Forum » Sedem umetnosti » Stargate Universe in druge Sci-fi serije
Stargate Universe in druge Sci-fi serije
lirael ::
Seveda, Star Trek deli pogledani, enako Doctor Who, ki je na začetku res mal smešen :D, samo potem se ga pa navadiš se mi zdi no :D. Andromeda me pa žal ni pritegnila.
Že pogledano, prav tako Caprica in SG-ji :D, kot tudi Fringe in Alphas,še kak drug predlog? Te nove pa so samo razočaranje, Agents of Shield, mi je rahlo brezvezna :P,tut Arrow mi je bla smešna, zdej čakam na Grimm nadaljevanje :D, tk da neki bo no :D. Je kdo pogledal Tomorrow people?
Mičken sem se zmotla :P, namerava kdo gleat The Tomorrow People, jutri šele pridejo ven :D, sem mislila, da so že danes :D
BorutK-73 ::
Par predlogov ki jih najdeš na našem največjem torrent portalu:
SeaQuest - se dogaja na podmornici cca leta 2050, je pa bolj za mladino ampak je za pogledat.
Space Above & Beyond - super serija
Eureka - na kratko: zelo pamentni ljudje v majhnem mestu delajo pametne stvari + šerif
Outcasts - škoda ker so jo ukinili po 1 sezoni
SeaQuest - se dogaja na podmornici cca leta 2050, je pa bolj za mladino ampak je za pogledat.
Space Above & Beyond - super serija
Eureka - na kratko: zelo pamentni ljudje v majhnem mestu delajo pametne stvari + šerif
Outcasts - škoda ker so jo ukinili po 1 sezoni
misek ::
Gregor P ::
Prva dela Almost Human sta kar obetavna
... seveda ne gre [SPOILER!]
... seveda ne gre [SPOILER!]
brez drame, da poskušajo, da bi sočustvoval z androidi, potem poskušajo vnašati humor tipa "Don't scan my balls", "I didn't enjoy doing it" (Američani se smejijo) ipd. vse skupaj "bledo" spominja na knjige Isaaca Asimova (kakor je bilo verjetno tudi mišljeno; ampak res le bledo!), ostali pravijo, da jih spominja tudi na film Blade Runner (mene sicer ne; prej na kakšnega Cherry 2000, vsaj 2. del), morda se vmes malo vprašaš tako napredna prihodnost pa je treba še vedno postreliti skorajda vse zločince do mrtvega ... se najde kakšna nedosledna cvetka, pomanjkljivost ampak nobeden ni popoln
... skratka čisto lepa (ameriška) ZF krimi serija, vprašanje pa je, če bomo videli res "kaj novega", vsaj mene ne potegne noter tako kot kakšen "Fringe" recimo, skratka dokaj klišejska zadeva, ampak vsaj zaenkrat dobro izvedena (tudi ni videti cenena) ... vsekakor je dovolj dobra za zapolniti čas, medtem ko čakamo na tisto "pravo" ZF serijopogledal pilota "almost human"
zelo obetavna futuristicna serija... meni 10x boljsa kot continuum... pa je prav futuristicna in ne nek time travel v danasnjem casu...
pustimo cel kup napak/nesmiselnosti ob kraju... itak so povsod..
mi je pa Michael Ealy zakon igralec in sem uzival v vseh serijah kjer je spilal
Jaz tudi pogledal pilot Almost human in zgleda odlično končno spet ena orng Sci-Fi serija.
Danes je zunaj že drugi del pri nas jutri
http://www.imdb.com/title/tt3063232/
Sem pa ravnokar pogledal Almost Human 2 del in je super no to pa je prava Sci-Fi serija.
Killermode je izjavil:
Čist na začetku tipo v Almost human refraktometer ven potegne sm skor umru od smeha...
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
Zgodovina sprememb…
- zavarovalo slike: gzibret ()
Mar ni to samo fantazija (fiction) brez znanosti (science)?
