Forum » Loža » Novi Net.Stik (Sparkasse web banka)
Novi Net.Stik (Sparkasse web banka)

delavec44 ::
Sedaj imajo spet 1000EUR zastonj paket v ceniku pod novim imenom Fit. Kakor sem na hitro pogledal so stroški enako kot na staremu, ki ni več v prodaji.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: delavec44 ()

MrStein ::
A je zastonj ali "zastonj"?
Ker udobni paket ni blizu tistemu, kar je na začetku bil.
Ker udobni paket ni blizu tistemu, kar je na začetku bil.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

Kripto mesi ::
Ce znas brat bos ugotovil, da je Fit enak staremu pozitivnemu udobnemu racunu. Lahko pa se naprej odkrivas toplo vodo z zastonj ali "zastonj".

Se da zavrnjeno plačilo trajnika spet sprožiti?
A appu ne najdem opcije.
Mogoče v web verziji?
V web verziji pa gre.
Motiti se je človeško.

gansta ::
Kripto mesi je izjavil:
Ce znas brat bos ugotovil, da je Fit enak staremu pozitivnemu udobnemu racunu. Lahko pa se naprej odkrivas toplo vodo z zastonj ali "zastonj".
udobni pozitivni je 0.4€ na mesec za uporabo spletne banke... drazji vsakih par mesece ker se hocejo znebiti teh starih uporabnikov

Kripto mesi je izjavil:
V bistvu ni. Podoben je trenutnemu udobnem. Torej precej dražji kot je bil prvotno (stari) udobni račun.
Motiti se je človeško.

AgiZ ::
Fit ima enake pogoje kot Udobni Pozitivni račun, torej nobene razlike.
Na mesec te oba prideta 0,25€ za spletno/mobilno banko, enako kot Udobni Pozitivni že dosti let.
Preverite informacije, da ne boste narobe pisali.
Na mesec te oba prideta 0,25€ za spletno/mobilno banko, enako kot Udobni Pozitivni že dosti let.
Preverite informacije, da ne boste narobe pisali.

Kripto mesi ::
Kripto mesi je izjavil:
udobni pozitivni je 0.4EUR na mesec za uporabo spletne banke... drazji vsakih par mesece ker se hocejo znebiti teh starih uporabnikov
Aha še en, ki ne zna brat, rad se pa oglasa. Se vedno je 0.25EUR https://cdn0.erstegroup.com/content/dam...
Kripto mesi je izjavil:
V bistvu ni. Podoben je trenutnemu udobnem. Torej precej dražji kot je bil prvotno (stari) udobni račun.
Sej sem napisal, ce znas brat, ocitno ne.
https://cdn0.erstegroup.com/content/dam...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Kripto mesi ()

Lej, kdo se oglaša(ta).
Malo bolj pozorno preberi, kar sem napisal. Je pa res potrebno tudi nekaj znanja.
Malo bolj pozorno preberi, kar sem napisal. Je pa res potrebno tudi nekaj znanja.
Motiti se je človeško.

Da razjasnimo:
- udobni pozitivni račun je imel sprva skoraj vse zastonj
- danes je daleč od tega, skoraj vse plačljivo
Ta novi "Fit račun" pa je podoben drugi alineji, ne prvi.
- udobni pozitivni račun je imel sprva skoraj vse zastonj
- danes je daleč od tega, skoraj vse plačljivo
Ta novi "Fit račun" pa je podoben drugi alineji, ne prvi.
Motiti se je človeško.

J.McLane ::
A ima kakšen smisel menajt račun iz udobni pozitivni na Fit? A bodo to naredili avtomatsko da se znebijo dvojnimi enakim paketom?
Simplicity is the ultimate sophistication - Leonardo da Vinci

Nima smisla, ker sta enaka. Dvomim da lahko naredijo avtomatsko brez tvojega podpisa. Zato tudi niso ukinili starih računov, ki so jih dali iz prodaje. IMHO
Lahko pa na starem dvignejo kakšen strošek in s tem prisilijo ljudi v zamenjavo.
Lahko pa na starem dvignejo kakšen strošek in s tem prisilijo ljudi v zamenjavo.

zavajon ::

Trenutno jim nič ne dela. Eno obvestilo je priletelo in verjetno hočejo vsi naenkrat pogledati :D

GupeM ::
Jap... Vedno je tako. Običajno 15. dopoldne prileti plača, čez nekaj ur pa še neko obvestilo in takrat ne dela nič.

