» »

Navijanje Tbred-ov A in B

Navijanje Tbred-ov A in B

««
3 / 34
»»

morphling1 ::

Malecky jaz gledam samo skozi to kolk je moja denarnica trpela. Corsairja je tako in tako greh gledat v SLO, sicer pa če dam noter unega el-cheapo no-name samsunga in relaksam timinge mi tud pride do ene 215 Mhz, drugega dragega pa ni v mojem sistemu GF4 je tud oem ki me je prišel manj kot 40k. Ampak največji problem je v plati oz. kako bi dobil 13 MP tega bi ful rabil če bi še več hotel, ker zdaj mam že vse skoraj na meji
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

mile ::

Na moji elitki delajo vsi. A menaš ?>:D

rap3r ::

Ej morf dej slike novga bloka kej pokaž sej veš revolution:D
Pa nisi povedu kako je z mojmu:D
Ne droga, ne trava me ne mika, le kakšna promilja alkohola se učasih po krvi mi potika:)

morphling1 ::

rap3r sem ti že vmes malo prej odgovoril.
mile ti sigurno delajo tudi višji (menjal zaenkrat še ne bi razen če narediš mod da dela ram stabilno čez 220 MHz >:D )
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

rap3r ::

Hm morf grem pogledat zgleda da sm spregledu jo blo preveč noro v 4ki tko da se še treznm:D
Ne droga, ne trava me ne mika, le kakšna promilja alkohola se učasih po krvi mi potika:)

bodom ::

ej hudo folk, vam pa rata tole navijanje...zgleda da noben vec ne pozna intela>:D

no vglavnem...danes sem postal novi lastnik 1700+ Tbread B-ja (hvala Malecky)...in bo treba to mal probat d vidm do kolk gre...sam kaj ko mam samo zalmana pahljaco...:( no ja, bom vidu.

bom porocal...kolk bo kej iztisnlo iz sebe:D

aja...pa 1x vem da je blo v eni temi napisano kaj pomenijo oznake na CPU-ju. a mi lohk kdo da link do te teme oz. kej bi to na netu najdu?

hvala, LP

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: bodom ()

mile ::

Probu sem 13, 13.5 ,14 ,14.5 in so delal.

Aja, en finc res fura 212 MHz na njej. 8-O

morphling1 ::

Eh Finc, poznam te norce, verjetno s kakim custom turbo pll-jem pa na mrzel finski zrak al pa celo LN2 to je pri njih zgleda možno kupit v vsaki trafiki :D
Jaz mam v biosu še možnosti 14 in 15 sam se mi zbudi na 5 ter 6, pomoje je treba neki rezat na L3 da dela sam se mi ne da tega delat.
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

Vesoljc ::

temu jest rečem prednost domačega terena (o fincih namreč)...
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...

morphling1 ::

Fantje sem šel malo računat kalibracijo diode in sem ugotovil da 8k3a kaže temperaturo TBREADov čisto napačno, kaže namreč dosti preveč, sam sem izračunal okoli 18°C preveč kar se ujema s tem da se tbredi B manj grejejo in je seveda zdaj pri meni dosti bolj logično zakaj mi je že na defaultu kazalo okoli 15°C več kot navit palomino.
Problem je pa lahko da napaka ni linearna torej ni samo problem v zamaknjenosti temperature ampak tudi napačnem prikazu pri različnih frekvencah in/ali voltažah. Zato bo zopet ob jedro tbreda postavil zunanji Senfu senzor ter še enkrat preveril če je izračun približno točen. Vsekakor je pa min 15°C preveč prikazano s tbredom ter 8k3a plato. Samo za opozorilo tistim, ki imajo zračne hladilnike in visoke temperature, zadeva ni tako kritična kot se kaže.
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

Boško ::

Kaj je to napaka plošče al kaj :)

morphling1 ::

Ja zgleda, sicer pa to ni samo Epoxov problem, cel kup drugih plat tud čisto napačno kaže (ali interno ali socket temp), najbolj natančno je še vedno da sam narediš diode reader, tak kot sem ga enkrat že imel, samo sem zjebal čip. Bom verjetno naredil kar reader od Spajkija, ki je čisto na drugem nivoju.
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

