Forum » Loža » Kje izvedit kako presedat bus-e za neko relacijo?
Kje izvedit kako presedat bus-e za neko relacijo?
RejZoR ::
Na šihtu sem dobil eno začasno prekomando in sem moral tud izpolnit obrazec za novo razdaljo poti. Ker se vozim z avtom sem izpolnil samo razdaljo in dal v kadrovsko. Zdej pa so me klicali da moram izpolnit še za avtobus čeprav se vozim samo z avtom. Tle pa nastane problem...
Namreč nimam pojma kateri avtobusi sploh peljejo tja, ne vem če bi moral presedat in ali LPP/Kambus/whateva sploh vozi tja ker se že več let furam izključno z avtom. Namreč gre se za relacijo Domžale center do Kranj Primskovo.
Mi lahko kdo pove kje to pogledat oz. če kdo od vas slučajno uporablja avtobusni preboz na tej relaciji kako poteka pot po postajah in če se je treba kaj presedat oz menjat ponudnike transporta al kako sploh gre pot do tja. Thx
Namreč nimam pojma kateri avtobusi sploh peljejo tja, ne vem če bi moral presedat in ali LPP/Kambus/whateva sploh vozi tja ker se že več let furam izključno z avtom. Namreč gre se za relacijo Domžale center do Kranj Primskovo.
Mi lahko kdo pove kje to pogledat oz. če kdo od vas slučajno uporablja avtobusni preboz na tej relaciji kako poteka pot po postajah in če se je treba kaj presedat oz menjat ponudnike transporta al kako sploh gre pot do tja. Thx
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
Žiga- ::
Ziga Dolhar ::
www.ap-ljubljana.si
Vneseš podatke o začetni in končni postaji, v naslednjem koraku (ko bi se že prikazal seznam direktnih linij, ki pa v tvojem primeru ne obstajajo), izbereš "iskanje prestopa".
Vneseš podatke o začetni in končni postaji, v naslednjem koraku (ko bi se že prikazal seznam direktnih linij, ki pa v tvojem primeru ne obstajajo), izbereš "iskanje prestopa".
https://dolhar.si/
RejZoR ::
Na, Kam Bus in LPP sem vedel, da imajo neka orodja za relacije, za tole pa nisem vedel. Najlepša hvala!
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Evropski teden mobilnosti (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Na cesti | 30901 (20987) | jb_j |
» | Rešitev za slovenski javni prevoz (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Problemi človeštva | 80950 (70359) | starfotr |
» | SŽ - 5 ur na vlaku od MB do KP? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 36532 (30605) | DuleKrtola |
» | mesečna vozovnica po novem sistemuOddelek: Šola | 12921 (9533) | lebdim |
» | Hitra železniška povezava LJ - KR (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Problemi človeštva | 42700 (32078) | jest10 |