» »

Tožba debelih Američanov

Tožba debelih Američanov

«
1
2 3

Highlag ::

Torej na 24Ur pišejo da grupa debelih Američanov namerava tožiti verige hitre prehrane, ker prodajajo hrano, ki redi.

Kej tako neumnega pa moram reči da do sedaj še nisem doživel:D

Američani vedno znajo presenetiti.:D
  • spremenil: Highlag ()

ChiefThunder ::

ah, ja... :)
... po liniji najmanjšega odpora. ;)

Neo32 ::

Eden od tožnikov, skoraj 125 kilogramov težki Cesar Barbar, trdi, da ni vedel, da je hitra hrana lahko škodljiva: "Vedno sem mislil, da je povsem zdrava. Nikdar nisem pomislil, da je karkoli narobe z njo."


Mislm skoda besed za tak butast narod!:\
Neo32 (c)

andrej ::

fantje, temu se rece biznis. Oni znajo iz vsake neumnosti naredit biznis:D

perci ::

Ne vem, za velik denarja bi bil marsikdo od nas pripravljen reči kaj takega. Does that make us stupid? :\

nojus ::

res ne znajo več druzga kot pa tožarit se.
nobeden nebi delov, pa vsi bi vse mel.
kaj pa tisti, ki imajo gnile zobe (zaradi lastne nehigiene) bodo pa tožil m&m al pa chupa-chups??
fak a ne, da za lastne napake krivijo druge

para-site ::

In nekateri pri nas se zgledujejo po njih. Bljahhh.
Ne sej ne rečem, da je v USA vse slabo, samo ko v kašnem ameriškem filmu, ki se dogaja na sodišču (dosti je takih), že 1001-ič slišim besedo objection, popizdim in začnem besno uporabljat telekomando. To nam predstavljajo kot kvalitetnejše življenje katerega moramo vzeti za vzor in se truditi, da tudi mi tja pridemo. Pa kaj še, mam rajši tko ku je zdej.
Fak of, vtakni si nekam tisti objection in dej mi mir.

Še posebej pa te smešne tožbe, kot je ta, al pa una ko so tožli Phillip Morris, da so njihovi čiki povzročli raka. To je isto, kot da jst kupim motorko in potem rečem, da nisem vedel, da se lahko poškodujem z njo in zahtevam odškodnino od proizvajalca. Ampak v USA take tožbe uspevajo in keš je keš, tko da bi verjetno tudi jst koga tožu, če bi bil v ameriki. Sistem je napačen, ker to dovoli.

Kaboom ::

jaz bom tožo slo-tech ker me beseda šiš-kebab globoko užali vsakič ko jo preberem >:D >:D ... saj ne -JOKE- vedno glasujem za šiškebab, ki pa je izginil neznano kam ? nehali pečt ?
Če se zatakne - pritisni močneje. Če se zlomi - bil je skrajni čas za nakup novega.

Double_J ::

Tudi jaz lahko tožim njih-debele američane namreč.
Ko jih vidim mi postane slabo. Torej so krivi mojega slabega počutja.
Vsak prekomerno težak mi more plačati nekaj za duševno stisko. Potem bom pa resno bogat.
Se splača jit na sodišče:))

Predator ::

mah vi to preveč poenostavljate ( pač tud na 24h se ne potrudijo preveč )

oni jih ne bojo tožili ker zrezek redi, zato podjetje ni odgovorno, oni jih bojo tožili zaradi tega ker so to "prikrivali" ( ok sliši se za lase privlečeno in je tudi vse stvar dobrega odvetnika ); zgovarjali se bojo nato da v reklamah te jedi predstavljajo kot zdrave in so jih s tem zavedli ( če pogledaš reklame za maca in co vse zgleda ko da majo vrt,peka in mesarja zraven in da je vse sveže pripravljeno >:D ); pač potem pa so ugotovili da so debeli ( to dejstvo so sami pač spregledali nekaj let :\ )...

kdo bo zmagal je samo vprašanje kdo bo mel bolj iznajdljivega odvetnika

samo če bi jaz vodil obrambo bi ponudil izplačilo ampak potem ko jim z zdravo prehrano in veliko gibanja povrnemo prvotno stanje ( in uvedem ene par zelenjavnih :D diet pa enega zagretega bodybuilder-ja za fitness trenerja pa vsi obupajo in ne plačam nikomur >:D )

OldSkul ::

In recimo kaj bodo naredili s tem denarjem če zmagajo?!
Hja, verjetno bodo ves denar zapravli v hrano oz. sej ne veš pri teh debeluharjih.

