Forum » Zvok in slika » [DivXviD] Yamada predvajalniki
[DivXviD] Yamada predvajalniki

]Trix[ ::
OK. Jest mam en problem. Upgrejdu sm fimrware na Yamadi DVX-6700 na ungta k so mi ga dal na JAE zravn. Ne vem tocn kok je verzija mislm da 1.2 al neki tasga. Skor vse dela razn PODNAPISI od divxov k jih je kot prvotno na levo stran ekrana vrgl, poleg tega se pa ne da BARVE fonta nastimat, ki je modra obroba črna in ozadje oranzno plus da so ful grdo prikazani podnapisi. + k zberem v meniju nastavitev za ne vem tocn kva SLO jezik mi tm napise v meniju FRE kot french.
Kako to resit? A sm jes kej zajebu takrt, k sm updejtu al kva.
Hvala za cimprejsnji odgovor.
Kako to resit? A sm jes kej zajebu takrt, k sm updejtu al kva.
Hvala za cimprejsnji odgovor.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ]Trix[ ()

Jan(JAE) ::
Najprej resetiraj firmware nato pa se ravnaj po navodilih za nastavitve. Če si kupil predvajalnik v kratkem potem si zraven dobil firmware ver. 1.3. To verzijo firmware-a lahko dobiš tudi na ftp://jae:jae@ftp.jae.si, ravno tako so zraven priložena navodila za konfiguracijo firmware-a.
L.P. Jan
L.P. Jan
www.jae.si

Andy18 ::
zanima me zakaj mi na začetku filma šteka približno 1 minuto potem filem deluje normalno
to se mi dogaja samo na začetku predvajanja CD-ja.
Hvala za odgovor
to se mi dogaja samo na začetku predvajanja CD-ja.
Hvala za odgovor
Plata 7VT600L,Athlon 2600+,512 MB,GF 6600 128 MB,LC 550W,160 GB,LCD Samsung 913N

dejomar ::
imam yamado 6700
pri zadnjih treh filmih (divx) sem opazil da mi zvok zaostaja in občasno mi slika preskakuje (sredi prizora se premakne na naslednji prizor)
ko sem prebiral prejšnje strani sem zasledil da naj bi bila to tehnična okvara.
sicer je predvajalnik še v garanciji ampak ne živim zblizu ljubljane zato bi to rad rešil brez servisa če je le mogoče
pa še nekaj: zanima me če morda kdo ve če je možno da ti pri JAE popravljen predvajalnik pošljejo na dom
pri zadnjih treh filmih (divx) sem opazil da mi zvok zaostaja in občasno mi slika preskakuje (sredi prizora se premakne na naslednji prizor)
ko sem prebiral prejšnje strani sem zasledil da naj bi bila to tehnična okvara.
sicer je predvajalnik še v garanciji ampak ne živim zblizu ljubljane zato bi to rad rešil brez servisa če je le mogoče
pa še nekaj: zanima me če morda kdo ve če je možno da ti pri JAE popravljen predvajalnik pošljejo na dom
stay cool

MEDENA ::
Sam zadnje čase slišim same probleme pri tej Yamadi...človeška napaka ali strojna ?
Mika me,da vzamem 6700 + GENIUS HOME THEATER 5.1 majo v akciji
Mika me,da vzamem 6700 + GENIUS HOME THEATER 5.1 majo v akciji

majstor ::
Ce ti od 100 filmov, 5 filmov ne dela pravilno, se pravi da je nekaj narobe s tistimi petimi divx filmi. CD-je v smeti!

