» »

Dekriminalizacija, legalizacija in odgovorna uporaba vseh psihoaktivnih snovi

Dekriminalizacija, legalizacija in odgovorna uporaba vseh psihoaktivnih snovi

««
12 / 17
»»

Pšenični ::

"Drugo pa je, da tja hodijo med drugim tudi takšni turisti, katerih edina želja je orenk se ga zadet. In to iz celega sveta"

Med Slovenci pač ni butcev, ki bi eksperimentiral z travo. Torej Slovenec pokadi joint in da mir. Naivno. Pa še kakšni norci so med nami.

"Oz. lahko razmislimo o tem, da se moraš registrirat kot uživalec, da lahko dobiš drogo na posebno izkaznico, postopek odobritve pa traja 10 dni"

Kdor se bo registriral, bo njegovo ime takoj dostopno kadrovskim službam podjetjem v Sloveniji, ki bi si sigurno zelo prizadevale za dostop do teh podatkov.....Kam boste šli potem v službo??? Samo največji naivneži bi pričakovali službo v primeru da bi bili v kakšnem registru narkomanov. Kdo pa danes zaposluje drogeraše..... Heh, jaz bi vas že zdaj registriral...

imagodei ::

telbanc,

zakaj vedno bereš selektivno, za vraga? Tekom zadnjih par dni sem na forum prilimal par raziskav, ti zastavil par vprašanj, ampak nanje ne odgovoriš. Ko pa najdeš neko kost, pa začneš glodat ko sestradan pes.

Res si zoprn sogovornik. Če bi imel vsaj toliko integritete, da bi odgovarjal tudi na tebi neprijetna vprašanja.

EDIT: Typo
- Hoc est qui sumus -

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: imagodei ()

imagodei ::

telbanc> "Med Slovenci pač ni butcev, ki bi eksperimentiral z travo. Torej Slovenec pokadi joint in da mir. Naivno. Pa še kakšni norci so med nami."

V istem sporočilu sem povedal, da so norci samo del problema. Med kadilci trave je pač samo nekaj promilov takšnih, ki postanejo pod njenim vplivom razgrajaški, razdražljivi in napadalni. Gre za izjeme. Trava je pač relaksant in sedativ, zato pod njenim vplivom ljudje ne divjajo okrog kot nori. Da je to res, potrjuje tudi dejstvo, da trava ni "drug of choice" za rejvaše, čeprav pod vplivom trave res padeš v glasbo in noro uživaš. Ampak v meditaciji poslušat glasbo ni ravno tisto, kaj rejvašem sede. Oni bi plesali in divjali celo noč, trava ti pa tega ne da.

Zato ti ni treba nič obračat tega, kar sem rekel.
- Hoc est qui sumus -

imagodei ::

telbanc> "Kdor se bo registriral, bo njegovo ime takoj dostopno kadrovskim službam podjetjem v Sloveniji, ki bi si sigurno zelo prizadevale za dostop do teh podatkov.....Kam boste šli potem v službo??? Samo največji naivneži bi pričakovali službo v primeru da bi bili v kakšnem registru narkomanov. Kdo pa danes zaposluje drogeraše..... Heh, jaz bi vas že zdaj registriral..."

Ja, napisal sem, da bi morali razmisliti. Ne pravim, da je postopek legalizacije nekaj, kar je treba naredit čez noč in pavšalno odredit, da se trava (ter druge droge) zdaj lahko prodaja v supermarketih. Gre za projekt, ki ga je treba premislit in načrtovat. Je pa IMO nujno, da se v doglednem času to zgodi, ker sedanja politika do drog enostavno ne deluje.
- Hoc est qui sumus -

Prospekt ::

telbanc>Da je to res, potrjuje tudi dejstvo, da trava ni "drug of choice" za rejvaše, čeprav pod vplivom trave res padeš v glasbo in noro uživaš. Ampak v meditaciji poslušat glasbo ni ravno tisto, kaj rejvašem sede. Oni bi plesali in divjali celo noč, trava ti pa tega ne da.
Zato ti ni treba nič obračat tega, kar sem rekel.


Trava je za "rejvaše" tko malo za zraven, za uvod ob alkoholu ali ob končanju afterja.
(after = drogeraška ekskurzija, ki se ponavadi konča vsaj nekaj ur po končanju prireditve, speed ipd. pač ne spusti na ukaz)

Pšenični ::

"Res si zoprn sogovornik"

Kaj piješ?

