Forum » Pomoč in nasveti » Problem z LCD (offsetom)
Problem z LCD (offsetom)
shock ::
Živjo,
Kupil sem Samsungov LCD monitor (2232BW) in imam nadležen problem. Dostikrat na monitorju se slika premakne za kak piksel levo, desno ali gor in dol. Skratka celotna slika ni na aktivnem delu LCDja oziroma del slike ni na aktivni površini LCD matrike. A je imel kdo od vaš izkušnje s tem.
P.S.: Monitor je priklopljen preko DVI izhoda
Tukaj imate primer kako se mi premakne slika.
Kupil sem Samsungov LCD monitor (2232BW) in imam nadležen problem. Dostikrat na monitorju se slika premakne za kak piksel levo, desno ali gor in dol. Skratka celotna slika ni na aktivnem delu LCDja oziroma del slike ni na aktivni površini LCD matrike. A je imel kdo od vaš izkušnje s tem.
P.S.: Monitor je priklopljen preko DVI izhoda
Tukaj imate primer kako se mi premakne slika.
blackbfm ::
Poglej nastavitve. Probaj priklopit monitor na drug računalnik da vidiš če se tam pojavlja isti problem, drugače pa nesi na servis (verjetno imaš garancijo). Pri meni (imam LG monitor) je tako da če mam na DVI se sploh ne da slike nastavljat, nastavitev je povsem avtomatska.
shock ::
Saj to je tisto kar me muči, ker je na DVI-ju. Sem mislil čim je enkrat na tem izhodu, da je vse avtomatsko.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | napačen primaren zaslonOddelek: Zvok in slika | 3810 (3192) | celjan34 |
» | trije monitorji na en računalnikOddelek: Zvok in slika | 7052 (6304) | Janac |
» | Nov računalnik se ne zaženeOddelek: Pomoč in nasveti | 1727 (1498) | Marilyn |
» | LCD Samsung 940BF 19" PROBLEMOddelek: Strojna oprema | 1671 (1136) | bolek12 |
» | horizontalne rdece crte na Radeon 9800 PRO in 1920Oddelek: Strojna oprema | 1183 (1060) | Ibn Tahir |