matjazl ::
Živjo, sem čisto nov tukaj.
Vzel sem si čas in prebral kar nekaj strani na tem forumu, ker pa nisem našel rešitve sam, se oglašam po pomoč na ta način.
Imam Yamado 6500 x, pa mi dela sive lase.Probleme imam s podnapisi,ali jih ni ali zaostajajo, četudi so istoimenski kot film in s končnico srt., skratka niso usklajeni, čeprav na PC- ju delujejo OK. Problem imam z zvokom , na nekaj filmih zvoka sploh ni, nekje je zamaknjen in se ne ujema s sliko ( na PC-ju ni težav ). Problem imam s štekanjem nekaterih filmov( na PC-ju ni težav ), tako, da sem nad tole Yamado kar razočaran. Prej sem imel Mercury-a 3783, kjer je do okvare laserja vse delovalo OK.
Povejte mi prosim, ali se te težave lahko rešijo z novim firmwarejem in če ta sploh že je na razpolago, ali bo potrebno kaj drugega.
Za odgovor in nasvet se vam vsem, ki si boste tole prebrali prav lepo zahvaljujem.
Pozdrav Matjaž
Vzel sem si čas in prebral kar nekaj strani na tem forumu, ker pa nisem našel rešitve sam, se oglašam po pomoč na ta način.
Imam Yamado 6500 x, pa mi dela sive lase.Probleme imam s podnapisi,ali jih ni ali zaostajajo, četudi so istoimenski kot film in s končnico srt., skratka niso usklajeni, čeprav na PC- ju delujejo OK. Problem imam z zvokom , na nekaj filmih zvoka sploh ni, nekje je zamaknjen in se ne ujema s sliko ( na PC-ju ni težav ). Problem imam s štekanjem nekaterih filmov( na PC-ju ni težav ), tako, da sem nad tole Yamado kar razočaran. Prej sem imel Mercury-a 3783, kjer je do okvare laserja vse delovalo OK.
Povejte mi prosim, ali se te težave lahko rešijo z novim firmwarejem in če ta sploh že je na razpolago, ali bo potrebno kaj drugega.
Za odgovor in nasvet se vam vsem, ki si boste tole prebrali prav lepo zahvaljujem.
Pozdrav Matjaž
Zgodovina sprememb…
- spremenil: matjazl ()

Jan(JAE) ::
@dejomar: lahko ti pošlemo predvajalnik na dom, prav tako lahko predvajalnik tudi pošleš k nam, le dodaj opis napake ter kopijo računa.
L.P. Jan
L.P. Jan
www.jae.si

brabos ::
Eno vprašanje.Imam Yamada 6600 ki ne podpira PB.Imam pa dosti pretvarjanja filmov zato iščem rešitev.Ali obstaja kakšen FW za 6600 ki to odpravi ali podpira PB.Nekje sem zasledil (pa ne vem kje) da je možna nadgradnja z FW od 6700.Je to res?Ali ima kdo izkušnje s tem?No zadnja rešitev je verjetno 6700,ampak res zadnja.
Upam da mi boste pomagali tudi meni kot že mnogo drugim
LP Brabos
Upam da mi boste pomagali tudi meni kot že mnogo drugim
LP Brabos
Zgodovina sprememb…
- spremenil: brabos ()

Jochaan ::
ali je to normalno za 6700 model : ko previjaš naprej maš 1,2,4,16... pač neke hitrosti do 32X
ko pa previjaš nazaj pa že pri hitrosti 2X teče film tako hitro nazajo kot pri 32X hitrosti naprej...
ko pa previjaš nazaj pa že pri hitrosti 2X teče film tako hitro nazajo kot pri 32X hitrosti naprej...
Asus P6T V2 Deluxe, 850W, Intel i7 920 2,66Ghz
Corsair DDR3 2x 4 GB, WD 500GB SATA
Sapphire Radeon HD 5770 1 GB

tx-z ::
Ali morda ti kaj več veš, kdaj lahko zadevo pričakujem (še v garanciji)?
Kakor vem, se čas medtem k je stvar na popravilu doda h garancijskemu času..torj če je 1mesc v garanciji ti nau potekla garancija recmo 12mescev po nakupu ampak 13....a je tko?