Kvaliteten app to res ni.
- tapnem gumb "Vstop" in po avtentikaciji se zgolj pojavi na vrhu ikona za izbiro komitenta, ter za izhod, torej kot da bi vstopil v aplikacijo, a vsebina slike je še vedno pozdravni/prijavni zaslon. Gumb za generiranje gesel pa deluje. Po umoru aplikacije spet dela prav...
- zakaj (še vedno) ni funkcije "skeniraj QR" za podpisovanje/potrjevanje transakcij, kot v starem app-u???
- tapnem gumb "Vstop" in po avtentikaciji se zgolj pojavi na vrhu ikona za izbiro komitenta, ter za izhod, torej kot da bi vstopil v aplikacijo, a vsebina slike je še vedno pozdravni/prijavni zaslon. Gumb za generiranje gesel pa deluje. Po umoru aplikacije spet dela prav...
- zakaj (še vedno) ni funkcije "skeniraj QR" za podpisovanje/potrjevanje transakcij, kot v starem app-u???
Motiti se je človeško.

socialec ::
Izgleda, da hočejo na ovinek povedati, da zamenjaj po vsem tem času in obdrži samo, če ni druge možnosti?

Že kdo dobil obvestilo o obrestih depozitov 2024? To še vedno pošiljajo po navadni pošti in ni možno v spletno ali obilno banko kajne?

Je možno online plačilo s kartico brez spletne ali mobilne banke (sploh ni naročena)? Lahko tudi v gpay ali curve.
Sem mislil da reverta na sms potrditev, pa mi samo napiše da naj kontaktiram banko. Ne vem niti ali so privzeto spletna plačila omogočena.
Sem mislil da reverta na sms potrditev, pa mi samo napiše da naj kontaktiram banko. Ne vem niti ali so privzeto spletna plačila omogočena.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: delavec44 ()

A ta sparkasse app spet ne dela? Jaooj, grooooza, pa to ne moreš verjeti... Grem pisat na reddit, to je nevzdržno in neprofesionalno.
Še z osovraženim Revolutom je manj težav!
Še z osovraženim Revolutom je manj težav!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: socialec ()

Pa ravno danes, ko pride socialna podpora![]()
Hecen naziv za plačo.

App je res kilav. Jaz sem že navajen, da ga najprej pobijem, da ga potem zaženem "na čisto", sicer se sploh loginat ne gre.
Motiti se je človeško.

J.McLane ::
MEni pa app ne dela problemov, razen seveda takrat ko vsi uporabniki dobimo opomnik, da je neko sporočilo v net.stiku in jasno vsi naenkrat gor, takrat zadeva počepne.
Simplicity is the ultimate sophistication - Leonardo da Vinci

zavajon ::

Zdaj dela, ja. Je pri fit/pozitivi vedno vsak zadnji dan v mesecu tx -0,25EUR po novem?
Mimogrede, sem proti samo tistim davkom, ki mi jemljejo, nisem proti tistim davkom, ki me dajejo!
Mimogrede, sem proti samo tistim davkom, ki mi jemljejo, nisem proti tistim davkom, ki me dajejo!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: socialec ()

Hecen naziv za plačo.![]()
No, socialci so socialci ravno zato, ker dobivajo socialno podporo namesto plače.
Tale naš pa je posebne sorte, je tak, ki je proti davkom, čeprav od teh dobiva socialno.![]()
A ne dobi ves javni sektor plačo 10-ega?
Motiti se je človeško.

jabe ::