Drgač se men zdi ta tožba čist nič nenavadnega.V ameriki so itak nori in se tožijo tud za najbolj neumne stvari, čeprav tlele jim ne pripisujem kakšnega velikega uspeha, ker so si sami krivi in če kej berejo kakšne ženske revije al pa kej tazga bi tam notri že prebral da je fast food redilen.Pa po TV se da dost zvedeti, saj te debeli ljudje itak sam sedijo doma pred TV.

Neo32 ::

Predator: sej nekako drzi tisto kar si napisal, ampak vsak clovek z povprecno izobrazbo ve da je uzivanje mastne hrane lahko skodljivo, seveda ne ce jih pojes 5 hamburgerjev na mesec, ampak ce jih pojes recimo 2-3 na dan, to ti pa prekleto hitro povisa stopnjo holesterola.

Se en dokaz da je narod butast (seveda ne vsi), ker ne ve par splosnih stvari kaj mu skuduje in kaj ne.

Se dobro da na tabletah pise kolikokrat jih je treba vzeti na dan, ker ce ne bi blo ze polovica tega tumpastega naroda pod ruso!:D
Neo32 (c)

IceIceBaby ::

Ravno sem prišel z morja in sem tuhtal na eno tako tožbo. V restavraciji sem namreč vidu eno zlo debelo in nagravžno teto ki je za mizo sedela v samih kopalkah in se prav fino razkazovala. Recimo, da bi bil takrat v ameriki in da bi bruhnil zraven. Bi jo lahko tožu za izgubo hrane, za popacano srajco na katero si čustveno navezan pa še zarad izgube ugleda itd :)

Te američani so nori. Pa to jim niti ne zamerim. Če hočejo naj bojo nori, ampak zamerim jim da probajo njihov "way of life" vsilit vsem ostalim barbarom ki so doma za mejami vsemogočnih USA.

Thomas ::

Je čisto tako - ali ti tvoj red barbarom - ali barbari tebi tvojega.

:D
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Thomas ::

Svojega. Barbari tebi svojega.

Ni dosti izbire - v glavnem.

;)
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

madonch ::

Američani se bodo od same požrešnosti zadušili v lastnem špehu. Pa lahko to razumete dobesedno ali v kateremkoli od prenesenih pomenov.
Zakaj tožijo? Zato, da bodo dobili keš in bodo lahko še bolj žrli?
Ogabno, nagravžno in gnusno.

para-site ::

Točno tako. Se popolnoma strinjam.
Thomas ti pa že enkrat nehi s to tvojo proameriško mislenostjo prepričevat vseh okoli sebe.

Matek ::

Jaz bi jih pol bannal iz vseh FastFood restavracij, če bi zmagali.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

Thomas ::

Zakaj naj bi pa nehal?

Postavi kakšne kontraargumente - če jih imaš.

:)
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

TESKAn ::

Že res, da imajo ZDA kar dosti znanstvenikov, raziskovalnih ustanov, ...ampak imajo tudi 40% predebelih ljudi, od katerih je, kolikor vem, ene 17% zavaljenih, nezdrav način življenja, kriminal, rasizem, nacizem, streljanje po šolah, verske fanatike, right to bear arms (even if you are a psycho), ogromno revnih, veliko nezaposlenih, ...
ZDA so, če jih pogledaš kot celoto, neustrezne, da bi se vsi zgledovali po njih. Niso dežela, v kateri se cedita med in mleko. Nekoč morda (za priseljence, seve) - ampak že dolgo nič več.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

TESKAn ::

Aja, pozabil sem na njihov potraten način življenja - porabijo največ resourceov našega planeta, za okolje pa jih briga toliko kot za lanski sneg.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

Thomas ::

Čudno, da imajo potem daljšo pričakovana življensko dobo in standard boljši kot mi.