tx-z

podtalje ::
@brabos: Firmware od 6700 se lahko naloži, vendar potem ne bere več DVDjev ampak samo CDje.
Obstoja sicer nekaj drugih firmware-ov z podporo PB (trenutno je najbolj aktualen Apex 2410), ki jih lahko naložiš na
Yamado, vendar zadeva ni še povsem stabilna. Bolše pa se obnese na verzijah s 4MB RAMa.
http://my-yamada.co.uk/phpBB/viewforum.php?f=16
Obstoja sicer nekaj drugih firmware-ov z podporo PB (trenutno je najbolj aktualen Apex 2410), ki jih lahko naložiš na
Yamado, vendar zadeva ni še povsem stabilna. Bolše pa se obnese na verzijah s 4MB RAMa.
http://my-yamada.co.uk/phpBB/viewforum.php?f=16

spitavc ::
Sam imam naloženo eno izmed teh neuradnih nadgradenj, ker yamada 6600 po nadgradnji bere DVD-je, jih je prej brala slabo ali sploh ne.Slaba stran je, da je treba skoraj pri vsakem zagonu odpreti in še enkrat zapreti pladenj, da začne brat.Potem dela kot ura in podpira tudi PB.

Podtajle
Hvala za odgovor.Meni tako ali tako ni do sposojanja DVD-jev tako da gledam več ali manj samo Divx.Če si bom naložil FW od 6700 bo stvar delala na Divx? Kateri FW naj naložim? Ali se da potem vrniti FW v začetno stanje?
LP Brabos
Hvala za odgovor.Meni tako ali tako ni do sposojanja DVD-jev tako da gledam več ali manj samo Divx.Če si bom naložil FW od 6700 bo stvar delala na Divx? Kateri FW naj naložim? Ali se da potem vrniti FW v začetno stanje?
LP Brabos

PB = Packed bitstream
@brabos:
Da ne bo nesporazuma, po upgradu ne bere več DVD ploščkov (tudi če so gor divx filmi posneti),
ampak samo CD medije.
@brabos:
Da ne bo nesporazuma, po upgradu ne bere več DVD ploščkov (tudi če so gor divx filmi posneti),
ampak samo CD medije.

damjan11 ::
Vse kar se tiče predvajanje filmov na yamadi 6700 dela BP. Rad bi kupil zvočnike sistem 5.1 Genius, pa me zanima, če vse kar se tiče zvočnikov dela pri yamadi brez problemov?

schurda ::
@damjan11: Ja.
Zvočnike kupil, priklopil, se malo poigral z nastavitvami v yamadi in zaenkrat dela BP.
Zvočnike kupil, priklopil, se malo poigral z nastavitvami v yamadi in zaenkrat dela BP.
I want to know God's thoughts, the rest are details. (Einstein)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Stepni Volk ()

aljo00 ::
Pr i garancijskih popravilih je tako :
- ce ti enoto zamenjajo z novo, velja novo garancija !!!
(torej vsaj eno leto) in ne glede na to, koliko je bila stara enota stara (samo da je se v garanciji)
- ce ti enoto zamenjajo z novo, velja novo garancija !!!
(torej vsaj eno leto) in ne glede na to, koliko je bila stara enota stara (samo da je se v garanciji)
lp!
Aljosa

ne vem zakaj mi DivX filmi štekajo.
na začetku mi je štekal samo eden sedaj mi štekajo vsi. (npr. film teče nato pa se kar naenkrat ustavi in predvajalnik začne brenčati) predvajalnik Yamada 6700 sem kupil pred prib. tednom.
prosim predlagajte kaj naj naredim

prosim predlagajte kaj naj naredim
Plata 7VT600L,Athlon 2600+,512 MB,GF 6600 128 MB,LC 550W,160 GB,LCD Samsung 913N
Zgodovina sprememb…

GaS ::
@matjazl
Cimprej jo prodaj komu ki potrebuje samo DVD player in ne tudi podpore za DivX in kupi model 6700. To bi jaz naredil;)
lp
Cimprej jo prodaj komu ki potrebuje samo DVD player in ne tudi podpore za DivX in kupi model 6700. To bi jaz naredil;)
lp

lambda ::
Nekaj posto nazaj sem opisal problem, da mi player odrgne DVD-je po zunanjem robu in sem dobil odgovor, da je verjetno kriv podatkovni kabel ter da bi ga blo treba prilepit na ohišje. Ker se mi zadeve ne da vlačit na servis, bi to storil kar sam - zanima me pa če se to kaj opazi, da si ga odpiral, če bi kdaj kasneje uveljavljal garancijo ...

