» »

F1 2004

F1 2004

««
36 / 43
»»

zile ::

Ja oba Kimi in Juan Pablo sta superiorno prehitela Šumija. Sem sam gledu. WTF >:D
Se mi zdi da je dons "meca" bolj letela...8-O

Mirko5 ::

Prva dirka letos med katero nisem zaspal od dolgcasa...
Odlicno Kimi, cestitke tudi Schumiju.

Kar pa se tice "kao superiornosti Shumija" bom povedu tako: ni tezko zmagat z odlicnim avtom in odlicno ekipo. Samo poglejte se celo Rubensu uspe priti drugi ali pa tretji, ceprav je nesposoben za voznjo...

Ce bi se Shumi res zelel dokazat kot najboljsi dirkac vseh casov in bla bla bla, bi naredil to kar je naredil Valentino Rossi, ko je zmagal s Hondo in so vsi govorili, da je zmagal zaradi motorja, fant je lepo prestopil v Yamaho in poglejte kje je sedaj na lestvici!
In dvomim, da lahko kdorkoli tukaj rece, da so dirke motorjev v letosnji sezoni nezanimive, ker tako dobrih dirk pri formuli se dolgo ne bo...ze po stevilu gledalcev se formula lahko skrije...
Saj ne recem, da bi moral Shumi prestopit v Sauber, ampak v Renault ali pa Williams, in ce bi se tam dokazal, potem res lahko reces, da je rezultat odvisen od voznika in ne od fancy avta.

Samo Shumi pozna samo zmago, zato ni moznosti, da bi jo ogrozil s prestopom v slabso ekipo...kar spomnimo se kaj je delala Shumijeva ihta ko je dirkal se Damon Hill in Villeneuve.

zile ::

Ej Mirko a res morš na ogenj spet metat....:(

Tilen ::

ni tezko zmagat z odlicnim avtom in odlicno ekipo.
+ najbolsim voznikom. AMEN.

Ce bi se Shumi res zelel dokazat kot najboljsi dirkac vseh casov in bla bla bla, bi naredil to kar je naredil Valentino Rossi

Koliko je star MS koliko pa VR ? Ko bo imel VR toliko dirk&zmag za sabo kot jih ima MS pol pa naj kr manevrira.

kar spomnimo se kaj je delala Shumijeva ihta ko je dirkal se Damon Hill in Villeneuve.

Sveta Trojica. Bol so se imeli radi, kot mi tukaj. Vrjemi.>:D
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Mirko5 ::

Koliko je star MS koliko pa VR ? Ko bo imel VR toliko dirk&zmag za sabo kot jih ima MS pol pa naj kr manevrira.

Sicer popolnoma nevmesno, da primerjas stevilo dirk in zmag, ko pa smo le primerjali potezo oziroma prestop v slabso ekipo ampak :

Shumi 35 let -> 7 naslovov svetovnega prvaka
Vale 25 let -> 5 naslovov svetovnega prvaka (moras pazit, da letos se ni odloceno, ker pac motorje se spremlja do zadnje dirke...pac da ima folk kej gledat in da je dirka zabavna)

Kakorkoli, mislim, da ti stevilke povedo kdo je v prednosti in kdo bo se lahko kaj naredil...kot bi se reklo Vale "manevrira".

Alexius Heristalski ::

BW: Coulthardu je tudi počila zadnja desna guma, pa še v Kliena se je zaletel kasneje, na koncu pa osvojil 7. mesto in 2 točki. To me spominja na Belgijo 1998, ko je vladal popoln kaos, lilo je kot iz škafa, že na štartu so se pošteno raztolkli (trikrat so štartali, nekaterim je zmanjkalo dirkalnikov, tudi Hakkinenu). Tisto dirko je največje zdrahe delal ravno David Coulthard, bil ničkolikokrat na pesku, s ceste spravil sebe in druge. Višek vsega je bil, ko je Schumacherju odlomil sprednje desno kolo - Schumi je vodil, imel prednost 40sek. pred drugouvrščenim Hillom in je DC-ja prehiteval za krog. DC je ob prehitevanju malo spustil gas, tako da je MS priletel vanj. To še zdaj ni povsem pojasnjeno, ampak nekako je obveljalo, da je DC s tem močno pomagal Hakkinenu za naslov (odstop MS in izguba odločilnih 10 točk - tudi se je lomilo prvenstvo). No, DC je takrat končal na 7. mestu! Je pa res, da je MS potem hotel z DC-jem fizično obračunati v boksih. Ah, to so bili časi.

