Forum » Pomoč in nasveti » Gericom prenosni disk
Gericom prenosni disk
krunohrelic ::
Lp
Imam en problem kupu sam prenosni disk znamke gericom 320gb ta disk podpira da lahko snemam iz televizije direkt na disk ter gledanje filmov na tv-ju priklopim ga direkt na tv.
Problem je v temu ki mi ne predvaja sub, txt,... Predvaja mi samo končnice. Str to je en problem kako ga rešit če imam samo podnapise s sub končnicami?
Drugo vprašanje zakaj mi noče kazati č, ž, šumnikov a ima gdo mogoče kake driverje ali kaj bi se dalo tu naredit.
In še tretje podnapisi so tako majhni da moram bit 1m od televizije da jih lahko preberem z daljincem jih nikakor ne morem povečti a je kak program ali kaj podobnega da jih povečam?
Hvala vam za odgovore in lp
Imam en problem kupu sam prenosni disk znamke gericom 320gb ta disk podpira da lahko snemam iz televizije direkt na disk ter gledanje filmov na tv-ju priklopim ga direkt na tv.
Problem je v temu ki mi ne predvaja sub, txt,... Predvaja mi samo končnice. Str to je en problem kako ga rešit če imam samo podnapise s sub končnicami?
Drugo vprašanje zakaj mi noče kazati č, ž, šumnikov a ima gdo mogoče kake driverje ali kaj bi se dalo tu naredit.
In še tretje podnapisi so tako majhni da moram bit 1m od televizije da jih lahko preberem z daljincem jih nikakor ne morem povečti a je kak program ali kaj podobnega da jih povečam?
Hvala vam za odgovore in lp
- polepsal: OmegaBlue ()
OmegaBlue ::
Za prvo točko, Convert sub to srt/smi/psb/ssa/ass/son with Subresync - VideoHelp.com. Šumnikov ti ne kaže, ker ne podpira kodnega nabora, glede velikosti pa poglej če ima kje kako nastavitev. Za šumnike in velikost poglej, če imaš kje na voljo update firmwara.
Sicer pa kupil si gericom.
Sicer pa kupil si gericom.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | TV - prehitri podnapisiOddelek: Zvok in slika | 1714 (1376) | skidoo600 |
» | [DivXviD] Philips predvajalniki (strani: 1 2 3 4 … 57 58 59 60 )Oddelek: Zvok in slika | 395948 (52444) | NejcSSD |
» | [DivXviD] Pioneer predvajalniki (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Zvok in slika | 72110 (16872) | LexLuthor |
» | [DivXviD] komponente - splošna vprašanja in primerjave (strani: 1 2 3 4 … 42 43 44 45 )Oddelek: Zvok in slika | 324661 (50005) | cryptozaver |
» | Gericom MediaboxOddelek: Kaj kupiti | 1825 (1487) | krunohrelic |