» »

Žitni krogi, ki so postali tema o Piramidah

Žitni krogi, ki so postali tema o Piramidah

Super Sonic ::

"V.: Zakaj ustvarjajo kroge in te geometrijske oblike?
......O.: Da bi našim zabitim "znanstvenikom" dokazali, da krogov ne ustvarja veter."


Čist vedno me kej v dobro voljo sprav, he he...:D
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

Thomas ::

Motovilijo se že po motovilcu?

Smo pa tm!
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Neon87 ::

Zakaj sploh delajo to,..?
Kakšen je njihov namen tega, ali je le zgolj to, da hočejo da vemo, da nismo sami?

Hja, jih bo treba enkrat vprašat. :O

BigWhale ::

Sej to je to... Sam tle na stajerskem mu recejo repincl... tko da se repinclajo...

;)

Nejc Pintar ::

Sze enkrat za s-t Žitno kroženje?:) (zraven lahko pridejo pomagat moji alieni iz kevdra;)
Lahko je biti prvi, če si edini!

Ramesses II ::

Tukaj imam dve možne znanstvene teorije, sprejete na podlagi zbranega materiala!

Crop Circle Teories

Drugače je še center za raziskavo Crop CIrcles! BLT research team - Crop circle science

Mislim, da so še najbolj profesionalne razlage...
Ptah-Seker-Osiris

Saladin ::

Plazma, plazma...
Veliko so s tem povedal. Kaj pa če imajo vesoljci plazma pogon?
Dobro je kar nosi največ svobodne koristi/najmanj bolečine čim več sentientom
na najhitrejši, najvarnejši in najbolj moralen način za najdaljše obdobje.
"Utilitarianizem po Saladinovo"

Nejc Pintar ::

AFAIK imajo pogon na pedala
Lahko je biti prvi, če si edini!

Ramesses II ::

Ste videli odgovor na SETI sporočilo poslano v vesolje??

The Chilbolton 'Arecibo message' Formation:D
Ptah-Seker-Osiris

Matev ::

http://www.cropcircleresearch.com/articles/arecibo.html

veš ramzi v čem je napaka teh linkov

v tem da so izmišljeni
samo v tem

Ramesses II ::

Saladin, tukaj sem ti postal raziskavo, ki temelji na poročilu Ministry of Defense z uporabo Remote Viewing-a. Zaključki, se uporabljajo kot priloga poleg fizičnih dokazov za znanstveno obravnavo CropCIrcles. Plazma vortex ni bila dokazana kot naravni pojav, zato je logično sklepanje, da so narejeni namenoma. Skratka plazma ni naravni pojav, tako da ostalo lahko sam sklepaš.
Glede pogona, pa nebi rekel, da temelji na plazmi temveč na gravitaciji in pogonu gravitacijskih ojačevalnikov. Nekaj lepih primerov imamo že pri nas(Zero Gravity), ampak še vedno imamo prešibak izvor energije, za lebdenje večjega objekta v stanju Nične Gravitacije. Tak poskus je naredilo nekaj raziskovalcev po svetu, na področju Nične gravitacije in elektromagnetnimih polj. V vojski, pa je še vedno klasificirani Projekt, tako, da zaenkrat nimamo konkretnih primerov med nami.

Oglje si: cropcircles

PS: Nisi opazil Thomas, da je zate vse izmišljeno in da s provokacijo ne moreš dajat nobenih zaključkov. Zato si vzami kako dobro knjigo v roke in kaj pomembnega preberi, da boš lahko svetoval. Do takrat so tvoje provokacije totalno nepomembne, ker daš jasno vedet, da se vtikuješ vse povsod z neutemeljenim znanjem.
Ptah-Seker-Osiris

Nejc Pintar ::

Thomas v normalnih temah daje povsem konkretne in utemeljene odgovore.
V praktično nesmiselnih temah pa ne moreš pričakovati smiselnih replyjev
Lahko je biti prvi, če si edini!

Ramesses II ::

Če so znanstvenikom teme smiseljne, da jih vzpodbujajo k raziskovanju, pol so popolnoma smiseljne za Topic, katerega diskutirajo študentje oz. uporabniki na Slo-Techu. NEJC s tem žališ Forum Slo-tech in njegove uporabnike. Na tak način, ne pripomoreš čisto nič k razvoju teme in samo oviraš razpravo z neumensnimi provokacijami. Mislim, da problem niso teme, ampak vidva z g.Thomasom.