Daedalus: Vse smo videli, brez skrbi.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Alexius Heristalski ::

Ce bi se Shumi res zelel dokazat kot najboljsi dirkac vseh casov in bla bla bla, bi naredil to kar je naredil Valentino Rossi,
Dragi Mirko5, Schumi je to že naredil in sicer s prestopom v Ferrari. Zakaj bi se moral še enkrat dokazovati, saj ni novinec v F1. Mladina naj se dokazuje - zazdaj se je izkazal le Kimi z McLarnovo kanto, delno tudi Alonso (se spomnite, ko se je v sezoni 2001 z Minardijem na kvalifikacijah redno uvrščal od 15.-18. mesta, takrat je bilo 22 dirkalnikov).
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Tilen ::

Alexius Heristalski, lepo si to povedo. >:D
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

BlackHole ::

A se je še komu zdelo, da Schumi včeraj ni vozil z več kot 5. prestavo, da zasigura naslov?

BigWhale ::

Kolk, tri sezone (od oka, ne me lovit na detajlih) jim ni avto crknu, pa je kar naenkrat moral vozit ko po jajcih? ;) Eh, saj vseeno vazno, da je bila dobra dirka...

BlackHole ::

Saj ne, da bi se bal odpovedi avta, čeprav so bo slej ko prej tudi to moralo zgoditi, ampak raznih Montoy oz. tesnih dvobojev. Trulli se mu je pa tak "umaknil".

TribesMan ::

At the start of McLaren's dreadful season, a British journalist vowed to run around Silverstone naked if Kimi won a grand prix. So will he be there? "Definitely," grinned - yes, grinned - Kimi. "Hopefully it rains, heavily, and that'll make it fun."


LOL

Sem vedel da bodo zdej unga novinarja jebal v glavo...

LP

TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.

Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

Daedalus ::

>A se je še komu zdelo, da Schumi včeraj ni vozil z več kot 5. prestavo, da zasigura naslov?

Hja, na začetku pač ni htel tvegat kakega incidenta, kasneje pa ne vem kako je vozo, ker nism videl cele dirke0:) Verjetno pač ni hotel po nepotrebnem tvegat, itak nima kaj več dokazat. Mladina pa zato divja ko nora, ker more še marsikaj dokazat;)

Me pa zanima, če bo on novinar držal besedo>:D
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

Cr00k ::

Ce bi se Shumi res zelel dokazat kot najboljsi dirkac vseh casov in bla bla bla, bi naredil to kar je naredil Valentino Rossi

Mirko: Schumacher je to naredil ravno obratno...

...verjetno se ne spomnes, oz. si bil takrat se malo premlad, da bi kej zastopu...
...ampak Schumacher je z Benettonom z Fordovim "podhranjenim" V8 motorjem, mesal strene Mclarnom, Williamsom, Ferrariju, Senni, Hillu.. in ostali kompaniji...

in na koncu je se osvojil World Champion tudi titulo...

...zdej se pa nima vec kej dokazovat... 7x WC...
...dnar sluz na izi, zdej samo se svoje rekorde podira, (to je njegov motiv, pomoje), in z enim Jaguarjem mu to nebi dobro uspevalo... z Ferrarijem mu pa kar uspesno... :)

...Zato je za moje pojme ziva legenda F1...

je res, da je grd, antipaticen, in vse kar mu pritice, ampak SAMO kot voznik je pa 1A!!

Tattoo- ::

@Daedalus:

Schumi wanted to take championship with win Michael Schumacher has admitted that he really wanted to win his seventh world drivers' championship with victory at the Spa circuit. Although the German dropped down to fifth place in the early stages of the race, Schumacher managed to finish second, despite not overtaking anyone on track.
"It was an eventful day with all the safety cars," said the seven times world champion who claimed the title in Ferrari's 700th Grand Prix. "It was a tough race and considering where I dropped back to and now finished I think I should be happy. We clinched the race and had a good race and also secured the championship."
"I would honestly have rather finished the championship with a victory but today we weren't quite strong enough," he added. "We've had such a good season so far and we knew someone would beat us eventually and today Kimi won."


