» »

Formula 1 2013

Formula 1 2013

««
20 / 38
»»

fantasycamp ::

connel je izjavil:

Pretirava Perez ja, Sutil pa vrhunsko prehitel Alonsa, super poteza.

ne pretirava, pač to je dirkanje na nož sej se ni pritoževal, tako rabimo, F1 je ratala preveč sterilna!

connel ::

Izrivanje drugih s proge? Ja prav to rabimo,... To kar Sutil in Diresta počneta je dirkanje in čiste poteze pri prehitevanju, ne pa izrivanje, hitro se potem zgodi, kar se je zgodilo Maldonadu,...

PrimozR ::

fantasycamp je izjavil:

connel je izjavil:

Zgleda da bo moral dati mesto nazaj Perezu.

pošteno,dobil ga je na bremzanju in potem se je zgovarjal da nikamor ni mogel it, dejstvo je da če bi bile tam ograje bi moral bremzat, sem mislil da bodo italijanom popustil.

Če bi bile tam ograje (in bi bil jaz Alonso), se mu sparkiram v bok. Jebiga.

Fizikalko ::

Sutil FTW!

connel je izjavil:

Izrivanje drugih s proge? Ja prav to rabimo,... To kar Sutil in Diresta počneta je dirkanje in čiste poteze pri prehitevanju, ne pa izrivanje, hitro se potem zgodi, kar se je zgodilo Maldonadu,...

Izrivanje? Temu se reče bremzanje do zadnjega cm, in nič se ni zgodilo, tako se dela, sej je Kimi obdržal pozicijo.
Ko je Senna to delal so temu rekli dirkanje zdaj se pa vsi pritožujejo,smeha...

Zgodovina sprememb…

No, a tole zdaj je bila spet "super poteza" Pereza ali kaj? Saj ni resen...

TribesMan ::

Bravo kreten perez...
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.

Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

Đizs, sta izpeljala šikano? Ne, izrinil ga je,...

No je pa dobil kazen, ko rine nekam kamor ne more.
Drugi Gross, čisto isto obnašanje.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: connel ()

mam zamik par min kaj je blo?

Kimiju je zjebal dirko, mamicu mu.

Ja ta je bla bedna prejšne ok to je šel preveč not...

Poteze so bile iste... le da se je trikrat izšlo, četrtič je pa počilo...

morajo mu dat kazen

No, pa si jo je kar sam dal :)

všeč mi je kako Fernando dokazuje svojo dirkaško sposobnost kot najboljši, zgleda mu pomaga vse navijanje Tifosijev

Papa Perez, sam sebe je izločil, rofl.
Ferrari danes ni konkurenčen ostalim.

Vse čestitke Rosbergu, odlično odpeljana dirka.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: connel ()

Perez je zjebal Kimiju serijo 22 dirk v točkah.

JayKay ::

nope Kimmi 10

Ne ne, dobil je točko Kimi zgleda, serija se nadaljuje :)

O svaka čast... očitno je imel Kimi zanimivih par zadnjih krogov. :)
Mi smo pa gledal kako Rosberg cruiza proti cilju.

Ravnokar so povedali, na svežih gumah je naravnost letel po stezi in prehitel Hulkenberga za celih 6 sekund :)

Čestitke Rosbergu, lepo da je zmagal, moram rečt da je dokazal da je material za naslov!
Kljub vsem restartom je bil odločen in res takten,točen,brez napak...

Sriple Tix ::

fantasycamp je izjavil:

všeč mi je kako Fernando dokazuje svojo dirkaško sposobnost kot najboljši, zgleda mu pomaga vse navijanje Tifosijev

Tole je bilo mišljeno sarkastično, kajne? Danes je šel mimo vsak, ki mu je pripeljal za hrbet, celo Button si je vzel trenutek za prehitevanje, česar "v normalnih pogojih" ne stori :).

Sriple Tix je izjavil:

fantasycamp je izjavil:

Tole je bilo mišljeno sarkastično, kajne? Danes je šel mimo vsak, ki mu je pripeljal za hrbet, celo Button si je vzel trenutek za prehitevanje, česar "v normalnih pogojih" ne stori :).

ja škoda k ni gumbek za to.

Če alfonso zmaga je to vse v zaslugo njegovega največjega talenta, ko zgubi tako mizerno avto ni konkurenčen...LOL

Ta dan danes in tisti ko je tako lepo premagal lado Petrova je eden boljših dnevov F1.

Show us how big your talent is Alfie, you sure did it today..

ttommy ::

Perez je "umazani" dirkač. Tako kot je dobil mesto proti Alonsu, je mislil, da bo tudi proti Kimiju. Ampak, kdor drugemu koplje luknjo, sam pade vanjo.
Gamer

theBill ::

fantasycamp je izjavil:

Če alfonso zmaga je to vse v zaslugo njegovega največjega talenta, ko zgubi tako mizerno avto ni konkurenčen...LOL

Točno to sem hotel napisat.