Zato, če moderatorji in znanstvena skupnost smatra, da je tema primerna, lahko daš SAMO svoje mnenje v smeri teme, ne pa na Topic in uporabnike! Zato pa imaš Topic pripombe, če ti kaj ne odgovarja! Jaz sem ti namreč odgovoril, ker je očitno, da sam ne prideš do tega in se ne držiš pravil foruma, ampak jih ignorantsko izkoriščaš v lastne namene. Če seveda imaš kaj za povedat, imaš prosto pot da izraziš svoje mišljenje in znanje, v nasprotnem primeru, pusti temo na miru, in ne žali Foruma in njegovih uporabnikov!! :\
Ptah-Seker-Osiris

Nejc Pintar ::

@ramses324: preveč bereš 24ur.com

Znanstveniki o tem ne diskutirajo ker jim je jasno da je to pač umetnost, prav tako kot grafiti, glasba in nevemkakšne instalacije. Take teme naredijo forum nepregleden in interesanten za beliverje, poleg tega polnijo diske strežnika. Prav tako kot tale moj post! Mislim da sem ti povedal v tisti temi o norčevanju or sth. da imava s Thomasom poslanstvo da ščitiva naiven folk:D. Beliverjem predlagam da odprete svoj forum tukaj.

edit:
Ta post bo najverjetneje izbrisan, ampak držim pesti da ga bo prej prebral ramzes
Lahko je biti prvi, če si edini!

Zgodovina sprememb…

BigWhale ::

Zakaj krogi? Zakaj hudica krogi v zitu. In zakaj v zitu, zakaj ne v kropirju? A krompirjeva njiva ni dovolj dobra za pristajanje? Ali pa repa recimo, oljna repica bi bila se boljsa, tisto rumeno cvetje, tako lepo bi zgledalo, pomendrano.

Prosim naj mi en odgovori zakaj samo v zitu. Je mar zito nabito s kako kozmicno energijo? The force?

M.B. ::

Sem gledal na National Geografiki oddajo o krogih v žitu in so točno tak video pokazali, ki je bil že dvakrat linkan v tej temi in povedali kako je bil posnet:

On je snemal izdelan krog, potem pa ga je v studiu naredo, kot da nastaja in dodal bele pike.

Tista čudna stebla pri žitu so pa baje normalen pojav, če pšenico polomiš.

V oddajo so spremljali tudi skupino izdelovalcev krogov, kako delajo in jim je uspelo narediti kroge, ki so se naslednje leto pojavili v medijih, kot delo vesoljcev.
Everyone started out as a newbie.
Sadly only a handful ever progress past that point.

Gundolf ::

Oni uporabljajo novo vrsto biodiesela ki se dela le iz žita! Pa še te je tisto angleško manda najboljše.

Drugače pa lol - "smiseljno". Ramzes, sprejmi svoj nasvet in še ti kdaj kako knjigo odpri, ker ti slovenščina rahljo peša :D

Stepni Volk ::

BigWhale oglej si moj odgovor (s sliko) na prejšnji strani

Ramesses II ::

Gundolf : Pa še te je tisto angleško manda najboljše.

Oglej si svojo Slovenščino; :P

Itak, žitni krogi HOAX! To se da razložit nekaj krogcev. Si je kdo ogledal, kako so novinarji plačali "HOAXERJE" da naredijo samo EN žitni krog pred kamerami, kolikor se da komplexen. Točno omenjena skupina, ki si postal StepniVolk. Samo nisi videl kaj so spacali skupaj. :P 2 krogca skupaj. Bom poiskal posnetek, in ga dobiš, postanega, da nebo pomote. Oni lahko tudi za prave rečejo, da so jih naredili, ker seveda nastanejo preko noči. To bi se lahko zlagal tudi jaz. Očitno vedo, zakaj se gre, zato imajo večji gobec kot ustvarjalnost. :P

PS; Si videl posnetek, Angleške skupine raziskovalcev, ki so ga posneli poleg žitnih polj?? Pravi posnetek, ki se uporablja kot dokaz. 2 HOAXA, 2 PRAVA POSNETA NA ISTI TRAK!! Tudi UK vojska je poskusila naredit crop formacijo, pa jim ni uspelo.