Toliko o tem, da se je Schumi sparal, ker se mu ni potrebno več dokazovat :\. Preprosto so bili konkurentje na tej dirki boljši...

@Cr00k:

...verjetno se ne spomnes, oz. si bil takrat se malo premlad, da bi kej zastopu... ...ampak Schumacher je z Benettonom z Fordovim "podhranjenim" V8 motorjem, mesal strene Mclarnom, Williamsom, Ferrariju, Senni, Hillu.. in ostali kompaniji...

in na koncu je se osvojil World Champion tudi titulo...


Ne vem, od kje vam ideja (oz. to je sedaj že kar urbani mit med Schumi fani) da je bil takrat Benetton tako zanič avto? Benetton je bil sezono 94 že kar dober dirkalnik! Sploh pa, Schumacher je osvojil svoj prvi naslov leta 1994, ko so se vsi odlični vozniki prejšnjega obdobja že umaknili (Prost, Mansel, Senna,...)
Racing is in my blood - Ayrton Senna

Cr00k ::

Ne vem, od kje vam ideja (oz. to je sedaj že kar urbani mit med Schumi fani) da je bil takrat Benetton tako zanič avto? Benetton je bil sezono 94 že kar dober dirkalnik! Sploh pa, Schumacher je osvojil svoj prvi naslov leta 1994, ko so se vsi odlični vozniki prejšnjega obdobja že umaknili (Prost, Mansel, Senna,...)

ehh... ja res Benetton je bil najbolsi avto, mel je najbolsi motor V8...

...poglej jaguarja, kako to zgleda...

ja pa ce se ne motim sta Mansel in Senna leta '94 se dirkala... Senna ni v 2 dirkah niti tocke zbral...na tretji dirki pa je zal dozivel prehudo nesreco...

pa cist tko mim grede... Benetton je bil dober avto sele leta 95, ko je imel Renaultov motor... Ford Cosworth V8 pa ni mel za burek..., tko kot zdej...

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Cr00k ()

Tattoo- ::

ehh... ja res Benetton je bil najbolsi avto, mel je najbolsi motor V8...

Nisem rekel, da je bil to najboljši motor...vsekakor pa Benetton ni bil kanta, za kar ga želite Schumi fani obdolžiti (ter vse zasluge za naslov pripisati Schumacherju...)

ja pa ce se ne motim je Mansel leta '94 se dirkal :)

Mansel je leta 94 odpeljal le 4. dirke, kot nadomestilo za Senno...tako da tudi ni mogel sodelovati v vozniškem prvenstvu!

..poglej jaguarja, kako to zgleda...
Ford Cosworth V8 pa ni mel za burek..., tko kot zdej...

Sedaj pa resno dvomim v tvoje stalno spremljanje dogajanja v F1...Trenutno VSA moštva v F1 uporabljajo 3.0 litrske V10 motorje...tako, da ne vem, kako to izgleda pri Jaguarju :))
Racing is in my blood - Ayrton Senna

ripmork ::

Benneton je(če me spomin ne vara) leta 94 še imel Fordove motorje,ki nikoli niso ravno sloveli kot najboljši motorji,so pa bili dosti konkurenčni..naslednje leto pa so dobil Renaulta in od tam naprej je šlo kot po maslu.
Schumacher je bil že od začetka hiter dirkač.Večino zmag si je privozil z odlično taktiko in hitrimi ter učinkovitimi postanki v boksih,s katerimi je bil leta 94 in 95 benneton na dosti višjem nivoju kot ostale ekipe.Tudi dosti zaletav je bil(pač je vedno veliko tvegal),pa tudi muhast včasih,na stezi pravi egoist in nesramnež in tudi zato je postal takrat prvak.
Samo poglejte si posnetek iz Adelaide 94 kako svinjsko je Schumacher speljal Hillu prvenstvo-za eno piko-pa še to po "nesreči"

Isto bi se kmalu ponovilo v Jerezu 97,pa se je nemec uštel-pravica je našla krivca,izgubil je pike in bil kaznovan,da odstopa ne omenjam.

