Forum » Sedem umetnosti » SG - Goa'uld, Tok'ra, Jaffa...
SG - Goa'uld, Tok'ra, Jaffa...
CoreySteel ::
Ravno pred dnevi sem moji razlagal o Seaquestu. Me prav zanima, kako bi mi sedaj delovala ta njihova podmornica. Kot otroku mi je bilo seveda bomba :D Zdajle sem prvič sploh pogledal oceno na IMDb, pa vidim da ni tako dobra. Mogoče je bolje da pustim to serijo in jo obdržim v lepem spominu
Sem pa zdaj začel gledat Star Trek od začetka. Nikoli nisem bil velik fan, gledal sem ter tja kako epizodo/film, to je pa to. Zdaj pa pač prvo sezono iz 1966 in se smejim zraven
Sem pa zdaj začel gledat Star Trek od začetka. Nikoli nisem bil velik fan, gledal sem ter tja kako epizodo/film, to je pa to. Zdaj pa pač prvo sezono iz 1966 in se smejim zraven
Twitter: @CoreySteel_
Okapi ::
Kot zanimivost se splača pogledati še dve legendarni nadaljevanki, izvirno Izgubljeni v vesolju, in NLP (UFO).
Jst ::
Kmalu bo 10 let od SG: Universe. Predvidevam, da bodo kmalu začeli razmišljati o kakšni novi SG-themed nadaljevanki. In bodo uničili spomine na "stare dobre čase."
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
Jst ::
Nisem vedel. Letos sem čisto nehal gledati nadaljevanke. Še Westworld nisem pogledal. "Ne gre mi." Mine 10-15 minut in dam pavzo in to potem ostane v taskbaru tudi po teden dni, dokler ne zaprem. Nekaj časa sem imel pa obdobje "binge watching-a" po dve, tri zapored minimum.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Stargate Universe in druge Sci-fi serije (strani: 1 2 3 4 … 67 68 69 70 )Oddelek: Sedem umetnosti | 577373 (11317) | Gregor P |
» | Zvezdna vrata - Stargate SG1 (strani: 1 2 3 4 … 23 24 25 26 )Oddelek: Sedem umetnosti | 92455 (17064) | Barakuda1 |
» | Nightflyers TV serija (George R. R. Martin)Oddelek: Sedem umetnosti | 2577 (1143) | oo7 |
» | "server" računalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 8295 (7292) | trnvpeti |
» | Vložen patent za svetlobni tazer (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 16379 (13944) | Pyr0Beast |