Forum » Zvok in slika » Kako?
Kako?
grgel ::
Pozdravljeni!
Imam problem s predvajanjem podnapisov na mojem dvd/divx predvajalniku. Ne predvaja mi vedno podnapisov divx-ov. Ko pečem kaki divx, pazim na to, da sta ime filma in podnapisa enaka in da so podnapisi v sub ali srt formatu, pa enkrat predvaja, enkrat ne. Ve mogoče kdo, če bi moral paziti še na kaj oz. kako ga naj zapečem, da bo vedno bralo podnapise?
hvala in lp
Imam problem s predvajanjem podnapisov na mojem dvd/divx predvajalniku. Ne predvaja mi vedno podnapisov divx-ov. Ko pečem kaki divx, pazim na to, da sta ime filma in podnapisa enaka in da so podnapisi v sub ali srt formatu, pa enkrat predvaja, enkrat ne. Ve mogoče kdo, če bi moral paziti še na kaj oz. kako ga naj zapečem, da bo vedno bralo podnapise?
hvala in lp
- zaklenil: kuglvinkl ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Divxvid] Quadro predvajalniki (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 54058 (8883) | Spajky |
» | [DivXviD] Philips predvajalniki (strani: 1 2 3 4 … 57 58 59 60 )Oddelek: Zvok in slika | 396194 (52690) | NejcSSD |
» | [divXvid] Hyundai predvajalniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 39581 (11630) | JanezC |
» | [DivXviD] komponente - splošna vprašanja in primerjave (strani: 1 2 3 4 … 42 43 44 45 )Oddelek: Zvok in slika | 324990 (50334) | cryptozaver |
» | [divXvid] Sony predvajalniki (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 13475 (5076) | Kocovan |