PRIMER: Incredible Forensic Evidence Proves Crop Circles Not Manmade.avi Na posnetku je CropCIrcle, kjer so bili odkrite 3 plošče.(zlata,srebrna,bronasta). Stebla vročinsko upognjena, ne pa poteptana. Prisotna samo v avtentičnih CropCircles. Dokazi znanstvene skupnosti in tudi zaključki predstavljeni na inter. strani zgoraj. Nekateri zaključki Ph.D.'s new crop circle book deals crippling blow to hoax explanation

Poišči dokumentarec, ko pa najdem še tisti posnetek, ki sem ga omenil, postam. :D
Ptah-Seker-Osiris

Tear_DR0P ::

kaj je že kdo od vas kdaj mendral krompir? kaj pa žito? BW? probaj, boš videl v čem je razlika
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain

Gundolf ::

Mojo slovenščino pestijo predvsem tipkarske napake, medtem ko ti še slovenščina ne znaš napisat:\ Se pa strinjam da je treba najprej pred svojim pragom pomest, zato ti pravim, da če že ti pošiljaš Thomasa in ostale knjige brat, potem ti nekako ne pritiče, da si sam polapismen. A se strinjaš?

In raje se ne zapletaj več v tele pravopisne debate, ti že kar takoj priznam (to bitko si dobil še preden si jo začel), da velikokrat nimam pojma kako se kaj prav napiše, ampak ti se pa hočeš pohvalit z nečim, pa si samo še večjo jamo skoplješ. Naslednjič se raje ugrizni v jezik, ko hočeš komu pamet solit.

Pa da gremo nazaj na temo - jaz sem pa do sedaj videl dva dokumentarca s posnetki nočne izdelave žitnih krogov, za drugega se celo spomnim, da so uspeli povzročiti tiste toplotne deformacije, nekoliko spremenjeno magnetno polje (saj se ne spomnim kaj točno naj bi bilo značilno za te kroge) in še eno bedarijo - vem le da so bile tri glavne značilnosti, ki so jih poskušali narediti in so jim uspele. Bilo jih je ene 6. kroge so delali prvič in so v eni noči neopaženo naredili kar lep, kompleksen vzorec, čisto primerljiv z po tvoje vesoljskimi umetninami. Dokumentarca o tem, kako teh krogov ne bi bilo mogoče ponarediti ali kako vojski to ni uspelo pa nisem videl. Ampak dokumentarci gor dol, ne bi mogel reči, da je to zelo močno vplivalo na moje mnenje o teh umetninah (razen tega, da sem videl kako se to dela, in kot dokaz, da se to da narediti).

MadMicka ::

Jaz dopuščam možnost, celo verjamem, da v vesolju obstaja zunajzemljsko življenje, morda celoi inteligenca, dopuščam tudi zelo majhno možnost, da je Zemljo že obiskala zunajzemeljska inteligenca, ampak trditi, da so žitna polja pristajalne steze je pa tako, kot trditi, da je Zemlja ravna. Kdor hoče dokaze, jih dobi, kdor noče, pač ne.

V bistvu sem hotu dat tale link: http://bos.zrc-sazu.si/

Meni dostikrat prav pride, upam, da bo še komu :)

Gundolf ::

Ej, tnx za link MadMicka, sem mislil, da ima SSKJ le CTK, pa še ta izključno za člane univerze. Vsekakor zelo dobra zadeva za vse, ki moramo kdaj pa kdaj kaj resnega v slovenščini napisat.

Ramesses II ::

OFFTOPIC : Gundolf;začel si opozarjat sam, preden sem ti odgovoril sem ti lepo povedal, da se ne zapletaj z slovnico pri uporabnikih ampak povej raje kaj novega o temi. Zato sem ti postal, da vidiš, da res nisi tako dober, kot znaš solit drugim. 8-)
Kar se tiče moje slovenice, SPLOH ne študiram, kaj bom na forum napisal, moraš vedet, da dostikrat prevajam iz tujih jezikov, in zato uporabim napačen sklon. Tiskasrskih škratov pa je vse povsod dovolj. Ponavadi pišem na Forumu tako kot na čatu! Zato ti povem, ne se dosti obremenjevat, uporabi besede za bolj v pametnejši obliki. Smo na forumu, kjer je 3/4 zafrustriranega folka, če bi hotel popravljat napake vsakega, bi se lahko zaposlil pri SLO-TECH!
Zato ne začenjaj bitke, ker je izgubljena "takoj" na štartu! IN niti trudu :P se ne bom, da bom pisal slovnično pravilno, še manj pa zaradi tebe in določenih, ki nimajo kaj za povedat in se obračajo na žaljivo vsebino, in provokacije.:))

