Forum » Sedem umetnosti » Stargate Universe in druge Sci-fi serije
Stargate Universe in druge Sci-fi serije
Tody ::
Problem je v tem ker niso hoteli narediti greznice... ampak to nebi privabilo miljone gledalcev in potem nebi bilo nič cekina... Nažalost pa morajo delat zdaj neumne serije ker je folk pač.... :D
CoreySteel ::
Mogoče je tako še bolje. Ker SG-1 je bil super, Atlantis še kar, Universe pa kar nekaj. V današnjih časih bi me skrbelo kaj bodo naredili ... naprimer, ST Starfleet Academy nisem niti pogledal, par reviewov in sem vedel vse. Greznica. Tako kot Section 31, čeprav sem tisto zelo težko čakal. Mislim da je to prvi ST film ki ga nisem pogledal do konca.
In raje nič kot pa novo SG greznico.
Tako kot je Tody rekel, situacija je tukaj ravno obratna. Če bodo kaj delali, bodo kvečjemu ZDAJ delali SG greznico, ko je bil ta originalen projekt skenslan.
Twitter: @CoreySteel_
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Zvezdna vrata - Stargate SG1 (strani: 1 2 3 4 … 23 24 25 26 )Oddelek: Sedem umetnosti | 99499 (24108) | Barakuda1 |
| » | Battlestar Galactica (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Sedem umetnosti | 53606 (18942) | vostok_1 |
| » | SG - Goa'uld, Tok'ra, Jaffa... (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 14818 (12249) | Jst |
| » | Battlestar Galactica: Blood and Chrome (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 14928 (13083) | yoco |
| » | Caprica (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 14521 (11701) | Brane2 |