Forum » Pomoč in nasveti » Zmrzovalnik al ja?
Zmrzovalnik al ja?
sanmix ::
ZADEVA MI ZMRZUJE!!!
Sistem: mati plata- • msi k7t turbo le
• graf.: voodoo 3300, • napenjalc 250w,
• 2x disk seagate 10/30, • mrezna, • ram 3x 128/133 cas2, • dvd rom in pekac HP, • mp t-bird 1.00, • AV master, • os: win98/se/slo
... in zadeva je naslednja: ko zelim instalirat corel paket 10 mi zadeva zmrzne pri cca. 8% - vedno!, ko zelim delat kej z av masterjem mi zadeva zmrzne vecinoma, in ko zelim spremeniti nastavitve v biosu na 133 mi zadeva "CRKNE"... torej mi lahko prosim kdo svetuje kaj da nardim da zadevo spravim v pogon stabilno in max hitro?
HVALA v naprej!
Sistem: mati plata- • msi k7t turbo le
• graf.: voodoo 3300, • napenjalc 250w,
• 2x disk seagate 10/30, • mrezna, • ram 3x 128/133 cas2, • dvd rom in pekac HP, • mp t-bird 1.00, • AV master, • os: win98/se/slo
... in zadeva je naslednja: ko zelim instalirat corel paket 10 mi zadeva zmrzne pri cca. 8% - vedno!, ko zelim delat kej z av masterjem mi zadeva zmrzne vecinoma, in ko zelim spremeniti nastavitve v biosu na 133 mi zadeva "CRKNE"... torej mi lahko prosim kdo svetuje kaj da nardim da zadevo spravim v pogon stabilno in max hitro?
HVALA v naprej!
sanmix
ChiefThunder ::
mogoče prešvoh napajalc, preslabo hlajenje, mogoče je ram.
mal zviši voltažo procesorju.
mal zviši voltažo procesorju.
... po liniji najmanjšega odpora. ;)
Hvala za odgovor bom probu neki nardit...
se neki, kolk je kej sigurn avardov bios oz. njegov pc health status (tam k ti mer napetost in temperaturo), pa se to kolk je cca. normalna delovna t. procesorja pr normalni default uporabi? mogoce pa se bo kej s tega....
se neki, kolk je kej sigurn avardov bios oz. njegov pc health status (tam k ti mer napetost in temperaturo), pa se to kolk je cca. normalna delovna t. procesorja pr normalni default uporabi? mogoce pa se bo kej s tega....
sanmix
ja, tm v biosu kaže temperaturo še najbolj točno. temperatura pri neki normalni porabi? probi nardit da bo okol 50c (ali manj).
O.K. ... sicer temperaturo kaze okol 52 stopin....
kaj pa napetost procesorja .... kolk je default nastavitev?
kaj pa napetost procesorja .... kolk je default nastavitev?
mislm, da 1.7, sam lahko zvišaš za 0.5-1v, da vidiš, če bo kj pomagalo.
• Hvala ChiefThunder, mislm da bom v zacetu najprej zamenjal napenjalnik - ker mi je to pac svetval ze vec drugih, pol grem pa naprej... sicer od kar sem prisoten na tej strani mislm da bom sou u isti smeri kot vsi..., vendar kadar so zadeve sluzbene je teba met vseen mal respekta..
• Yogurt -mi se pa poznamo mar ne... sicer pa mi zrihi rajs boxe za katere sva se menila.... o computerih mas pa glih tolk pojma k jest....(NC!!! - oz. glih tolk da ni ne ms ne tc)
• Yogurt -mi se pa poznamo mar ne... sicer pa mi zrihi rajs boxe za katere sva se menila.... o computerih mas pa glih tolk pojma k jest....(NC!!! - oz. glih tolk da ni ne ms ne tc)
MaD_Mavr0 ::
Mogoče pa je kaj z "programom" narobe; kaj pa če je "arhivirana" pa mogoče zato onemogoča instalacijo...
Temperatura nima veze....
Lahko pa da si pozabil na "osnovne" gonilnike VIA 4in1 trenutna "good" verzija 4.32 dobiš jih tukaj;
P.S.
Menim, da bil bil lahko to prvi možni "softwerski" vzrok;
Temperatura nima veze....
Lahko pa da si pozabil na "osnovne" gonilnike VIA 4in1 trenutna "good" verzija 4.32 dobiš jih tukaj;
P.S.
Menim, da bil bil lahko to prvi možni "softwerski" vzrok;
teole morem pa provat s temi driverji, kaj pa pomen "arhiverana" (sorry na neumnemu uprasanju ampak glih vsega pa spet ne vem... neki malga mam pojam o stromu kre sem to strudlou .....)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Navijanje Tbred-ov A in B (strani: 1 2 3 4 … 31 32 33 34 )Oddelek: Navijanje | 64870 (27293) | GaS |
» | am2 3600+ vs 3800+ (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Navijanje | 22189 (13339) | DJ MartiNi |
» | Navijanje Opterona 939 (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Navijanje | 31971 (16141) | GUFY |
» | May the nforce2 be with you :) (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Navijanje | 33277 (20104) | OwcA |
» | redhat 8.0 zamrzne pri instalacijiOddelek: Operacijski sistemi | 1331 (1099) | medjugorje-si |