"Če bi imel vsaj toliko integritete, da bi odgovarjal tudi na tebi neprijetna vprašanja."

Na neumna ne odgovarjam, npr. ko začne nekdo primerjati holesterol in joint, se mi zdi to neumno.

Za primer ti dam, ko sem šel lansko leto s kolesom na morje, v Koper, sva se s kolegom ustavila pred Merkatorjem v Olmu. Prideva ven in začneva piti vsak svoj pir, ko čez nekaj minut modelu, ki je skakal okoli naju začnejo lezti sline iz ust, medtem ko drugi reče, da je danes res dobra roba. Ko sem se nato odpeljal naprej sem pomislil da je situacija že dosti hujša, kot takrat ko sem še jaz živel v sosednjem bloku v Prisojah, v tistem, pod katerem je garaža, kjer vsak teden najdejo na tone igel. Začne se navadno z travo, nekateri gredo nato na iglo. Končuje se nato tako, da klošariš in npr. kradeš oblačila namenjena rdečemu križu iz kontejnerjev, ter jih prodajaš, da maš za šus. Ja, začne se navadno s travo..ne moreš verjet, kako se to sliši patetično, ane.

jype ::

telbanc> Na neumna ne odgovarjam, npr. ko začne nekdo primerjati holesterol in joint, se mi zdi to neumno.

Tvoj fotr ma raka na črevih, tebi se pa to zdi neumno? A mogoče prekomerno konzumiraš alkohol, al kako da ti intelektualna funkcija tako peša?

Pšenični ::

"Tvoj fotr ma raka na črevih, tebi se pa to zdi neumno? A mogoče prekomerno konzumiraš alkohol, al kako da ti intelektualna funkcija tako peša."

Ne meni se zdiš ti neumen.

CoolBits ::

Začne se navadno z travo, nekateri gredo nato na iglo. Končuje se nato tako, da klošariš in npr. kradeš oblačila namenjena rdečemu križu iz kontejnerjev, ter jih prodajaš, da maš za šus. Ja, začne se navadno s travo..ne moreš verjet, kako se to sliši patetično, ane.

Pred travo je še vsak pil alkohol... tko da bi js reku, da se začne z alkoholom in ne travo!! Res patetično ja.
BTW taprav vzdevek si si zbral :D

Prospekt ::

telbanc - ne govori neumnosti
Poznam veliko ljudi, ki travo kadijo občasno in pozam tudi take ki jo kadijo redno, pa skoraj noben nima potrebe it na trše zadeve. Če si tak tip človeka, boš šel na trdo drogo tudi če "vmesne postaje" ne bi bilo.
"Marihuana is a gateway drug" je eden izmed sloganov s katerimi perejo ljudi, da jih prepričajo da je marihuana smrtonosna.

Ker imate tako radi povezave, dam eno zraven (ena izmed 5 prvih povezav strica googla pod geslom "marihuana is a gateway drug")
http://www.rand.org/news/press.02/gatew...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Prospekt ()

imagodei ::

telbanc> "Začne se navadno z travo, nekateri gredo nato na iglo. Končuje se nato tako, da klošariš in npr. kradeš oblačila namenjena rdečemu križu iz kontejnerjev, ter jih prodajaš, da maš za šus. Ja, začne se navadno s travo..ne moreš verjet, kako se to sliši patetično, ane."

Ma, kaj te to briga? Te je že kdo od teh silil, da si vtakni iglo v žilo?

Ej, okoli nas je na stotine in tisoče norcev. Nekateri bi hoteli imeti stalno iglo v žili, drugi se prenažirajo do smrti. Mene blazno motijo nenormalno debeli ljudje na plaži, ampak hej - pogledam stran.

Imaš ljudi, ki se ne umivajo in smrdijo. Mene motijo, pa kaj? Jih zapremo?

Imaš revne ljudi, ki "kazijo" podobo bele Ljubljane. Predlagaš, da ji evtanaziramo?

Mislim, kaj vraga želiš povedat z zgornjim sestavkom?
- Hoc est qui sumus -

imagodei ::

telbanc> "Na neumna ne odgovarjam, npr. ko začne nekdo primerjati holesterol in joint, se mi zdi to neumno."

