Forum » Loža » Najboljsi party
Najboljsi party
zane ::
Vsak izmed vas je ze kdaj doma mel kaksno festo za rojstni dan, obletnico... al pa sam zarad tega, ker je hotu domov zvabt eno lustno sosolko... pol pa akcija
Kaj pa ce bi vam nekdo dal moznost in sredstva, da nardite en ornk party, se zmislte, kdo bo tam spilal al pa vrtel musko in zraven povabte se vse prjatle???
Piz.. sem si reku, pa poglejmo to:
na www.mypartyfusion.com so modeli nardil ravno to; na koncu bo zmagovalec natecaja postal producent pravega MTV partija! Sam sem bil na zacetku mal zmeden, k niti ne ves kaj tocno bi tam pocel.... pol je pa ratal precej zabavno in... nej najboljsi zmaga in nardi eno ornk festo za vse
Kaj pa ce bi vam nekdo dal moznost in sredstva, da nardite en ornk party, se zmislte, kdo bo tam spilal al pa vrtel musko in zraven povabte se vse prjatle???
Piz.. sem si reku, pa poglejmo to:
na www.mypartyfusion.com so modeli nardil ravno to; na koncu bo zmagovalec natecaja postal producent pravega MTV partija! Sam sem bil na zacetku mal zmeden, k niti ne ves kaj tocno bi tam pocel.... pol je pa ratal precej zabavno in... nej najboljsi zmaga in nardi eno ornk festo za vse
Vsaka stvar je za neki dobra :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Damjan Murko (teženje)Oddelek: Loža | 7009 (4419) | dzinks63 |
» | Se moram nujno držat odpovednega roka? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 36268 (33975) | AndrejO |
» | Hišni moljiOddelek: Loža | 4677 (4344) | MIHAc27 |
» | Kako električno zakurit ogenj?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3342 (2479) | madboy |
» | Bill Gates globoko v <em>dre*u</em>Oddelek: Novice / Igre | 1956 (1956) | Jeebs |