Forum » Kaj kupiti » Ka bi kupo???
Ka bi kupo???
Dubofčan ::
Prva štipendija pride šele Oktobra!? In takrat se dobijo dve skupi. cca. 40.000 sit. Zdej mam pa na izbiro 3 stvari:
1.) ISDN paket
2.) Snemalnik 40x
3.) GeForce 2 mx400 64 ddr in
H.D.D. MAXTOR 60GB 7200 ATA133
Prosim povejte mi za kaj naj se odločim!
(do oct. bojo cene še zlooo padle zato se bom morda odlocil še za močnejepe komponente)
1.) ISDN paket
2.) Snemalnik 40x
3.) GeForce 2 mx400 64 ddr in
H.D.D. MAXTOR 60GB 7200 ATA133
Prosim povejte mi za kaj naj se odločim!
(do oct. bojo cene še zlooo padle zato se bom morda odlocil še za močnejepe komponente)
bastadu ::
Ja namen štipendije je lažje učenje/študiranje, zato si pozabil na točko 4.) Vse kar bom rabil za šolo...
Sicer pa si postavil zelo glupo vprašanje. Kako ti naj drugi povedo, kaj naj TI kupiš? Kupiš to, kar pač (najbolj) rabiš, ne pa druge spraševat. Nebi rekel, da bi vprašal katero izmed treh grafičnih kupit, ker so pač vsi izdelki namenjeni isti stvari, vendar eden bolje opravlja svojo nalogo, drugi slabše in bi bilo smotrno vprašanje Katerega naj vzamem?. Ampak ti se odločaš med tremi (oz. štirimi) različnimi zadevami, in ti nobeden ne bo znal odgovoriti na to vprašanje...
Vem da sem malo zatežil, ampmak samo povem moje mnenje.
Sicer pa si postavil zelo glupo vprašanje. Kako ti naj drugi povedo, kaj naj TI kupiš? Kupiš to, kar pač (najbolj) rabiš, ne pa druge spraševat. Nebi rekel, da bi vprašal katero izmed treh grafičnih kupit, ker so pač vsi izdelki namenjeni isti stvari, vendar eden bolje opravlja svojo nalogo, drugi slabše in bi bilo smotrno vprašanje Katerega naj vzamem?. Ampak ti se odločaš med tremi (oz. štirimi) različnimi zadevami, in ti nobeden ne bo znal odgovoriti na to vprašanje...
Vem da sem malo zatežil, ampmak samo povem moje mnenje.
rc-car ::
1. Ne moremo ti MI povedati kaj TI kupi oz. kaj TI najbolj potrebuješ
2. Do oktobra se bodo cene še spreminjale in tako je še težje povedati kaj bi ti rad imel
3. Ne moremo ti MI povedati kaj TI kupi
4. Kupi si tisto kar najbolj potrebuješ
5. eh, pa sej ti je že bastadu povedu...
Kaj nej pa jest kupim, nov monitor al novo karjolo? Oboje bi me pršlo prbližno isto...
2. Do oktobra se bodo cene še spreminjale in tako je še težje povedati kaj bi ti rad imel
3. Ne moremo ti MI povedati kaj TI kupi
4. Kupi si tisto kar najbolj potrebuješ
5. eh, pa sej ti je že bastadu povedu...
Kaj nej pa jest kupim, nov monitor al novo karjolo? Oboje bi me pršlo prbližno isto...
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Štipendija (strani: 1 2 3 4 … 36 37 38 39 )Oddelek: Šola | 498451 (12193) | MIHAc27 |
» | legalno vprašanje (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8065 (6369) | Furbo |
» | Kmetje napovedujejo proteste ?! (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Problemi človeštva | 15632 (11989) | Zheegec |
» | Nove cene študentskih bonov (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 23240 (14780) | nobodyelse |
» | Zoisova (korupcija?) (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 6184 (4748) | jRk0 |