Kaj se tebi zdi, je tukaj povsem nerelevantno. Važna so dejstva. Dejstva pa kažejo, da so bolezni srca in ožilja vodilni vzrok smrti v EU in ZDA! IOW, vsako leto pokosijo več ljudi, kot katero koli drugo obolenje ali katera koli droga! Povišan holesterol je pa No.1 razlog za kardiovaskularne bolezni. Primerjava je zato čisto na mestu!

Tvoj argument je namreč, da trava škoduje in da bi zato morala biti prepovedana. Jaz pa pravim, holesterol škoduje še 10x bolj kot trava, prepovejmo ga! Vsako leto holesterol ubije več ljudi, kot vse druge droge skupaj! Če ti nisi sposoben narediti mentalne primerjave med travo in holesterolom mi je zelo žal.

Zdaj se pa nehaj pogovarjat kot zaplankanec, pa odpri oči! Če pa nisi dorasel debati, se pa umakni iz nje.
- Hoc est qui sumus -

imagodei ::

telbanc> "Ne meni se zdiš ti neumen. "

No, to je spet izvrsten argument! Vidiš, jype, neumen si, zato bi trava morala ostati nelegalna! QED!
- Hoc est qui sumus -

reader ::

telbanc: Eto ti en argument za legalizacijo v tvojem stilu. Zakaj legalizacija? Zato, da boste takšni, kot si ti, še bolj "pissed off". En sam argument, pa se mi zdi dovolj močen, ko berem tvoje nebuloze...

reader ::

Za primer ti dam, ko sem šel lansko leto s kolesom na morje, v Koper, sva se s kolegom ustavila pred Merkatorjem v Olmu. Prideva ven in začneva piti vsak svoj pir


U madona, kar v javnosti si pil svoj pir? V nedeljo zjutraj? Pa ti veš, kakšen zgled daješ tamkajšnji otročadi? Da se ga še med ukvarjanjem s športom zadevaš s pivom? Pa potem na kolo? Ni čudno, da je toliko nesreč. Pitje piva namreč lahko povzroči nestabilnost na kolesu in posledično prometno nesrečo. Saj, začne se s enim pivom, konča pa na kliničnem s cirozo oz. klošarjenjem na Prešercu za vsakdanji liter. Mi naj pa plačujemo za to? Registrirat alkoholike, kot si ti, al pa kar v čuzo z njimi. Itak mi greste vsi na ku***, vsi ste isti. Alko-narkiči...

(kakršna koli podobnost z osebki na tem forumu je nenamerna)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: reader ()

Arto ::

@reader:

A ti ne razumeš, da to ni isto! Alkohol je legalen, trava pa ne! :D

THX 1138 ::

A ti ne razumeš, da to ni isto! Alkohol je legalen, trava pa ne!


Prepovejmo alkohol,pa propade naša pivovarska in seveda tudi vinarska industrija.

Tajkuni seveda to ne bi pustili, kaj potem legaliziramo še travo?:)

jype ::

THX_1138> Prepovejmo alkohol,pa propade naša pivovarska in seveda tudi vinarska industrija.

Propade?

Smešno. Neha plačevati davke, kvečjemu.

THX 1138 ::

THX_1138> Prepovejmo alkohol,pa propade naša pivovarska in seveda tudi vinarska industrija.

Propade?

Smešno. Neha plačevati davke, kvečjemu.


Bi te to motilo?

jype ::

THX_1138> Bi te to motilo?

Ne, _to_ me ne bi - motila bi me splošna dostopnost alkoholnih pijač skozi črni trg. Otrokom ne bi bilo več treba plačevat klošarju, da jim kupi flašo šnopsa, ampak bi jo kupili kar pri dilerju v šoli.

OrkAA ::

Pa, ko bi kdo padel v komo v kakem parku, si noben ne bi upal poklicat rešilca, ker bi starši izvedeli, da imajo "narkomana" za sina.

IceIceBaby ::

telbanc,

To z nizozemsko politiko je bilo že vsaj 2x omenjeno. Prilepljena sta bila tudi 2 linka, v katerih je lepo razloženo kako in kaj.

Nizozemska politika je uspešna. % uporabnikov marihuane je v določenih starostnih skupinah enak kot v USA, pri mladini pa precej nižji.

Ampak verjamem, da si ta zate "neugoden" podatek lepo ignoriral, tako kot boš verjetno ignoriral tudi ta post.

