» »

Mnenje o Seat Ibizi

Mnenje o Seat Ibizi

i33a ::

Pozdravljeni, zanimam se za nakup rabljene Seat Ibize(letnik cca. 2004-2008). Zanima me vaše mnenje in izkušnje o tem avtu? Poznate koga, ki ima ta avto? So kakšne težave z njim?

menjalnik ::

Kaj te točno zanima? Gledaš bencinarja al dizla?...

Blinder ::

2002 je prišla ven.
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija

eric_cartman ::

Zdravo!

Tukaj je en fajn link od strani avto nasveti.

Seat Ibiza 2002-2009
http://avtonasveti.com/seat-ibiza-2002-...

Super Sonic ::

Pozabili so še na plastični mehanizem za dvigovanje stekel: rad poka. Ima tudi električni servo volan, ki je dokaj šibak pri parkiranju.

Sicer je tak avto... meni bil nekoč všeč, oblikovno se mi še danes dopade, imel je svojo "dušo", zelo lepo stoji na cesti, dokaj varen, z relativno nizko porabo. Je pa za približno 30-40% preveč plastičen za moj okus in to se pozna, zato bi ga označil kot problematičnega. Ne vem pa kako je s stroški na servisih dans v teh časih.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

i33a ::

@menjalnik: Zanimam se za becinarja

@Super Sonic: V kakšnem smislu bi ga označil za problematičnega?

TehDucky ::

Jaz imam 2007 letnik pa mi zaenkrat lepo prede. Vzel sem sportrider verzijo, tako da imam športne sedeže, ki pa so mi kar ušeč. Ja armaturka in čelna plošča je res zelo plastična. Zaenkrat sem imel samo 1 redni servis, ki je bil okoli 50-70€(čez dober mesec bo 1 leto odkar ga imam), vmes pa sem moral zamenjati še sprednje zavore, saj so zarjavele in so cukale. Strošek okol 150€ mislim da.

Mi je pa super avto drugače. Porabe imam okoli 6.5l poleti in do 7.5l pozimi, mašina pa je 1.2 bencinar. Do sedaj sem naredil 12kkm brez problemov na cesti.

Če pa slučajno lahko še na kaj odgovorim pa kar.

Super Sonic ::

@Super Sonic: V kakšnem smislu bi ga označil za problematičnega?

Kot sem že napisal: celotna zadeva je preveč downsajzana s strani VWja, zato so pretiravali s plastiko (ki, btw, sploh ni najboljše kvalitete). Čričkov je tisoče, plastični nosilci za stekla (meni sta odletela dva in nočjo menjat za tiste od Polota, ki so kovinski), šibak servo volan, še pri motornem jermenu je nekdo fetiširal s plastičnim napenalcem (in rolicam), tako da je treba res preveriti kako je bil avto servisiran, glasno podvozje (spet, če hočeš slišati kako se plastika sliši, ko greš čez ležečega policaja, je ta avto primeren za to početje), ipd.

Splošen vtis avtomobila je preveč plastičen, da bi ga resno človek jemal. Ima pa, za moje pojme, super dizajn in počutje v avtomobilu je bilo super (če gledam samo zasnovo), vse pa pokvari potem ta plastičnost avtomobila.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kakšne avtomobile vozite in kako ste z njimi zadovolni? Kritika, kakšna popravila in (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Na cesti
10828719 (18012) MrBrdo
»

Mal avto? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
12814628 (10842) kreki
»

Kateri avto kupiti (čist na kratko)? (strani: 1 2 3 4 5 6 )

254132720 (124262) Valvoline
»

Nakup avtomobila (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Na cesti
48591153 (23498) PARTyZAN
»

Seat - dizel?

253421 (3421) _marko

Več podobnih tem