» »

Novi nlb klik je tukaj, kaj je novega?

Novi nlb klik je tukaj, kaj je novega?

««
9 / 9
»
»»

tony1 ::

Tričetrt kreditov ljudje vzamejo na isti banki kjer so že ceu živlene.

delavec44 ::

Iz istega razloga kot ne znajo banke zamenjati za ugodnejšo. Če greš pa malo po bankah pa vidiš, da novim komitentom nudijo raznorazne ugodnosti, tudi pri kreditih.

BmoQuh ::

Saj kredit lahko najameš na domači banki, če ti gre bolj s tem na roko/obresti. Tudi plačo (in podobno) si še vedno pustiš tja nakazovati, da si lepo vzorno lojalen komitent.
Samo za neporabljen denar pa ni nič narobe, če ga malo razparceliraš po celinah, leta 2026 smo, globalizacija že dosegla najvišjo stopnjo, da se že spet krči...
Kar vseprisotno tole širjenje-krčenje...

No, še vedno ga smete prostovoljno podariti v proračun za zapolnjevanje 900MEUR luknje, da ne boste zapravljali za neumnosti, še pomnite? :D

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: BmoQuh ()

velikBrokoli ::

Moj odgovor glede kredita je bil glede odprtja Revolut računa. Na koncu zaradi kredita vseeno rabiš slovensko banko.

nejc_nejc ::

WizzardOfOZ je izjavil:

Na NLB nastaviš lahko vrednost, koliko lahko s posameznim dvigom dvigneš, koliko lahko na dan dvigneš, koliko lahko vse skupaj na mesec dvigneš.

Brezstičnosti pa ne moreš ukiniti, ker je to čip v kartici.

Kaj ima to veze s čipom. Ne razumem.
Pred 60 leti so letali po vesolju :P, sedaj je pa ena komanda na kartici TABU.

Wizzard
Zaradi nerodnosti predlagal izbris. Oprosti.

Zgodovina sprememb…

bm1973 ::

velikBrokoli je izjavil:

Moj odgovor glede kredita je bil glede odprtja Revolut računa. Na koncu zaradi kredita vseeno rabiš slovensko banko.

Tukaj se lepo vidi ko ljudje zaradi prišparanih 5 EUR/mesec izgubljajo kreditno sposobnost v Sloveniji...

Oz. dobijo dražji kredit... ALi pa ga sploh ne...
Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje.
Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet
skrivljen, biča vajen in željan! [Ivan Cankar]

velikBrokoli ::

To ne vem koliko je res, jaz sem pred kreditom imel samo N26/Revolut/Revolut for business in sem dobil zelo konkurenčno ponudbo za svoj čas. Pa sem bil še normiranec s samo enim letnim obračunom.

Ne vem zakaj bi bil zvest neki shit slovenski banki, kjer so storitve dražje in slabše, razen zaradi kredita, ko te itak prisilijo v to. Druge dodane vrednosti tako ali tako nimajo.

Zgodovina sprememb…

delavec44 ::

bm1973 je izjavil:

velikBrokoli je izjavil:

Tukaj se lepo vidi ko ljudje zaradi prišparanih 5 EUR/mesec izgubljajo kreditno sposobnost v Sloveniji...

Oz. dobijo dražji kredit... ALi pa ga sploh ne...

Od kdaj je kreditna sposobnost vezana na čas odprtja računa na specifični banki?

Ko ti gor vsi pišemo, da nove stranke navadno dobijo še boljše akcijske pogoje, si pa tiho.

Še več, ljudje že obstoječe kredite nosijo "reprogramirati" na druge banke, ker jim dajo boljše pogoje kot banka na kateri so že 20 let.

Zgodovina sprememb…

WizzardOfOZ ::

Tema je sicer o programski podpori ene banke, dejte svoje kredite prenest v kako drugo za to namenjeno temo.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
««
9 / 9
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kako bo po novem pri skb in nkbm ebančništvo?? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
10917439 (3320) GupeM
»

Primerjava spletnih bank (strani: 1 2 3 )

11929170 (11012) delavec44
»

NLB Klik v 2024Izboljšanje uporabniške izkušnje v aplikaciji NLB Klik - Vaše mnenje? (strani: 1 2 )

729506 (5677) polozweii
»

1. Poročilo o primerjavi spletnih in mobilnih bank

62451 (2306) Patrik0
»

NLB ukinitev certifikatov ? (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

697174697 (81706) WizzardOfOZ

Več podobnih tem