» »

[DivXviD] Philips predvajalniki

[DivXviD] Philips predvajalniki

««
51 / 60
»»

RudeBw ::

Ne vem, kaj točno želiš doseči. Preko hdmi se prenaša izključno digitalen signal, rgb, komponentni, kompozitni... pa so analogni video signali in so na voljo samo na scart, cinch ali hosiden konektorjih.
Torej še enkrat: rgb preko hdmi - takšna stvar ne obstaja.
Tvoje vprašanje bi bilo smiselno samo v primeru, da bi na dvd predvajalnik hkrati želel priklopiti več aparatov npr. lcd tv preko hdmi in video ali dvd snemalnik preko scart konektorja. Kaj bi iz dvd predvajalnika prišlo na posamezne izhode v tem primeru pa se mi ne sanja, verjetno je to odvisno od konstrukcije in firmwerja dvd predvajalnika.

Ne vem točno kaj naj si mislim, ker se ne spoznam tako dobro. To pa sprašujem zato, ker je v user guide-u napisano takole:
HDMI black level setting is only available over HDMI and when the input device (dvd player) is set to output RGB. Ta nastavitev "HDMI black level" je sedaj na TV aparatu onemogočena.

hodu63 ::

Očitno jaz pišem neumnosti. :( Do sedaj se nisem zavedal, da preko hdmi lahko potuje digitalen signal v različnih oblikah, potem pa sem našel tole:
HDMI supports RGB, 4:4:4 YCbCr and 4:2:2 YCbCr. Up to 24 bits per pixel can be transferred. For the 640x480 resolution, the RGB data has a range of 0-255. For YCbCr data and all other RGB resolutions, data has a range of 16-235 (16-240 for Cb and Cr; values less than 16 or greater than 235/240 may be occasionally present due to processing). Supports every uncompressed standard, enhanced and high definition video format ranging from 4801 to 480P, 720P, 10801 and 1080P as well as existing PAL formats.
Sorry za zavajanje.

l.p.

andsu ::

Živjo,

gre se za firmware za DVP-3260. Sedaj imam naloženega http://rapidshare.com/files/118262275/P... od gregyk-a, vendar mi pridejo podnapisi previsoko (so malo pod sredino slike). Če kdo ve za FW, ki jih ima nižje oz če kdo zna to popravit bi bil :D

PS: lahko da kdo tudi kakšna navodila, kako bi to uredil sam, pa da probamo :|

borki ::

Imam eno vprašanje glede predvajalnika dvp630 ker je že toliko strani napisanih o philips predvajalnikih bi preveč dolgo trajalo če bi zdaj iskal. Problem je pri predvajanju dvdjev ker se film zatika vsake tolko časa nevem kaj bi lahko to blo narobe. Probal sem že skoraj 20 filmov (vsi so original) pa je isto. Nadgradil sem ga pa isto dela. Nebi ga pa rad vrgo vstran ker je zelo malo uporabljen. Prosim če kdo ve kaj naret naj pove.

lp

FeniksX ::

Tudi jaz imam eno manšje vprašanje. A se da nekako resetirat al pa ponovno naložit prvotni firmware na DVP5140/12?
Hvala za odgovor.

destiny ::

Seveda se da. Dobit morš original fw in flashat predvajalnik. Poišči malo na Softpedii...

Če bo koga slučajno zanimalo - FW za DVP3260 z nižje ležečimi podnapisi je na tej strani:
http://board.softpedia.com/lofiversion/...

Sam sem naložil prvo verzijo - datoteko 1250 - in sem zaenkrat zadovoljen.

LP,
Andsu

alessio2 ::

V kakšen format pa ste vi formatirali vaše USB diske, da vam je le-te Philips uspel prepoznati.
Naj bi bil FAT32, če se ne motim?

Vuli ::

Fat32 bi mogu prepoznat.
|Gb x570 Pro|R9 5900x|64GB DDR4 RAM G.Skill V@ 3600 cl16|6800XT Merc319 Black|

Fat32 bi mogu prepoznat.