Ni kaj,sedem prvenstev osvojenih je po statistiki najboljši dirkač vseh časov,a statistika laže...prosim ne primerjajte ga s Senno,Mansslom ali Prostom,to bi bilo krivično do veteranov,ki so zmagovali(in se ubijali) v popolnoma drugačnih časih,situacijah...:\

sicer pa kot je Tatoo- povedal.

Tilen ::

Torej je Kimi najbolsi dirkac ce statistika laze ? >:D Zakaj je potem sploh statistika? :P
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Cr00k ::

Sedaj pa resno dvomim v tvoje stalno spremljanje dogajanja v F1...Trenutno VSA moštva v F1 uporabljajo 3.0 litrske V10 motorje...tako, da ne vem, kako to izgleda pri Jaguarju

bejz usi V10? tega pa res nism vedu...:D

..leta 94 je mel pa ford V8... ostali pa V10(pegeuot, renault,...), do V12 (ferrari)...
Torej Ford ni bil pretirano konkurencen...

Glede Jaguarja si pa poglej... najboljsi Ford Cosworthov motor, pa kolk je uspesen, da ne dodam, da je zdej ta motor V10 in ne V8... ki je bil sploh nekonkurencen, V10 ni pa nic boljs...

Vem da me boste zdej napadl, da motor ni use blalblalbla...

...aj đust dont ker...

aja btw: F1 pa gledam od leta 89 in se ne spomnem, da bi kdaj kaksno dirko zamudu...

Cr00k ::

aja pa da dodam se neki okol statistike...

Ce das levo nogo v VRELO vodo, in desno nogo v LEDENO vodo, se statisticno v povprecju pocutis ODLICNO...

Statistika ne laze. Laze tisti, ki jo narobe interpretira...
tolk o statistiki...

MS je za mene najboljs voznik... (voz z glavo, ne z jajci)... pa nej rece kdorkol/statistika karkol...

Microsoft ::

Sam gledalcim gre na kurac taka voznja, kot kompozicija vlaka. To odbija gledalce od ogleda taksnega sporta. Mene ne zanima, kako se 20 avtov pelje za kolono; to lahko vidim na cesti.
Jst hocem preprosto akcijo v obliki prehitevanj. Sploh, da bi se dva med seboj prehitevala, to bi bil sele spektakel za danasnje dni (in nekaj obicajnega za prejsna leta).

Pa jst ne rabim statistike. Zaradi mene naj zmaga DC. Samo jst hocem zanimive dirke, ki me bodo pritegnile k ogledu. Da bi pa 2 ure zabil v gledanje neke dolgocasne dirke, me pa ne gane ravno. Tudi gledanje statistike se mi ne zdi prav zaminivo.

I just want more action.


by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

cekr ::

Takšno prehitevanje, kot si ga nekateri zamišljate, je bilo možno samo takrat, ko so bili turbo motorji, ko je za prehitevanje odvil pipico. Danes pa razlike v moči motorjev niso tolikšne, da bi se lahko kar na hitro prehitevali. To se dogaja samo, ko ima kdo kakršnekoli težave.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]

Cr00k ::

Miha & companija...

...ce hocte akcijo, nevem zakaj se tolk ob MS spotikate...tle ni nc kriv nc dolzen.

...bi se mi bolj logicn zdel ce bi se vsaj enkrat ob Maxa Mosleya in Bernija orenk spotaknel...

Ta 2 sta za v HAAG...

Tattoo- ::

..leta 94 je mel pa ford V8... ostali pa V10(pegeuot, renault,...), do V12 (ferrari)... Torej Ford ni bil pretirano konkurencen...

Sedaj mi pa ti povej od kje si potegnil tak zaključek...da samo na podlagi števila valjev lahko določiš kdo je konkurenčen in kdo ne :O Če je že tako, potem bi moral Ferrari z svojim V12 dominirati (pa razen zmage Bergerja na VN Nemčije ni uspel doseči kaj pretresljivega)

Glede Jaguarja si pa poglej... najboljsi Ford
Cosworthov motor, pa kolk je uspesen, da ne dodam, da je zdej ta motor V10 in ne V8... ki je bil sploh nekonkurencen, V10 ni pa nic boljs...