Kontrec22 ::
Eh, jest sm kr odpru yamado, pa prilimal nazaj tist kabel ki mi je drsal ob dvdje. Ga je skoraj že prežagalo :) Res malenkost, zarad katere se ne splača nosit zadeve na servis. Nisem pa opazil nobene nalepke al pa kej da bi bile kasneje težave pri garanciji...

@Podtajle
Na Yamado 6600 sem naložil FW Apex 2410 kot si mi predlagal.Ampak to ni to,kar bi si želel(premajhni podnapisi,ni vseh šumnikov),delajo pa filmi z PB normalno.Sprijaznil sem se tem da ne bom pač gledal DVD medijev,zato sem se odločil da bom probal naložiti FW od 6700.Tu pa se začne težava.Ko probam naložiti FW OD 6700 mi vseskozi javlja nepoznan disk.CD je pravilno posnet(sproban na 6700).Zanima kateri FW bi moral biti?Ali ima kdo izkušnje s tako nadgradnjo?
Upam da boste pomagali tudi meni.
LP Brabos
Na Yamado 6600 sem naložil FW Apex 2410 kot si mi predlagal.Ampak to ni to,kar bi si želel(premajhni podnapisi,ni vseh šumnikov),delajo pa filmi z PB normalno.Sprijaznil sem se tem da ne bom pač gledal DVD medijev,zato sem se odločil da bom probal naložiti FW od 6700.Tu pa se začne težava.Ko probam naložiti FW OD 6700 mi vseskozi javlja nepoznan disk.CD je pravilno posnet(sproban na 6700).Zanima kateri FW bi moral biti?Ali ima kdo izkušnje s tako nadgradnjo?
Upam da boste pomagali tudi meni.
LP Brabos

ko sem bral po forumu sem ugotovil, da imam enako težavo kot Dany. tako da bom jutri poslal nazaj Yamado 6700 in zahteval zamenjavo. spet še en artikel pri katerem imam težave

Zgodovina sprememb…

hamurabi ::
Mislite da je to normalno. Predvajalnik sem že enkrat zamenjal in so se ponovno pojavile podobne težave kot jih je imel Dany, Andy pa še kdo...najbrž me bodo zlo pisano gledali pri JAE, ko jim bom že drugić vrnil predvajalnik..a mislite da se splačat vztrajat pri Yamadi6700 ali vzamem denar (če ga bom lahko) in kupim kakšen drug divx predvajalnik?

