Forum » Zvok in slika » [DivXviD] Philips predvajalniki
[DivXviD] Philips predvajalniki
peterpero ::
a mi lahk nekdo pove kjer fw naj nalozim na dvd737 ker sm bol slabo slediv in bi lepo proso ce mi lahk kdo pove. jezi me ker ni sumnikov. pa ce bi lahk kdo naredo kdo slo meni.
cujko
Jago ::
Philips 737:
Treba bo malo bolj slediti, še slike sem postal kako izgleda.
FW za nasimi znaki je tukaj:
Anystone 737
Ce hoces videti nase znake moras podnapise predhodno pretvoriti v kodno tabelo 1250, ker philips 737 edini uporablja ISO standard (se zgodi).
Program se imenu BCpsonvert:
Bcpconvert
Za ostale odgovore pa bos moral prebrat celo temo ... tak da mi ne replyjaj...
Treba bo malo bolj slediti, še slike sem postal kako izgleda.
FW za nasimi znaki je tukaj:
Anystone 737
Ce hoces videti nase znake moras podnapise predhodno pretvoriti v kodno tabelo 1250, ker philips 737 edini uporablja ISO standard (se zgodi).
Program se imenu BCpsonvert:
Bcpconvert
Za ostale odgovore pa bos moral prebrat celo temo ... tak da mi ne replyjaj...
strelko ::
Imam LX3900 in pod menuji sem zasledil, da sem z nakupom dobil tudi registracijsko kodo
za filme DiVX na www.divx.com. Ce prav razumem navodila si s pomocjo te kode
na predvajalnik zlozis nek software, preko katerega lahko nato gredas filme, ki jih
"prodajajo" na njihovi web strani ?? A ma kdo kaj izkusenj na to temo ?
za filme DiVX na www.divx.com. Ce prav razumem navodila si s pomocjo te kode
na predvajalnik zlozis nek software, preko katerega lahko nato gredas filme, ki jih
"prodajajo" na njihovi web strani ?? A ma kdo kaj izkusenj na to temo ?
Shankana ::
Imam Player LX3900 in sm gor naložu FW za ta player, naredu sm vse tako kot piše lepo po vrsti. sedaj mi je player zmrznu, ne prime nobena tipka več, ne dela ne player ne radio skratka nič! Prosim če mi lahko kdo kako pomaga, in če obstaja kakšna rešitev kako player nazaj usposobit???? Pliiiiisss
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Shankana ()
Jeebs ::
strelko: Mal si narobe razumel. Tvoj DVD player ima vgrajeno unikatno kodo, s katero lahko kupuješ filme na www.divx.com. VENDAR pa bodo te filmi zaklenjeni na to kodo in jih boš lahko gledal izključno na tem predvajalniku.
Press any key to continue... RESET. Didn't you say ANY key?!?!?!
laguna ::
Don Vincenco, poskusi par krat vklopiti in izklopiti aparat iz elektrike, in če ti tudi tedaj ne uspe usposobiti playerja, potem si ali naložil napačen FW ali pa ti je pri nalaganju novega FW šlo kaj narobe (elektrika, pritiskal kako tipko, ..., nisi vzel ven CD, ko se je odprl pladenj, ...). Rešitev kako usposobiti take playerje, pa je že napisano v tem forumu - torej kabel, računalnik, spajkalnik, ..., garancijo si pa s tem izgubil.
LP
LP
lagunaaaa
Shankana ::
A pa mi to lahko popravijo tudi na servisu ker se ne mislim sam jahat s tem da ne bo slo se kaj narobe in kakšna je približno cena za to popravilo?
polde66 ::
cena je verjetn taka da si boš kmal premislu pa se sam lotu tega štimat. Poglej še dobro stran tega kar boš delal:
imel boš kabel,
imel boš program
in znal boš nardit
pa če ti bo še kdaj kaj šlo imaš vse zgoraj omenjeno pri roki
tole flešat ni noben bav bav
imel boš kabel,
imel boš program
in znal boš nardit
pa če ti bo še kdaj kaj šlo imaš vse zgoraj omenjeno pri roki
tole flešat ni noben bav bav
polde
nejc66 ::
Jaz pa imam vprašanje glede konvertiranja. Podnapise konvertiram, na DVD 737 pa mi vseeno ne prikaže šumnikov. Firmware pa imam od Anystona v4.0. Mogoče delam kaj narobe. Naj mi kdo napiše postopek konvertiranja. Hvala!