MadMicka, misliš, da bitja, ki imajo tehnologijo 10000let pred nami, da bi jih sploh opazlili?? Če Rusi ne opazijo Ameriška vohunska letala in obratno? :D
Znanstveniki trdijo, da je naš planet relativno mlad, glede na vesolje, in da so planeti, kjer je možno življenje okoli biliona let. Razmisli. Če se med seboj, ne uskladimo, se še toliko manj z naprednejšim ljudstvom. Mislim, da imamo še dosti dela na našem plantu, sami s seboj, preden se predstvimo v vesolje. :\
Ptah-Seker-Osiris

MadMicka ::

"MadMicka, misliš, da bitja, ki imajo tehnologijo 10000let pred nami, da bi jih sploh opazlili?? Če Rusi ne opazijo Ameriška vohunska letala in obratno?"

Očitno 10.000 let naprednejšo tehnologijo opazimo v žitnem polju.

Ramesses II ::

Žitno polje je samo delček vsega kar se dogaja po svetu. Pomisli, kaj vse pripisujejo nezemeljski tehnologiji. Še boga so včasih ustvarili na podlagi nerazumevanja človeške narave! :D

Povem ti še, da Žitna Polja niso nič novega. Šele v 70ih smo jih pripisali nezemeljski inteligenci, pred tem so bili božji znaki, ali parjenje ježov. Ko so znanstveniki raziskali področje, so dokazi naredili vse še dosti bolj nemogoče... :P Žitni krogi so zaradi tega, ker se pojavljajo največ v žitu, drugače imamo tudi v: ledu, zemlji, travi, kamnu,... Koliko je nepojasnjenih zgradb?? Piramide, StoneHandge, Nasca lines, južna amerika pa je polna zgradb, ki jih ne pripisujejo tehnologiji prejšnih stoletij ali tisočletij. Že zaradi teže in velikosti, kaže nato da, še dandanes nismo sposobni ustvarit kaj podobnega.

PS: Žito kot simbol, nakazuje vir življenja!! Probajte stvar raziskat v globlji pomen. In pozabite na HOAX-erje. Hoaxerji so ljudje, ki mislijo, da je vse HOAX in zato se hočejo dokazat, če lahko naredi nekdo drug, zakaj nebi še jaz. AMpak ko se se spravili na delo, so ugotovili, da ni tako lahko, sploh pa ne morejo povečat radioaktivnost itd. Pravi CropCircles so narejeni sredi žita in brez človeških stopinj. Nastajajo v roku 30min. in se pojavijo v matematično pravilnih oblikah. Hoaxerji lahko naredijo samo kroge in črte, seveda kot da bi risal z šestilom, samo po večjih površinah uporabiš špago.:\
Ptah-Seker-Osiris

Gundolf ::

Smo na forumu, kjer je 3/4 zafrustriranega folka, če bi hotel popravljat napake vsakega, bi se lahko zaposlil pri SLO-TECH!
Na srečo popravljam le zelo redke osebke. Oz. lahko bi rekel zelo skrbno izbrane. Take najhujše, ki zapovrh še pridigajo drugim, ostalih si ne upam, preveč dobro poznam svoje lastne napake:D
Zato sem ti postal, da vidiš, da res nisi tako dober, kot znaš solit drugim.
Nimam pojma kje si mi to dal vedeti, vidim le da si se sam pokazal še večje neznanje.
Še boga so včasih ustvarili na podlagi nerazumevanja človeške narave!
Zdaj ko so bogovi počasi iz mode so pa nezemljane ustvarili na podlagi nerazumevanja narave in človeka.

