Forum » Zvok in slika » YAMADA 6700 Firmware
YAMADA 6700 Firmware
mmilos ::
Kupil sem YAMADA 6700, sedaj me pa zanima, s katerim Firmware moram nadgraditi da bo predvajalnik deloval pravilno! Ali moram naložiti vse firmware, ki sem jih našel na strani http://www.slodivx.net/modules.php?name... , ali velja samo zadnja verzija?
Lp
Lp
- zaklenil: CaqKa ()
Yossarian ::
Kmalu te bodo zaklenili, ker tema že obstaja, preden pa te zaklenejo, je odgovor na tvoje vprašanje, da naloži kar zadnjo verzijo in da starih ni treba nalagat.
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.
Ch4N93 ::
svetujem ti, da še vseeno malo pogledaš po yamada temi, predvsem kako se preveri verzija firmware-a, ker je potrebno pred nadgradnjo firmware-a (če ni gor originalen), najprej flashat z originalnim (uradnim), šele potem lahko nadgradiš s katerim drugim, saj se v nasprotnem primeru stvar zaflasha
mislim da mora biti tudi jezik nastavljen na angleščino
mislim da mora biti tudi jezik nastavljen na angleščino
Ni nam lahko...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [DivXviD] Yakumo predvajalniki (strani: 1 2 3 4 … 25 26 27 28 )Oddelek: Zvok in slika | 190309 (27233) | gasper6201 |
» | [DivXviD] Yamada predvajalniki (strani: 1 2 3 4 … 90 91 92 93 )Oddelek: Zvok in slika | 544261 (55144) | GaS |
» | Kateri DVD + Divx predvajalnik do 15K SIT? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 24887 (9501) | bizi72 |
» | [DivXviD] DirectSub urejevalnik podnapisov - podpora za Mediatek divx playerje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 26387 (13722) | podtalje |
⊘ | <b>Yamada 6600! Enkrat za vselej!</b>Oddelek: Zvok in slika | 1113 (1037) | CaqKa |