@brabos:
Malo ustavi konje, ker lahko uničiš komponento, če ne veš točno, kaj delaš.
Sploh pa se brez podatkovnega kable ne bi igral.
Če že res hočeš naložiti firmware od 6700 na 6600, potem moraš zamenjati ime file-a,
ker Yamada pričakuje ZDVX6600.BIN. Prav tako je postopek obraten, če boš poskušal
flashati nazaj.
Vsekakor ti jaz tega ne priporočam, ker kljub temu da CD-je sicer bere, to še ne pomeni,
da jih bere 100% OK.
Če že hočeš experimentirati, potem je veliko lažje zamenjati fonte v Apex-ovem firmwaru,
kar ti vzame 5 minut časa, pa imaš velike fonte in šumnike.
(MTKRemaker + MTKFonCreator ; če rabiš pomoč, me kontaktiraj na zasebnih sporočilih).
Če pa si prebral kaj od APexovega firwamre-a, pa si tudi videl, da vsem ne deluje 100%.
Malo ustavi konje, ker lahko uničiš komponento, če ne veš točno, kaj delaš.
Sploh pa se brez podatkovnega kable ne bi igral.
Če že res hočeš naložiti firmware od 6700 na 6600, potem moraš zamenjati ime file-a,
ker Yamada pričakuje ZDVX6600.BIN. Prav tako je postopek obraten, če boš poskušal
flashati nazaj.
Vsekakor ti jaz tega ne priporočam, ker kljub temu da CD-je sicer bere, to še ne pomeni,
da jih bere 100% OK.
Če že hočeš experimentirati, potem je veliko lažje zamenjati fonte v Apex-ovem firmwaru,
kar ti vzame 5 minut časa, pa imaš velike fonte in šumnike.
(MTKRemaker + MTKFonCreator ; če rabiš pomoč, me kontaktiraj na zasebnih sporočilih).
Če pa si prebral kaj od APexovega firwamre-a, pa si tudi videl, da vsem ne deluje 100%.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: podtalje ()

gpg ::
Prebral sem začetek in konec te teme. Prosil bi, če lahko kdo potrdi, če so naslednje ugotovitve glede predvajalnika Yamada DVX-6700 pravilne:
1. Navadne (video) DVD-je predvaja brez težav.
2. Zvok na TV sprejemniku dela v redu (npr. če predvajalnik priklopim preko SCART).
3. Predvajalnik ne more biti priklopljen skupaj z video rekorderjem (VHS) na TV sprejemnik.
4. Na stolp (analogni stereo) audio izhoda predvajalnika ni mogoče priklopit.
1. Navadne (video) DVD-je predvaja brez težav.
2. Zvok na TV sprejemniku dela v redu (npr. če predvajalnik priklopim preko SCART).
3. Predvajalnik ne more biti priklopljen skupaj z video rekorderjem (VHS) na TV sprejemnik.
4. Na stolp (analogni stereo) audio izhoda predvajalnika ni mogoče priklopit.

Stepni Volk ::
1. DA
2. DA
3. ODvisno od števila SCART / S-Video vhodov na televizorskem sprejemniku. Če ima sprejemnik recimo 2x SCART in 1x S-Video vhod, lahko npr.: na en SCART priklopiš VHS, na drugega satelitski sprejemnik in na S-video Yamado.
4. Seveda lahko priklopiš na navaden stereo, a moraš v nastavitvah to Yamadi tudi "povedati".
2. DA
3. ODvisno od števila SCART / S-Video vhodov na televizorskem sprejemniku. Če ima sprejemnik recimo 2x SCART in 1x S-Video vhod, lahko npr.: na en SCART priklopiš VHS, na drugega satelitski sprejemnik in na S-video Yamado.
4. Seveda lahko priklopiš na navaden stereo, a moraš v nastavitvah to Yamadi tudi "povedati".

BigFoot ::
Glede vprašanja 3: Sam imam na TV priklopljen video, satelitsko, Yamadao 6700 in pa moj PC brez problema, tako da mislim da dokler imas dovolj video vhodov na TVju nebi smelo biti problemov.

mene pa zanima naslednje:
dam na en dvd recimo : domaposnete obletnice ( poroka, abraham... slike )
in potem približno na polovici dvd-ja ( sklepam po dolžnin filma in velikosti na dvd-ju) začne komponenta rahlo "ružit" kot cd-rom v računalniku če bereš z visoko hitrostjo.
čez čas, spet predvidevam da je sedaj "glava" na 3/4 DVDja pa to ruženje utihne.
Lahko bi reku da ko se dvd suče, pride zaradi hitrosti glih nekje vmes do takih frekvenc ki so moteče za uho...
Ali se da to kako popravit ?
dam na en dvd recimo : domaposnete obletnice ( poroka, abraham... slike )
in potem približno na polovici dvd-ja ( sklepam po dolžnin filma in velikosti na dvd-ju) začne komponenta rahlo "ružit" kot cd-rom v računalniku če bereš z visoko hitrostjo.
čez čas, spet predvidevam da je sedaj "glava" na 3/4 DVDja pa to ruženje utihne.
Lahko bi reku da ko se dvd suče, pride zaradi hitrosti glih nekje vmes do takih frekvenc ki so moteče za uho...
Ali se da to kako popravit ?

