Forum » Sedem umetnosti » Tv serije
Tv serije
Temo vidijo: vsi
oo7 ::
ramiz?! ::
Kdo gleda Misfits? Kakšna so vaša mnenja o 5. sezoni?
Js sem gledal samo dokler je bil v seriji Nathan, ker je bil res epski ... potem pa mi ni blo več zanimivo...
Never regret anything, there's always a reason things happen.
NejcSSD ::
Ok tale del arrowa je pa čista 10ka :)
Neverjetno, vsak del je bolši (zame je ta del najboljši od vseh sploh)
Neverjetno, vsak del je bolši (zame je ta del najboljši od vseh sploh)
PC : MAG B550 Tomahawk, Ryzen 5600X, 32Gb 3200Mhz CL16, 2x 1TB NVME, MSI 1070Ti
Evo pogledal Revolution in spet en super del čedalje bolje postaja upam, da bo tudi 3 sezona.
Zdaj je nažalost 3 tedenska pavza na Imdb piše naslednji del 12 decembra.
SPOILER
Charlie in Monroe sta skupaj dobra naveza. Pa Tom in Julia tudi super me prav zanima kaj naklepata. Miles???
Najboljši del v tej epizodi je pa, ko Monroe pobije une patriote in reče I m Batman
Zdaj je nažalost 3 tedenska pavza na Imdb piše naslednji del 12 decembra.
SPOILER
Charlie in Monroe sta skupaj dobra naveza. Pa Tom in Julia tudi super me prav zanima kaj naklepata. Miles???
Najboljši del v tej epizodi je pa, ko Monroe pobije une patriote in reče I m Batman
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oo7 ()
bluefish ::
Danes na IMDB opazil omembo serije Betas: http://www.imdb.com/title/tt3012184/
Očitno bo tudi Amazon sledil Netflixu in kompaniji.
Outcast ::
Uf zadnji del Arrowa je bil res butast, prov ne najdem druge besede za tole polomijo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Outcast ()
Gregor P ::
Danes na IMDB opazil omembo serije Betas: http://www.imdb.com/title/tt3012184/
... mi niso všeč ker
mi tudi njihova ideja oz. aplikacija
ni všeč.The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
Danes je bil zadnji del Boardwalk empire v četrti sezoni tako, da danes začnem gledat četrto sezono
cebelar123 ::
Včeraj pogledal prva dva dela Almost Human. Še kar v redu, malo spominja na Fringe.
Ko že omenjate kaj spominja Fringe .Šesti del Sleepy Hollow sem ravno pogledal in zelo spominja na Fringe, tale šesti del :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: cebelar123 ()
GrimReaper ::
Bom pogledal Almost Human.
Drugače se pa še vedno čudim vsakemu novemu delu The Good Wife, v prvi in drugi sezoni do sedaj še ni bilo nezanimivega dela, le kako jim to rata.
Na pavzi imam pa že en čas Star Trek TNG, Tudors S2, Parks&Rec S4, Prince of Bel Air, 30 Rock S3. Buffy in Babylon 5 sem pa samo prvi del pogledal.
Če te ne pritegne te pač ne, itak ne moreš vseh serij pogledat.
Drugače se pa še vedno čudim vsakemu novemu delu The Good Wife, v prvi in drugi sezoni do sedaj še ni bilo nezanimivega dela, le kako jim to rata.
Na pavzi imam pa že en čas Star Trek TNG, Tudors S2, Parks&Rec S4, Prince of Bel Air, 30 Rock S3. Buffy in Babylon 5 sem pa samo prvi del pogledal.
Če te ne pritegne te pač ne, itak ne moreš vseh serij pogledat.