Golden eye ::

morphling1, dej mal povej kakšne imaš zunanje frekvence in množilnik in voltaže pa da je 100% STABILNO in kok se greje!!:D

drugač pa čestitam ta tako dober overclock8-O :D

BTW: do kok ga lahko naviješ če so temp vode okol 30°C??:\

AtaStrumf ::

To pa so dobre novice. Mi je bilo kar tesno pri srcu gledat kako se praži na 70C. Če odštejem 18 pol dobim 52 kar je že bistveno bolje. Zdele mi celo kaže 53C, torej ~35 in ga laufam na default 1,6V in 2100+ na Zalmančku na ful obratih (2500) v kišti pa mam 23,4 C (sem zapru radiator :D). Letos kurjo k zmešani, morm stalo luftat, če ne švicam huj kt polet.

Bom probal zmert temp. z temp. probo od ohišja, če mi jo bo ratalo spod zatlačit, ker dostop ni ravno najboljši.

morphling1 ::

Ma ja normalno, saj ne more bit tako vroč če pa ta B odda dosti manj toplote kot palominoti in A-ji
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

AtaStrumf ::

Ej morph a kej poznaš Kingstonov DDR 400 CL2,5 RAM, ki ga majo v PCX-u. Naj bi imel winbound-ove 5ns čipe in pa tud neke z oznako prav kingston.

morphling1 ::

A res ? Uf kakšna je pa cena PCX je običajno hudo drag. Ram je pa verjetno zelo dober, vsaj večina BH-5 modulov je zelo dobrih, sam mora bit pa drag ker sem šel preverit na njihovo stran pa je tam cena 112$ kar je več kot Corsair 3200, sicer ima celo hitrejše čipe samo je pa testiran na enako hitrost tako da velike razlike med njima ne bo. Pa pazit moraš da ne dobiš cas3 ker je tudi od Kingstona, vidim pa da je to tudi valueram, ker Kingston ima tudi nekaj podobnega kot Corsair v svoji HyperX seriji s heat spreaderji pc3000 in 3500 sam tisti so pa sploh dragi, čeprav naj bi bil ta pc3500 izreden. Vsi ti najboljši moduli različnih znamk, pa po večini uporabljajo winbond BH-5 čipe tako da so tudi tisti valuram ddr400cl2.5 zelo dobri, dej pozanimaj se za ceno, ker me zanima.
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

morphling1 ::

Dejmo se po PM-ih te zadeve menit. Da se ne smeti brezveze.
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

kuglvinkl ::

Ja, se grem malo čistilca TM.
Your focus determines your reallity

Golden eye ::

morphling1, dej mal povej kakšne imaš zunanje frekvence in množilnik in voltaže pa da je 100% STABILNO in kok se greje!!

drugač pa čestitam ta tako dober overclock

BTW: do kok ga lahko naviješ če so temp vode okol 30°C??

slon ::

Sem v agt.ju dobu proc xp1700 oznake enake kot pri morplhingu razen tedna izdelave moj je 45.
trenutno ga laufam na 2071mhz 1,70 V temp 31 st.- to ni interna dioda,fsb 166mhz pa dela ok.
jaz sem zaenkrat zadovoljen.
množilnik na tem procu ni zaklenjen, plata mi podpira sam do 15 vendar dela sam do 12,5
lp
AMD Ryzen7 5900x & MSI MAG 570x TOMAHAWK
& Asus TUF 3080 & 32 GB 3200MHz@3600MHz
& Samsung 970 Evo plus 1TB & LG 27GL850

Golden eye ::

probej še navit:D

bodom ::

zio.
mam tud jst tega xp 1700+ tbred B odklenjenga...sam mi ne uspe navit na vec kot okol 1700mhz.
a mi lahko pomagate?
bi ga rad spravu na vsaj 2200mhz. konfiguracija je napisana v podpisu.
hvala, LP

msmiha ::

morphling1: za tebe mam eno vprašanje kak ti je ratalo tak navit ta procesor če pa ima stepping J, ki se baje ful slabo navija v primerjavi z A? Zdaj sem malo zmeden pa ne vem kaj bi kupil
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.