Pšenični ::

"U madona, kar v javnosti si pil svoj pir? V nedeljo zjutraj? Pa ti veš, kakšen zgled daješ tamkajšnji otročadi?"

Po moje dobrega, vsaj pene mi niso prišle na usta. To bi morali videt, tipo najprej pregleduje nakradeno (obleke iz kontejnerja),pride mim diler z vespo,se dogovorij, pol pa kmal koma, slinil se je kot kak stekel pes. In to sredi sobotnega dopoldneva. Ko hodijo vsi v trgovino, folk jih je tolk navajen, da tud policije niso poklical. Torej to ni osamljen primer. Sploh ne.

Arto ::

"U madona, kar v javnosti si pil svoj pir? V nedeljo zjutraj? Pa ti veš, kakšen zgled daješ tamkajšnji otročadi?"

Po moje dobrega, vsaj pene mi niso prišle na usta. To bi morali videt, tipo najprej pregleduje nakradeno (obleke iz kontejnerja),pride mim diler z vespo,se dogovorij, pol pa kmal koma, slinil se je kot kak stekel pes. In to sredi sobotnega dopoldneva. Ko hodijo vsi v trgovino, folk jih je tolk navajen, da tud policije niso poklical. Torej to ni osamljen primer. Sploh ne.


Še enkrat, zakaj je to argument proti legalizaciji? Situacija bi bila gotovo boljša, vsaj dilerja na vespi se znebiš, pa mogoče bi bil lahko narkoman malo bolje nadzorovan, pa če bi bila droga cenejša, mu ne bi bilo treba krasti po kontejnerjih.

Tvoj primer je kvečjemu argument ZA legalizacijo, saj trenutni sistem očitno ne deluje.

Pšenični ::

"Tvoj primer je kvečjemu argument ZA legalizacijo, saj trenutni sistem očitno ne deluje"

Sistem res ne deluje. Vendar to ni argument za legalizacijo. Je pa res da imamo tle na forumu zlo različne poglede. jaz npr. brez trave komot živim, tud tega ne rabim, da bi me za vsakim vogalom čakal samopostrežni avtomat z travo. Vprašanje je zakaj si nekateri tako želite legalizacijo,, zato da bi razsvetlili druge sigurno ne. Prej zato da bi razsvetlili sebe......in postali matematični geniji in flegmatiki.

IceIceBaby ::

Vprašanje je, zakaj nebi hoteli legalizacije. Ni razlogov zanjo.

jype ::

telbanc> pol pa kmal koma, slinil se je kot kak stekel pes.

To od trave? Ne seri klanf, k nisi buck jedu!

telbanc> jaz npr. brez trave komot živim, tud tega ne rabim, da bi me za vsakim vogalom čakal samopostrežni avtomat z travo

Jaz tudi alkohola in pijač z vsebnostjo le-tega ne potrebujem, pa vseeno prodajajo hudiča povsod okol mene. Prepovedat takoj! Pol nej se pa telbanc kr prtožuje, k še radlerja nau mogu eksnt, k nekam prbiciklira.

telbanc> Vprašanje je zakaj si nekateri tako želite legalizacijo

Kradek odgovor: Ker to tebe razpizdi.

Dolg odgovor: Ker nočem, da moje pamže v vrtcu in prvih par razredov osnovne šole nonstop pumpajo z "Drugs are bad m'kay" in jim kažejo slike steklih narkomanov ki ležijo po javnih straniščih s krvavimi rokami in očmi in jim rečejo "lejte otročički moji A VIDTE KAJ VAM TRAVA NARDI!", nakar bodo šli enkrat domov iz šole in videli sošolca z odličnim uspehom, ki si uvije smotko in se jim smehlja, in ker bo seveda po letu dni še vedno odličen učenec in ne bo krvav ležal v stranišču bodo šli in zadevo preizkusili, videli da je zabavna in niti približno tolk strašna kot so jim pravili odrasli, ki naj bi jim ti otroci zaupali, kar bo neizogibno vodilo v to, da bodo preizkusili tudi druge reči, ki so jih naučili v šoli - probal bojo lim dihat, pa bojo vidl da je zabavno, probal bojo tablete, pa bojo vidl da jim skoraj nič ni, probali bojo hors, pa potegnl kakšno lajno, potem bojo pa itak že kmalu v komuni.

