» »

Zvezdna vrata - Stargate SG1

Zvezdna vrata - Stargate SG1

««
4 / 26
»»

Red_Mamba ::

fanjte 2-3 dele na dan to ni odvisno, ko sm jst dobil 1/2 sezone sem vso naenkrat pogledal. Temu bi se lahko reklo SG maraton :D v sedmih urah sem bil odrešen. Sam pol šit k spet muka kdaj nasledna 1/2 pride :'(

Lion25 ::

No jaz sem vcasih gledal tudi po 5 delov na dan! 5 DELOV! Pismo sem bil strgan. Sploh pa takrat ko sem bil bolan in mi ni bilo treba v sluzbo.

Ja no v unem delu je se dober zacetek njegovega trpljenja, ko mu Daniel skozi nekaj razlaga in on ga tipicno nikoli ne poslusa, pa se pol, ko pokazejo, kako gre Tealcu to, ko unega nabije, ker ga ima poln kur... :)

Ne res, ta del je zakon in bi jih moglo biti vec.

Area_51 ::

:)) HE jaz mam sedaj samo sezono 5 in sezono 2, najboljši del od teh sezon mi je bil The Fifth Race, pa ne vem zakaj, sej ni nič posebnega. Upam, pa da bojo to še tolko cajta snemali, da bomo res postali 5 rasa, tako kot napoveduje :)

Mogoče ve kdo pri keri sezoni se bo Stargate končal, konec serije?
Area 51

Red_Mamba ::

"trenutno" zadnja je 8., ali bo ostala zadnja bomo pa videli, upam da ne. Drugače pride pa 2. polovica 7. sezone jauarja 2004.

Tero ::

Točno tak kot je reko Red Mamba. Tukaj ti vse piše.
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.

tx-z ::

zakaj vedn vpišejo samo 7 znakov, sj bi jih lahko do 9 ?!?
tx-z

undefined ::

> zakaj vedn vpišejo samo 7 znakov, sj bi jih lahko do 9 ?!?

1.) Ker za 9 nimajo dovolj moči, vrata s temi naslovi so precej dlje od tistih s 7.

2.) Ker še ne poznajo naslovov z 9 znaki. :)

tx-z ::

a.. aja zato je oneil naredu tisto napravo, da so mel dost energije da so lahko potoval tja z 8 znaki..
tx-z

Red_Mamba ::

Na linku ki ga je dal IceMan sem zasledil tole dobro novico

According to Science Fiction Weekly, the Sci-Fi Channel has cancelled Tremors: The Series, which aired each Friday before Stargate SG-1. In the same statement, the magazine speculates that a 9th season of SG-1 may be possible: "As long as the ratings stay strong and the fans stay enthusiastic, it certainly is a possibility." And regarding the spin-off series Atlantis: "Considering the ratings the original is getting, I wouldn't be surprised to see this one come about in the next year or so," writer Kathie Huddleston said.

Stargate SG-1 resumes new episodes of Season Seven in January, with Season Eight premiering this Summer. (See our TV Schedule page for more info.

koco ::

Serija je super, sem na tekočem, komi čakam nove dele :D

Glede dolžine pa, ponavad trajajo samo 7 sezon, samo je priljubljenost velka, kot kaže bo serija daljša od StarTrek-OV

Area_51 ::

upam da jih bo še veliko, tako da mi ne bo dolgčas doma, pa upam, da bojo uporabli še 8 pa 9 znakov kot ste omenli zgoraj, pa mal več dogajanja pri določenih delih. Bojo še postavli rekord v gledanju najbolj priljubljene nadeljevanke. (Še bolj kot Esmeralda >:D) HEC.
Area 51

sketch ::

Dajte no fantje, že celo temo mižim na eno oko glede "no warez" politike, sedaj pa bi si moral oba izkopat da ne bi videl, kaj se dogaja. Teme ne bom zaklenil, ker je živahna, a prosim vas, če se bolj posvetite samim delom in vsebini kot pa hvaljenju, koliko jih imate in koliko ste jih dobili od zadnje sezone (za katero še ni DVDjev, an'?). Skratka, samo bolj pazite, kaj pišete.