na nekaterih glasneje na nekaterih mal manj

Kontrec22 ::
Jochaan, možno je da se ti je odlimal podatkovni kabel in ta zdaj drsa ob medije ko pride na določeno pozicijo. men je yamada isto ružila pa sem odprl yamado in kabel enostavno prilimal nazaj.

jernejk90 ::
Zdravo. Spet sem naletel na eno težavo...
Imam podnapise srt. istoimenske filmu vendar jih yamada 6700 ne zazna...
kaj je sploh lahko še narobe? je predvajalnik fuč?hvala za odgovor
Imam podnapise srt. istoimenske filmu vendar jih yamada 6700 ne zazna...

kaj je sploh lahko še narobe? je predvajalnik fuč?hvala za odgovor
Zgodovina sprememb…
- spremenil: CaqKa ()

damjan11 ::
Zanima me, kaj pomenijo nastavitve v meniju za zvok, v katerem govori o razdalji zvočnikov. Ali je to odaljenost od tv ali od osebe?

HitriPepe ::
Jaz pa imam sledeč problem.Imam yamado 6700. Na navaden cd sem si posnel jpg slike posnete z digitalnim fotoaparatom. Sedaj pa mi jih noče predvajat oziroma predvaja samo določene. Sicer ne javi nobene napake slike lepo odpre, ampak tv ekran ostene črn. Tak kot da je ne bi folgalo naložit. Zdaj pa me zanima ali ima resolucija slike kako vezo oziroma velikost slike. Je pa na cd-ju okoli 500 slik in one od 200 naprej normalno predvaja. Na računalniku pa sploh ni nobenih problemov, cd pa je tudi vredi posnet. (sem ga trikrat na novo snemal pa vedno isto).
A je imel slučajno kdo podobne probleme?
lp
A je imel slučajno kdo podobne probleme?
lp
www.STROJI.NET

IČA ::
potem bi jaz izključil možnost hardwerske napake, bolj verjetno je napaka v podnapisih, probaj še katerega od teh spustiti skozi DirectSub.
Če gre vse v redu, si očitno nekaj prezrl.

e-marko ::
Na PC-ju običajno laufajo podnapisi vedno v redu. Pa skoraj ni važno kateri format so in če so slučajno malo čudni. Včasih so s končnico srt vendar so samo preimenovani Microdvd subi (*.sub). Zato poslušaj in naredi tako kot ti je napisal IČA. Lahko uporabiš tudi Subtitle Worshop in odpri podnapise (pazi na fps) in jih nato shrani tako kot je treba. Potem ne bi smelo biti več težav.
LP
LP
...somebody, somewhere...

jernejk90 ::
e-marko, kako misliš da jih shranim? še morem ke drugiga delat al samo fps pazim pa to da shranim v srt format?hvala da se trudite z mano

e-marko ::
File-->Save As-->SubRip. Nato vpišeš ime filma in to je to. Dobiš podnapis Film.srt.
Imaš pa še možnost Tools--> Information and errors. Tam pa se lahko še poigraš in preveriš če je še kaj napak v podnapisih. To je seveda opcija.
LP
Imaš pa še možnost Tools--> Information and errors. Tam pa se lahko še poigraš in preveriš če je še kaj napak v podnapisih. To je seveda opcija.
LP
...somebody, somewhere...