Philips 737:
1. instaliras program za konvertiranje
2. v windows explorerju poisces podnapis .srt in nanj kliknes z desnim gumbom miske, pojavi se med drugim opcija za konvertiranje iz 1259 v 8859. Kliknes in v sekudni prekonvertira ter narei nov fajl iso_ime.srt
3. V playeru v meniju izberes ta fajl iso_... in naši znaki se pojavijo... (izberes s tipko subtitle).
Nasi znaki so ko je na ekranu napisano subtitle ON (v latin1, latin2 in cyrilic jih ni).
Kaj bolj natancnega si preberi malo visje smo velikokrat ze pisali
1. instaliras program za konvertiranje
2. v windows explorerju poisces podnapis .srt in nanj kliknes z desnim gumbom miske, pojavi se med drugim opcija za konvertiranje iz 1259 v 8859. Kliknes in v sekudni prekonvertira ter narei nov fajl iso_ime.srt
3. V playeru v meniju izberes ta fajl iso_... in naši znaki se pojavijo... (izberes s tipko subtitle).
Nasi znaki so ko je na ekranu napisano subtitle ON (v latin1, latin2 in cyrilic jih ni).
Kaj bolj natancnega si preberi malo visje smo velikokrat ze pisali
ziga24 ::
Caw.
Imam Philips LX8300SA na katerega sem si pred kratkim naložil firmware iz strani http://board.softpedia.com/index.php?showtopic=554 in moram povedat, da načeloma ful dobr delajo podnapisi (obrobljeni s sivo in brez transparentne podlage), me pa moti ker pri polovico div-x filmih, ki jih gledam na tem DVDju slikane teče gladko (kot da ne se ne bi predvajalo vseh frame-ov)...
Ali je to napaka v firmwareu, v DVD predvajalniku ali v filmu?
Hvala že v naprej za odgovore.
LP
Imam Philips LX8300SA na katerega sem si pred kratkim naložil firmware iz strani http://board.softpedia.com/index.php?showtopic=554 in moram povedat, da načeloma ful dobr delajo podnapisi (obrobljeni s sivo in brez transparentne podlage), me pa moti ker pri polovico div-x filmih, ki jih gledam na tem DVDju slikane teče gladko (kot da ne se ne bi predvajalo vseh frame-ov)...
Ali je to napaka v firmwareu, v DVD predvajalniku ali v filmu?
Hvala že v naprej za odgovore.
LP
mare1411 ::
Imam LX3900sa. Na njem imam naložen firmvare PhilipsLX3900-3950_1250_v6_Mtz. Vse dela ok, samo nekje sem zasledil da naj bi delala GOTO funkcija, ta pa mi ne dela!!?? Zna kdo kaj pomagat?
Hvala
Hvala
mare1411
funkcija GOTO na lx3900sa se dobi tako, da par sekund držiš tipko play, tako dobiš na kateri file hočeš, ko pa še enkrat družiš tipko play pa dopiš, na kateri čas hočeš. Iz lastnih izkušenj ti povem, da funkcija GOTO dela, vendar ne tako, kot je napisano na tisti strani, kjer si si verjetno snel FWza LX3900-3950_1250_v6_Mtz.
LP
P.S. Napiši ali ti deluje.
funkcija GOTO na lx3900sa se dobi tako, da par sekund držiš tipko play, tako dobiš na kateri file hočeš, ko pa še enkrat družiš tipko play pa dopiš, na kateri čas hočeš. Iz lastnih izkušenj ti povem, da funkcija GOTO dela, vendar ne tako, kot je napisano na tisti strani, kjer si si verjetno snel FWza LX3900-3950_1250_v6_Mtz.
LP
P.S. Napiši ali ti deluje.
lagunaaaa
Ikari ::
Vidim, da je se nekdo imel probleme z ponesrecenim poskusom flashanja philipsa 630, je uspelo potem popravit? Namrec sam imam enak problem.
Glede nato da je bil phillipsov uraden firmware bil uporabljen, garancija velja? V navodilih za flashanje nic ne pise da ne bi.
Glede nato da je bil phillipsov uraden firmware bil uporabljen, garancija velja? V navodilih za flashanje nic ne pise da ne bi.