49106 ::
Res je, ni kancka znanosti. Zamešal sem žanra :P. Ampak vseeno odlicna serija.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 49106 ()
Lion29 ::
Supernatural nima kaj poceti tu... pa se gledljiva ni ze dolgo vec... jaz sem lani obupal... ene 5 sezon je bilo super
almost human pa zgleda res obetavno, predvsem cgi zgleda da je dovrsen in je polno budgeta... ampak upam, da ni to sam za pilotne epizode... in se bo pol zgublo kot continuum....
almost human pa zgleda res obetavno, predvsem cgi zgleda da je dovrsen in je polno budgeta... ampak upam, da ni to sam za pilotne epizode... in se bo pol zgublo kot continuum....
Founder and CTO @ Article-Factory.ai
oo7 ::
Almost human mi deluje kot zelo draga serija upam, da je ne bodo ukinili že po prvi sezoni zaradi denarja. Upam, da bo uspešna serija, ker je danes malo dobrih Sci-Fi serij.
cebelar123 ::
Falling skies za mene ni užiten niti pogojno, Fringe sem že obrno tako resnično upam, da se nebo zgodilo to kaj je napisal M-Power. Almost human kr dosti obeta.
se strinjam.... falling skies je postal beda... tut revolution mi ni nek poseben uzitek...
ostane se:
- the tomorrow people
- continuum
- agents of SHIELD
- arrow
pa se kaj bi se naslo
ostane se:
- the tomorrow people
- continuum
- agents of SHIELD
- arrow
pa se kaj bi se naslo
ttommy ::
Meni je pa Falling skies čisto OK. Res me jezi, da ne bodo snemali tretje sezone Stargate Universe. Pa "V" The Visitors bi tudi rad videl nadaljevanje.
Gamer
Dr_M ::
Falling skies zadnje sezone res se nisem pogledal, ampak prej je bla cisto uredu serija.
Continuum sem pogledal prvo sezono, pa je bolj tako no, nisem prevec navdusen.
Continuum sem pogledal prvo sezono, pa je bolj tako no, nisem prevec navdusen.
vostok_1 ::
Je omenu kdo Outcasts? Meni super serija, čeprav nerodna na trenutke.
Drgač pa SG-1 je res prava sci-fi zadeva, sam za starejšo publiko nekako fali, ker je preveč rated-T for teen. Je pa iz sci-fi vidika res bogata in originalna.
Space & beyond je tud dobra, če si star nekje 15 in si jo gledal v drugi polovici predprejšnjega desetletja. Zdej nekako zgubi value, razen za nostalgio. Isto Earth 2.
Drgač pa SG-1 je res prava sci-fi zadeva, sam za starejšo publiko nekako fali, ker je preveč rated-T for teen. Je pa iz sci-fi vidika res bogata in originalna.
Space & beyond je tud dobra, če si star nekje 15 in si jo gledal v drugi polovici predprejšnjega desetletja. Zdej nekako zgubi value, razen za nostalgio. Isto Earth 2.
Space & beyond je tud dobra, če si star nekje 15 in si jo gledal v drugi polovici predprejšnjega desetletja. Zdej nekako zgubi value, razen za nostalgio.Še je prostor za posodobljeno bolj resno verzijo takšne serije z več proračuna; morda če bi jo naredili v navezavi z Roberts Space Industries (samo ne da se potem naredi kaj nizko-proračunskega ala Wing Commander), morda bi celo bodoči gledalci zbrali denar za kaj takšnega (čeprav po drugi strani pa lahko naredijo tudi kaj čisto nasprotnega, nekaj v navezavi z uporabniki oz. igralci Star Citizen-a).
Mr.B ::
Mislim da je Dr.Who kar dober. Torchwood, ma zadnjo sezono so za J, oziroma bi lahko naredili film, namesto....
Drugače Dr.Who obstajata pred letom 2005 in ta od 2005 dalje.
V primerjavi z sedaj že nekjal letno sušo v SciFi, je stvar odlična.
Drugače Dr.Who obstajata pred letom 2005 in ta od 2005 dalje.
V primerjavi z sedaj že nekjal letno sušo v SciFi, je stvar odlična.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
Mr.B ::
Še tole povezano z Dr.Who : http://www.bbc.com/future/story/2013111...
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
Dr_M ::
Smurf ::
Killermode je izjavil:
A se ni Dr. Who zdjle zaključu z to 50to obletnico.