Hvala za razumevanje,
s.
Adapt and overcome.

megane ::

A mi lahko kdo prosim pove, če se kje da dobit podnapise za SG in še eno vprašanje glede predvajanja SG na Kanalu A.
Ali so predvajali samo prvo sezono???

Red_Mamba ::

predvajali so prvi dve, glede podnapisov pozabi.

Zgodovina sprememb…

Lion25 ::

Ja ma res, pismo so trdi, da so koncali po 2h sezonah.

Jap podnapise pozabi. Sej pa ta anglescina sploh ni tko tezka, na zacetku ti bo mal krize, pol se bos navadu in vejremi tudi ogrommno iz tega naucil. Jaz ze 2 leti gledam filme brez ponapisov.

Za ucenje anglescine ti priporocam kaksne friendse, ker so res lahkotni.

Drugace pa bi bilo res dobro, da bi se bolj razsirili spekter raziskav. Sam meni se zdi, da premalo sodelujejo z drugimi ekipami. V bistvu zgleda, kot da vse izume najdejo oni, kar ni realno. Zgodba se bi mogla bolj prepletat. Ne zdi se mi verodostojno, da ko so sestavili SG-1 izbrali najboljse strokovnjake in da v drugih ekipah ni nikakrsnih strokovnjakov ampak le vojaki.

No dosti so zgresili tudi z onstranstvom. To bi moglo biti dosti bolj v meglico zavito ne pa da je Daniel kar skala od tam sem in normalno komuniciral z Jackom.

Za lase je bilo privleceno tudi tisto, da je bila una deklica kriva za replicatorje. Sicer pa so ze tolko tehnologije prinesli nazaj oni pa se vedno z mitraljezi streljajo (sicer kot zgleda najbolj efektivno orozje - se ena glupost).

Se bi lahko nasteval kaj bi lahko blo, pa kaj je odlicno, pa prepuscam to se komu drugem.

pivmik ::

Jazst se spomnem ko sem gledal StarGate SG1 prvo sezono sem dokaj slabše znal anglesko kot zdaj ko gledam že 7 sezono :)

Res se ogromno navadis z gledanjem, pa Friendse sem udi gledal, pa Simpsone, futuramo...

Lion25: popolnoma se strinjam, nič ne kazejo drugih ekip, zadnji dve sezoni se zgoba ne prepleta več toliko, pa da se še vedno z mitraljezi streljajo ja, redko dobijo kako supertehnologijo medtem pa trošijomiljone, a predsednik ne ukine programa. Vseeno pa je SG-1 megastičen.

Tukaj pa je nekaj o ekipah:
SG Units:
SG-1 Explorer Unit
SG-2 Research
SG-3 Marines
SG-4 Tactical OPS
SG-5 Strategic
SG-6 Search and Rescue
SG-7 Scientific
SG-8 Diplomatic
SG-9 Exploration
SG-10 Intelligence
SG-11 Covert OPS
SG-12 Medical OPS
SG-13 Night OPS
SG-15 Support
SG-X Specialists
*SG Teams:
SG-1 Exploration/ First Contact
SG-2 Exploration/ First Contact
SG-3 Marine Combat (Alpha)
SG-4 Exploration
SG-5 Marine Combat (Beta)
SG-6 Search and Rescue
SG-7 Scientific
SG-8 Medical
SG-9 Diplomatic
SG-10 UNKNOWN
SG-11 Engineering Corps
SG-12 Mineral Exploration
SG-13 UNKNOWN
SG-14 UNKNOWN
SG-15 UNKNOWN
SG-16 Combat
SG-17 UNKNOWN
* These are the SG teams according to the Sci-Fi and MGM Stargate SG-1 web sites.
LP, Gregor GRE^

hatch ::

Eden od avtorjev SG-1 Robert Malozzi.. je v intervjuju sam dejal da je srecen da lahko SG-1 gleda tudi folk, ki ga ne more gledat po TV.. in nima nic proti sharanju epizod na internetu.

Tero ::

Jah nove epizode komaj januarja? Buuuuu:'(
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.

Meki ::

Jest zdej gledam 7. sezono. Glede sharanja pa sam tok... a obstaja se ksn drug nacin, da bi jih lahko gledov?

