodajta page za 100 milijonov pa bosta mogoče še imala za kruh in mleko!!!
ZAPOMNITA SI NEKAJ: Pri kešu in pičkah ni prijateljev!!!!, kajti dokler delujemo kot društvo in vsak da nekaj je oK ko pa se vse skupaj obrne na keš, pa mislim da je veliko upnikov!

Pravim vama, da vse le ni tako rožnato kot zgleda!!!

P.S: sedaj pa si hitro grem članke dol jemat, ker jih mogoče jutri več nebo!!!!!!!!!!:D :D
---------------------------------------------
Segi podobo na ogled postavi,
ker bolj resnico ljubi kakor hvalo,
zad skrit vsevprek posluša, kaj zijalo
neumno, kaj umetni od nje pravi
----------------------------------------------

Jebiveter ::

segi: Pri kešu in pičkah ni prijateljev!!!!
That's my word! Imas prav. takoj ko se zacne pogovarjat o dnarju je vsak zase! Dobro si to povedal.

"Would YOU like to be alone?"
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?

Tiger ::

Ne prav zanima kaj boste storili tisti, ki ste tako velikodušno podarjali opremo ali denar za Slo-tech.
Ali ni ironija, da še vedno na levi vidimo link za "Donator pejdž", medtem ko se vodilni pogovarjajo o 20-milijonski pogodbi.

Elemen_T ::

HEHE :P

Cosmo ::

ne, to ni ironija - to je svinjarija, da so nekateri prostovoljno prispevali (hvala bogu da nisem bil med njimi) za nov server itd - pol pa so frajeri dobli nov server for free, zdaj bojo pa vse skup prodali. hehe dobro so si zrihtali - pokasirali bojo s-t + prostovoljne prispevke.
I am Pentium of Borg. Division is futile. You will be approximated.

Brane2 ::

Ne vem, zakaj kar nankrat tolikšna frka okrog člankov. Če se ne motim, so okrog tega jasno navedena pravila igre, kjer 15. člen pravi:


Uporabnik s pošiljanjem svojih sporočil na stran Slo-Tech pristane, da ima Slo-Tech neprenosljivo, neukinljivo, neekskluzivno in avtomatično pravico do objave sporočil. Uporabnik te pravice ne more preklicati brez soglasja Slo-Techa. Slo-Tech ima prav tako pravico neobjave vsebine, ki je v nasprotju s temi pravili.



Thomas ::

Pravila igre so dokaj jasna. Vseskozi so bila.

Jest sem tole jemal kot prosvetlevanje delčka slovenskega ljudstva. Delčka ki je online in bere take strani. To mislim početi še naprej - če se bom lahko sporazumel z novimi šefi.

(Če ne pač ne. Če sem lahko zapustil CNN community bom tudi tole. :D )

Itak je stran, kjer so 'my kind' večina. Mnogokrat večja, kot bo tale kadarkoli.

Bom pa pogrešal slovenščino. To pa res.

:)


Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

ChiefThunder ::

"your kind"?
... po liniji najmanjšega odpora. ;)

||_^_|| ::

v postih nekaterih uporabnikov je slutiti hudo fovšijo...kako slovensko, hehe:)

Thomas ::

cheif:

Yes! Some here know that - but I want to have some privacy ... so there will be no hyperlink. Sorry.


8-)

maska:

Ti maš nekej proti Slovencem???
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Thomas ()

ChiefThunder ::

aja... kul.

gre za kakšen "mastermind" sajt, kjer se zbira top srenja? in o čem diskutirate?
... po liniji najmanjšega odpora. ;)

Thomas ::

You bet is mastermind!

Samo tudi ti nisi brez potencialov. (Skoraj neglede kako "politično krektno" boš odreagiral na dotični post!)