AtaStrumf ::

Jaz mislim, da so znotraj J serije najslabši JIUCB, malo boljši so JIUGB in zgleda sploh ne slabi JIUHB.

bodom, če ga ne moreš več navit dvigni voltažo. Do 1,75 sploh ni panike, kar višje pa najbrš tud ne. Do 1,85 ne bi smel biti problem, samo glede na tvoje hlajenje jaz nebi šel do tja. Dviguješ pa lahk FSB al pa množilnik, kar imaš raje. Sam pri FSB-ju zna bit hitro problem ker imaš KT266(A) platko če se ne motim. Če pri navijanje FSB-ja začne štekat daj RAM na manj agresivne timinge (normal namesto turbo ipd.) in bo šlo najbrš še naprej.

Če pa kljub vsemu temu ne gre več, si pa najbrš nabasal na en bolj slab čip. Tisti zgodnji tedni tam okoli 45 in celo do 51, če so JIUCB se bolj slabo navijajo, tako da iz njih ne pričakovat nevem kaj. Zgleda da igra sreča pri teh čipih bistveno večjo vlogo kot pri 2100+ AIUHB seriji. Meni sta se oba AIUHB 51. teden navila na 2 GHz pri 1,65 V popolnoma brez problemov. Več ne morem probat zaradi RAM-a in platke (množilniki samo do 13, kar je default za 2100+). No RAM bo v ponedeljek zamenjan in upam da tudi Zalmana nadomesti Volcano 7+ pol pa gremo še naprej.

bodom ::

AtaStrumf: hmm...voltazo lahko spreminjam samo med 1,6 in 1,8V. pa na vseh sem ze probal, pa se je vseeno sesul.
ja mnozilnik sem mel 11, 11.5 in 12. pa sm pol FSB pocas spreminjal.
pa tud ram imam nastavlen na default, se pravi na normal.hmm...mozno, da bi res bla plata kej kriva (a bi bla mogoce una tnova epox-ova 8k9a2 kej boljs nalozba...predvsem glede navijanja?)...sam je cudno to, ker je reku Malecky, da ma isto serijo procesorja, pa da ga zlahkoto navije, pa tud z zracnim hlajenjem ce se ne motim. torej, ne verjamm da je slab cip, ker ma malecky enakega.
a je mozno da je ram kriv? znamke zal ne vem...ker nikjer ne najdem kter je...kje to vidim na njem oz. softversko ce se da?

LP

BoO ::

AtaStrumf: A si se za Kingstona določil? Koliko $$ pride?

AtaStrumf ::

Čist tko na hiter po občutku, ker nimam več časa:

Glede na to da imaš 266 RAM in 266 platko in jih oba OC-jaš skupaj s procesorjem, ker za 1700 MHz si pri 12 rabil 142 FSB-ja. Lahko je karkoli. Probaj dvigniti voltažo še RAM-u in ga daj na kak Slow nastavitev če obstaja. Če boš kupoval novo paltko vsekakor vzemi Epox 8RDA (nforce 2) trenutno ni boljšega za to ceno če pa imaš neomejeno količino denarja pa ASUS A7N isto nforce 2. Jaz sicer dvomim, da je RAM. tako da ti ostaneta glavna kandidata Plata in proc. Osebno se nagibam k procu. Iz steppinga kaže da ni reveč dober procesor in 2200, sploh na zalmanu lahko kar takoj pozabiš. Žal. Će ti rata priti do 2 GHz si lahko srečen. Ta čip namreč nebi smel biti dober. Malecky ima vodno hlajenje ipd. in pa mogoče še precej sreče.

BoO čez nekaj časa, ko te boštjan in morph potrdita si preberi tole temo. Tam se v okviru zasebnih sporočil menimo o temu.

Zgodovina sprememb…

Tarzan ::

Kaj je potem s tisto teorijo, da se procesorji, ki majo v steppingu prvo črko A bolje navijajo? Jest sem pregledal že 3 take procesorje in noben ni šel do 2400MHz;( (2400+)
Kje bi se dalo dobiti še katerega od teh procesorjev? Bom šel jutri v ponedeljek verjetno malo na lov, če kdo ve kje se dobijo bratci iz 52 tedna, naj mi lepo prosim pove.