Pa mi ne!
S katerim orodjem pa si ga ti formatiral v FAT32.
Win Xp podpira samo do 32GB v fat32!

gregyk ::

@alessio2: Ja 32gb je omejitev windows za formatiranje v fat32. Uporabi program SwissKnife pa je problem rešen. LINK

Zgodovina sprememb…

• spremenil: gregyk ()

Mi je uspelo z HP USB Disk format toolom.
Hvala ;)

mat123 ::

Ne vem, če je že bilo omenjeno, vsaj v knjižici nič ne piše.
Vratca na DVP5160 se dajo odpreti preko pilota, par sekund je treba držati tipko STOP.

Mogoče bo komu prišlo prav.

gifti ::

andsu? za dvp 3260/12
zanima me zakaj mi ne prikazuje č-jev. uprabljam verzijo - DVP3260_12_vb6_v3_3_1252
drgac mi vse vredu dela. a ma kdo ksno idejo -resitev mogoce?

polde66 ::

Za slo znake je 1250
polde

gifti ::

Hvala hvala. Nism nc kj dost bral. Ker mi gre bolj nemščina kot angleščina:)

DixieFlatline ::

Doma imam 5160 in pri scenah z veliko dogajanja šteka(vsaj preko usb ključa). Mi lahko lastniki DVP3260 poveste, če je pri tem predvajalniku še vedno ta problem(z najnovejšim FWjem).

Hvala
The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel.

gifti:
Kot je že polde66 rekel, za SLO znake moraš naložiti FW, ki je 1250 - v zipu sta oba codepage-a.

DixieFlatline:
Kar sem do sedaj gledal je bilo vse OK. Je pa res, da nisem posebej iskal takih scen. Pa še uporabljam ga samo za vikende - tako, da ti ne morem preverit pred petkom. Mogoče bo gifti vedel kaj več? :D

LP,
Andsu

enrique ::

A se da DVP3260 s kombinacijo tipk regijsko odklenit?

maticek1 ::

zdravo Jaz sem uporabnik dvd predvajalnika philips dvp 630/02. šel sem na alec-ovo stran in poiskav firmware za moj model.Dal sem download potem pa se mi je začela nalagati stran.Ko je končalo je bila stran še vedno prazna.Aja če kdo ve za kak firmware naj odgovori

Tole naj bi pomagalo :
If you want "region free" goto "Preference page" and press "138931" then with Arrow Up/Down set to 0.

sam sicer tega nisem preveril.

LP,
Andsu

enrique ::

Tole naj bi pomagalo :
If you want "region free" goto "Preference page" and press "138931" then with Arrow Up/Down set to 0.

sam sicer tega nisem preveril.

LP,
Andsu

Dela!!!!

Thanku you!

guererro ::

Če kdo hoče ima tu fw za dvp-3260, s 4-imi velikostmi podnapisov, vsi s slovenskimi črkami, brez podlage, bele črke s črno obrobo. Velikost podnapisov se štima v meniju 'Divx subtitles'. Tam se je prej štimala kodna tabela podnapisov, zdaj se pa s spreminjanjem nastavitev v tem meniju spreminja velikost slovenskih podnapisov. Samo pač nisem spreminjal tekst v meniju, tako da tudi po nadgradnji ostane na izbiro kao različne kodne tabele (central european, itd...).

http://rapidshare.com/files/118262275/P...

Kako pa sedaj nastavim kodno tabelo na central european? Oz. kako lahko spremenim kodno tabelo.

lp

Če kdo hoče ima tu fw za dvp-3260, s 4-imi velikostmi podnapisov, vsi s slovenskimi črkami, brez podlage, bele črke s črno obrobo. Velikost podnapisov se štima v meniju 'Divx subtitles'. Tam se je prej štimala kodna tabela podnapisov, zdaj se pa s spreminjanjem nastavitev v tem meniju spreminja velikost slovenskih podnapisov. Samo pač nisem spreminjal tekst v meniju, tako da tudi po nadgradnji ostane na izbiro kao različne kodne tabele (central european, itd...).

http://rapidshare.com/files/118262275/P...