Jeebs ::
Pomoje boš serviserja bolj težko prepričal, da se ti je zaflashalo, če si uporabil uradni FW in upgrejdal po navodilih na uradni Philips strani. Samo moje mnenje.
Press any key to continue... RESET. Didn't you say ANY key?!?!?!
kingkong ::
mam samo eno vprašanje: ali je možno popraviti s kakim firwarom, da bi filmi v formatu xvid(vem,da ga philips kao ne podpira) tekli gladko.
kolega ima philips dvp620 in mu filmi tečejo gladko, meni pa žal ne (slika se zatika)
kolega ima philips dvp620 in mu filmi tečejo gladko, meni pa žal ne (slika se zatika)
marjan1a ::
Ola jaz imam en problem sem naložil firmware na philips 737 in mi noče pokazati podnapise kaj naj naredim kaj mi lahko kdo posim pomaga.CIAO CIAO
strelko ::
laguna, mare1411:
GOTO funkcija na lx3900 (MTZ FW)
Sem probal to kar je laguna napisal in se levo zgoraj lepo pokaze "okence" za vpis casa, ampak, ko vpisem
stevilke (probal sem kar nekaj) - sploh ne vem v kaksnem formatu - se ne zgodi nic ?
A to dela samo na DVD ali tudi na DiVX ? Jaz sem probal na DiXV.
Ma se kdo kaksne izkusnje ali nasvet ?
GOTO funkcija na lx3900 (MTZ FW)
Sem probal to kar je laguna napisal in se levo zgoraj lepo pokaze "okence" za vpis casa, ampak, ko vpisem
stevilke (probal sem kar nekaj) - sploh ne vem v kaksnem formatu - se ne zgodi nic ?
A to dela samo na DVD ali tudi na DiVX ? Jaz sem probal na DiXV.
Ma se kdo kaksne izkusnje ali nasvet ?
Catcher ::
Jaz imam naložen FW PhilipsLX3900-3950_1250_v5_Mtz in mi tudi ne dela GOTO funkcija pri DivX-ih - ko vpišem čas, se nič ne zgodi. Mi je pa delala pri verziji FW v4_mtz.
Drugače sem pa sprobal tudi FW v6_mtz (kjer mi tudi ni delala GOTO funkcija pri DivX) in nisem bil zadovoljen z njim, ker so bili fonti podnapisov drugačni oziroma so bili čez rob ekrana. Sicer jih pa ta FW lepše prikazuje, brez štekanja slike ob izpisu podnapisa, kar naj bi tudi bila edina razlika med FW v5_Mtz in v6_Mtz.
Drugače sem pa sprobal tudi FW v6_mtz (kjer mi tudi ni delala GOTO funkcija pri DivX) in nisem bil zadovoljen z njim, ker so bili fonti podnapisov drugačni oziroma so bili čez rob ekrana. Sicer jih pa ta FW lepše prikazuje, brez štekanja slike ob izpisu podnapisa, kar naj bi tudi bila edina razlika med FW v5_Mtz in v6_Mtz.
Catcher ::
Ok, ampak to je kot zakleto! Ravnokar sem gledal nek film in sem za foro probal GOTO funkcijo in JE delala! Pol sem probal še najmanj 10 različnih filmov, kodiranih z različnimi kodeki, z Packed BitStream in brez, ... vsepovsod je delalo. Prisežem lahko, da mi stvar prej ni delala.
To si lahko sedaj razlagam edino tako: zadnjič mi je LX3900 totalno friznil in sem moral kabel iz štroma potegniti, da je spet začel delati, tako da je možno, da od takrat naprej funkcija GOTO dela. Poskusiti ni greh, tistemu, ki ne dela, naj proba še kabel iz štroma potegniti. Mogoče je dobro, da se po upgrade-u FW player čisto ugasne in nazaj prižge???
To si lahko sedaj razlagam edino tako: zadnjič mi je LX3900 totalno friznil in sem moral kabel iz štroma potegniti, da je spet začel delati, tako da je možno, da od takrat naprej funkcija GOTO dela. Poskusiti ni greh, tistemu, ki ne dela, naj proba še kabel iz štroma potegniti. Mogoče je dobro, da se po upgrade-u FW player čisto ugasne in nazaj prižge???
hirajgo ::
Za alecC999
Flashal sem svoj DVP630 s tvojim odlicnim FW.
Svaka ti cast!