BIli bi res zanimivi ti nezemljani, svojo prisotnost skrbno skrivajo povsod, razen na žitnih poljih, kjer pa veselo komunicirajo(?) z nami. Sicer pa, zakaj potem sploh kdo vidi NLPje, če imajo tako napredno tehnologijo in se po tvojem mnenju brez problemov kadarkoli skrijejo. Morda boš opazil kako protislovje tu - čeprav je bolj verjetno, da ne boš...

Alec999 ::

Res je nekateri "znanstveniki" pravijo da je naš planet star 6000 let in da so ga ustvarili vesolci khm "Bog".
Skupaj z dinozavri smo živeli v miru! :D :D :D

DOKAZ tukaj.

Zakaj bi ti ljudje lagali saj nimajo nič od tega še $25 million so zapravili in več kot 11 let časa :D
Pogljete si kdo je Ken Ham, Dr. Hugh Ross, Dr. Terry Mortenson, Dr. Jason Lisle in ostali ;) :D


Kaj pa če je vse res! ;)

Za manj kot 200$ si lahko to ogledate tudi na DVD-ju :D

MadMicka ::

ramses324, dej za spremembo vzem v roke še tiste "uradne" knjige. Boš kmalu opazil, da so pojasnili, kako so postavili kitajski zid, pa piramide, pa kamne premikali levo in desno. Danes je mogoče ustvariti vse, kar so včasih naredili. Če ne verjameš, poglej kako 100-nadstropno superstolpnico. Začuda tista starodavna tehnologija kljub povezavam z izvenzemljsko tehnologijo kaj takega ni bila sposobna narediti.

Meni se zdi zanimava zadeva nekaj drugega: že dolgo je tega, kar sem nekje bral, da je neko afriško pleme na svojih risbah upodobilo zvezdo, ki jo sicer s prostim očesom ni mogoče videti. Risbe naj bi bile precej starejše, kot je izum teleskopa. Morda kdo ve o čem govorim (ker se bolj podrobno zadeve ne spomnim)?

Gundolf ::

Pri takih risbah je vedno problem, da se jih da interpretirat na več načinov.

Ramesses II ::

Stolpnice so sestavljene, knjige lahko piše vsak, eno je teorija drugo je praksa. Danes lahko delamo vse živo, ampak še vedno ne moremo ustvarit stolpnico v enem kosu, pa niti ene hiše iz kamna, katera bi lahko tehtala 100000 ton.

heheh....a si videl, leteče predmete stare več milionov let, še na kamnu?
Si vedel, da so Sumerci imeli večje znanje astrologije kot mi danes?? 10 planetov, 10stega so šele pred kratkim ugotovili s pomočjo izračunov zadnjih dveh. In da so planeti bili opisani od zunaj. Mi smo 7 planet. :D Še dosti več, sam primer sem dal. Zgodovina ima preveč podobnih zagonetk. Ampak če se obremenjuješ ti izpadejo možgani. V večini so samo teorije!!

Sumerci starejši od Mayev, Inkov, Egipčanov,.....Moraš vedet, da večji del zgodovine je danes za lase privlečen...Redko kdo bo priznal, da nismo bili sposobni razvozlat zgodovino! :\

Kar je pa najbolj zanimivo*?*!!! Da s pomočjo sumerske pisave so razložili večino pravih CropCircles. Prav tako večina nezemeljskih artefaktov.!! :P In če so bili planeti napisani od zunaj proti soncu, pol so znanje pridobili. :D Do začetka štetja so ljudje poznali gibanje Zemlje napram Soncu in ostalim planetom. Ko je Cerkev prišla na sceno, je vse šlo na garmado. OD ljudi, do zgodovinskega gradiva, ker so pravili, da je hudičevo delo, ker je nerazumljivo za duhovnike oz. učenjake. :D Zato še danes pripisujemo čudežem tusti kar ne moremo razložit.

