Forum » Zvok in slika » Vprašanja
Vprašanja
neptun ::
Zadnjič sem poskušal malo gledat slike na Yakumi. Sicer lahko slideshow zaženem, vendar nikakor ne uspem priti v meni z nastavitvami. Po navodilih naj bi v pravilni mapi sisnil "2x RECHTS" ali "RIGHT twice" ampak to pri meni ne dela. Kaj se da spreminjat časovni interval oz dolžino kako dolgo je slika prikazana. Menda je sedaj cca 5 sekund ampak jaz bi rad malo bolj dolgo.
Pa še nekaj o podnapisih. Je kdo opazil, da podnapisi delajo samo z avi datotekami in ne s mpg? To se namreč dogaja meni...
LP
BK
Pa še nekaj o podnapisih. Je kdo opazil, da podnapisi delajo samo z avi datotekami in ne s mpg? To se namreč dogaja meni...
LP
BK
- zaklenil: podtalje ()
podtalje ::
Tema o Yakumo predvajalnikih obstaja. Povezavo najdeš v mini KAZALO oddelka Zvok in Slika. Zaklepam.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: podtalje ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [divXvid] Yamaha predvajalniki (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 27631 (7163) | monaco |
» | [divXvid] Elta predvajalniki (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Zvok in slika | 58254 (14355) | darexx |
» | [DivXviD] Evertone predvajalnikiOddelek: Zvok in slika | 14157 (5469) | Jedi Master Yoda |
» | Pretvorba DIVX v KVCD (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 28387 (7823) | LexLuthor |
» | [divXvid] Rimax predvajalniki (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 24574 (12990) | piki64 |