7600X | Noctua NH-D15 | ASUS STRIX X670E-F | G.Skill 6000 CL30
Palit GameRock 4080 | Be Quiet 802 | ASUS Strix 1000W
Palit GameRock 4080 | Be Quiet 802 | ASUS Strix 1000W
Zgodovina sprememb…
- spremenil: GrimReaper ()
Lion29 ::
GrimReaper je izjavil:
vedno boljsa je serija... tekoca (5.) sezona je naravnost odlicna
Founder and CTO @ Article-Factory.ai
bzzero ::
huh Pravkar zapravil 24 minut - začel gledati prvi del Almost human. Produkcija na nivoju Power rangerjev iz leta '93. Sem ljubitelj sci-fija, in mi je tole čist mim, vsaj kar se izvedbe tiče. Podzavestno me je vseh 24 minut vleklo k Bladerunnerju ('82), proti kateremu je tole kot cheap reklama za kosmiče.
huh... kaka razlika v percepciji
Tebe ne motijo slabi računalniški efekti? Pa vozila na cesti!? Ford Mondeo 2009 z ogromnimi palstičnimi pokrovi na kolesih, da zgleda kot top šit avto iz leta 2048? Pa androidni policaji, ki morajo po defaultu zgledati kot debili!? Vse značilnosti človeka so lahko dali robotu, samo izraza na obrazu ne? Ne vem no... mene take podrobnosti motijo.
Aston_11 ::
Bistvena je vsebina, za katero opažam, da je tudi ni (ravnokar gledam E01), efekte običajno spregledam, ker so namenjeni kamufliranju pomankljive vsebine.
TESKAn ::
Vse značilnosti človeka so lahko dali robotu, samo izraza na obrazu ne?
To misliš "standardne" androide? Ti so bolj ko ne avtomati brez čustev. Ko so naredili bolj človeške, so imeli probleme z njimi, zato so jih deaktivirali in naredili te, ki po defaultu izgledajo kot debili.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
Vse značilnosti človeka so lahko dali robotu, samo izraza na obrazu ne?
To misliš "standardne" androide? Ti so bolj ko ne avtomati brez čustev. Ko so naredili bolj človeške, so imeli probleme z njimi, zato so jih deaktivirali in naredili te, ki po defaultu izgledajo kot debili.
Jaz sem razumel, da tista emocionalna izvedba je kao outdated in so ti "debilčki" zdaj zadnja in izpopolnjena verzija. Brez čustev seveda. In če mora imet vsak policaj še sintetičnega partnerja, zakaj hudiča si je lahko tip zrihtal eno staro skrekano verzijo? Ne bi bilo to proti pravilom? In stari model s starim softverom in hardverom je v vsem boljši od novejših modelov? huh
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bzzero ()
... če si morda opazil, se mu vsi posmehujejo ker ima ta model androida (ki je bil, kot so dejali, namenjen delu v vesolju, torej bi moral biti malo drugačen od rednih modelov tudi iz tega vidika) ... omogočila mu ga je pa šefica
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gregor P ()
... če si morda opazil, se mu vsi posmehujejo ker ima ta model androida ... omogočila mu ga je pa šefica
ja ne... ona mu je dala novega, pa ga je kar sam zamenal za starega. Novega je takoj fental, ko je šel prvič na teren. Hehe, tako kot so skušali Dirty Haryu uvali partnerja
Saj je vseeno. Za moj okus je vse preveč lukenj, da bi me začelo zanimat.
Tebe ne motijo slabi računalniški efekti?
ne, ravno obratno
Pa vozila na cesti!? Ford Mondeo 2009 z ogromnimi palstičnimi pokrovi na kolesih, da zgleda kot top šit avto iz leta 2048?
nisem zasledil... sicer pa a sedaj nimamo ficotov pa hroscev z mega spojlerji na cestah?