Hmm...Kaj pa vseh 176 zmag 8-O, ki so jih skozi leta osvojili dirkači z Cosworthovimi DFV V8 motorji? Ne bi ravno rekel, da so Cosworthovi motorji nekonkurenčni...
Racing is in my blood - Ayrton Senna

Cr00k ::

>Sedaj mi pa ti povej od kje si potegnil tak zaključek...da samo na podlagi števila valjev lahko določiš kdo je konkurenčen in kdo ne Če je že tako, potem bi moral Ferrari z svojim V12 dominirati (pa razen zmage Bergerja na VN Nemčije ni uspel doseči kaj pretresljivega)

eh tatu... zakaj pa mislis da so vsi sli na V10? Zato ker ima najboljse razmerje med tezo in zmogljivostmi... Ferrarijev V12 je bil pretezek...ovinki adijo... Fordov V8 presvoh...na ravninah so sli usi mim...

Tako da niti Ford niti Ferrari nista mela dobro zasnovanih motorjev...

>Hmm...Kaj pa vseh 176 zmag , ki so jih skozi leta osvojili dirkači z Cosworthovimi DFV V8 motorji? Ne bi ravno rekel, da so Cosworthovi motorji nekonkurenčni...

...hehe, ti si pa tud smesn... leta 93-94 (v tem obdobju se pogovarjamo) je bil fordov motor tko konkurencen, kokr je bil mclaren z lanskim dirkalnikom v letosnji sezoni...
...pa se to: ni vseh 176 zmag Ford dobu z DFV V8 motorjem... da ne bo pomote... Spet ena statisticna laz oz. napacna interpretacija...

ripmork ::

ja ja,statistika laže;) ...res ni ravno mišljeno dobesedno,statistika nam pove številke časov,zmag,dirk....to pa še zdaleč ni vse.Razen za statistika-fan-e ki bodo znali po številki megahercev v trenutku povedati kateri je najboljši procesor,oziroma izbrati tisti avto ker ima za 2,5% manjšo porabo goriva od unga drugega avta...:\ po dosti o tem.

Ste slišali?
Bruno Senna,20-letni nečak Ayrtona je dobil sedež v formuli-BMW,čaka ga prva dirka v Brands-Hatchu...se morda zgodovina ponavlja?:D .Čeprav ne verjamem kaj dosti kaj fant zmore bomo pa le morda še slišali zanj.Morda nekoč celo v f1.Morda.:\

saj veste-kri ni voda:)

Cr00k ::

Pa ko smo ravno pri motorjih (uspesnosti v zgodovimi F1) in statistiki...

...sem si mal cajta uzel pa zracunu (za par aktualnih motorjev), na kolk dirk bi v povprecju lahko pricakovala ekipa zmago, ce bi uporabljala naslednje motorje...

1. Honda zmaga na vsake 3,76 dirke
2. Ferrari zmaga na vsake 3,93 dirke
3. Mercedes zmaga na vske 4,4 dirke
4. Renault zmaga na vsake 5,8 dirke
5. BMW zmaga na vsakih 10 dirk
6. Ford zmaga na vsake 14,9 dirke

op. podatki za izracun so vzeti iz uspesnosti (zmag) motorjev skozi celotno zgodovino...

Lp, Cr00k

PersonaRudis ::

delno tudi Alonso (se spomnite, ko se je v sezoni 2001 z Minardijem na kvalifikacijah redno uvrščal od 15.-18. mesta, takrat je bilo 22 dirkalnikov).

1x17.
5x18.
2x19.
1x20.
6x21.
1x22.

No, skor drži.:D

Alexius Heristalski ::

O, super, kje si dobil te podatke? Kaže, da sem malo pretiraval, ampak vseeno ni bil slab.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

dëych ::

pirat ::

Se zelo strinjam da bi v enakem avtu Kimi čevljarja redno vozil scat....

ripmork ::

pirat:kako lah sploh kaj tazga rečeš>:D ..damn right da bi bil Kimi prvi z Ferrarijem,še Fissichella bi zmagoval s črnim vrancem....

Tilen ::

haha what can i say abut that...