No, jaz tega nočem, jaz hočem, da otroku povejo, da se marihuana pogosto uporablja kot rekreativna droga, da je bila včasih zelo pogosta industrijska rastlina in da je zaradi družbenopolitičnega dogajanja v prejšnjem stoletju zdaj prepovedana. Njeni želeni učinki so takipataki, ob prekomerni uporabi se zgodi tole, ob občasni zmerni uporabi je negativnih učinkov zelo malo in so predvsem takipataki. Zarad mene jim učitlca komot reče, naj se rajš zadanejo, kot da spijejo litrco, če se že morjo drogirat - je kot starš tut slučajno ne bom tožu ali kaj podobnega. Odločitev o tem, a bo droge uporabljal ali ne, je ob odsotnosti Fritzlovih patentiranih vzgojnih metod vsekakor trdno na ramenih otroka.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: jype ()

Pšenični ::

"Dolg odgovor: Ker nočem, da moje pamže v vrtcu in prvih par razredov osnovne šole nonstop pumpajo z "Drugs are bad m'kay" in jim kažejo slike steklih narkomanov ki ležijo po javnih straniščih s krvavimi rokami in očmi"

Tkole tvezis ker ne veš zakaj se gre. Pa si ti to grozo videl kdaj v živo al si samo "načitan".

imagodei ::

Joj, telbanc... Nisi samo ti revež, veš.

Jaz imam v bližnji familiji alkoholika, ki se je k sreči (o)zdravil, pred tem je pa 20 let uničeval svojo ženo, svojo mater in nekaj let tudi svojega otroka.

V še bližnji familiji imam pa odvisnika od anksiolitikov in protibolečinskih tablet (konkretneje Tramala). Ti povem, kako zgleda?

Vseeno zagovarjam legalizacijo prepovedanih drog. Si moreš mislit? Pa tudi povedal sem že, zakaj jo zagovarjam. Si moreš mislit?
- Hoc est qui sumus -

Pšenični ::

"Joj, telbanc... Nisi samo ti revež, veš"

Reveži so snifarji, taki ki ne zastopijo kaj so to mamila, torej si tudi ti neke vrste revež, lahko si izbereš še naziv, mentalni, duhovni....

"Vseeno zagovarjam legalizacijo prepovedanih drog. Si moreš mislit? Pa tudi povedal sem že, zakaj jo zagovarjam. Si moreš mislit?"

Zagovarjaš jo zato, da ti ne bo treba več letat po Ljubljani, ko te bo tišal, da bi kadil, ampak boš dobil postrežbo na dom, fino ne....

IceIceBaby ::

telbanc,

To z nizozemsko politiko je bilo že vsaj 2x omenjeno. Prilepljena sta bila tudi 2 linka, v katerih je lepo razloženo kako in kaj.

Nizozemska politika je uspešna. % uporabnikov marihuane je v določenih starostnih skupinah enak kot v USA, pri mladini pa precej nižji.

Ampak verjamem, da si ta zate "neugoden" podatek lepo ignoriral, tako kot boš verjetno ignoriral tudi ta post.


Kot sem predvidel. Spet ignoriraš poste z zate "neugodnimi" argumenti.

Lahko prosim odgovoriš? Kaj je zdaj z Nizozemsko? Statistika kaže, da dekriminalizacija deluje pozitivno. "Narkičev" je manj, pa še tisti so lepo po posebnih "narko-kavarnah", da jih ni treba gledat poštenim državljanom.

jype ::

imagodei> konkretneje Tramala

Ta je hud, ja, sam k ti ga prasci nočjo več dat, k popusti... "Čez šter ure šele lahko novga dobite, žal."

telbanc> Zagovarjaš jo zato, da ti ne bo treba več letat po Ljubljani, ko te bo tišal, da bi kadil, ampak boš dobil postrežbo na dom, fino ne....

Bob ob steno, kot se strokovno imenuje razlaganje idiotom.

Pšenični ::

"Bob ob steno, kot se strokovno imenuje razlaganje idiotom"

Se strinjam s tabo. Točno tko je, samo ne vem kdo je tle idiot. Odvisno s katere strani gledaš, heh,he.

Zgleda tud, da smo le še korak od trenutka, ko si bomo povedali to kar mislimo eden o drugemu in jaz o mamilarjih ne misim nič dobrega, in o njihovih simpatizerjih tud ne.