Ena prosnja pa vseeno:
Kaksne so moznosti, da v naslednjem FW odebelis temno senco okrog crke?
"+ fonts with 1px border (outlined)" - 1px se mi zdi malo premalo.
Druga moznost:
Ali pa da spet uvedes moznost sivega na pol transparentnega ozadja kot je bil to v zadnjem originalnem FW pri CP1250?
Nekateri filmi z zelo svetlim ozadjem imajo probleme pri prikazu crk - nastane neka cudna interferenca.
Flashal sem svoj DVP630 s tvojim odlicnim FW.
Svaka ti cast!
Ena prosnja pa vseeno:
Kaksne so moznosti, da v naslednjem FW odebelis temno senco okrog crke?
"+ fonts with 1px border (outlined)" - 1px se mi zdi malo premalo.
Druga moznost:
Ali pa da spet uvedes moznost sivega na pol transparentnega ozadja kot je bil to v zadnjem originalnem FW pri CP1250?
Nekateri filmi z zelo svetlim ozadjem imajo probleme pri prikazu crk - nastane neka cudna interferenca.
Hirajgo
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: hirajgo ()
ali ima slučajno kdo philipsov predvajalnik dvp720sa?
ima iste težave s sliko kot jaz (slika zmrzuje med predvajanjem xvid filmov)?
ima iste težave s sliko kot jaz (slika zmrzuje med predvajanjem xvid filmov)?
Alec999 ::
hirajgo >> Hvala za cestitko.
Trenutno je v firmware-u premalo rezerviranega prostora za crke, zato nemorm narediti se vecjih crk ali 2-3 px obrobe.
Razen mogoce ce bi naredu eno samo SLO verzijo in izbrisem vse ostale fonte, potem bi mogoce bilo dosti prostora za 2px border okoli crk.
Najboljsa resitev pa bi sigurno bila, ce bi znal povecati rezervirani prostor za crke. Vendar zaenkrat tega ni na obzorju :(
Lp,
Alec999
Trenutno je v firmware-u premalo rezerviranega prostora za crke, zato nemorm narediti se vecjih crk ali 2-3 px obrobe.
Razen mogoce ce bi naredu eno samo SLO verzijo in izbrisem vse ostale fonte, potem bi mogoce bilo dosti prostora za 2px border okoli crk.
Najboljsa resitev pa bi sigurno bila, ce bi znal povecati rezervirani prostor za crke. Vendar zaenkrat tega ni na obzorju :(
Lp,
Alec999
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Alec999 ()
alfi27 ::
Morm povedat, da mi potegne dol, sam ko ga hočem extractirat pa napiše error. Če mi ga lahk kgo pošlje na moj mail: saso.rom@guest.arnes.sifiDVD737_4136_AnyStone4.0irmware
Hvala.
P.s.
Upam da bo s em in Cconvertom šlo gledat podnapise.
Hvala.
P.s.
Upam da bo s em in Cconvertom šlo gledat podnapise.
ZAKON SLO-TECH
Alfi27:
Seveda delajo. Zakaj ne pogledas malo bolje tega topica, bi videl da sem celo slike dal zraven pa linke....
Seveda delajo. Zakaj ne pogledas malo bolje tega topica, bi videl da sem celo slike dal zraven pa linke....
hirajgo ::
za alec999
Kaj pa ce pobrises vse ostale fonte in pustis samo CP 1250?
Ali v tem primeru pravilno delajo angleski podnapisi ? Vcasih SLO podnapisi ne obstajajo.
Ce bi blo to mozno bi lahko se kaj naredil na fontih - tvoji fonti so za moj okus rahlo pretanki. Ampak zdaj se ze malo preseravam. Pa vseeno:
moji predlogi so:
TAHOMA 36px velikost
2pix ali 3pix border (outlined)
Ce imas PAL sistem so crke precej manjse kot pri NTSC nastavitvi v meniju.
Zaradi razlicnih formatov velikosti je treba dostikrat preklopiti med PAL in NTSC sistemom. Seveda to mora omogocati tudi TV.
Kaj pravis na moje predloge?
Kaj pa ce pobrises vse ostale fonte in pustis samo CP 1250?
Ali v tem primeru pravilno delajo angleski podnapisi ? Vcasih SLO podnapisi ne obstajajo.
