Forum » Loža » CNN zavaja !!!!
CNN zavaja !!!!
R0K ::
A veste da američani nimajo niti najmanših dokazov da bi bili teroristi palestinci ??
CNN je tiste posnetke ko so palestinci streljali predvajal že leta 1991 ko je bla tm v palestini neka vojna ....
torej CNN zavaja ljudstvo proti palestincem ...
CNN je tiste posnetke ko so palestinci streljali predvajal že leta 1991 ko je bla tm v palestini neka vojna ....
torej CNN zavaja ljudstvo proti palestincem ...
burekar ::
Res je, Američani sovražijo vse, kar ni ameriško. Toliko o strpnosti z njihove strani. Demokraci pa ja-bullshit. Pol pa oni čez komuniste govorijo-čist isti so vsi.
plazs ::
Normalno da CNN zavaja, saj je neke vrste nacionalna TV. Celo v Kokoški se minister zbuni, če novinarji TVS ne poročajo, kot bi naj.
demokracija, svoboda govora... -bullshit
demokracija, svoboda govora... -bullshit
ja amerikanci so res barabe .... samo fora je v tem da lohk nastradajo samo oni..oni ne morju pelestince zrusit WTC in pentagona alpa kj druga pomembnega ker jih nimajo :) oni nimajo nč kar bi lohk varoval .... americani pa se majo dost ....
A.J. ::
ROK: po moje bo cnn lahk kmal posnel nove posnetke vojne med palestinci(in vsemi njim podobnimi) in američani
Koci ::
To sploh nene drži. Zakaj pa so pol Palestinci priprli tiste, ki so streljali na ulicah. To je bilo na TVS1.
Panta rei!!
Koci : lohk bi pomislil da so tudi ti posnetki lažni ....
kekec : neee...sploh ne trdijo...zakaj pa so se že pripravili za napad nad palestino ... ?
kekec : neee...sploh ne trdijo...zakaj pa so se že pripravili za napad nad palestino ... ?
BadBoyBIG ::
MAKE NO MESTAKE ABOUT IT, WE SHALL CRUSH THEM ! :))) USA USA USA USA USA USA !!!
NI KEJ TREBA JE TA PLEVEL SVETA IZTREBT TAKO DA BO VSAJ NEKAJ DESETLJETIJ SPET MIR !
VERA IN CERKEV STA RAZLOG ZA SKORAJ VSE VOJNE ZGODOVINE !
ZATO SEM PONOSEN DA NIKOLI NISEM BIL V CERKVI IN PLJUVAM NA CERKEV !!!
EDINI BOG SEM JAZ SAM SEBI IN MOJA PAMET....OSTALO JE BULL SHIT !
NI KEJ TREBA JE TA PLEVEL SVETA IZTREBT TAKO DA BO VSAJ NEKAJ DESETLJETIJ SPET MIR !
VERA IN CERKEV STA RAZLOG ZA SKORAJ VSE VOJNE ZGODOVINE !
ZATO SEM PONOSEN DA NIKOLI NISEM BIL V CERKVI IN PLJUVAM NA CERKEV !!!
EDINI BOG SEM JAZ SAM SEBI IN MOJA PAMET....OSTALO JE BULL SHIT !
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Izrael vs. Palestina (strani: 1 2 3 4 … 15 16 17 18 )Oddelek: Problemi človeštva | 46148 (29717) | Stepni Volk |
» | Palestisnko-Izraelska kriza (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Problemi človeštva | 14274 (11727) | jype |
» | Bali (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 8130 (6635) | undefined |
» | World Trade Center (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 16905 (6478) | burekar |