Forum » Loža » Novi Net.Stik (Sparkasse web banka)
Novi Net.Stik (Sparkasse web banka)
blink ::
kuglvinkl ::
Mislim, za svojo uporabo res ne najdem nobene razlike - že par let sem čakal, kdaj bo končno prišel ta dopis, da bodo skenslali stari paket :)
Mstik netstik telstik so v Udobnem pozitivnem racunu 0,35 eur, v FIT paketu pa 0,25 eur.
tole je edina razlika.
Your focus determines your reallity
kuglvinkl ::
lahko bi to (da ne bo oprijemljivih sprememb) skomunicirali v dopisu... sam ne, oni drekajo z boljšo izkušnjo. In pol maš sekcijo "kaj to pomeni za vas", kjer ni navedeno nič.
Your focus determines your reallity
J.McLane ::
Prišlo je po klasični pošti..
Simplicity is the ultimate sophistication - Leonardo da Vinci
blink ::
MrStein ::
Do naslednje podražitve...
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
karafeka ::
delavec44 ::
jezek05 ::
Obstaja kakšna opcija da bi dobil obvestilo o prilivu na osebni račun ali nakazilo z osebnega računa? Našel sem samo opcijo za kartico...
GupeM ::
Jaz vedno dobim obvestilo o prilivu. Tako Flik, kot nakazilo plače.
Za nakazilo z osebnega računa pa ne vem. Vse gre preko kartice in moraš tako ali tako potrditi. No, v bistvu moraš vsa plačila v appu potrdit. Razen plačila s kartico na POS terminalu, v tem primeru pa dobim obvestilo.
Za nakazilo z osebnega računa pa ne vem. Vse gre preko kartice in moraš tako ali tako potrditi. No, v bistvu moraš vsa plačila v appu potrdit. Razen plačila s kartico na POS terminalu, v tem primeru pa dobim obvestilo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: GupeM ()
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Katera banka? (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Loža | 196562 (2770) | V-i-p |
| » | Novi nlb klik je tukaj, kaj je novega? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 58984 (2978) | lolipop2 |
| » | Sparkasse ukinitev GEG tablicOddelek: Loža | 1397 (470) | Sindrom |
| » | katera Banka (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 61734 (11257) | cortez |
| » | Izbira banke (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 59165 (35900) | MrStein |