Ce bi blo to mozno bi lahko se kaj naredil na fontih - tvoji fonti so za moj okus rahlo pretanki. Ampak zdaj se ze malo preseravam. Pa vseeno:
moji predlogi so:
TAHOMA 36px velikost
2pix ali 3pix border (outlined)
Ce imas PAL sistem so crke precej manjse kot pri NTSC nastavitvi v meniju.
Zaradi razlicnih formatov velikosti je treba dostikrat preklopiti med PAL in NTSC sistemom. Seveda to mora omogocati tudi TV.
Kaj pravis na moje predloge?
Hirajgo
marjan1a ::
Normalno ga zapečeš na nerotu samo cd das not in ga zapečeš takoj na prvi funkciji.To je odgovor za Darjota78
TeMpL ::
tu maš soft:
http://www.moitah.net/
KLIK ;)
z njim odstraniš packed bitstream.
film se enkrat zapeceš ;)
in pol se ne bo več zatikal.
to je to. Uživaj. (je pa napisano na forumu vsaj 30x
http://www.moitah.net/
KLIK ;)
z njim odstraniš packed bitstream.
film se enkrat zapeceš ;)
in pol se ne bo več zatikal.
to je to. Uživaj. (je pa napisano na forumu vsaj 30x
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: TeMpL ()
hvala TeMpL!
tega nisem prej zasledil tako, da se opravicujem!
bom pa vsekakor sprobal to stvar!
problem je bil, ker ima kolega isti predvajalnik-philips le drug model (nima DTS) in njemu delajo filmi brez problema, meni pa so se zatikali. mislil sem pač, da je moj predvajalnik v okvari. sej res: mislit se pravi nč vedet
tega nisem prej zasledil tako, da se opravicujem!
bom pa vsekakor sprobal to stvar!
problem je bil, ker ima kolega isti predvajalnik-philips le drug model (nima DTS) in njemu delajo filmi brez problema, meni pa so se zatikali. mislil sem pač, da je moj predvajalnik v okvari. sej res: mislit se pravi nč vedet
BlackHole ::
Kolega ima domači kino LX 3900SA. Zadnjič sem mu posnel film s podnapisi formata SRT in so delali (razen sičnikov in šumnikov). Nazadnje pa sem mu posnel drug film spet z podnapisi SRT in jih ne prikazuje. Format je enak dejansko, ne samo končnica datoteke, ampak tudi vsebina. Tudi ime podnapisov je enako imenu filma (preizkušeno tudi na računalniku-kjer se ti avtomatsko naložijo, če je ime enako). Zakaj torej ni podnapisov?
LP Marko
Stepni Volk ::
1.Končnica -srt še ne pomeni, da je podnapis res zapisan v časovnem formatu. Z Notepad-om odpri delujoči in ne-delujoči podnapis in preveri, če sta dejansko zapisana v istem formatu.
2. Ovira je tudi dolžina imena filma in podnapisa (max 40 znakov).
3. S SubtitleWorkshop (freeware) odpir podnapis in popravi napake (CTR+I).
4. Uporabi isti medij in hitrost peke.
5. [divXvid] podnapise vkodirat v divx
2. Ovira je tudi dolžina imena filma in podnapisa (max 40 znakov).
3. S SubtitleWorkshop (freeware) odpir podnapis in popravi napake (CTR+I).
4. Uporabi isti medij in hitrost peke.
5. [divXvid] podnapise vkodirat v divx
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Stepni Volk ()
Hvala, vendar, kot sem napisal format je enak dejansko, ne samo končnica datoteke, ampak tudi vsebina.
Poskusit bo treba edino še ospravit napake, čeprav dvomim. Dolžina tudi ni prek 40.
Takole zgleda:
1
00:01:12,154 --> 00:01:15,824
Od vsega začetka
se bije boj
2
00:01:15,859 --> 00:01:19,494
med silami zla in dobrega.
3
00:01:20,662 --> 00:01:23,565
Boj je globalen, ali
4
00:01:23,598 --> 00:01:26,601
pa v srcu posameznika
Poskusit bo treba edino še ospravit napake, čeprav dvomim. Dolžina tudi ni prek 40.
Takole zgleda:
1
00:01:12,154 --> 00:01:15,824
Od vsega začetka
se bije boj
2
00:01:15,859 --> 00:01:19,494
med silami zla in dobrega.