Kako pa sedaj nastavim kodno tabelo na central european? Oz. kako lahko spremenim kodno tabelo.

lp

Če si uporabil ta predelan fw, imajo itak vsi fonti cp-1250. Druge kodne tabele pa pač ne moreš izbrati.

pingo76 ::

A resnično nobeden ne ve ali pa ne uporablja Philips dvp-5160 z izhodom na digital out (spdif). Kje je trik?
Sem upgrejdal na nov firmware in enostavno ne morem izbrati digitalen izhod.

braul1 ::

NO,nabavil sem philips hdr3500 snemalnik s 160gb diskom. Pri gledanju Divx filmov opazim zelo male podnapise kaj storiti ali obstaja kakšen nov firmware, ki da možnost velikosti fontov?

Doc123 ::

Mene pa zanima kater Divx predvajalnik kupiti za gledanje filmov preko USB klučka. Kupujem si novega izključno zato, ker se mi neda več snemati RW-jev. A znajo vsi z USB vhodom brati divx filme, ali pri nekaterih lahko samo gledaš slike? Kako to ločiš? Kaj pa podnapise bere s ključka brez problemov?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Doc123 ()

Philips 3260 prebavi divx filme in podnapise brez težav.

tomko030 ::

Ali zgoraj omenjeni Philips - DVP3260 prebavlja oz. prebira div-x iz 320 Gb zunanjega diska sformatiranega na FAT32? Da ali ne?

Nimam zun. diska,uporabljam usb ključ.

Kateri FW imate na 3260,na katerem laufajo šumniki in se da izbirat velikost podnapisov?

Zgodovina sprememb…

DJMajki ::

Lep pozdrav tudi od mene :)

Imam philipsa DVP 5160 in imam en konkreten problem, ki pa sem videl, da ga je delno že mogoče rešiti, ali pač ne.
Za model DVP 5960 sem zasledil, da je Mitko25 izključil funkcijo samodejnega izklopa.
Bi lahko kateri od vas mojstrov to uredil za moj model? Ali je tudi mogoče izklopiti screensaver, ki se samodejno vklopi po petih minutah? Pa še ena stvar mi nagaja in sicer, ko imam na ključku več datotek, se po predvajanju zadnje, vrne v meni in ostane na zadnji datoteki. Je možno urediti, da se postavi na prvo datoteko in bi ob naslednjem pritisku na tipko play, začela stvar predvajati prvo datoteko na ključku.

Veliko problemov za prvi post... drugače pa same pohvale za player!

Lepo prosim vsaj za mnenja, če pa je možno pripraviti firmware, bo pa bomba :)

j0sh ::

Iščem firmware ... Za philips hts3100(povečava podnapisov) ..

veqlargh ::

Oj fantje in dekleta,

tudi sam bom nabavljal še en dvd predvajalnik za drug tv doma ampak ker yamad ni več nikjer (6700 mi še vedno odlično služi) sem se nekak odločil za tegale DVP3260 philipsa. Ima dobro podporo z FW-ji, kar je pri meni tisto, kar odloča o nakupu. Zanima pa me razlika med DVP3260/12 in DVP3260. Prvega prodaja BoF, slednjega pa ostali. Razlika v ceni je pa 10€ :) Kaj za vraga je tist 12 zadi? Kodna tabela? Ima že prednameščen "slovenski" fw? Če kdo ve... hvala.

polde66 ::

Mislm da si si kar odgovoru na vprašanje
polde

destiny ::

In tudi ostali (vsaj večina) trgovci prodajajo xxxx/12, samo tega ne oglašujejo ;)

veqlargh ::

Fino, bom kar v comtron ponj skočil. Hvala za potrditev ;)

Lep pozdrav tudi od mene :)