Ne, to je bil pac special. Nova sezona zacnejo snemati Januarja (z 12 doktorjem), ven naj bi prisla okoli Avgusta.
ttommy ::
Sem dobil vse 4 sezone Sanctuary, a ni slovenskih podnapisov, ampak samo za prvo sezono par epizod. A jih morda ima kdo?
Gamer
BorutK-73 ::
Almost Human kaže, da zna biti dobra :)
Zanima me kateri nadaljevanki je najbolj podobna?
nobeni...
predstavljaj si moderen robocop
ne vem, kje folk vidi neko podobnost s fringe??? nic nima skupnega s fringe
Mislim, da nobeden ne reče, da je podoben Fringu (morda sem spregledal?!?), ampak za nekatere je to osvežitev med ZF serijami kot je bila npr. Fringe (vendar ne po vsebini!) - ker je pač toliko podpovprečnih, ali zgolj povprečnih ZF serij; sam pa sem recimo dejal, da mene ne potegne noter kot kakšen "Fringe" v smislu, da ne vidim nič tako sveže inovativnega v tej klišejski seriji (vendar je to lahko tudi malo preuranjena trditev glede na to, da smo šele pri tretjem delu), a še vedno je vredna ogleda za ZF ljubitelje.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gregor P ()
oo7 ::
Mislim, da nobeden ne reče, da je podoben Fringu (morda sem spregledal?!?),
poleg tebe, ki si omenil fringe v istem sestavku v povezavi s to serijo, je tudi Qcube v drugi temi to omenil
Včeraj pogledal prva dva dela Almost Human. Še kar v redu, malo spominja na Fringe.
sicer pa tudi ne vidim, kaj je tolko klisejskega v tej seriji?
ce se ti zdi klisejska, mi prosim povej v 5ih stavkih kaj se bo zgodilo v naslednjih 5ih epizodah. vsaj okvirno
... predvsem moraš pravilno prebrati napisanoMislim, da nobeden ne reče, da je podoben Fringu (morda sem spregledal?!?),
poleg tebe, ki si omenil fringe v istem sestavku v povezavi s to serijo, je tudi Qcube v drugi temi to omenil
Ti si komentiral:
ne vem, kje folk vidi neko podobnost s fringe??? nic nima skupnega s fringe
Moj komentar pa je bil:
vprašanje pa je, če bomo videli res "kaj novega", vsaj mene ne potegne noter tako kot kakšen "Fringe" recimo, skratka dokaj klišejska zadeva, ampak vsaj zaenkrat dobro izvedena
... več kot očitno nisem rekel, da je AH podoben Fringu Ne vem pa, kaj so ostali govorili v drugih ne ZF temah?
sicer pa tudi ne vidim, kaj je tolko klisejskega v tej seriji?
ce se ti zdi klisejska, mi prosim povej v 5ih stavkih kaj se bo zgodilo v naslednjih 5ih epizodah. vsaj okvirno
Ne smem ker se ti venomer pritožuješ, da ne smemo objavljati spoilerjev
wired ::
Almost Human kaže, da zna biti dobra :)
Zanima me kateri nadaljevanki je najbolj podobna?
Mogoče je malo podobna filmu Jaz Robot ali pa imam samo jaz tak občutek
Menim (po ogledu trailerja), da je Abrams pred to serijo pogledal Total Recall 2070 in da je to "modernejša" priredba le-te.
z mojo izjavo nisem ciljal specificno nate... sem samo omenil da folk vidi podobnost...(kar mi je pac ostalo v spominu) tak kot sem napisal... ti si omenil fringe v povezavi on pa da je podobna... tak da nisem nic slabega napisal...
vem, da si "malo" sarkasticen ob tej izjavi... pa vseeno... dokler folk ugiba to ni noben spoiler... tudi ce zadanejo
Ne smem ker se ti venomer pritožuješ, da ne smemo objavljati spoilerjev
vem, da si "malo" sarkasticen ob tej izjavi... pa vseeno... dokler folk ugiba to ni noben spoiler... tudi ce zadanejo
Qcube ::
Ko sem rekel da me spominja na Fringe sem ciljal bolj na cinematografijo, verjetno delajo isti ljudje v produkciji. Prva dva dela Almost Human sta bila dobra, bomo vidli kako bo naprej.
cinematografija ista kot pr fringe? ma dej no...