3
00:01:20,662 --> 00:01:23,565
Boj je globalen, ali
4
00:01:23,598 --> 00:01:26,601
pa v srcu posameznika
LP Marko
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BlackHole ()
Stepni Volk ::
Format je pravi... pogledati je potrebno še kateri codeci so uporabljeni v filmu (G-spot).
s podnapisi je včasih križ, preprosto ne delajo...
s podnapisi je včasih križ, preprosto ne delajo...
Video Codec tega filma je: XviD, pa mislim, da je bil enak kodek tudi ta prvem filmu, kjer so podnapisi delali. Po moje je potem lahko caka edino še v samem imenu datotek.
LP Marko
Mislim da je lahko problem pri kombinaciji xvid /ac3 zvok, kjer bi lahko podnapisi delali problem oz. se ne prikazovali. Sam nimam teh izkušenj, vendar pa mislim da sem to prebral na tem forumu ali pa mogoče kje drugje. Poskusi pogledat z gspotom, ali ni mogoče ta film kombinacija xvid/ac3, prav tako pa poglej prejšnji film, kateri kodeki so uporabljeni.
LP
LP
lagunaaaa
Takole je. Ta prvi in drugi film je kombinacija XVID/Ac3, tako da ne vem kje je težava.
LP Marko
TeMpL:
programček sem snel vendar stvar ne deluje: ko ponovno zapečen film, se zmakne glas in slika-glas ki ga slišim ni odraz stanja v filmu!?
ali je potrebna še kakšna druga nastavitev ali kaj?
programček sem snel vendar stvar ne deluje: ko ponovno zapečen film, se zmakne glas in slika-glas ki ga slišim ni odraz stanja v filmu!?
ali je potrebna še kakšna druga nastavitev ali kaj?
Inja ::
A podnapisi se zaženejo, sam pol se ne prikažejo? No, tud jst sm mela dva taka filma, pa sm probala različne formate podnapisov, film sm prekodirala, pa ni nč pomagal. Tko da sm še enkrat zdownloadala drugo verzijo filma. Mislm da je to problem v samem filmu, ne glede na kodek in podnapisi nimajo nč s tem.
Lp, Inja
Lp, Inja
Zoki77 ::
Fanje vidim, da imate vsi enak problem kot sem ga imel jaz, nadgraditi LX3900 v37.
Našel sem firmware od enega Čeha, ki ga lahko download-ate tu:
http://dvp720.oukej.com/stahni/LX3900D_...
Ima dvojne fonte za podnapise in moram reči da so super, zraven pa ima tudi OSD v češkem in slovaškem jeziku. S tem firmware-om boste mašino povrnili v verzijo 36.
Če pa vam niso všeč je tu tudi original Philipsov firmware za v37:
Pri nalaganju vstavite disk v player zaprite nosilc, ko izvže disk ga odstranite. Ne zapirajte nosilca diska, ko player konča nadgradnjo napiše na displayu UPG END. Kar me je malo presenetilo bi moral po-tem player sam povleči nosilc diska vendar se ne zgodi nič, player je potrebno nakoncu izklopiti iz elektrike ter ponovno vklopiti. Moram reči, da vse dela vredu.
LP
Našel sem firmware od enega Čeha, ki ga lahko download-ate tu:
Ima dvojne fonte za podnapise in moram reči da so super, zraven pa ima tudi OSD v češkem in slovaškem jeziku. S tem firmware-om boste mašino povrnili v verzijo 36.
Če pa vam niso všeč je tu tudi original Philipsov firmware za v37:
Pri nalaganju vstavite disk v player zaprite nosilc, ko izvže disk ga odstranite. Ne zapirajte nosilca diska, ko player konča nadgradnjo napiše na displayu UPG END. Kar me je malo presenetilo bi moral po-tem player sam povleči nosilc diska vendar se ne zgodi nič, player je potrebno nakoncu izklopiti iz elektrike ter ponovno vklopiti. Moram reči, da vse dela vredu.
LP
anko ::
Sem "ponosni" lastnik DVP-630 in imam naložen zadnji FW od alec999.
V principu me zanima, zakaj mi določenih filmov ne prikaže. Player se obnaša kot kakšen Cd-player tik pred crkom. Na cd-ju mi pokaže root in lahko izberem podnapise in film, nato mi pa števec (čas) kar skače po nekaj sekund naprej, na TV ni pa nič, tema!