Se ti ne zdi, da ne gre nekaj skup?

Tukaj ti pa lepo piše, da je bilo predkolumbijskih indijancev 6-9 milijonov v Severni Ameriki. Privlekli so še 6 milijonov sužnjev iz Afrike.

Toliko jih v neodvisni Afriki zdaj vsako leto pomre od lakote ali podhranjenosti.

Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Simko ::

Počasi mi že res gre na živce to 'moderno šimfati američane vse povprek' !

Kar iz dogločasja ljudje govorijo: Američani so nori, Američani so glupi, Jaz bi jih vse poklal, ...
In sploh ne razmislijo prav kaj govorijo. Potem jih pa vprašaš: koliko Američanov pa sploh poznaš, da lahko rečeš "Američani so glupi!"? Pa dobiš odgovore v stilu: "Poglej kak so debeli. Đerija imajo ipd."

Mnogo preveč je brezargumentnega govoričenja...

para-site ::

No sej me je že teskan prehitu s par pametnimi.
Glej, Thomas, njihov stil življenja mi ni všeč. Mislijo si, da so najboljši, najlepši in najpametnejši na svetu. Vsi drugi so gnoj. In to še sam predsednik USA povdarja: Zadnjič sm ga slišal rečt, da oni živijo v "the greatest country in the world" in da oni si pa že ne bojo pustili škodit od nekoga drugega. Sej vem, da vsak svoje hvali, samo žalostno je, da si oni resnično mislijo, da so višje razvita zvrst od drugih. Vse probleme se z njihove strani reši z vojno na tujem ozemlju al pa tožbami, kar se dogaja noter. In to je njihov svet, frenetičen boj za denar, grabežljivost brez primere, boj za oblast, katero jim vcepi v glavo družba. Taki ljudje so živčni, debeli in zafrustrirani, kar se lepo vidi. Če je to kvaliteta življenja, nad katero bi moral biti navdušen, potem ne vem, mogoče je z mano kaj narobe, samo nisem in ne morem bit navdušen. In da ne boš razumel narobe, po izobrazbi sem ekonomist, tako da osnovne poojme in logične povezave v tej spletki razumem, zato bi načeloma moral zagovarjati maksimizacijo dobička in rast kapitala. Pa tega ne zagovarjam, ker vidim kako tak sistem počasi a sigurno prodira tudi k nam in sem glede tega pesimist, podobno kot še nekaj uglednih domačih in tujih ekonomistov, ki menijo, da takšen sistem nujno vodi do konfliktov in posledično vojn zaradi vse večjih premoženjskih razlik med ljudmi na eni strani in razlik v razvitosti držav na drugi strani. Tle ti prav nič ne pomaga NATO al pa kaka druga organizacija, kasirali jih bomo vsi, z američani vred.
Face it, USA je dejansko že vir naše nesreče, le da bodo to nekateri prepozno ugotovili in skesano spoznali svojo zmoto - če jo bojo sploh lahko.

para-site ::

Simko:
Enga američana pa dostikrat vidim na TV. Njihov predsednik ima se mi zdi čez 80% al celo 90% podporo pri državljanih, dosti od njih celo trdijo, da je njihov vzornik,....
Človek ima IQ 80, če potem predpostavljam, da je ta človek vzor američanov, lahko zatrdim, da je v povprečju večina američanov pošteno zabitih.
Veste, imeti za vzornika nekoga, ki ne zna niti prestic jest, je pa malo hudo.

Thomas ::

Kaj če gre samo za rasizem?

Za zaslepljeno sovraštvo do najmočnejše države.


Tako so barbari sovražili Rim.

Pa je bil vseeno boljši od njih.

:)
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

ABX ::

Vazno da dolar pada in je PC cenejši. Drugo me ne zanima sploh.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

Thomas ::

Pa da PC sploh je. Pa da se razvija ...

God Bless America!