Torej še enkrat ponavljam, da me niste prepričali, tako da ostajam zagrizen nasprotnik legalizacije, še več, sedaj sem celo ugotovil, da sem na pravi poti. Tako sem si celo ustvaril negativno mnenje o nekaterih na tem forumu, ki so razkrili svojo pravo plat. Pač smo različno misleči in tako bo zgleda ostalo.

CoolBits ::

Uživaj v svojem svetu in mišljenju pa srečno... realnost je in bo žal drugačna...

jype ::

telbanc> Zgleda tud, da smo le še korak od trenutka, ko si bomo povedali to kar mislimo eden o drugemu in jaz o mamilarjih ne misim nič dobrega, in o njihovih simpatizerjih tud ne.

Škoda, da imaš tako zanič mnenje o sebi, seveda pa to tudi pojasni tvojo psihološko motnjo. Jaz seveda nisem teslo, da bi te označil za narkiča, ker si spil (prekleta nesnaga pijanska) pivo, kot ti ljudi označuješ.

telbanc> Pač smo različno misleči in tako bo zgleda ostalo.

Dokler boš mislil narobe, brez dvoma. Ko boš bolje premislil (če ti tisti dve sivi celici, ki se še nista utopili v alkoholu, sploh delujeta) boš spoznal svojo zmoto in tudi razumel, zakaj je kriminalizacija drog ena večjih fars na prostoru zahodne civilizacije.

imagodei ::

jype> "Ta je hud, ja, sam k ti ga prasci nočjo več dat, k popusti... "Čez šter ure šele lahko novga dobite, žal.""

No, tale oseba iz moje bližnje familije nima take, khm, sreče. Oziroma je ta oseba precej srečna, ker Tramale dobi tako na izi, kot otrok v trgovini bombončke. Če ne pri svojem zdravniku, pa pri dežurnem. Pol pa mal miksa naredi z anksiolitiki in - žurka!

No, da ne bom tej osebi delal krivice, se je zdej šla zdravit in je precej zmanjšala porabo.

Tukaj bi si recimo želel mal večji nadzor nad izdajo zdravil. Vse to bi moralo biti na kartici in vidno zdravniku: če ima predpisan 1 tbl Tramala retard po potrebi, potem verjetno res ni nobene potrebe, da ima doma 3 škatle tega "zdravila". In da dežurni zdravnik pacientu izda eno škatlico, če pa je ravno 14 dni nazaj dvignil 2 škatlici pri svojem osebnem zdravniku.
- Hoc est qui sumus -

jype ::

imagodei> No, tale oseba iz moje bližnje familije nima take, khm, sreče.

Jaz sem se mu odpovedal po prvi dozi. S konstantno bolečino se precej lažje spopadeš kot s tako, ki popusti in pride nazaj v treh urah, novo dozo pa itak lahko šele čez štiri ure dobiš. Nima smisla.

Je pa fino bit zadet, če lahko cel dan ležiš v postelji.

Arto ::

Zgleda tud, da smo le še korak od trenutka, ko si bomo povedali to kar mislimo eden o drugemu in jaz o mamilarjih ne misim nič dobrega, in o njihovih simpatizerjih tud ne.


Pa nam ti, te milo prosim, že enkrat povej, zakaj za vraga je alkohol lahko izjema!? Prosim te!

C_maniak ::

zato, ker je legalen. ;>

honestly, občudujem vse, ki še vztrajate v pogovoru z njim ...

imagodei ::

telbanc> "Tako sem si celo ustvaril negativno mnenje o nekaterih na tem forumu,"

Oh, horrorz, celo negativno mnenje si si ustvaril? Dej ga no lomit? A še ne veš - all you need is love. Chill out malo - skadi kakšnega. >:D


telbanc> "ki so razkrili svojo pravo plat."

Mhm, eni smo, heh, razkrili svojo pravo plat. Pri drugih je pa že itak tako očitna, da kar bode v oči. Za vsak primer - če nisem bil dovolj jasen - če bi imel doma takega zaplankanca kot si ti, bi kriče pobegnil proč od njega.
- Hoc est qui sumus -

Prospekt ::

zato, ker je legalen. ;>

honestly, občudujem vse, ki še vztrajate v pogovoru z njim ...

Obupal po 2 straneh, brez veze.

Pšenični ::

"Uživaj v svojem svetu in mišljenju pa srečno... realnost je in bo žal drugačna"

No, kje ste, a bomo danes naprej klepetali o travi, heh,heh

imagodei ::

S temi butastimi "heh, heh" na koncu stavkov si daješ vtis, kot da si orenk pijan ves čas.