Kje bi bil lahko problem? V kodeku, v cd mediju ali v hitrosti pečenja? Medije trenutno uporabljam HP-jeve, hitrost pa 40x na pekaču Pioneer DVR-108.
Hvala za vsakršno pomoč.
V principu me zanima, zakaj mi določenih filmov ne prikaže. Player se obnaša kot kakšen Cd-player tik pred crkom. Na cd-ju mi pokaže root in lahko izberem podnapise in film, nato mi pa števec (čas) kar skače po nekaj sekund naprej, na TV ni pa nič, tema!
Kje bi bil lahko problem? V kodeku, v cd mediju ali v hitrosti pečenja? Medije trenutno uporabljam HP-jeve, hitrost pa 40x na pekaču Pioneer DVR-108.
Hvala za vsakršno pomoč.
Pa je še kdo uspešno poskusil z nadgradnjo firmwara za model LX3900SA/01, ki mislim da ima serijsko vgrajeno FW ver. 37?
LP Marko
kingo ::
Živ, tudi jaz sem lastnik Philipsa 3900 in sem z njim kar zadovoljen. Ima naložen FW v4_mtz. Zadnje čase pa opažam, da mi kar pri precej filmih malo "šteka"-kot nek malo hitrejši počasen posnetek. Ali ima kdo podobne težave. Pa še to ali se da naložiti FW 5.mtz oz 6.mtz in če se da kje se ga da dobiti. Hvala!
Veliko užitkov pri gledanju filmov!
Veliko užitkov pri gledanju filmov!
jenc ::
Sem lastnik philipsa dvp 720 sa. Imam en problem. Naložen imam Philips720SA_1250_v6_Mtz firmware in zmerom ko ga prižgem prvič mi zašteka. Potem ga pa izklopim iz vtičnice in priklopim nazaj dela normalno. Pri originalnemu firmware mi dela normalno. A ima še kdo take probleme. Vsi novejši firmware ki so delo MTZ mi na začetku zašteka da ga moram izklopit.
Lp Andraž
Lp Andraž
angello ::
torej nic kaj lepih stvari o verziji6. mene samo zanima, ze cel mesec iscem odgovor pa ga ne dobim namrec: ZAKAJ mi pri filmu se predenj ga nalozim z mpe4 modifierjem, da bi odstranil packed bitstream javi : open dml isn'tt currenlty supportet? kje za vraga tiči zajec?
aja pa se to :... ne vem zakaj mi ko pritisnem pavzo izginejo vsi podnapisi v filmu?? morm dat stop in potem spet prevrtet z najvec dvo-kratno hitrostjo na tam kjer sem nehal, da se mi podnapisi spet pokazejo drugace ne. imam pa verzjio mtz5, sicer sem zadovoljen samo to je res obremenjajoce pocasi, drugace pa delasjo vsi filmi, oz. nisem se naletel na film, ki mi ne bi delal, jasno ce ze ni v samem filmu intergriranega pacekd bitstreama. A je mozno, da drugace novejsi predvajalniki podpirajo pacekd bitstream?
aja pa se to :... ne vem zakaj mi ko pritisnem pavzo izginejo vsi podnapisi v filmu?? morm dat stop in potem spet prevrtet z najvec dvo-kratno hitrostjo na tam kjer sem nehal, da se mi podnapisi spet pokazejo drugace ne. imam pa verzjio mtz5, sicer sem zadovoljen samo to je res obremenjajoce pocasi, drugace pa delasjo vsi filmi, oz. nisem se naletel na film, ki mi ne bi delal, jasno ce ze ni v samem filmu intergriranega pacekd bitstreama. A je mozno, da drugace novejsi predvajalniki podpirajo pacekd bitstream?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: angello ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [divXvid] Yamaha predvajalniki (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 27657 (7189) | monaco |
» | [DivXviD] komponente - splošna vprašanja in primerjave (strani: 1 2 3 4 … 42 43 44 45 )Oddelek: Zvok in slika | 324985 (50329) | cryptozaver |
» | Kateri DVD + Divx predvajalnik do 15K SIT? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 24893 (9507) | bizi72 |
» | Phoilips 42PFL7404H/12 in podnapisi iz USB diska - KAKO?Oddelek: Zvok in slika | 8317 (7821) | ta_ki_tke |
⊘ | [DivXviD] Kateri Divx predvajalnik?Oddelek: Zvok in slika | 31455 (14708) | Stepni Volk |