Kokr sem jest na tekocem pa bojo snemal se 8. sezono zihr, po tej sezoni je pa v nacrtu nekoliko spremenjena serija Stargate: Atlantis. Nadaljevanje Stargate: SG-1. Nevem neki kao nebo vec vojaska scena pa tko. Vse samo govorice :)
<a href="http://www.undermuza.com">www.undermuza.com</a>

pivmik ::

StarGate Atlantis niso nobeme govorice mapak čista resnica.
Najprej so mislili da bodo naredili Atlantis samo dvourni film ampak potem so se odločili za ukinjenje SG-1(sezona 7) in nadaljevanje s StarGate Atlantis.
In spet je prišlo do preobrata... zaradi povečanja gledanosti SG-1 so potrdili 8 sezono SG-1 in razglasili da bodo ti dve seriji potekali vzporedno.
To bo zanimivo!

V atlantis pa bo neka skupina civilistov iz Atlantide. Imelo bodo novega sovražnika ampak tudi goa'uldi bodo občasno razbijali škatle.
LP, Gregor GRE^

sketch ::

Hatch, avtor nima absolutno nobene zveze pri copyrightu (oz. zelo malo) - to je domena založnika. In če se "eden od avtorjev" strinja s prosto distribucijo epizod, to nikakor ni legalno. Ker čeprav se npr. brata Wachowski odločita legalno zastonj deliti tretji del Matrice, ima glavno besedo pri tem še vedno Warner Bros. Ki pa bi ju za tako potezo kastriral.

lp
s.
Adapt and overcome.

DoloresJane ::

Naj vas sketchev post opomni tudi na to, da se ne boste hvalili preveč, katere najnoveješe (torej na DVD/VHS še ne izšle) epizode imate doma.

Če nabirate rožice po travnikih, je to vaša zadeva. Ne razširjajte je na forum. Hvala.

Tito ::

PicNiK, Atlantis ni mišljen kot zamenjava ampak vsporedna serija! Zgodba se s koncem 7 sezone razdeli na dva dela. Gre pa le za različni zorni kot in ta drugi StarGate so nekakšna medgalaktična vrata... Skratka prišli bodo veliko dlje in srečavali še več hudobcev...:D

undefined ::

> Skratka prišli bodo veliko dlje in srečavali še več hudobcev...

Upam le, da ne bodo vsi spet govorili "Ameriščino", na vsakem koncu galaksije. ;)

pivmik ::

Tito, bolj pozorjene beri sporočila:

Najprej so mislili da bodo naredili Atlantis samo dvourni film ampak potem so se odločili za ukinjenje SG-1(sezona 7) in nadaljevanje s StarGate Atlantis.
In spet je prišlo do preobrata... zaradi povečanja gledanosti SG-1 so potrdili 8 sezono SG-1 in razglasili da bodo ti dve seriji potekali vzporedno.


A bo?
LP, Gregor GRE^

Tito ::

Sorry... Hehe, zgleda da sem spregledal. Preveč površno sem prebral sporočilo:D

hatch ::

Torej bo scena SG-1 S8 in Atlantis priblizno taka kot pri ST TNG, VOY in DS9.. ce se ne motim je bil DS9 med TNG in VOY in so se zadeve prekrivale

hatch ::

Glede sharanja na tem forumu.. zakaj slo-tech sploh prevzema odgovornost nad vsebino foruma? Zakaj ni odgovoren vsak zase?

Tito ::

Hja ker če podpiraš piratstvo na forumu (to pomeni če ga ne prepoveš) izgubiš kredibilnost in nihče noče imeti opravka s tako stranjo! Skratka pravila morajo biti, ker drugače vlada anarhija. Tega si pa nihče ne želi!

