Forum » Pomoč in nasveti » Gledanje filmov na zaslonu 17.3"
Gledanje filmov na zaslonu 17.3"
GT-Turbo ::
Pozdravljeni!
Zadnje čase se zanimam za računalnike in mi je nek prodajalec povedal da gledanje filmov na zaslonu 17.3" (resolucija: 1600x900 ) škoduje očem in se ne da gledati... In baje so podnapisi čisto majhni?
Prosim za odgovor...
Lp:)
Zadnje čase se zanimam za računalnike in mi je nek prodajalec povedal da gledanje filmov na zaslonu 17.3" (resolucija: 1600x900 ) škoduje očem in se ne da gledati... In baje so podnapisi čisto majhni?
Prosim za odgovor...
Lp:)
KoMar- ::
LOL!
Velikost podnapisov se da poljubno nastavit. Lahko bi tudi povedal, iz kakšne razdalje misliš gledat filme... takole posploševat je... neumno.
Velikost podnapisov se da poljubno nastavit. Lahko bi tudi povedal, iz kakšne razdalje misliš gledat filme... takole posploševat je... neumno.
bluefish ::
Verjetno je bilo prodajalcu v interesu, da bi ti prodal večji in seveda nov monitor. Zraven pa je pač treba dati eno tako cvetko.
Skratka, ignoriraj ga.
Skratka, ignoriraj ga.
GT-Turbo ::
Se mi je zdelo da to ne fukcionira :) :) Ker ima kolega takega in filmi delajo kot proffesional:):)
Lp;
Lp;
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [DivXviD] Yakumo predvajalniki (strani: 1 2 3 4 … 25 26 27 28 )Oddelek: Zvok in slika | 190918 (27842) | gasper6201 |
» | Lcd 3d televizija????Oddelek: Zvok in slika | 6634 (6223) | kronos_10_ |
» | [divXvid] Hyundai predvajalniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 39769 (11818) | JanezC |
» | Nakup lcd tvjaOddelek: Kaj kupiti | 1670 (1109) | popster |
» | [divXvid] Scott predvajalniki (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 21956 (9572) | Heavy |