"klepetanje" implicira izmenjavo mnenj. Ti nisi pripravljen izmenjevat mnenj, ti si sem prišel trobit eno in isto: "drugs 'r' bad, mkay?" in to se ne bo spremenilo. Debate ni, vsaj s tabo ne.
- Hoc est qui sumus -

Pšenični ::

"S temi butastimi "heh, heh" na koncu stavkov si daješ vtis, kot da si orenk pijan ves čas."

Ti pa z svojim pisanjem, kot da maš narejeno šolo s prilagojenim programom. Sicer pa je znano, da imajo po določenem obdobju, uživalci trave določene mentalne težave, motnje v spominu, postanejo počasni itd, heh,heh

jype ::

imagodei> S temi butastimi "heh, heh" na koncu stavkov si daješ vtis, kot da si orenk pijan ves čas.

A ti dvomiš v to?

Sej veš kako gre to... Najprej tokovc, pa mošt, pol pa že pivo, k si enkrat na haložanu pa tko ni več poti nazaj in predn se zaveš vsako jutro namesto kave četrt litra pelinkovca eksneš, da se zbudiš in dobiš moč za ženo pa pamže pretepst nazaj v roke!

Pšenični ::

"A ti dvomiš v to?"

kot vedno, ko ti zmanjka argumentov se spustiš na svoj teren, Jype je tukaj pač doma. Nimam te namena žalit, saj to nima nobenega smisla. Sej veš kako gre , najprej en čik morda dva, potem si žačnejo slediti divji žuri, ko se pokadi malo več, potem čez čas tud trava ne prime več, pol je treba pa kej belga, ane Jype. Pol pa ko si že skoz mal zadet pa pišeš traparije na forum in prisegaš na mamo, da še nisi kadil, heh,heh

jype ::

telbanc> Pol pa ko si že skoz mal zadet pa pišeš traparije na forum in prisegaš na mamo, da še nisi kadil, heh,heh

Kaj bi sploh prisegal, še posebej na mamo, ki kadi ko turk?

Mi ni treba, mi je vseeno, kaj si ljudje mislijo o moji uporabi drog (in verjemi, da je precej bolj zajebano bit v Sloveniji abstinent, kot pa hašišar, ker ti nonstop najedajo z alkoholom, banda zagamana), vem pa, da so tisti, ki uživajo alkohol, bistveno bolj bukovi kot tisti, ki se zadevajo z marihuano.

Raziskave, objavljene v zadnji številki medicinske revije kažejo, da je inteligenčni kvocient slovenskega pijanca, kakršen si na primer ti, kar za 70 točk nižji od inteligenčnega kvocienta uživalca marihuane, pijančev letni prihodek pa je le 15% tistega od uživalca marihuane! Zapomni si to!

innerspace ::

jype: vem pa, da so tisti, ki uživajo alkohol, bistveno bolj bukovi kot tisti, ki se zadevajo z marihuano.


..heh,heh:)

Samo ta Telbanc daje vtis kot da je ze vse probal, kot da res ve o cem govori...
Nima smisla butcem o pameti govorit.

imagodei ::

telbanc> "kot vedno, ko ti zmanjka argumentov se spustiš na svoj teren,"

To si ti storil že več strani nazaj, tako da gre tukaj samo še za tisto znano, "kettle calling pot black", saj veš. Jaz imam samo šolo s prilagojenim programom al kako že - posledice od uživanja trave - pa zate ne bo problem razvozljat, o čem govorim. Ane? ;)
- Hoc est qui sumus -

blackbfm ::

Kva pol fantje kdaj gremo na baso pa na pir:))
««
12 / 17
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zakaj ni konoplja legalizirana? (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Problemi človeštva
21742095 (30364) jype
»

Peticija za legalizacijo konoplje (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

Oddelek: Problemi človeštva
64752662 (31335) MrGTO
»

Ilegalne droge, uporaba in mladostniki (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Problemi človeštva
477120366 (110461) innerspace
»

Zaradi jointa po petih dneh ob vozniško...? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Problemi človeštva
36954065 (34969) Matija82
»

Če polnoletna oseba omogoča mladoletni uživanje drog? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Problemi človeštva
10110485 (8655) smilyxx

Več podobnih tem