» »

A1 kombo

A1 kombo

finpol1 ::

Je kdo prešel z Amisovih na te pakete? Kakšne izkušnje, razen, da je nižji znesek na položnici in vezava, še kaj razlike?

KickinHard ::

l0wc4 ::

Mi smo naredili preklop iz enega starih paketov na paket A1 Kombo L. Na preklop čakamo že 10 dni. Poizvedovanje na A1 ne obrodi sadov, vedno odgovorijo samo, da je to kompleksna zadeva, ki traja, ne povedo pa kako dolgo bo to trajalo. A ima kdo izkušnje, kako dolgo to traja?

videc ::

Dolgo.

l0wc4 ::

Torej je hitrejši preklop na drugega ISP?

orreel ::

Ko sem jaz podpisal novo pogodbo pri A-1 sem čakal okoli 25 dni da so mi uspeli vklopiti nov paket kombo-M.

noob96 ::

10-20 dni

belidihur ::

Isti dan.
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

Tica ::

66 dni

l0wc4 ::

Dobil sem po 16 dnevih. Hvala vsem za odgovore.

kvartopir ::

A1 tega očitno ne dela sam. Vse te podrobnosti jim ureja Telekom. Na Siolu je možno vklopiti ali izklopiti programske sheme kar v Mojem telekomu vsak mesec 1 krat. Zakaj pa ne gre to v Mojem A1? Preprosto, ker ne more obstajati. Zanimivo pa je da so storitve pri najemnem operaterju cenejše kot pri osnovnem ponudniku. A1 je cenejši kot Telekom (Siol). Odlična konkurenca. Kdo pa je na izgubi in kdo profitira? Če se izplača čakati tako dolgo na vsako storitev za 5 € pol je na boljšem potrošnik. Večina je takšnih, ki tega ne spreminjajo pogosto. Za tiste, ki to delajo pogosteje pa konkurenca ne obstaja, ampak samo dve opciji. Kako točno to izvaja Telemach pa ne vem.

l0wc4 ::

Ne, težava je bila v tem, da so se stvari malo zakomlicirale, ker smo naročili tako menjavo programske sheme, kot menjavo paketa, kjer se menja hitrost interneta. In eno je bilo pogojeno z drugim, in se je čakalo na tretjega, da je rekel, da je hitrost možno dvignit in tako se pride v začaran krog, kjer se dokler ne "popizdiš" vse samo vrti in vrti. Enako kot se mi je dogajalo na T-2, se mi je tako zgodilo na A1, nazadnje ti pomagajo osebki, ki odgovarjajo na forumu in "dregnejo" tehnike pri ponudniku.

kvartopir ::

Tako T-2 kot A1 sta "podizvajalca" Telekoma. Zaradi tega je pričakovati enake težave. Ko jih imaš poln kufer greš nazaj k prvotnemu ponudniku, ker enostavno druge izbire ali možnosti ni. H kateri konkurenci pa bi lahko šel?
https://www.mobilna-telefonija.com/ponu... kdo upravlja z optiko v celoti?
Iz optike nazaj na kabel pa raje ne bi spremenil zadeve.

l0wc4 ::

Bil na Telekomu in ne grem več nazaj na Telekom. Glede na vse, je T-2 najboljši ponudnik v Sloveniji - tako tehnično kot v vidiku podpore. (moje mnenje).

kvartopir ::

Se strinjam popolnoma. Ampak zakaj je lahko T-2 tako uspešen? Poravnava: https://www.rtvslo.si/gospodarstvo/tele... .
V ozadju pa določeni pogoji in nekaj malega gotovine (za Telekom res nekaj malega saj nadzirajo mednarodni telefonski promet, kaj pa se tam dogaja pa se marsikomu ne sanja. Celo sami državi in dacarjem ne). Očitno Telekom daje T-2 sam prednost pred A1 in pred samim seboj. Ja vse je možno pri nas.
Z T-2 še vedno posredno podpiramo Telekom.

d4vid ::

Zdravo, danes sem prejel nove sprejemnike za TV xploretv in mi ne deluje ogled nazaj, javi mi napako. Je mogoče funkcija izklopljena zaradi menjave paketa ali še komu to nagaja? Menjal sem namreč paket iz kombo M na Net + TV M.
Laptop:Akoya E4214|Pentium N3540|4 GB RAM|120 GB SSD|Ubuntu Budgie
NAS: Intel Atom D2550|2 GB RAM|3 TB HDD
.: d4vid.info :.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Katerega internetnega ponudnika izbrati? (strani: 1 2 3 425 26 27 28 )

Oddelek: Omrežja in internet
1379356078 (554) MrStein
»

A1 ima nov hibridni modem (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Omrežja in internet
38053795 (674) oemdzi
»

A1 Kombo M (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Omrežja in internet
21744830 (745) Bakunin
»

Kateri Trojček vzeti? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
514839 (1698) Daliborg
»

Kako ste zadovoljni z a1 kombo paketom (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
6111503 (7148) GucciSLO

Več podobnih tem