PS: Cerkev je pridobila znanje, in svet organizirala po sveje. Človeka postavila v podrejeni položaj, in tako je še danes. Da se verjame tistemu, kateri sedi na znanju. Ostali pa gledamo, kot da smo iz hruške padli. Če bi izklopili vero v te ljudi, bi videli, da znanje imamo pri sebi, in ne rabimo nobenega. Samo ta korak je težek, ker smo že preveč zaverovani v druge.;( In ker omenjeni človek ali znanstvenik mora odgovarjat skupini, mora pred tem naredit študijo povprečnega človeka, in ker povprečni človek ne razume, vemo sami kakšna je resnica. Prirejena. Kaj to je znanost???
Ptah-Seker-Osiris

Matev ::

dej ramzi samo tiho bodi, ko si prišel na forum še presledkov za ločili nisi znal uporabljati

primer:
beseda,beseda

spomni se koliko časa sem te učil da se napiše: beseda, beseda

in se malo zamisli

Matev ::

recimo:
Podprte so od ORGANIZIRANIH posameznikov v državnem sklopu!!To sem res narobe razložil ampak poglejte si tiskovno konferenco ..vsaj prvi del!!!TO NI HOAX!Samo upam da boste to prepoznali.Sej ste lahko skeptični ,lahko mi ne verjamete...ampak BORITE SE ZA RESNICO pa neglede kakšmna je!!Meni je vseeono po eni strani, želim si samo da bi čimveč ljudi to vidlo in stoplo naprej!Ljudnje se ne zavedajo da smo v 21 stoletju!!Poglejte si ta vladni projekt operativen od 1980 leta pa se boste zavedali kje so dan danes!!!!skoraj sem že obupal na trenutke - a vidim, da si že zapopadel osnove

Ramesses II ::

OFFTOPIC: Sej sem rekel, ukvarjaš se z uporabniki, ne pa s temo. Ločila nisem začel dajat zaradi koga, ampak, da se uporabniki kot si ti, ne obremenjujejo preveč. Kljub temu, pa delamo vsi napake, in zaradi tega mi ne moreš nič očitat. Dosti govoriš o drugih, zato sem ti pokazal, da spet tvoje besede niso vredne kot praviš. Zato, nehaj se obremenjevat, in povej raje, kaj novega. TO kar postaš vsak ve in slovnične napake tudi poznamo. To ni nič novega in koristnega za razpravo! :P
PS; To je vse kar sem ti imel za povedat, sedaj pa naprej debata, in nehaj se prepirat brezveze, zato imaš pripombe. :\
Ptah-Seker-Osiris

Matev ::

Ločila nisem začel dajat zaradi koga, ampak, da se uporabniki kot si ti, ne obremenjujejo preveč.


V osnovi bi moral to delati zaradi večje preglednosti, berljivosti in zaradi spoštovanja bralcev ter spoštovanja samega sebe - in spoštovanja svojih besed

Matev ::

sicer je pa čisto vseeno če vse pišeš brez ali če za vsako črko delaš vejce samo pazi na to da ne izpadeš tako kot si na začetku beri svoje besede malo višje kdo bi te lahko resno jemal po takem šmornu ki si ga podal

Ramesses II ::

OFFTOPIC: No in kaj sem naredil, ker spoštujem Forum in vse uporabnike, ne spoštujem pa provokatorje!! :P

PS: V toku razprave sem opisal svoje stališče in zakaj sem tako pisal. Napake vse najdeš, tega pa nisi prebral, in zato danes uporabljaš kot argument. hhehehhe....Stari, sprejmi ljudi okoli sebe in se nehaj toliko obremenjevat z mano. 8-)
Ptah-Seker-Osiris

Alexius Heristalski ::

Slovenice, lol.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Matev ::

misliš na provokatorje

ej ramzi - a se tebi nič čudno ne sliši: provokativec
???
provokator
?

nekaj je tipkarska napaka -drugo je pa to kar ti izjavljaš

Matev ::

ramzi ti si na stopnji 10 let starega paglavca

Ramesses II ::

OFFTOPIC: Sedaj vidiš kako se da obračat okoli prsta?? Če še tega nisi opazil, boš mogoče kasneje al pa nikoli!! Pa se vprašaj, kdo je paglavec?? :P
Ptah-Seker-Osiris

Matev ::

preveč osebno ti vse to jemlješ

Ramesses II ::

OFFTOPIC: Matev, kdo omenja koga? Sedaj sem prvič napisal tvoje ime!
Nič osebnega, samo hočem povedat, da nočem diskutirat! Prav tako sem odgovoren, kot ti, ker se odzovem na provokacije. Ne se obremenjevat, nič osebnega. OK?! :\

