» »

Kako se znebiti System Restora v WinME?

Kako se znebiti System Restora v WinME?

Jaz - Vsi uporabniki WinMEja še kako dobro poznate system restore funkcijo, ki v bistvu le požira dragoceni prostor na disku. Redki boste sploh kdaj pomislili na to, da bi jo uporabili, diskovni prostor pa tudi ni tako poceni, iz česar sledi, da je zadeva za veliko večino neuporabna in nadležna. Sicer se je da izklopiti, toda v pravem duhu M$jevih aplikacij vedno najde načine, da se ponovno vklopi. Če vas ta zadeva moti, si oglejte to temo v Forumu, kjer je postopek za dokončno uničenje te nadloge. Thnx, Shadow!

8 komentarjev

msmiha ::

Ta system restor ti res lahko pobere veliko place meni 250MB.;((

romci ::

hm...hm...ce bi v linuxu obstaju system restore, bi se res vprasu 'zakaj za vraga!?' ampak u winsih je pa men in ene parim frendom ze ene parkrat resu novega nalaganja...dost je, ce mu date 200mb (minimum), da obstaja vsaj en restore point vsake tolk casa

Kralj ::

Men se zdi da je lazi na novo nalozit Winblow$e, kukr se zaje*avat s tem widows restorom. Po mojih izkusnjah je to cista nategavscina .... sploh ne dela, vedno kej zravn manka.:|

undefined ::

WinME sucks a$$!! Instalirajte si raje Win98SE ali Win2k, samo WinME ne. Prosim vas, če imate svoj računalnik vsaj malo radi, potem si res nočete dat WinME gor.
Za tiste, ki pa mislite, da res ne morete brez WinME, pa pojdite sem: http://www.overclockers.com.au/techstuf...
Odstrani tako System Restore kot PC Health, oboje nepotreben trash.

noogy2noogy ::

WinME sem imel instalirane le nekaj ur, pa so šli lepo nazaj v predal (najuporabnejši je zaenkrat CD, ki je butabeln :D). Ne vem, mogoče kdaj kasneje ampak za zdaj še NE. Tale sistem restore al kaj bi že naj bil, pa je po moje le zasilna rešitev za čiste amatere. Ne rečem, da nekomu ni že rešil sistema ampak obstajajo že dlje časa boljše rešitve (np. GHOST). ;)

Yohan del Sud ::

Ne vem, ampak men delajo bolj kot 98. No, sesuva se res isto, ampak bolj s stilom >:D

undefined ::

Čudno, meni se Win98SE nič ne sesuvajo.

shadow ::

torej tist sm napisu zato da bi mogoce se komu prihranu neki sekund med bootanjem masine in pa prihranu neki diska, ki ga sys restore BREZVEZE zavzame ... kot sm reku ... rajs si dobte ghost naredte image systemske particije .. zapecte na bootable cd ... in imate instantno plosco z restorom CELOTNGA sistema in ne samo windowsov ... btw jast mam eno particijo 1.5 gb za system in vse ostalo cca 20gb za podatke ala muska filmi spili ... tko da ... TKO SE DELA 8-)


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Strojna oprema za poganjanje več VM (strani: 1 2 )

Oddelek: Operacijski sistemi
527349 (6000) Ales
»

Gremo mi v skladišče

Oddelek: Loža
399494 (6868) Not A Number
»

Sušenje perila v kleti

Oddelek: Loža
4911435 (7326) Jakka
»

Zvok kot bivalni prostor

Oddelek: Sedem umetnosti
151445 (996) harvey
»

Svobodnejši Iran

Oddelek: Problemi človeštva
131969 (1716) MadMicka

Več podobnih tem