:)
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

para-site ::

Rasizma majo oni še največ od vseh. Če si pred kratkim zasledil novico, kako so policisti - belci pretepali črnca kar tako brez veze, potem ti je jasno, da se med sabo ne morejo videt. In potem so še dokazali, da je to država svobodnega izražanja, ko so snemalca amaterskega posnetka, ki je dogodek prikazoval, pahnili v keho in se zmislili pač eno kaznivo dejanje za popotnico.
Ko pa se greš zgodovino in me primerjaš z barbari, ti bom pa dal še en zgodovinski rek. Nekako prbližno cirka tko gre: Če pobiješ na desetine tisočev ljudi si osvajalec, če jih pobiješ en par si morilec. In še danes je tko.

ABX: Ja se strinjam, da je po eni strani za nas dobro, da gre dolar dol. Žalostno pa je, da je vse svetovno gospodarstvo odvisno od ameriškega in gre kot val na morju. Prvo nek dogodek ali splet dogodkov prizadene kapitalske trge in gospodarstvo nasploh v USA, z zamikom pa še povsod drugje.

IceIceBaby ::

Kaj pa če je preprosto amerika res zajebana do konca.

Polek TESKAnovih argumentov proti ameriki imam še enega. Človek mora šparat celo življenje najprej zato da otroke pošlje na koliđ potem pa za svojo pokojnino. Tam ni ovbeznih prispevkov v razne pokojninske sklade. Pač boš reku, dost so neumni če ne šparajo za pozna leta, saj majo možnost. Ampak ni tako. Če pri 65 letih človek ostane brez vsakih dohodkov nemoreš rečt prav mu je, pustmo ga umret. Američani ravno to delajo.
Poleg tega lahko kakšno rečemo o zdravstvu. V ameriki imam bratranca in njegovo ženo. Bratranec je pilot airlinerja žena pa neka višja medicinska sestra in oba imata tudi za ameriške razmere kar lepe plače. Ampak ko je pred kratkim to ženo od bratranca začel bolet zob in je ugotovila da je nekaj malo bolj resnega se je vsedla na avion in prišla v slovenijo na zdravljenje. Preprosto nista imela dovolj denarja da bi lahko šla v USA h zobozdravniku.

Da ne govorimo o njihovem zabitem predsedniku, ki so mu še tistih 80 točk šenkal na testu. Res upam da ga bo nekdo ubil al pa da ga na naslednjih volitvah nebodo izvolil (malo možnosti). Pa itak bo verjetno takrat že prepozno ker bo vse pobil. Resno ga sumim da bo za foro kakšno atomsko bombo spustil na irak ali pa da bi ukazal vojakom naj grejo malo pobijat muslimane dol na vzhod. Kazensko seveda nebo nihče od vojakov odgovarjal ker majo itak imuniteto...

Kot sem že rekel. Ne sovražim američanov. Jih tudi kar nekaj poznam, in načeloma so dokaj prijazni ljudje. Nasploh so pa premalo razlgedani.
Tudi njihov way of life naj imajo. Sicer tudi jaz rad spijem kako kokakolo pa kak hamburger pojem pa nosim kokice v kino. OK, ampak dejstvo je da se povsod umešavajo in da hočejo porinit njihovo kulturo vsakemu zemljanu.

Pa še nekaj je. Rasizem. Tam morš svojo raso napisat na vsaki prijavnici, na vsakem vprašalniku in podobno. In ker je amerika svobodna država ti celo pustijo da izbiraš med cca. 20 različnimi mešanicami, in se odločiš kaj si. Bratranec mi je pravil ko se je prijavljal v tisto šolo. Tudi na četrtino rase imajo razporejeno. Recimo četrt hispanic, četrt črnc in pol belc. In ponavadi ni dobro za tebe če nisi čistokrvni belec oziroma ne zgledaš tako.

No malo sem nametal tole brez glave in repa :) Lahko pa odpremo temo "USA, pro et contra" :)

Thomas ::

Ja - pa oprostili so morilca belke in belca - O.J. Simpsona.

Niso perfektni - žal.

Drugi so pa jasno - bistveno boljši?

Figo fago.

:)
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

para-site ::

Ne tega pa nobeden ni rekel (da je kdo boljši od američanov), američani pa trdijo, da so boljši od drugih. In to me moti(tudi zato, ker vem,da ni res).

Thomas ::

Imajo polna usta tega, da so the greatest nation on the world in all history. :D

Neki tacga v glavnem.