meni osebno se vidi na 100km, da je almost human serija z visoko produkcijo.... fringe pa razn nekaj efektov, ki so se ponavljali... je bila dokaj bedna produkcijsko... (vecino) dogajanje v kleti z nekaj efekti..
pa ne me razumet narobe... meni je bil fringe vsec... ampak nima popolnoma nic skupnega z almost human... se pa seveda lahko motim (ker valda ne poznam folka, ki tam dela)... ampak po videnem (po mojem seveda) je AH precej bolj spedenan (pa ne samo zaradi razlike v letih)
meni osebno se vidi na 100km, da je almost human serija z visoko produkcijo.... fringe pa razn nekaj efektov, ki so se ponavljali... je bila dokaj bedna produkcijsko... (vecino) dogajanje v kleti z nekaj efekti..
pa ne me razumet narobe... meni je bil fringe vsec... ampak nima popolnoma nic skupnega z almost human... se pa seveda lahko motim (ker valda ne poznam folka, ki tam dela)... ampak po videnem (po mojem seveda) je AH precej bolj spedenan (pa ne samo zaradi razlike v letih)
Starodavni ::
Tale Almost Human bi najbolje razložil s tem stavkom:
Ko se Blade Runner in The Cave of Steel srečata in in njunega parjenja dobimo Almost Human :)
Kdor ni bral knjige Jeklenih votlin naj si jih enkrat prebere. V knjižnicah se lahko najde prevod v slovenščini in je res kakovostna knjiga. Saj drugega kot pisca Isaac Asimova ne moreš pričakovati.
Je pa serija za razliko od ostalih super in z veseljem gledam vsako epizodo, preprosto zato, ker je sci-fi materiala ščepec in še manj ga je gledljivega.
Sploh po polomijah tipa terra nova, falling skies in podobno. Slabo narejeno in ali živi 1 sezono ali pa ji dajo umetno dihanje in še nadaljuje s parimi sezonami po istem nekvalitetnem kopitu.
Samo Almost Human pa dvomim da bo kaj več kot ena sezona, še sam direktor te serije je rekel, da ne pričakuje več kot ene sezone.
Ko se Blade Runner in The Cave of Steel srečata in in njunega parjenja dobimo Almost Human :)
Kdor ni bral knjige Jeklenih votlin naj si jih enkrat prebere. V knjižnicah se lahko najde prevod v slovenščini in je res kakovostna knjiga. Saj drugega kot pisca Isaac Asimova ne moreš pričakovati.
Je pa serija za razliko od ostalih super in z veseljem gledam vsako epizodo, preprosto zato, ker je sci-fi materiala ščepec in še manj ga je gledljivega.
Sploh po polomijah tipa terra nova, falling skies in podobno. Slabo narejeno in ali živi 1 sezono ali pa ji dajo umetno dihanje in še nadaljuje s parimi sezonami po istem nekvalitetnem kopitu.
Samo Almost Human pa dvomim da bo kaj več kot ena sezona, še sam direktor te serije je rekel, da ne pričakuje več kot ene sezone.
Mar je to dejansko nova ST serija?!?
Star Trek Continues
... sploh nisem vedel Si jo je že kdo ogledal?
Update: aha piše "fan film", "made by fans for fans"
Star Trek Continues
... sploh nisem vedel Si jo je že kdo ogledal?
Update: aha piše "fan film", "made by fans for fans"
Zgodovina sprememb…
... še ne vem
(berem pa, da sta prvi epizodi na voljo legalno brezplačno za dl; očitno med drugim tudi na tej strani)
(berem pa, da sta prvi epizodi na voljo legalno brezplačno za dl; očitno med drugim tudi na tej strani)
Zgodovina sprememb…
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zvezdna vrata - Stargate SG1 (strani: 1 2 3 4 … 23 24 25 26 )Oddelek: Sedem umetnosti | 92940 (17549) | Barakuda1 |
» | Battlestar Galactica (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Sedem umetnosti | 48367 (13703) | vostok_1 |
» | SG - Goa'uld, Tok'ra, Jaffa... (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 11747 (9178) | Jst |
» | Battlestar Galactica: Blood and Chrome (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 12722 (10877) | yoco |
» | Caprica (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 12776 (9956) | Brane2 |