Ko zmaguje je superioren voznik v primerjavi z vsemi (pa seveda se spregleda težave z gumami drugih, downgradanje aerodinamike zaradi posranega Pirellija, itd.), ko mu ne gre je za to kriv avto.

Vettla se pa ocenjuje ravno obratno - ko zmaguje je za to kriv avto, ko mu ne gre pa je on kot voznik zanič. Treba je imet iste vatle za vse.

EDIT: me je pa današnji crash Masse malo spomnil na afero Crashgate in crash Piqueta v Singapuru - Alonso v bokse, potem pa Massa v zid. Oba Mercedesa bi lahko konkretno zjebali s tem - no sej v bistvu Hamiltona je to dejansko stalo nekaj mest.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: theBill ()

theBill je izjavil:

fantasycamp je izjavil:

Točno to sem hotel napisat.

Ko zmaguje je superioren voznik v primerjavi z vsemi (pa seveda se spregleda težave z gumami drugih, downgradanje aerodinamike zaradi posranega Pirellija, itd.), ko mu ne gre je za to kriv avto.

Vettla se pa ocenjuje ravno obratno - ko zmaguje je za to kriv avto, ko mu ne gre pa je on kot voznik zanič. Treba je imet iste vatle za vse.

EDIT: me je pa današnji crash Masse malo spomnil na afero Crashgate in crash Piqueta v Singapuru - Alonso v bokse, potem pa Massa v zid. Oba Mercedesa bi lahko konkretno zjebali s tem - no sej v bistvu Hamiltona je to dejansko stalo nekaj mest.

wow spregledal, dober point...
Merc je mel srečo, lahko bi šli prej v bokse...

Alexius Heristalski ::

theBill je izjavil:

LOL

Ker je bil Alonso pred nesrečo tik za Mercedesom, kajne. Pa Flavio Briatore za Ferrarijevem komandnim pultom.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Zgodovina sprememb…

Kimi je res ena faca:

Pa še njegov lov na edino možno točko:
Gamer

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: ttommy ()

ABX ::

Škoda da na TV niso kazali zadnje kroge Kimija. Če ne drugo rekord gre naprej, še 1 dirka mu manjka da doseže MS.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

springfield ::

driver_x ::

Po moje je Perez pretiraval in je rinil, kjer ni bilo prostora. Tam bi zelo težko izpeljal prehitevalni manever, saj je bil preveč zadaj.

Seveda je pretiraval, saj če bi prišel malo naprej, bi Kimi moral čez šikano in bi ga potem moral spustiti predse. Perez je to delal načrtno in je hotel na umazan način mimo Kimija.
Bi pa bilo zanimivo videti kako bi Kimi zadnje 3 kroge vozil s trdimi gumami proti ostalim z mehkimi..
Gamer

Jebiga, Monaco pač. Določeni vozniki so kockali in upali da tisti spredaj ne bo zaprli poti. Zato na eni strani imaš veterane kot so Alonso in Button ki so se umaknili raje kot se zaleteti in na drugi strani imaš Kimija ki se ni hotel umaknit.

ABX je izjavil:

Jebiga, Monaco pač. Določeni vozniki so kockali in upali da tisti spredaj ne bo zaprli poti. Zato na eni strani imaš veterane kot so Alonso in Button ki so se umaknili raje kot se zaleteti in na drugi strani imaš Kimija ki se ni hotel umaknit.

Ah kje, še na BBC so opazili da je Button zgubil gladko, Alonso je pa vozil kot da nima testosterona.

Perez je do Kimija super vozil, potem ratal preveč pohlepen.
Čista začetniška napaka, pač hoče opravičiti svoj sedež v Mclarnu in se preveč trudi.

Perez je Kimija preveč presenetil. Kolikokrat se je Kimi izognil trčenju? Ni brezveze končal vsako dirko odkar se je vrnil. Že v prejšnjem krogu se je Kimi idiotu izognil tako, da je šel čez šikano in zaradi hitrosti je tudi Perez ni obvozil. Res idiotska poteza, da je potem še enkrat šel na isto finto- je točno vedel(upal), da se bo Kimi spet izognil čez šikano, on bi jo pa obvozil in Kimi bi mu moral prepustiti mesto. Pa če Perez nikoli ne bi obvozil šikane, a potem bi se mu Kimi do konca dirke izmikal kot kašnemu kralju al kaj?
Res je pravi idiot ta Perez, potem pa še Kimija obtožuje, da mu ni dal dovolj prostora. Čisto prav dam Kimiju, da se mu ni spet umaknil, pa čeprav ga je to stalo kar nekaj dragocenih točk.
Eno je začetniška napaka, povsem drugo je pa želja na umazan način prehiteti tekmeca.
Gamer

cendof ::