Toda težko da je to kakšen rasizem. Saj imajo polno ras znotraj sebe. Niti ni nacionalizem, saj vsako leto sprejmejo ogromno tujcev za svoje.

To je le samohvala brez primere.

Sovražiti zato jih - je pa enako neumno.

:)
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

MadMicka ::

Sej kokr se ta tozba neumno slish, je to ena izmed moznih poti, da tako omejimo take najbolj zdravju skodljive zadeve kot so cigareti, alkohol , pa kokr zgleda tud hamburgerji :D

para-site ::

Ti glej, jaz nobenega ne sovražim. Prej bi rekel, da se med sabo sovražijo američani, saj imajo največjo stopnjo kriminala med vsemi. Že tako se nimajo radi med sabo, ti pa govoriš, kako so dobrodošli med njimi priseljenci.:D

IceIceBaby ::

Thomas, niso američani rasisti zato ker pravjo da so najboljši. Tudi jaz pravim da živim v najboljši možni državi, in res mislim tako.
Ampak dejstvo je da v USA še zdaj, leta 2002 črnci, arabci, latinoti itd niso enakopravni belcem. Se ti zdi to normalno.

Thomas ::

Bush - največji rasist (?) - ima dva črnca v vladi.

Se ti ne zdi to nekoliko čudno?

Kar je res v etnični politiki ZDA je to, da polovica črncev je pa le zelo out. Večina domorodskih Indijancev pa tudi.

Indijci (ne Indijanci - Indijci) so pa po prihodkih celo nad belci. So what? Tudi Latinosi v splošnem niso reveži. Italijani in Irci pa tudi ne več.

Amerika je 50 let nazaj bila rasistična dežela. Danes pa se iz mainstreama izločajo nekatere etnije same. Ker ne sprejemajo "zahodnjaštva". Ene pač svoje afne guncajo, kar jih pride zelo drago.

Ja, pred 50 leti so imeli belci na Jugu ZDA svoje sedeže v avtobusih.

Iz političnih razlogov so jih pred vojno nekaj vzeli v takratno Sovjetsko zvezo. Kjer so bili nekateri žrtve rasističnih umorov. Tovarišev delavcev. Na ulici.

Premislite te reči!

p.s.

Danes je bil sila zanimiv Studio ob 17. Tam kjer sem bil na obisku, sem izsilil radio do konca naglas. :D Novorevijaši z Ruplom vred, so povedali nekaj streznujočih reči. Da je EU brez ZDA - pravzaprav nula.

8-)




Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

para-site ::

In ti verjameš Ruplu. A si tudi takrat verjel, ko je šlo za referendum o NATO in tisto "povabilo na večerjo".

Ta človek je pri meni zgubil zaupanje, še posebno, ko sem ga videl v eni oddaji, ko je mel obute živo rdeče nogavice in živo rumeno kravato. Vi si ne morete predstavljat kako je to zgledlo, boljši da si ne. Zajebava nas u mozak.

Thomas ::

Bolj verjamem Dimitriju Ruplu, kot Darku Vidmarju.

:)
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

leonius ::

Bistvo tega vašega pro in antiameriškega zagovarjanja je v tem, ali biti egoist in dobro živeti ali pa biti moralni zmagovalec in slabo živeti. Strinjati se z Ameriko pomeni naš višji standard nestrinjati se pa da lahko sami živimo na otoku sredi Evrope...bah.sem že navelican tega antiamerikanizma, ko pa Americani le zagovarjajo svoje interese..kakor tudi mi svoje...

madonch ::

Thomas, to da ima Bush dva črnca v vladi, nima prav nobene veze s tem ali so rasisti ali ne.
Oni imajo tudi v vsakem filmu fore: v vsaki astronavtski ekipi je poleg belcev še vsaj en črnc, azijec, ena ženska ...
V vsaki kirurški ekipi (v filmih) je tudi tak pisan sestav, v filmskih odvetniških pisarnah tudi (pa zadnje čase je vedno še kak gej zraven)
Oni se s tem samo lepši kažejo, češ poglejte nas kako smo enakopravni.

V praksi je včasih tudi tako, da je kirurška ekipa sestavljena iz samih belcev. Pač se zgodi.
V novih ameriških filmih se to preprosto niti slučajno ne sme zgoditi, kar samo kaže na prisotnost rasizma, ne pa obratno.