Pa androidni policaji, ki morajo po defaultu zgledati kot debili!? Vse značilnosti človeka so lahko dali robotu, samo izraza na obrazu ne?
ne, ker je ravno v tem point...
tako kot sem enkrat prej omenil...serija je zdalec od popolne... sploh me vse futuristicne serije blazno motijo.... ampak pri sci fi serijah moras gledat blazno skozi prste... da lahko uzivas... tak da to zdaj na zalost ze po defaultu pocnem.... in za serijo se mi AH zdi zelo v redu
Nisi gledal pozorno; 1. del proti koncu, od 43:49 naprej, "The DRN is good for you."... če si morda opazil, se mu vsi posmehujejo ker ima ta model androida ... omogočila mu ga je pa šefica
ja ne... ona mu je dala novega, pa ga je kar sam zamenal za starega. Novega je takoj fental
Zgodovina sprememb…
Nisi gledal pozorno; 1. del proti koncu, od 43:49 naprej, "The DRN is good for you."... če si morda opazil, se mu vsi posmehujejo ker ima ta model androida ... omogočila mu ga je pa šefica
ja ne... ona mu je dala novega, pa ga je kar sam zamenal za starega. Novega je takoj fental
Potem tistega najbrž nisem več videl, ker sem prej nehal. Meni se je zdelo skrajno neumno, da uniči (ugibam in predvidevam ceno) nekaj milijonov vrednega robota, po tem, ko mu šefi omogočijo drugo priložnost. On pa spet svojeglavo, čeprav je bil ravno to (kao) vzrok za to, da je takrat umrlo toliko policajev. Še ena malenkost me je tudi zmotila... leto 2048, najbolj sofisticirano orožje pa še vedno strelja svinčene krogle?
Zdaj pa res ne bom več sitnaril. Vi kar glejte, mene ne prepriča. Moral sem pa pojamrat sem gor, ker sem dobil občutek, da mi zadnje čase vsi samo o tem govorijo in hvalijo. Še moji kolegi so me prepričevali naj pogledam, da mi bo sigurno dobra. Mogoče sem začel gledat s previsokimi pričakovanji
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bzzero ()
Če bi prej prebral tu (oz. v temi o ZF serijah), bi točno vedel, kaj lahko pričakuješ in bi lahko odločitev sprejel še hitreje
(tudi kritika čez orožje je recimo že bila itd.)
(tudi kritika čez orožje je recimo že bila itd.)
Zgodovina sprememb…
IMDB ocena je zgolj za neko prvo orientacijo, ko res ne veš, če bi kaj gledal, ali ne (ne veš pa nič o filmu, seriji). Velikokrat se zgodi, da je kaj nadpovprečno dobrega, čeprav ima slabo oceno (pač okusi so različni).
To "navdušenje" ti zgolj pove, kako obupani smo že gledalci nad ZF serijami dandanes
To "navdušenje" ti zgolj pove, kako obupani smo že gledalci nad ZF serijami dandanes
Zgodovina sprememb…
Šit. Se opravičujem - šele zdaj sem opazil, da obstaja še tema za scifi serije in da ste o Almost human ubistvu že debatiral tam če moderatorja moti, naj prosim prestavi tja.
jest10 ::
In bo v naslednjem delu Blacklista hčerka pred pištolo Upam da ne, ker bo to res preveč klišejsko.
IL_DIAVOLO ::
Vidim, da visoko rangirate The good wife...pogledam nocoj pilota, da vidim o čem se sploh gre
advetniska... ce so ti vsec odvetniske... smart z nekaj zanimivimi zapleti, ti bo ziher vsec...
tistim, ki je recimo vsec suits... bo TGW definitivno vsec... meni je recimo kar precej boljsa
Hud del POI.
Ta teden sem se pa pri TGW prav smejal izjavam sodnika.
Ta teden sem se pa pri TGW prav smejal izjavam sodnika.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
IL_DIAVOLO ::
advetniska... ce so ti vsec odvetniske... smart z nekaj zanimivimi zapleti, ti bo ziher vsec...
Aha, mi kar sede ta zvrst...kaj pa praviš glede serije King?
Predvsem mi je v oči padla zaradi igralke...praktično še mi nobena ni padla v oči, ampak ta pa je res noro seksapilna
Obe seriji z žensko v glavni vlogi...i like it.
Izi ::
Ne gledam te serije me pa zanima v katerem delu je omenjena Višnja gora? Sem blizu Višnje gore doma
Višnja Gora je slavna. Vidimo pa tudi zemljevid naše male SlovenijeEdino IP je popolnoma faljen.