PS: Samo želim si, da razpravljamo TEME. Provokacija uničuje odnose med ljudmi, in problem vsega je prav v tem. Ker verjamemo v različne ideale. S tem, da jaz nočem verjet nobenemu, in prav tako, bi morali tudi ostali delat, če bi hoteli objektivno raziskovat in razpravljat. Zato postam strani, ki so grajene na objektivnem mišljenju, ne pa veri. Vera nas je uničevala do danes. "Ta je rekel to, uni tam pa to!".....bullšit....Dejstva in racionalno mišljenje!!
Ptah-Seker-Osiris

MadMicka ::

Pustmo sedaj slovnico (btw: ne razpravljamo teme, temveč o temi):

ramses324 samo še tole me zanima, praviš: "Danes lahko delamo vse živo, ampak še vedno ne moremo ustvarit stolpnico v enem kosu, pa niti ene hiše iz kamna, katera bi lahko tehtala 100000 ton."

Kako naj to razumem, kot da so piramide iz enega kosa oz. kot da so včasih delali stolpnice iz enega kosa?

Ramesses II ::

Nee....V južni Ameriki, so zgradbe, ki imajo omenjeno težo, in karakteristike, ki jih še danes ne moremo ponaredit ali duplicirat. Stvar je v tem, da tudi priramide imajo kamne, ki presegajo težo in ustvarijo "teorije" nekredibilne. Vsi vem, da so piramide komplicirano delo, in to je dejstvo. Ne more ena knjiga ali dve razkrit zgodovino in način gradnje. Sila, ki bi mogla biti uporabljena s človeško močjo, je prevelika, in noben les ne prenese takega napora. Poišči podatke, koliko je težak EN kamen v Piramidah iz Gize. Kamni imajo vsi enako velikost, in določene značilnosti, ki ti dajo mislit.
Ptah-Seker-Osiris

Stepni Volk ::

KAter zgradbe v Amerikah so to?

Nejc Pintar ::

S tem, da jaz nočem verjet nobenemu, in prav tako, bi morali tudi ostali delat, če bi hoteli objektivno raziskovat in razpravljat.


lol, se ti sam iz sebe norca delaš. Verjameš krenim linkom in pol pišeš da nikomur ne verjameš.:\

edit:
@Stepni Volk: lol:D
Lahko je biti prvi, če si edini!

Zgodovina sprememb…

BigWhale ::

Najbolj nenavadna znacilnost kamnov v piramidah je to, da so kamiti!

Si predstavljate. Kamniti kamni, ce bi bili leseni, bi se verjel, da so piramide delali egipcani ampak, ker so pa kamni iz kamna.

Jaz vem kaj bom ko bom velik. Imel bom vesoljsko ladjo in bom sel na bliznji planet postaviti eno piramido z mojo superiorno tehnologijo. Tako malo za salo, malo za res.

krneki0001 ::

Take velikanske like znajo celo piloti harierjev risat(če jim rata brez da bi zakurili komplet njive).

Ramesses II ::

BigWhale, nič novega nisi povedal. Noben ne zahteva, da uporabljaš znanstveno gradivo, ampak tudi malo bolj konkretno pojasnilo bi lahko sestavil. Zakaj znanost ne more pojasnit njihovega izvora? :P Ti si pa pojasnil vse v enem stavku. bravo, sedaj se ne rabimo več obremenjevat! :D

Primerjava: 1 piramida - 30 Empire state buildings. (material)

Lega piramid, orientacija, katero ozvezdje označuje, teža posameznega kamna, mere posameznega kamna, notranja zgradba, orientacija notranjih hodnikov,.....

StepniVolk: Poleg vsega tudi Južna America; Incas, Mayas,Aztecs,..

nprimer: Pyramids of Mayas
South America - Hispanic,American
To si poglej za začetek, in boš vedet o čem govorim!
Ptah-Seker-Osiris


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Ancient Aliens (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
27966055 (61645) hamax
»

skrivnost gradnje piramide (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
19147205 (37559) Bellatrix
»

Gospodarske in tehnične značilnosti prvih kultur (pomen piramid v Egiptu) (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Znanost in tehnologija
22715421 (11981) world
»

Kako so Egipčani gradili piramide?? (strani: 1 2 )

Oddelek: Znanost in tehnologija
7511592 (9552) TESKAn
»

Žitni/travnati krogi na hrvaškem

Oddelek: Loža
182728 (1894) mtosev

Več podobnih tem