sap ::
Nekaj za moderatorje
:
Mislim, da se vsi strinjamo ko povem, da je ta tema preprosto nepregledna in menim da bi jo lahko (moderatorji) uredili tako, da bi izbrisali ponavljajoča se vprašanja (sploh pa tista glede podnapisov - dajte lepo vas prosim iz teh podnapisov "ste" naredili znanost).
Na začetku teme je, menim, da pojašnjeno skoraj vse kar bi povprečen "gledalec" moral vedeti za nemoteno predvajanje filmov in glede tega vse pohvale
.
Mene osebno zanima ali je v SLO še kak servis za Yamade razen tistega v JAE-tu (zelo nemarni in prepočasni so - moje mnenje
) in obenem tudi predlog moderatorjem, da dopolnijo začetne pojasnitve tudi s temi podatki (servisni centri).
Hvala
P.S. pa mirne živce

Mislim, da se vsi strinjamo ko povem, da je ta tema preprosto nepregledna in menim da bi jo lahko (moderatorji) uredili tako, da bi izbrisali ponavljajoča se vprašanja (sploh pa tista glede podnapisov - dajte lepo vas prosim iz teh podnapisov "ste" naredili znanost).
Na začetku teme je, menim, da pojašnjeno skoraj vse kar bi povprečen "gledalec" moral vedeti za nemoteno predvajanje filmov in glede tega vse pohvale

Mene osebno zanima ali je v SLO še kak servis za Yamade razen tistega v JAE-tu (zelo nemarni in prepočasni so - moje mnenje

Hvala
P.S. pa mirne živce

Janez1978 ::
Pozdravljeni!
Pri predvajanju testnega CD-ja, ki je omenjen v forumu imam težave. Slika pri nekaterih formatih je namreč zrnata. Prav tako se mi dogaja pri filmih, ki sem jih potegnil z neta.
Kaj naj storim?
Help
Pri predvajanju testnega CD-ja, ki je omenjen v forumu imam težave. Slika pri nekaterih formatih je namreč zrnata. Prav tako se mi dogaja pri filmih, ki sem jih potegnil z neta.
Kaj naj storim?
Help

Narkotik ::
Helou!
Imam Yamado 6700 z New Age V3a firmwareom in mi noče predvajati cdja oz. dvd ja na katerem so čisto navadne JPEG slike?
Ali naj poskusim kakšen drug firmware?
Imam Yamado 6700 z New Age V3a firmwareom in mi noče predvajati cdja oz. dvd ja na katerem so čisto navadne JPEG slike?
Ali naj poskusim kakšen drug firmware?

Vanich ::
O.K. jest imam pa sledeči problem:
Na Yamadi + Genius 5.1 leseni zvočniki ne dela woofer.
Ostali zvočniki delajo fino, ampak woofer pa ne da nič od
sebe.
Priklopljeno je pa zadaj s tremi činči na AC3:
Front
Back (suraund)
Woofer & Center
A so potrebnekakšne posebne nastavitve za 5.1 za Yamado ?
A je samo kje kakšna fora pri nastavitvah ?
Potreben kakšen poseben FirmWare ?
Na Yamadi + Genius 5.1 leseni zvočniki ne dela woofer.
Ostali zvočniki delajo fino, ampak woofer pa ne da nič od
sebe.
Priklopljeno je pa zadaj s tremi činči na AC3:
Front
Back (suraund)
Woofer & Center
A so potrebnekakšne posebne nastavitve za 5.1 za Yamado ?
A je samo kje kakšna fora pri nastavitvah ?
Potreben kakšen poseben FirmWare ?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri DVD + Divx predvajalnik do 15K SIT? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 25497 (10111) | bizi72 |
» | [DivXviD] P.Y.P.S. FirmWare (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 72968 (20787) | koks2005 |
» | Yamada 6800 X PLUSOddelek: Zvok in slika | 5155 (3246) | pingec |
» | [DivXviD] DirectSub urejevalnik podnapisov - podpora za Mediatek divx playerje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 27010 (14345) | podtalje |
⊘ | Yamada 6700Oddelek: Kaj kupiti | 2383 (2009) | Stepni Volk |