Uf, to prav silijo, da greš drugam.
Moram primerjavo stroškov narediti...
Tale kalkulator od ZPS zgleda kar OK (vprašanje, če ima aktualne cene): https://www.zps.si/kalkulatorji/primerj...
Moram primerjavo stroškov narediti...
Tale kalkulator od ZPS zgleda kar OK (vprašanje, če ima aktualne cene): https://www.zps.si/kalkulatorji/primerj...
Motiti se je človeško.

amacar ::
Za backup račun je dober udobni pozitivni, da imam enega v SLO (ok dva, ker imam na unicreditu še vedno 3% depozit), pa za kakšen kratkoročen depozit, ceneje od 0.35EUR na mesec vprašanje če gre. Za primarno pa itak uporabljam Revolut, N26. Za 10 centov se mi ne da prestavljati iz udobnega na Fit.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: amacar ()

jabe ::

Sindrom ::
V čem pa je sploh fora teh dveh računov oz. zakaj nas gnjavijo, da preklopimo iz udobnega pozitivnega na FIT račun?
"If privacy is outlawed, only outlaws will have privacy." - Phil Zimmerman

amacar ::
Nihce te ne gnjavi, pac ostanes na udobnem pozitivnem, dokler ga ne ukinejo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: amacar ()

Glede Net.Stik/m.Stik
V Net.Stik (web) lahko čakajoča plačila skenslaš, v m.Stik (app) pa ne.
Vsaj gumb je. Je to kdo prakticiral?
Pišem, ker so znancu neupravičeno en SEPA DB odtegnili, ki je vsaj pol dneva bil v onem spisku čakajočih, pa me zanima, ali bi ga lahko takrat preko web-a preklical.
V Net.Stik (web) lahko čakajoča plačila skenslaš, v m.Stik (app) pa ne.
Vsaj gumb je. Je to kdo prakticiral?
Pišem, ker so znancu neupravičeno en SEPA DB odtegnili, ki je vsaj pol dneva bil v onem spisku čakajočih, pa me zanima, ali bi ga lahko takrat preko web-a preklical.
Motiti se je človeško.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MrStein ()

V m.Stik (app) ne vidim v zgodovini eno Flik plačilo (na eUpravo).
V Net.Stik (web) pa se vidi.
Gre za nekaj dni staro plačilo.
A je to vedno tak? Je verjetno prvič, da sem z Flik plačal.
Motiti se je človeško.

Hmm, zdaj pa se več ne gre prijaviti. (mStik app)
Sem pobil app, da bi še enkrat "iz nule" probal in zdaj ne gre, se samo "vrti".
Pred 15 minutami je še delalo.
Sicer so včeraj zgleda imeli neka dela:
Sem pobil app, da bi še enkrat "iz nule" probal in zdaj ne gre, se samo "vrti".
Pred 15 minutami je še delalo.
Sicer so včeraj zgleda imeli neka dela:
Obveščamo vas, da bo v nedeljo, 16. 3. 2025, med 07. in 14. uro moteno delovanje mobilne banke zaradi tehnične nadgradnje.
Motiti se je človeško.

V m.Stik (app) ne vidim v zgodovini eno Flik plačilo (na eUpravo).
Sem kontaktiral support, so "nekaj naredili" in zdaj je ta transakcija na spisku, kjer bi morala biti.
Motiti se je človeško.

Niso tu svoj čas pisali o nekih težavah na poslovnih računih pri Sparkasse? Da so se kar X transakcije prikazale ali izginile in podobno? Nekateri so pisali celo, da so menjali banko zaradi tega in menjali za neobanko. Forum sicer veliko stvari prenese.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katera banka? (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Loža | 171995 (4067) | Rias Gremory |
» | Novi nlb klik je tukaj, kaj je novega? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 40416 (10463) | WizzardOfOZ |
» | katera Banka (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 57436 (6959) | cortez |
» | Izbira banke (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 55736 (32471) | MrStein |
» | Dobra izbira banke za spletno bančništvoOddelek: Loža | 16628 (14482) | ...:TOMI:... |