Hvala

Malecky ::

Malecky ma volcano 7 za hladit in kar obljubi to drži..... pošlji mi porcesor nazaj ker je prvi na katerem nisem res dolgo tesiral in sem bil zaradi steppinga 100% da je več kot odličen in je isti res isti kot ga imam jaz oz. sem imel pri 2.5Ghz...

Poskušaj še malo...ram mi je sumljiv, plata zmore.....ostalo pa...

Množilnike imaš na voljo in poskušaj kako je če daš množilnik na 5 in pač naviješ samo prek FSB...da vidmo do kej ti gre ram...

bodom ::

hmm...cudno tole vse skup.
malecky: bom se kej probal, predno ti ga mogoce vrnem...
mnozilnik imam med 6 in 15. FSB nikol ni sel vec kot 160, z mnozilnikom sm se pac mal poigraval.
sm tud probu samo z eno ploscico rama, isto sranje. jst sumim, da je nek v kisti...zdej al je ram ker je krneki levi. evo oznake obeh ploscic:
1.
HYNIX (PC2100 256MB DDR 266mhz)
HYMD132645A8-H AA

2.
ELIXIR (PC2100 256MB DDR 266mhz)
M2U 25664D588A16-75B

tole pise na ramu. vidt je, da so znamke neke 'leve'.:(
drgac pa lohk bi bil tud napajalc, ker je samo 250W. hlajenje ni problem, ker je se 'prevec' hladno v kisti.tolk ven piha, da me v noge zebe:D

any other advice?

hvala, LP

AtaStrumf ::

Tarzan ti si pa tud model. Ni šel do 2400 MHz (ne vem zakaj zraven piše 2400+, upam, da ne govoriš o navijanju 2400+ Tbred B-jev, ti so predragi in se premalo navijejo, da bi bili zares zanimivi). Sicer ne vem kako hlajenje imaš pa ostalo opremo, samo če ti je šel do 2300 MHz, kar je moral, sicer bi rekel, da ni šel do 2300 MHz, si lahko zelo srečen, ker to je kolikor so se navijal 2400+ ne pa 2100+ ali kaj še počasnejšega recimo 1700+. Ne zdaj pričakovat da bojo šli pa vsi čipi do 3 GHz.

Malo povej kako si navijal pa katere čipe od kod si testiral na kakšni opremi, pol se pa lahko naprej pogovarjamo. Bi pa tudi mene zanimalo kako gre kaj nasplošno čipom iz 52. tedna, ne le Tbred B 2100+ "A"-jem. Tale morphlingov je res carski. Skor neverjetno, da bi ga AMD po pomoti označil za 1700 "J" čip.

Baje imajo v JAE 2100+ Tbrede B iz 52. tedna, ki se začnejo na A točneje AIUHB 0252. Pokliči v skladišče (te preveže tajnica) pa vprašaj. Me prav zanima.

Pa še kako se bo morphov navijal na zrak me tud zelo zanima.

Zgodovina sprememb…

Malecky ::

bodom: tvoj napajalc je k..... tvoj ram je še bolj zanič:8) Resno...iz elixirja ne boš dobil več kot 140mhz ni šans!

Tarzan ::

AtaStrumf, ti si model! Glede na to, da vam vsem letijo 1700+ procesorji na 2400MHz in več celo z zračnim hlajenjem in tisto teorijo, ki trdi da so stepingi A.... boljši sem mislil.
Jaz sem imel že več procesorjev 2400+ in enega 2600+, vsi so imeli stepping ki se je začel z A in noben ni šel do 2400MHz (2600+ gre, vendar mora biti voltaža že blizu 2.1V).

Hladil sem z volcanom 9 na maximalnih obratih, tako da temperatura ni dosegla niti 60°C. Problem je bil samo pri visokih voltažah, ker je jedro majhno, gretje pa veliko.

Imam pa tudi Epoxovo nForce2 plato in Corair 3200C2 RAM zaenkrat imam 2 čipa, ki jih laufam v Dual DDR. Od enega se bom verjetno kmalu poslovil, zato bi rad sprobal tele procesorje.

