» »

Neznani in leteči?

Neznani in leteči?

Nico ::

Cimer mi je omenil čuden pojav blizu njihove vasi, ki je nastal pred leti. Po nevihti so opazili v travi zarisane 2 pravilni osmici. Po dolžini dolge 8 metrov. Trava je bila poležana in ne pomečkana, ena izmed osmic je bila na nekoliko visečem terenu, tako da je bil njen nižji del bolj zabrisan.
Pa obljubil mi je kakšno sliko, če jo bo našel....
Kaj bi to blo?:)
Everybody banana on your head!
  • premaknilo: OwcA ()

ali3n ::

To smo mel mi občni zbor... :D .

Nekateri razlagajo poležano žito/travo z zračnimi vrtinci, drugi jih delajo sami...
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."

iration ::

Če alien pravi, da ni UFO, potem res ni. :D
Tudi jaz bi imel kakšno pravico rad v življenju. Npr. pravico do tega, da delam
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda

Tody ::

Kaj pa če je vse res ?8-O >:D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tody ()

BigWhale ::

Takoj ko bo narejen prvi interstellar starship, se bo en spomnil in naredil 'podvozje' v eni cudni geometrijski obliki (ala osmica) in sel pristajat po bljiznjih naseljenih planetih samo zato, da malo zmede prebivalce...

Thomas ::

Hehe ... ja Whale.

Zanimivo, kako nekateri resno pričakujejo, da se bo alienska civilizacija skrivala po žitu. Prihod v atmosfero očitno obvladajo tako, da jih radarji ne opazijo. Nobena kamera jih nikoli zares dobro ne posname ... samo žito je pa pomečkano! Te napake v maskiranju pa niso sposobni popravt!

:D
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Nekako tako kot na vsakem žuru - ko pride čas za pospravljanje vsi zginejo...>:D
- "Rozi vidm." "S psom!"

Nico ::

Zanimivo, da smo prišli na to temo, ko me je kolega spraševal če vem kaj o kakšnih ultramodernih NATO letalih.
Thomas: kaj pa če se zdownloadirajo?:D
Everybody banana on your head!

Nico - a mormo prit pospravt? :D
sorry za travo...
- "Rozi vidm." "S psom!"

R33D3M33R ::

En se je zagotovo zafrkaval, kaki zlobni sosed :D
Jaz ne bi verjel preveč v NLP in take stvari. Zdi se mi namreč čudno, da se ti "vesoljci" ne javno pokažejo, tak pa en vidi tu nekaj drugi tam nekaj in potem verjemi če nisi bil zraven. Drugo kar me bega pa je da ne konkretno navežejo stik, če so že prišli na planet, ki ga naseljujejo živa bitja.
Jaz to pravim larifari...naj mi dokažejo in naj vidim z lastnimi očmi (al pa na mtv-ju >:D ), pred tem bo pa zame vse to ena veeelika potegavščina :))
Tak pač mislim jaz!
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:

msmiha ::

|GeNeRaToR| ti dokaži nasprotno :D, tak je zmeraj na sodišču;).
ali3n - dober smisel za humor :D
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.

R33D3M33R ::

Ti dokaži da je res :P :D
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:

Zgodovina sprememb…

BigWhale ::

To Thomas:

Ma saj radarjem se je dokaj trivialno izognit, kameram malo tezje ampak se tudi da.... Zdaj pa pejt ti cez eno zitno njivo, pa potem popravi vse bilke nazaj tako kot so bile.. NEMOGOCE!!!

;>

Sicer pa...

Ko je prvi helikopter pristal v afriki sredi domorodcev, so vsi popadali na kolena in potem pilota castili kot pol boga...

... Sedajle je stvar malo drugacna ampak predstavljal si, da 2000 let nazaj pristane en space ship sredi enga travnika...

.. potem pa v bibliji pise, da se je angel pripeljal iz neba in to v ognjeni kociji

;)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: BigWhale ()

Feanor ::

Po mojem bomo (če sploh bomo ;) ) najprej našli kakšne njihove satelite, ki bodo opazovali, merili, proučevali in raziskovali naš planet. Verjetno nas "marsovčki" najprej ne bodo kar takoj prišli OSEBNO pogledat - tehnologija se razvija postopoma in na začetku še ni dovolj zanesljiva za varno transportiranje razumnih bioloških organizmov.

Tudi naša rasa je najprej pošiljala v vesolje le satelite brez posadke, potem "cucka" in šele nato Homo Sapiensa - organizmi (vsaj razumni) pridejo na vrsto torej nazadnje.

Potemtakem po mojem še kar nekaj časa ne bomo našli "alienčkov", saj nismo odkrili nobenih predmetov, ki bi zanesljivo nekoč pripadali njim.

Obstajala pa bi še druga razlaga: da so predmeti, vozila in mogoče celi prišleki sami nevidni našim očem ...... ampak ..... >:D :D :P

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Sprehod po javni površini (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
21452641 (48308) imagodei

UFO Area 51 - The Alien interview (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

58443356 (34396) STASI

Žitni krogi, ki so postali tema o Piramidah (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

36830357 (24941) Stepni Volk
»

Mrtev Mars ... (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Znanost in tehnologija
35127013 (19598) drejc
»

Izvenzemeljsko življenje in inteligenca - Da ali Ne ? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Znanost in tehnologija
10810944 (9132) BigWhale

Več podobnih tem