Red_Mamba ::

pravila so zato, da se kršijo >:D

ko bom bla mela jst forum bo vse duvoljeno :D kar ne bo prepovedano >:D
[st.slika https://img.shields.io/badge/Slo-Tech-green.svg test]
Linkedin >> http://goo.gl/839Aua
Mamba's Crypto & ICO's: https://t.me/joinchat/AAAAAExTkO4P4UDy0fIZdg

tx-z ::

ko boš bla mela?? :D

ko boš mela je prv :)

sj ne obstaja prihodnji preteklik?? :)
tx-z

undefined ::

> ko bom bla mela jst forum bo vse duvoljeno

Ženska z moškim imenom? Hmm. :)

Red_Mamba ::

ice a se nisi rahlo zaj...?
si mislu moški z ženskim če že glih tko gledaš :D
sam mamba je kača da ne bo pomote >:D
drugač pa smo spet off topic ppl!
[st.slika https://img.shields.io/badge/Slo-Tech-green.svg test]
Linkedin >> http://goo.gl/839Aua
Mamba's Crypto & ICO's: https://t.me/joinchat/AAAAAExTkO4P4UDy0fIZdg

undefined ::

> ice a se nisi rahlo zaj...?
> si mislu moški z ženskim če že glih tko gledaš

Ponavadi se spol sklepa po govorjenju, kot je "bom bla", "sem šla", etc. Ime pa se lahko vidi iz mejla. :)

Red_Mamba ::

kdo pa gleda ime lep te prosim, ice se morš tud v vsako foro vpiknat :D
[st.slika https://img.shields.io/badge/Slo-Tech-green.svg test]
Linkedin >> http://goo.gl/839Aua
Mamba's Crypto & ICO's: https://t.me/joinchat/AAAAAExTkO4P4UDy0fIZdg

Zgodovina sprememb…

Tero ::

No da se vrnemo k topicu...
Katera epizoda pa vam se je zdela najslabsa?
Meni nightwalkers in Smoke and Mirrors iz šeste sezone . To je bila totalna bedarija. Najbolj me je še spominjalo na x-files. :\
Na splošno se mi epizode ki se dogajajo na zemlji ne dopadejo preveč
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Tero ()

undefined ::

Zadnja bedna epizoda mi je bila verjetno tista, kjer je igrala Vulkanka iz Enterprisea. :)

Grey ::

Kako da sm šele zdej opazu to temo?...Stargate SG-1 roxxa. Najslabše epizode ni, najboljše so pa vse. Komi čakam da pridejo na program deli 7. sezone. Do 7. sezone sm jih že vse pogledu.

undefined ::

Bedne epizode SG-1 so vse tiste, kjer poskušajo vrinit humor v Tealcov karakter, ko pa se vidi, da je igralec tega popolnoma nesposoben oz. to niti ne pristoji originalnemu karakterju. O'Neill naj poskrbi za humor, mogoče še Daniel, Tealca pa naj prosim zunaj pustijo, ker totalno vse pokvari. Aja, bedno je tud, ko ko hočejo v Carterjev karakter vrinit humor. Recimo, bo O'Neill vprašal kako kako se pripravi kavo, ona mu bo pa šla razlagat na atomskem nivoju kako nastane sam proces. Take _bednosti_ bi res lahko mirne duše izpustili, ker take scene samo kvarijo celo epizodo. :)

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: undefined ()

Grey ::

IceMan k si se v moji temi delu neki pametnega glede Requiema se bom pa še js tuki...njihov humor moraš razumet. Zdej al ga razumeš pa ti ni všeč al ga pa ne razumeš. Glede na tvojo trditev sklepam ti dve rešitvi.
To se mi zdi čist ql ta njihov humor. o'Neil je itq car(Richard Dean Anderson aka MacGuyver). Najbolj so une k O'Neil debeu gleda k mu Carter neki nabija un pa nč ne razume pa vedno prbije na konc če lohka to po domače pove. Itq pa mora bit en pametna glava(Carter) ker brez njih pač ne gre.
Za Teal'ca je pa tkole...model je pač dubu tako vlogo enega Goa'Ulda in Goa'Uldi pač ne poznajo humorja...una je bla najhujša k so bli na enem planetu k je bla vojna med "čistuni" in "breederji". Pa Daniel reče "gospod mi jim dajemo bencin za njihov ogenj"...pol pa Teal'c "v resnici jim dajemo težko vodo"...O'Neil "Daniel nehaj govorit v metaforah, nesramen si do Teal'ca"....js sm mislu da bom crknu od smeha:D.
Daniel je liga zase...on je posebnež...smešen glih ni preveč pa tut humorja z njegove strani nism opazu. On je vedno en tak intelektualec to ga dela posebnega.