Se jih res ne da več dobit? Tisti iz JAE-ta, ki imajo A v steppingu mi pa ne dišijo preveč, čeprav nekateri pravijo, da so A zakon:O

Tarzan ::

AIUHB sem imel in gredo do 2300MHz kar lepo, ampak ni 100%, glede na to da so te novejšega datuma znajo priti še malo više.

bodom ::

bodom: tvoj napajalc je k..... tvoj ram je še bolj zanič Resno...iz elixirja ne boš dobil več kot 140mhz ni šans!

OK...hvala za pojasnilo, hehe:D

vglavnem...sej se mi je zdelo da more bit nek narobe, ker ce lohk ti navijes do tolk kot si, pol bi mogu jst vsaj polovico tega...zal pa ni slo niti do cetrtine.
zdej bi te prosu oz. kdo drug naj pove, kje naj jst zdej dobim en hud napajalc pa hud ram...recimo Corsair. pa da pol vidmo ce bo druga 'pesem'8-)

LP

Malecky ::

Ja tud če nebi bil kriv ram ali napajalnik, kar mislim da je 100% vsaj za RAM bi bilo lepo da kupiš novega...

Za napajalnik poglej www.redrat-store.com in si zberi Antec Truepower serijo...če imaš dovolj denarja...

dober RAM v Sloveniji? Jaz ga še nisem videl;(

bodom ::

hmm...nimajo dobrega rama v sloveniji...pa kje ga hocm pol dobit?
a ga ma kdo za prodat...vsaj 256MB, ce ne 512MB.
LP

Malecky ::

Ja lahko dobim Vikinga 256MB PC2700 z samsung čipi in gre nekje na 190mhz CAS2....

bom vzel enega na test...

bodom ::

hmm...a bo 350W napajalc zadost (Antec PP352XF) - v redrate-store.com?
al pa tale ( Antec Smart Blue 350)?
dej glede rama, ce bos kej testiral mi povej...me zelo zanima...a pr mlacomu ga nimajo al pa kje drugje?
LP

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: bodom ()

Tarzan ::

Napajalc bo verjetno dober, ampak RAM pr Mlakomu ni ne vem kaj. Majo sicer Samsungove čipe ampak nekaj časa nazaj sem vidu da se nič ne navijajo. Pomoje se najbolj splača iz USA corsairja uvozt, mogoče ga majo tud kje v EU, tako da ta varianta je pa še bolša.

Jest mam Antec True Power (480W) na dual CPU plati in voltaže ne mrdnejo. Res, dober napajalc.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Tarzan ()

Malecky ::

Tarzan: Tvoji nasveti so 99% krneki....Če bi si vsi z denarjem rit brisal pol bi vsi imel Antec-e 480W al pa PCpower&Cooling napajalnike..

Dober bo vsak antec napajalnik ki je na njihovem ceniku in bo dober za vedno...

bodom ::

aha, pol recimo da bo napajalc antec 350W dobr, lohk pa da se bom odlocu za 400W.

sm pa zdej klicu v mlacom in mi je tip reku, da maju samsung-ove in da odlicno delajo (sam mi ni zvenel glih tko kot kak hud navijalc, hehe)...pa se reku mi je, da ti dve znamki (hynix in elixir), ki jih imam jst da so tud super. mal dvomim jst v njegov govor:D

hmm...sam kako pa uvozit iz USA oz. iz kje drugje?

LP

Malecky ::

Hahahahhaha za Elixir bodi vesel da dela sploh na PC2100 tko kt je deklariran kaj šele da bi navijal...sem mel ene 3 module enga je kupil frend v italiji še na 133mhz ni delu! Seveda je dobil drugega vendar...WTF? Hynix je malce boljši ampak ne veliko...

morphling1 ::

Bodom glede na to da imaš 8kha+ , bo Samsung iz Mlacoma dober, ker dobro dela na tej plati sploh ko pride čez obdobje burn-ina, na 3V ti bo sigurno delal okoli 180-185 MHz ali malo čez na najbolj agresivnih timingih, več pa ta plata sinhrono ne zmore, ker meni tudi z najbolj relaksed timingi ni delala stabilno čez 190 ne glede na to kak ram sem imel.
In če imaš gor bios ki vklopi fast cpu-command decode to kar lepo leti, torej maš skupaj z množilnikom 12.5 možnost do okoli 2300 MHz kar bo za zrak več kot lepo, če seveda prideš do tja.
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

AtaStrumf ::

Sem nabavil Volcanota 7+ in 512 MB Samsungovga DDR 400 RAM-a. Sem sprobal na turbo timingih in 1,65V na 13x166 pa se je računalnik resetiral v pol sekunde :) po Prime-u 95. Grem zdaj v moje testne WInXP navijat ker si nočem W2K sesut, pa poročam.

