» »

Novi nlb klik je tukaj, kaj je novega?

Novi nlb klik je tukaj, kaj je novega?

««
8 / 8
»
»»

tony1 ::

Še to: Ob prvem odpiranju appa te bodo poskusili prisiliti še v Google wallet, to lahko mirno ignoriraš (klikni nekam mimo) in nato kartice vpišeš direktno v hrambo NLB Pay.

pingme ::

tony1 je izjavil:

Se strinjam, reč je varnostno dober korak v pravo smer, uporabniške izkušnje pa ne moti pretirano. Pa še Flik lahko upravljaš v istem appu.

Ločen NLB Klik in NLB Pay nima smisla, lahko in verjetno tudi bodo v prihodnosti, združili, ostale banke so že ali pa delajo v tej smeri. Vsekakor pa je potrjevanje transakcij pravilno in smiselno (nikakor pa ne čez sms).
Žal pa to ne deluje povsod, celo v EU ne, nazadnje sem dal podatke karice za rezervacijo na hrvaškem in mi čez par dni javijo, da rezervacija ni uspešna - seveda, če pa ni šla čez 3ds in ni bila potrjena čez app, ker nimajo prave implementacije.

"Ločen NLB Klik in NLB Pay nima smisla"

Se strinjam, da je to za potrošnika samo več dela in v tej temi sem čez to jamral ze pred leti in pisal, da bi si zelel, da bi bilo vse v enem appu...

Ampak so se očitno odločili drugače, ker uvajajo še tretji app: NLB trading za tiste, ki imajo delniški trgovalni račun. Očitno so se tako odločili in stranke nič ne moremo. Obstaja pa tudi moznost, da to delitev spet narekuje kakšna bancna regulativa, ki je potrošniki ne poznamo...

MadMax ::

Pay se zrihta "v kafiću med kofetkanjem" in ni tako rizičen kot klik.
Za klik je običajno treba v poslovalnico, morebitni vdor pa lahko izprazni vse račune (tudi pooblaščene, varčevalnega...).
Res pa za uporabnike klika ni smiselno imeti še pay (pay bi lahko bil del klika, ali pa samostojen za ne-klikarje).
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.

mojsterleo ::

Meni je ta format boljši ker spletne banke klik ne želim uporabljat, za nakupe po spletu je očitno potrebno. Ne mislim iti dlje od tega, ker so mi v preteklosti že vdrli v račun in pobrali nekaj denarja.
Hkrati je super ker ima pay dosti nižje sistemske zahteve kot klik (na ios), tako da je na razpolago širšemu krogu uporabnikov ki imajo še starejše modele telefonov.

Če te skrbi varnost mobilnega Klika, se da b.p. naročiti verzijo, ki jo imaš samo za:
-prikaz OTP kod za vstop v Klik
-potrjevanje (npr. za potrditev trajnika, ni pa tle več potrjevanja kartičnih nakupov)
ni pa v njej vstopa v mobilno banko. (Jaz, recimo, imam vse od ukinitve klikovih certov tak dostop v Klik app).
««
8 / 8
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

NLB Pay (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
17237679 (1440) Apple
»

Kako bo po novem pri skb in nkbm ebančništvo?? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
10916068 (1949) GupeM
»

Primerjava spletnih bank (strani: 1 2 3 )

11927575 (9417) delavec44
»

NLB Klik v 2024Izboljšanje uporabniške izkušnje v aplikaciji NLB Klik - Vaše mnenje? (strani: 1 2 )

728562 (4733) polozweii
»

1. Poročilo o primerjavi spletnih in mobilnih bank

62259 (2114) Patrik0

Več podobnih tem