No...kot že rečeno...to bo še zanimivo! In tut upam, da Kimi res užge Pereza na gobec! :D

http://www1.skysports.com/formula-1/new...

krispe ::

It's official!
Ferrari confirm suspension failure caused Massa crash

Ves čas sem sumil, da je šlo za neko napako na dirkalniku, skoraj nemogoče bi bilo, da bi tako izkušen dirkač kot je Massa storil 2x isto napako!
V četrtek je sicer Massa priznal, da je bila njegova napaka, ampak če pogledamo oba posnetka nesreč sta popolnoma identična, torej je po moje kar v obeh primerih šlo za nek failure.
MSI Z97 MPower/i7 4790K + H110/GTX 970/8GB 1866Mhz/SSD 830/760T/LG 34"

Veron ::

Massa je dobesedno "položnik", zato se nebi čudu, če bi moral pomagat Alfonzu na enak način po Piquet... :) Ferrari pa bi tud naredu vse, da alfonzu utrežejo

krispe je izjavil:

It's official!
Ferrari confirm suspension failure caused Massa crash

Ves čas sem sumil, da je šlo za neko napako na dirkalniku, skoraj nemogoče bi bilo, da bi tako izkušen dirkač kot je Massa storil 2x isto napako!
V četrtek je sicer Massa priznal, da je bila njegova napaka, ampak če pogledamo oba posnetka nesreč sta popolnoma identična, torej je po moje kar v obeh primerih šlo za nek failure.

Hvala za info. Da, nesreča je bila zelo čudna.

Veron je izjavil:

Massa je dobesedno "položnik", zato se nebi čudu, če bi moral pomagat Alfonzu na enak način po Piquet... :) Ferrari pa bi tud naredu vse, da alfonzu utrežejo

Lahko držimo ta topic "teorija zarote" free?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: ABX ()

MaterVola ::

Če koga zanima radio klepet iz Monaka...

http://www.f1fanatic.co.uk/2013/05/29/2...

Kar zanimivo.

Kimi je car! Samo enkrat je poklical v box in je to izjavil:
That idiot would have crashed into me if I wouldn't have gone straight.

mihco ::

Vettel set the fastest lap of the race on the penultimate lap, a 1'16.577, which was over two seconds faster than any other lap he did during the race.
77 Guillaume Rocquelin Sebastian Vettel OK two laps to go. Bring it home.
77 Guillaume Rocquelin Sebastian Vettel Sebastian you know the score, don't take any risks.
78 Guillaume Rocquelin Sebastian Vettel Alright, that's enouogh. You're not getting any more points for that.
78 Sebastian Vettel Guillaume Rocquelin But satisfaction rather than going slow for 77 laps.
78 Guillaume Rocquelin Sebastian Vettel There's no satisfaction for us in that one though. You might enjoy yourself, we don't like it.
78 Sebastian Vettel Guillaume Rocquelin Let's discuss this after the race.

Nevem ali je to zaigrano zaradi zadnjih dogodkov(gume,Pirelli,...) ali pac vetlovo otrocje dokazovanje pointa ampak v vsakem primeru zaskrbljujoce.

MaterVola ::

Zmaga Ricciardo: You can probably guess the driver :)

Vettel vedno išče najhitrejši krog na dirki.

Alexius Heristalski ::

Hja, tudi Baby Schumacher išče novo motivacijo v statističnih rekordih. Se ne čudim, v zadnjih treh sezonah je dosegel dovolj, da mora zadovoljstvo iskati na ta način.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

To je počel od prvega dneva, zdaj mu serejeo po radio 1 ali 2 kroga preden bo to naredil, ker ga dobro poznajo.

Jst ::

Zanimivi pogovori. Se vidi, da RB ne obvlada Vettela. (Pankrt mali.)
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

Daedalus ::

Pomoje je bil pa samo naveličan taxiranja naokoli. Gre se pač za statement, tako kot je svoje čase Kimi štancal najhitrejše kroge proti koncu dirke. Tisti Mercedes na prvem mestu je lahko vozil počasi in šparal gume, ker je v Monaku pač praktično nemogoče prehitevat. Nihče za njim pa seveda ne bo igral Pereza, ker lahko več izgubi, kot dobi. Pa dobra pripomba, sploh v času corporate drone dirkačev, ki v večini primerov zgolj ubogljivo poslušajo navodila iz boksa.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
««
20 / 38
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Formula 1 2015 (strani: 1 2 3 466 67 68 69 )

Oddelek: Na cesti
3430384290 (239885) BT52
»

Formula 1 2012 (strani: 1 2 3 471 72 73 74 )

3664287400 (182868) ABX
»

Formula 1 2011 (strani: 1 2 3 420 21 22 23 )

1146137427 (96176) Jst

Formula 1 2010 (strani: 1 2 3 421 22 23 24 )

1189186165 (149410) WarpedGone

Več podobnih tem