Sej ta ram bi moral it 166 default voltaža na turbo right? Ma sicer Samsungove čipe sam ne najdem nobene nalepke gor tako da ne vem če je Samsung tudi proizvajalec. A lahko kako ugotovim?

Tarzan ::

Pi..a Malecky, veš kaj sem s prejšnjim postom hotu povedat? Samo to da z Antecom nima kaj sfalit? Druga stvar, veš kolko sm dal za ta napajalnik? No ja osebno nič tolarjev, ker je bil poslan kot darilo, koliko je dal tisti človek, ki ga je kupil? Okoli 14 jurjev slovenskih tolarjev! S tem si res lahko brišeš rit! Corsairja bom pa jest kupu, in to še precej čipov, zato ker mam možnost. Kolko stane Corsair 3200C2? Okoli 100$ za 256MB modul. 433MHz OCZ, 512MB stane 180$ to je že malo bolj drago. Ampak, kolko misliš da bi v SLoveniji dal za vse te reči?
Od tebe sem nabavil samo enkrat RAM za 40 jurjev. No more!. Bil je seveda Vikingov ram, s Samsungovimi čipi, navijal se je izredno! SLABO!!
O matičnih ploščah sploh ne bom govoril, ker so po defaultu tam cenejše za 30 in več%.

Rihtal ne bom nikomur nič, no ja mogoče bom odprl firmo in bom uvažal Antec, Corsair in ostale dobrote, ki so pri nas redko dobavljive, če sploh so.

Malecky ::

Kaj še čakaš...verjetno bomo dobili vse na pol zastonj, ti boš pa imel veliko dobička od 5 prodanih RAM modulov na mesec....

Za ram ne obljubljam že dolgo nič, odkar sem prodajal Original Samsung Pc2100 ki je šel na 190mhz CAS2 in to sem takrat tudi zagotovil...

Viking PC2700 gre zelo visoko..vsaj nekateri, če ne obljubim nič je meni vseeno sam da na deklariranem dela...

Tarzan ::

Aja, a mogoče kdo ve kje v Slo prodajajo Cruical RAM? Tega se tud splača, dela 133MHz čip super na 180MHz.

Malecky, firme ne mislim ustanavljat, nisem neumen! Ampak se mi vseeno splača iz Amerike kupovat robo, še posebej, ker plačam precej manj DDV, ker napišejo fake vrednost gor. Zaenkrat TOK-TOK, niso na carini niti enkrat delal problemov, pa sem tako uvažal že ene 6×. Enkrat so celo prinesli paket brez da bi računal carino ali DDV, paket pa je bil deklariran kot 250$ (Dejansko vreden pa še 3× tolko).

No ja, sej se lepo zapravljajte tukaj še naprej, zase vem da bom v Slo kupoval samo še najbolj nujne stvari in tisto, kar se ne splača v Ameriki nabavljat. Teh je zelo malo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Tarzan ()

AtaStrumf ::

Takole pa zgleda ta hudič:



Mal me spominja na module ki sem jih videl v PCX-u, sam nevem kateri proizvajalec je bil. Tipo je nalepko z podatki očitno odlimal, sam še nevem zakaj. Najbrš zato ker tole ni made by Samsung.

edit: sem ti spremnil slikco v link, ker je ogromna :)

Zgodovina sprememb…

««
3 / 34
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Baza AMD-jevih steppingov (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Navijanje
20342834 (15618) peter_ki
»

Duron 1600 MHz Applebred (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Navijanje
19411991 (7756) nimus
»

Približni rezultat 3000+ Athlona (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Navijanje
1658685 (6410) Zoidberg
»

FSB in ... (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
593434 (2873) morphling1
»

Katero od teh dveh EPOX plat? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
535093 (4457) krucymucy

Več podobnih tem