Ena lastovka še ne prinese pomladi >:D
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Microsoft ::

Ce drugo leto pr McLarnu prpravjo konkurencen avto, potem bo Sumaher bogi. Montoya ga bo ven metal, Kimi pa zmage pobiral. :))


by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

@ljash ::

hehe, pomojem bo tud Montoya kšno zmagu dubu ;)
Asus P4C800-E Deluxe, P4 3Ghz, 2*512 Geil Value,
Ati Radeon 9800PRO, Hitachi 160 GB SATA

Tilen ::

JimiBtn, a kaj vec ni sposobn ?:)
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Microsoft ::

Tilen, temu se rece team work. :)


by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

ripmork ::

ja,to bo pravi team-work;) ...samo en mora še ostat da spravi Rubensa ven-saj res,ne bo potrebno,on je itak zadovoljen s četrtim mestom,čeprav mi ni jasno kako bo lahko uspel nekoč osvojiti naslov prvaka,ko pa je tako skromen:\

Lime ::

Saj lahko da je Kimi hiter kot Schumi ali celo hitrejši, samo za osvajanje naslovov potrebuješ še kaj več kot samo to, da znaš hitro voziti.

Alexius Heristalski ::

čeprav mi ni jasno kako bo lahko uspel nekoč osvojiti naslov prvaka,ko pa je tako skromen
Ah, Barrichello je nežna brazilska dušica ... le kako je sploh uspel priti v F1? Druga možnost pa je, da so ga pri Ferrariju čisto zadušili. Kolikor se spomnim, je leta 1999 zelo dobro vozil v Stewart Fordu, nakar je sledil usodni prestop v Ferrari ...
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Microsoft ::

Ampak ze stiri leta (ce se ne motim) se je vpisal v statistiko kot vice prvak. Al se lani ni? Skratka, biti med top 3 na svetu ni kar tako. Marsikdo si to zeli.


by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

Tattoo- ::

Second is the firs looser...

In to še veliko bolj kot kjerkoli drugje velja v F1 8-)
Racing is in my blood - Ayrton Senna

BigWhale ::

Hja... Za zmagovanje nucas Rossa Browna, da ti pove kdaj se v pitse pripelji... Pa dober team, da ti gume hitro zamenja in popravi 'brizgalno' (TM by atomik hamonik), ce ti zacne puscat med dirko.

V bistvu za zmagovanje sploh ne rabis znat prehitevat :P

Alexius Heristalski ::

Microsoft: pravzaprav se motiš. Rubens je bil leta 2000 četrti, 2001 tretji, 2002 je bil res drugi - viceprvak, 2003 pa spet četrti. Tako da tudi s tega stališča ni zelo uspešen, še posebej, ker je bil MS vsa ta leta prvak.

BW: Na žalost pravila to omogočajo. Ferrari in vsi ostali pač delujejo v okviru pravil.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

zile ::

Schumacher crashes hard at Monza.
Huh kr dober se je razbil...

dëych ::

ravno hotel prlimat link0:)

..F2004 wasn't too badly damaged but because of the big impact Schumacher needed to lay down in the grass for a moment. ...He was just a bit shocked by the big impact of the crash....

PersonaRudis ::

Za zmagovanje nucas Rossa Browna, da ti pove kdaj se v pitse pripelji

Da. + ima Ferrari še baje neki extra program ki real-time računa vse to. V vsaki sekundi upošteva kje je keri avto na stezi in kolkokrat je bil v boxu, kolko časa je že tankal. Torej res high-tech. Brown je po izobrazbi fizik (atomski).

Tilen ::

Brown je po izobrazbi fizik (atomski).

Tito je bil tudi kljucavnicar... tako da ...:\
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

cryptozaver ::

Cak a nimamo tlele na ST se enga aTHOMASkega fizika :D ?
««
36 / 43
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

F1 - pred sezono 2006

Oddelek: Loža
152817 (2572) Daedalus
»

F1 - sezona 2005 (strani: 1 2 3 449 50 51 52 )

Oddelek: Loža
257682247 (41162) Alexius Heristalski

F1 - pred sezono 2005 (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

Oddelek: Loža
60531170 (22719) OwcA
»

F1 sezona 2003 (strani: 1 2 3 421 22 23 24 )

Oddelek: Loža
119238626 (23287) balocom
»

F1 (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
1709495 (8223) Nemelk

Več podobnih tem