Forum » Zvok in slika » podnapisi za power dvd
podnapisi za power dvd
mravla ::
imam slo podnapise za še kar nekaj filmov. mi lahko pomagate, kako to naredim da jih bom lahko bral med gledanjem filma. uporabljam pa power dvd 3.0.
sem sam nekaj probaval pa sem obupal. hvala že vnaprej.
sem sam nekaj probaval pa sem obupal. hvala že vnaprej.
če ga poženeš, bo letel
JXS ::
Če prav razumem, imaš podnapise za divx filme. Za predvajanje divx filmov z podnapisi potrebuješ predvajalnik prirejen divx filmom. Sam uporabljam BSPLAYER (http://bsplayer.cjb.net/). Ta program omogoča predvajanje podnapisov v divx filmih. Program pa je tudi preveden v slovenski jezik.
mravla ::
ta programček tud imam, sam nevem kako ga naj uporabim. žal angleško verzijo in je ne razumem preveč.
če ga poženeš, bo letel
R@C@ ::
Mravla, če slučajno nisi opazil, ti je Mrxjsl dal link, pejd pogledat, pa si potegni dol še slovenščino !!!
Na direktn LINK! By Quattro!
Na direktn LINK! By Quattro!
JXS ::
Ok, a ti je težko stisnt ko si z miško na predvajalniku desen gumb na miški? No ko to storiš se podaš na options in nato na language ter izbereš željeni jezik. Prav tako lahko z desnim klikom naložiš podnapise. Še več možnosti pa dobiš če klikneš z desnim gumbom na okno kjer se predvaja film. Nekaj trikov pa zveš če stisbeš "O programu".
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [divxvid] LG predvajalniki (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 35602 (10422) | kekpek |
» | [divXvid] Xoro predvajalniki (strani: 1 2 3 4 … 39 40 41 42 )Oddelek: Zvok in slika | 227990 (38496) | fr33sat |
» | Program za avto download podnapisov (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 30718 (17225) | KontraCepec |
» | DVD+dodatni podnapisi (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 77970 (20106) | CaqKa |
» | Bsplayer in težave s podnapisiOddelek: Zvok in slika | 2667 (2301) | Wad@ |