undefined ::

Ravno o tem sem govoril, Grey. Tealca delajo preveč bebastega, da bi na koncu vse skup izpadlo kot humor, čeprav se že tu vmes zatakne. Pa pri Carterjevi isto, ne morš ti človeku (Carter O'Neillu, recimo) govorit ene znanstvene postopke, če te vpraša nekaj preprostega... recimo kolk je ura, pa bo Carterjeva šla naštevat za vsak časovni pas posebej. Ni realno. Štekaš? Je zgolj navržen kliše, ki prav hitro zastara... no ja, za mlajše gledalce mogoče niti ne. ;)

Grey ::

IceMan:
zdej mi pa povej...če grem js neki zdele enga fizika spraševat a mi bo povedu po domače al po profesionalno(za kar je naučen)?

undefined ::

Grey, pravi fizik more imet še malo zdrave pameti, ne samo piflarijo. Ljudje pač nismo androidi, ali pač? Ne ga srat. :\

Tero ::

IceMan: Kaj pa Thomas iz nasega foruma? :D

Dobro da se vrnem k topicu... Sem ravno zaj gledal prometheus.
Hmm ali se samo meni zdi ali sem ze to nekje vido? ;)
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.

Tero ::

Malo sem gledal po uradni strani in sem nasel nekaj zanimivega.
Po tem ko tu pise naj bi stargate sg-1 lahko gledali tudi v sloveniji.
Kje pa???:\

(Ali mogoce mislijo da smo lahko gledali takrat ko je bilo na kanalu A?)
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.

tx-z ::

uff.tole je blo že tko k so še bli na a kanalu

zdj pa jih že dolg ni, pa očitno niso obvestil..je pa res da lahko gledamo v sloveniji (doma..) :D
tx-z

Blue22 ::

Heh. Kot prvo se zahvaljujem Jeebsu, da mi je zrihtov sezone dosegljive na DVDjih :) Ja nekdu je reku, da guldiči ne poznajo šal. To u bistvu ni res, se spomnem, kako je Teal`c enkat celo vic, ki si ga Jaffaji pripovedujejo povedov. Res pa je da ga ni nihče razumel. Mislim, da se mal preveč obremenjujete s tem kje in kako ste dobil dele. Aja sm pa nekje slišov eno govorico, da je Anderson dejal da bo v ekipi le še za sedmo sezono.... Upajmo, da ne;(

- brez cvetličarjenja. Moderatorka.
kurc kne vem kaj bi napisu

Zgodovina sprememb…

undefined ::

> Aja sm pa nekje slišov eno govorico, da je Anderson dejal da bo v ekipi le še za sedmo sezono.... Upajmo, da ne

Takoj ko Anderson odstopi, cela serija zgubi pomen. On je namreč glavni adut te serije in če ta izgine... adijo, SG-1. It was nice while it lasted. :)

Blue22 ::

Ne sam baje ga bo drug igralc nadomestu!!! Sam je res, da en bo nkol enaku. Upam, da je res le govorica!!!!
kurc kne vem kaj bi napisu

tx-z ::

ah dej..tko k butc in butc 2, ni večje bedarije..enka je še kokrtok, tale dvojka pa čisto sranje k nista ista igralca...isto bo pomojm s stargate če misljo menat igralce..
tx-z
««
4 / 26
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Stargate Universe in druge Sci-fi serije (strani: 1 2 3 465 66 67 68 )

Oddelek: Sedem umetnosti
3394546613 (3013) oo7

Serije (strani: 1 2 )

Oddelek: Sedem umetnosti
6311053 (1754) opeter
»

SG - Goa'uld, Tok'ra, Jaffa... (strani: 1 2 )

Oddelek: Sedem umetnosti
5510690 (8121) Jst
»

Stargate ATLANTIS... (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Sedem umetnosti
12419140 (10759) CaqKa
»

ZF serija (strani: 1 2 )

Oddelek: Sedem umetnosti
7213210 (9763) roli

Več podobnih tem