Tudi na CNN so voditelji vseh ras. Če bi na primer vsi CNN voditelji azijske rase dali odpoved, bi na razpisu za nove voditelje zopet izbrali voditelje azijske rase, samo zato, da bi spet imeli celoten rasni spekter in bi bili v očeh svetovne javnosti perfektni in neoporečni.

Je pa realnost v ZDA vse kaj drugega kot CNN, holivud, Busheva vlada in podobne igralske zasedbe.

Thomas ::

Dejansko se gredo to ja. Ampak to skoraj na vseh nivojih. Tud je šefica od HP - pa ne samo od HP.

Zmeraj bolj so tudi rasno enakopravni tud v resnici.

So rasisti 10X manj kot pa Slovenci.

Kar je res je res.

:)
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

||_^_|| ::

para-site: Glih pred parimi dnevi sm vidu da je busheva priljubljenost padla na okol 60%.

TESKAn ::

No ja, so tolk liberalni, da je zgodba o črncu, ki so ga policaji pretepli brez razloga, potihnila in ne briga nikogar več...
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

žvau ::

Ej a ni neki čudn. Vsi pravjo da so ameri debli ampak po drugi strani pa so najmočnejša država na svetu. a to pol pomeni da smo mi še večji luzerji sam tega ne vidmo.
Men se zdi amerika dežela nasprotij. Majo na primer najboljše zdravnike ampak večina državljajnov si ne more privoščiti zdravljeneja. Majo najbogatejše ljudi na svetu reveži (črnci) pa živijo dobesedno v dreku. Tam ponekod ne smeš piti alkohola pred 21 letom lahko pa kupiš orožje s 16 leti. So ena od najbolj klerikalnih držav (sam poglejte kako delajo zaradi pravice do splava) po drugi strani pa po ulici hodjo ljudje v majicah na katerh piše posnose sem na svojega sina geja itd. Zato so men ti ljudje ful hecni.

para-site ::

||_^_||
No, če je v zadnjem času padla priljubljenost Busha, potem je še "hope" za američane in posledično tudi nas.

Teskan: Ja sej, oni so zelo liberalni, predvsem pa demokratični(kako je bil izvoljen predsednik):D

TESKAn ::

Napredni so zato, ker jim je prvič uspelo, da na svojem ozemlju nimajo vojne že zeloooo dolgo, kot drugič je pa tja zbežala večina znanstvenikov med obema vojnama.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

madonch ::

Ej zajček, nobeden ne zanika tega, da so najmočnejša država na svetu.
Zavedati pa se moraš, da to še nikakor ne pomeni, da je kvaliteta življenja v taki državi sorazmerna z njeno močjo.

Jaz sem prepričan, da živim kvalitetneje kot večina Američanov. Lahko si privoščim zdravnika, šolanje, rekreacijo ter druge oblike aktivnosti v prostem času, imam možnost jesti izredno raznoliko hrano za sprejemljivo ceno, živim v razmeroma ekološkem okolju, imam možnost biti osveščen o najrazličnejših stvareh in še bi lahko našteval.
To si v ameriki lahko privoščijo le redki najpremožnejši.

Res pa je, da ne morem kadarkoli sesuti kake države in se potem tolči po prsih in tega niti ne pogrešam.

Thomas ::

Če imajo povprečno nižjo kvaliteto življenja, medicino nedostopno, vse onesnaženo ... zakaj hudiča potem lahko pričakujejo daljše življenje kot mi?

:D

lol!

:)
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

McHusch ::

madonch: tocno tko mislijo americani o svoji drzavi, da je najboljsa ter da zivijo najboljse mozno zivljenje na svetu

pa ni tako, zal
«
1
2 3


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Debelost (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
28633256 (12494) kuall
»

Telesna konstitucija novodobnih generacij? (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
20726676 (22197) Freaxx

Zaradi hiše brez socialne pomoči

Oddelek: Problemi človeštva
466684 (6044) Gandalfar
»

Podražimo hrano! (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
18527221 (23790) darkolord
»

Demokratična država pomeni kaos (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Problemi človeštva
23812785 (8168) [Michael]

Več podobnih tem