» »

Novi Net.Stik (Sparkasse web banka)

Novi Net.Stik (Sparkasse web banka)

««
15 / 15
»
»»

GupeM ::

Ja, saj pravim, da sem zdaj hitro dobil. Nekaj let nazaj je pa trajalo...

delavec44 ::

GupeM je izjavil:

Jure27 je izjavil:

1.Naloži aplikacijo na nov telefon.
2.Preko spletne banke naroči nove aktivacijske kode, je en zavihek za to med naročili, je zastonj.
3.Ko dobiš kode po emailu in sms sporočilu, jih vnesi v aplikacijo v novem telefonu in dela.

This. So pa včasih potrebovali precej časa in mislim, da samo v delovnem času. Verjetno je nekdo moral ročno potrdit. Nazadnje sem jih dobil sredi noči ali za vikend...

Ah, včasih so ti še zaračunali.

GupeM ::

Točno, ja.

MrStein ::

Opa, pri UPN je zdaj opcija (defaul ON) "Takojšnje".

Torej na web-u.

Me zanima, če deluje tudi ponoči in čez konec tedna.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

gregyk ::

V mobilni te opcije kot vidim (še) ni.

blink ::

Ali je kdo ze delal polog na bankomatu z debetno kartico Mastercard od Sparkasse? Ali mora biti bankomat od Sparkasse banke, ali je lahko od katerekoli druge slovenske banke? Je kaksna provizija pri pologu?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: blink ()

bm1973 ::

Zakaj bi delal polog?

Pazi na 12k mesečno, potem se naredi poročilo FURSu...

bm1973 je izjavil:

Zakaj bi delal polog?

Iz enakega razloga kot lahko dvignes. Nazadnje ko sem delal polog ene 15 let nazaj, so bile se kuverte na bankomatu. Sedaj vidim, da so se modernizirali in vneses bankovec.

J.McLane ::

Polog na bankomatu Sparkasse ni mogoč, vsaj tako so meni rekli. V poslovalnici pa do 5k € ni potrebno nič, nad tem zneskom pa moraš nek obrazec izpolnjevat, kakšen nimam pojma, ker nisem polagal nad to mejo.

Glede na zakon o preprečevanju pranja denarja naj bi bila meja 15k €, ampak ker v to mejo pade tudi več zaporednih pologov, ki presežejo ta znesek, so očitno zaradi previdnosti začeli razloge o pologu zbirati že pri 5k €.
Simplicity is the ultimate sophistication - Leonardo da Vinci

J.McLane je izjavil:

Polog na bankomatu Sparkasse ni mogoč, vsaj tako so meni rekli. V poslovalnici pa do 5k € ni potrebno nič, nad tem zneskom pa moraš nek obrazec izpolnjevat, kakšen nimam pojma, ker nisem polagal nad to mejo.

Glede na zakon o preprečevanju pranja denarja naj bi bila meja 15k €, ampak ker v to mejo pade tudi več zaporednih pologov, ki presežejo ta znesek, so očitno zaradi previdnosti začeli razloge o pologu zbirati že pri 5k €.

Nimam tako velikega zneska. Se pravi, na Sparkasse bankomatu ne gre, kaj pa ce je bankomat kaksne druge slovenske banke?

Potem pa še manj. Vse banke imajo implementirano tako, da lahko gotovino polagaš le na nekaterih njihovih bankomatih.

Probaj, ti sploh ne bi smelo ponuditi opcije, če kartica ni od banke bankomata.

Sem sel ravno mimo Sparkasse, in odgovor za vse ki sprasujejo zakaj bi delal polog na bankomatu? Ker je poslovalnica odprta ravno takrat ko nimam casa :D

Itak da je na bankomatu bolj komot. 24/7, ne čakaš v vrsti, takoj je vidno na računu (denar se takoj prešteje in preveri), nič ne podpisuješ, noben te nič ne sprašuje.
Bi pričakoval v 2025, da bodo vse banke podpirale to storitev. Tehnika je že dolgo uveljavljena.

MrStein ::

MrStein je izjavil:

Mastercard debit kartica, imam jo kaki teden-dva.

Pri dvigu na bankomatu najprej vpraša za jezik. Tega na stari kartici ni bilo. A to bo po novem tako?

Še vedno je tako.

Ko pa plačujem z njo v tujini (Avstrija), pa mi tam na POS terminalu vse v slovenščini piše. :))
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
««
15 / 15
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katera banka? (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

Oddelek: Loža
562179190 (1402) lolipop2
»

Novi nlb klik je tukaj, kaj je novega? (strani: 1 2 3 4 5 6 )

28242030 (12077) WizzardOfOZ
»

katera Banka (strani: 1 2 3 4 )

19058210 (7733) cortez
»

Izbira banke (strani: 1 2 3 4 )

19456319 (33054) MrStein
»

Dobra izbira banke za spletno bančništvo