» »

uzitno hiter comp

uzitno hiter comp

sekundek ::

Oj!

a lahko date kaksne pametne predloge, katere stvari uporabit v racunalniku, da bi sestavu racunalnik, ki bi bil hiter (ne overclockan) kolikor je mozno stabilen (ne mi neke noname srota pisat).

In poleg tega a ma smisel to sedaj menjat in kaj sedaj kaj kasneje, namrec vsi vemo da serial ata je pred vrati itd. Da o zmesnjavi ramov ne govorim.

Malo predlogov bi rad predno se odpravim po trgovinah.

10x

Duhec ::

Na primer:
Intel osn.plošča 845 chipset USB2.0
Intel P4-1800 MHz - 512kb cache
80GB WD - 8MB cache
512 DDR2700
Winfast GF4-ti4200 64MB DDR
CD-RW teac 40x/12x/48x
.....
pa še ene 7 do 14 dni počakaj , da Intel zniža cene.
:D

MadMax ::

Po eni strani bi bilo dobro pocakat.
Po drugi pa lahko odlasas v nedogled.
Odvisno je torej od masine, ki jo imas zdaj in koliko casa bi se lahko zdrzala, ce se odlocis pocakat.
Pa fajn bi bilo tudi, ce bi nas seznanil, v kaksne namene se bo zadeva uporabljala.

Drugace se pa nekako strinjam z Duhcem - le pri grafiki se se enkrat vprasaj, za kaj bos rabil comp.

Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.

sekundek ::

torej!

rad bi masino (ne za igre nabijat) ki bo delala in ne bo za vsako stvar neki srotala po disku, pa da movije igra brez zatikanja.

Prav tako mora biti delo na taki masini tekoce, ne da dam nekaj odzipat pol pa vse stoji.

I se to komponente zelim imet kvalitetne, namrec za brand name comp. nimam denarja ampak sem dobil podatke od uporabnikov, da so veliko bolj stabilni (se pravi malo oz nic blue ekranov itd.) Na tej masini se bo delalo razne stvari od graficnega oblikovanja do preprostega srfanja.

Duhec ::

Mislim, da je moja knfiguracija kar OK za tvoje delo, le še drobnarijo in Windows 2000 (ne XP).
Pa gija po mašini !

CaqKa ::

sicer nič da bi koga kaj sem pa tja.. ampak jaz več nevem če še bom kdaj kupil ide disk... po vsej verjetnosti še samo scsi...
lahko nabija kdo kolko hoče samo ko začne mašina lagat zaradi kopiranja po disku pa popizdim...
pa mogoče bi blo fajn da ima plošča še firewire... sicer se ne spoznam kaj si mo to za eno ploščo priporočal pa vseeno.. en soundblaster nebi škodil za zvok :)
audigy bi bil dobra izbira ako plošča nebi imela firewire.
ja kot je ze madmax reko tudi ni pametno odlašat v nedogled :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: CaqKa ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Star prenosnik-windows xp ali 8 (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
8415213 (11477) Spajky
»

SSD vs HDD (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Strojna oprema
24652062 (48943) MrStein
»

Hackintosh

Oddelek: Operacijski sistemi
202480 (1316) Ciman
»

Pisarniško delovni kompjutr