Ko se Američani trudijo izgovoriti "Višnja Gora", sem moral dvakrat poslušati, da sem dojel za kateri kraj gre.
Ne gledam te serije me pa zanima v katerem delu je omenjena Višnja gora? Sem blizu Višnje gore domaV nazadnje predvajanem - tretja sezona, peti del.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
Hvala to moram pogledat
Se pa spomnim Sopranovih kjer je Tony omenil Slovenijo sem takoj nazaj prevrtel če sem slišal prav
Se pa spomnim Sopranovih kjer je Tony omenil Slovenijo sem takoj nazaj prevrtel če sem slišal prav
Kakšna je kaj serija Justified? Je vsak del zase ali se zgodba nadaljuje?
http://www.imdb.com/title/tt1489428/
http://www.imdb.com/title/tt1489428/
zupicaa ::
Eno vprašanje glede Arrow. Sem gledal prvi del in se mi dopade, sedaj začenjam z drugim in vidim, da ne gre za klasično nadaljevanko (serijo) ampak za nanizanko, ki se vrti okoli ene zgodbe, v vsakem delu pa se loti enega bad guya? Imam prav? :)
malo si pomesal pojme... nadaljevanka je tipo LOST, Breaking Bad, Game of Thrones, Prison Break, etc
nanizanka je tipo CSI, Lie To Me, House...ceprav je pri vecini opazna rdeca nit...
kakorkoli... arrow je oboje... ampak je po mojem bolj nadaljeanka... pa ceprav je vsako epizodo nek bad guy ali neka zakljucena zgodba
nanizanka je tipo CSI, Lie To Me, House...ceprav je pri vecini opazna rdeca nit...
kakorkoli... arrow je oboje... ampak je po mojem bolj nadaljeanka... pa ceprav je vsako epizodo nek bad guy ali neka zakljucena zgodba
Eno vprašanje glede Arrow. Sem gledal prvi del in se mi dopade, sedaj začenjam z drugim in vidim, da ne gre za klasično nadaljevanko (serijo) ampak za nanizanko, ki se vrti okoli ene zgodbe, v vsakem delu pa se loti enega bad guya? Imam prav? :)
Pravzaprav ves čas spremljamo dve zgodbi. Eno v današnjem času in eno iz preteklosti na otoku. V vsakem delu se počasi razvijata obe zgodbi. In tista zgodba na otoku ni samo predstavitev Oliverjeve preobrazbe v "supermana", ampak ima svojo zanimivo kriminalno zgodbo.
Glede "nadaljevanka-nanizanka" nimaš čisto prav. Na začetku je res bolj kazalo na nanizanko, ampak sedaj ko smo že globoko v drugi sezoni bi rekel, da gre bolj za nadaljevanko. Sploh tisti del na otoku je čista nadaljevanka, tisti v sedanjost v mestu pa malo spominja na nanizanko, ampak tudi tam je v ozadju rdeča nit, ki se počasi razvija kot v nadaljevanki.
Če misliš gledati, bo treba kar vse dele po vrsti pogledati. Nič spuščanja
haha.... The Good Wife... spet zakon epizoda... carsko!
Včeraj pogledal zadnji del 4 sezone Boardwalk empire in serija je odlična v vseh pogledih. Za drugo leto je že napovedana 5 sezona.
Jutri pa se začne Mob City upam, da bo serija vsaj pol tako dobra kot je Boardwalk empire pa bo super
http://www.imdb.com/title/tt2176609/
Jutri pa se začne Mob City upam, da bo serija vsaj pol tako dobra kot je Boardwalk empire pa bo super
http://www.imdb.com/title/tt2176609/
Zgodovina sprememb…
- zavarovalo slike: gzibret ()
Sicer ne direktno TV serija, vendar v povezavi. Film Veronica Mars marca prihodnje leto: http://www.theverge.com/2013/12/4/51750...