» »

Katerega internetnega ponudnika izbrati?

Katerega internetnega ponudnika izbrati?

««
40 / 40
»
»»

Mr.G. ::

No, na koncu sm se odloču za Telemach. Pa da vidmo zdej kaj bo. Ženšče na oni strani žice je zagotavljala oh in sploh in da so skoraj malčk boljši od telekoma. :)) Vsak svojo malho hvali.

deltacqb ::

Glih dobivam ponudbe. Trenutno sem na Telemachu na kabelski povezavi 1gb/100mbs, eon premium + trije telefoni vse na paketih največ. Torej max. Prvo leto je bilo še ok zaradi akcijskih cen, zdaj pa ni računa pod 110 eur. Slišati nočejo kaj dosti o kakih ugodnostih. Po prvem letu ti ponujajo neke minimalne popuste za 12 mesecev, seveda pa podpišeš za nadaljnjih 24 mesecev.

Ponudba od A1 je najcenejša za dve leti fiksna cena 50.78 eur: ineternet 500 /100 (kar je čisto dovolj za vse potrebe) + maxi tv + 3 X midiMIO.

Ta ponudba je tako ugodna, da se splača tudi, če plačam 350 eur pogodbene kazni pri telemachu. Res ne znajo sešetevati tam... Ali pa jim gre tako dobro :)

Mimogrede: telekom ponudba zelo podobna kar imam sedaj pri telemachu 1gb/100mbs, maxt tv + 3 x tel max paket; prvo leto 57.21 eur, drugo leto 93,21

Han ::

Ko se izteče vezava, lahko pri Telemachu računaš na -50% prvo leto ob vnovični dveletni vezavi.

Zako ::

kje lahko preverim, ce imam optiko telemach?
Zako je zakon!!!

CyberPunk ::

Zako je izjavil:

kje lahko preverim, ce imam optiko telemach?

Če nimajo na spletni strani pregledovalnika, potem v principu velja, da če imaš optiko od Telekoma, lahko nanjo povežeš kateregakoli operaterja.

Če pa hočeš detajle, pa greš na https://gis.akos-rs.si/ in levo zgoraj pokljukaš npr. priključne točke in linije ter vklopiš filtre (odprejo se na desni), potem pa poiščeš na zemljevidu. Ko klikneš na posamezen element, se ti spodaj izpišejo detajli (glej spodaj primer).

Zako ::

TNX, Telemach neki ni navdušen, če bi morali na optiko od Telekoma se priključit...
Je tooja stvar?
Zako je zakon!!!

No...ker sem se odloču za Telemach....sm včeraj že uveljavljal 14 dnevni odpovedni rok.
GSM omrežje še kar ok. Mobilni podatki....kot 30 let nazaj. Ker interneta in TV še niso priključili, sem se odločil, da grem k T-2.
Ker tako pač ne gre.
Zdej je pa tako...pr T-2 so mi pa tud rekli, da je LTE in mobilni podatki vredu.
No, da vidmo zdej.

Badwolff ::

Kje pa si? Oziroma zakaj se ti zdijo mobilni podatki kot 30 let nazaj? Sam nimam nobenih problemov, vsaj tle kjer sem večino časa. Kak del Pokljuke in Krvavca (dolina, pa gondola, na smuciscu deluje) je slabo pokrit, ne vem kako imajo to ostali.

Idrija.
««
40 / 40
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

A1 Slovenija (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
384110983 (1960) kixs
»

Telemach kupuje T-2 (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi
13014809 (2276) gb39
»

A1 Kombo M (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Omrežja in internet
24682634 (25039) Tilen
»

T-2 ukinitev TV-ja zaradi previsokega računa (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
8023070 (12976) Bellzmet

Več podobnih tem