:)
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

segi ::

Glede pravil igre in tistih členov le ni vse tako zakonito v primeru tožbe. Kolikor vem moraš članek poslati na email.In verjetno vas ni admin pred objavo obvestil da si preberete in poiščete tisti 15. člen. S dobrim odvetnikom se da vse. Tudi nemogoče!!:D

Sicer pa je po mojem to nateg. Zakaj pa nebi neka multinacionalka kupila raje kakšno večjo in bolje obiskano stran!! Vse polno jih je!! (Tom's Hardware itd....) Bomo vidli!!!8-)
---------------------------------------------
Segi podobo na ogled postavi,
ker bolj resnico ljubi kakor hvalo,
zad skrit vsevprek posluša, kaj zijalo
neumno, kaj umetni od nje pravi
----------------------------------------------

Tomi ::

Kar se tiče pravnih zadev. V teamu imamo namreč tudi pravnico, in glede na to, da ureja vse zadeve, ki bi znale biti sporne, je to vse urejeno. Po sodišču se ne bomo vlačili;)
metrodusa.blogspot.com

Ziga Dolhar ::

V teamu imamo tudi, ahem, ekonomista, pa, kaj je že (Tomi?) -- medicinc al nekaj...

Tako da smo v bistvu tudi dežurni zdravstveni dom :-)

sinko999 ::

Kaj pa če ste na nekaj važna pozabili na lastnika te domene Pajota . In pa če se on ne strinja z prodajo ne morete vi nič z prodajo page-ja .Ali pa ste domeno odkupili od njega .

LP
Ni? ni ve?no !

Ziga Dolhar ::

.. prosim ...

Pajo == admin

Domena != page

chucki ::

Afera DENAR - SLO-TECH:D
AMD Ryzen 1700/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 16gb/SSD M.2
EVGA GTX 1080 Superclocked/SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + PS4 PRO + VR <3 + Nintendo Switch

LojzePek ::

Jap, mislim da sem ta film že gledal : Ko Slo-Tech obmolkne.

segi ::

JAz sem pa gledal film : OBEŠENA ADMINA, UTOPLJEN LUNI, ZADAVLJEN PAJO in PROPADLI PAGE!!

Po resničnem dogodku.>:D >:D
---------------------------------------------
Segi podobo na ogled postavi,
ker bolj resnico ljubi kakor hvalo,
zad skrit vsevprek posluša, kaj zijalo
neumno, kaj umetni od nje pravi
----------------------------------------------

segi ::

V kino prihaja po prvem aprilu!:D
---------------------------------------------
Segi podobo na ogled postavi,
ker bolj resnico ljubi kakor hvalo,
zad skrit vsevprek posluša, kaj zijalo
neumno, kaj umetni od nje pravi
----------------------------------------------

Tomi ::

Samo, LordNinja, lahko bi pa vedel, da sem farmacevt (oz. bom). Tako nizko se pa ne spuščam;(
metrodusa.blogspot.com

whatson ::

LordNinja:
.. prosim ... Pajo == admin |Domena != page

Pubec je verjetno mislil, da je registrant domene Pajo,

Domain Name: SLO-TECH.COM

Administrative Contact:
Polanec, Leonard leonard.polanec@simfin.si
Krizni Vrh 39
Laporje, 2318
SI
+386 41 506 927



Domena ni page... :)= Domena je "le" domena...
Čas včlanitve v Slo-Tech - 6. nov 2000 ob 20:39
1
2
3


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

samo za admine*------------prodaja

Oddelek: Slo-Tech
442603 (1515) darh
»

DrSergioDJ / IceMann (irc nick) se poslavlja... (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Slo-Tech
1065937 (3854) Tr0n
»

Nova anketa

Oddelek: Novice / Ankete
221935 (1935) CaqKa
»

Nasvidenje, Slo-Tech... :(

Oddelek: Loža
382513 (1262) Thrivial
»

Forum in news skripta

Oddelek: Slo-Tech
311801 (1587) PaJo

Več podobnih tem