Imam philipsa DVP 5160 in imam en konkreten problem, ki pa sem videl, da ga je delno že mogoče rešiti, ali pač ne.
Za model DVP 5960 sem zasledil, da je Mitko25 izključil funkcijo samodejnega izklopa.
Bi lahko kateri od vas mojstrov to uredil za moj model? Ali je tudi mogoče izklopiti screensaver, ki se samodejno vklopi po petih minutah? Pa še ena stvar mi nagaja in sicer, ko imam na ključku več datotek, se po predvajanju zadnje, vrne v meni in ostane na zadnji datoteki. Je možno urediti, da se postavi na prvo datoteko in bi ob naslednjem pritisku na tipko play, začela stvar predvajati prvo datoteko na ključku.

Veliko problemov za prvi post... drugače pa same pohvale za player!

Lepo prosim vsaj za mnenja, če pa je možno pripraviti firmware, bo pa bomba :)

LP

Kot alternativo prejšnjim prošnjam, imam eno in sicer ali se lahko določi tipki SMART PICTURE na dvd playerju druga funkcija? Rabil bi, da dela kot OK tipka na daljincu.

Hvala

codegen ::

Živjo,

A kdo ve če 5680 ( misslim da je ta model) bere dvd 9 ( dual layer) , dajih ne bom brezveze kupovau?

Hvala za odgovor

blze ::

živjo, a ima dvp 3260 izhode za povezavo 5.1 sistem?
Hvala in lep pozdrav.
uživejte
blze

Starodavni ::

Lep pozdrav!
Vidim, da so nekateri že debatirali o tem predvajalniku Philips DVP3260, kupil preko mimovrste.com in ker sem novinec na tem področju me zanima, kaj točno moram narediti, da bo predvajalnik imel podnapise bolj spodaj - črno polje in malo bolj večji in belkast font pisave.

Močno se opravičujem, ker nisem na tem ekspert, niti ne vem kako se pravilno upgraduje firmware.

LP Starodavni

Zgodovina sprememb…

Lep pozdrav!
Vidim, da so nekateri že debatirali o tem predvajalniku Philips DVP3260, kupil preko mimovrste.com in ker sem novinec na tem področju me zanima, kaj točno moram narediti, da bo predvajalnik imel podnapise bolj spodaj - črno polje in malo bolj večji in belkast font pisave.

Močno se opravičujem, ker nisem na tem ekspert, niti ne vem kako se pravilno upgraduje firmware.

LP Starodavni

Kot je že par postov nazaj napisano uporabi FW iz te strani http://board.softpedia.com/lofiversion/... , najbolje da uporabiš verzijo v3.3 (ne pozabi da imamo codepage 1250):

Last version is: DVP3260_12_vb6_v3_3_1250_1252
http://rapidshare.com/files/130709743/D...

Glede upgrade-a je pa že veliko napisano zato bolj na kratko - datoteko na zgornjem linku dvakrat odzipaš, da prideš do datoteke DVP3260_12.bin
To datoteko potem posnameš na CD (kot navaden fajl), ali pa jo prekopiraš na prazen USB ključ. Potem vstaviš CD in počakaš, da se predvajalnik resetira (med postopkom ne pritiskaj na nobeno tipko, predvajalnik bo avtomatsko odprl vratca in potem tudi zaprl). Postopek traja od 3 do 5 minut.
Če boš delal upgrade prek USB-ja, moraš vstaviti USB in potem preklopiti, da prebere datoteko s ključa - od tu naprej je postopek enak - počakaš do 5 minut in se resetira.

Še link do original angleških navodil za upgrade DVP3260 - http://www.p4c.philips.com/files/d/dvp3...

LexLuthor ::

zopet sem pred nakupom divx predvajalnika, .. stari xoro je crknil in sedaj sem v tej poplavi novih predvajalnikov rahlo zmeden :)
par stranih o Philipsih sem prebral in sem se odločil, da bo naslednji nakup kar njihov predvajalnik. Mede me samo sledeče; kaj je razlika med temi modeli DVP-3142, DVP 3260, DVP 5160, DVP 5960, DVP 3980, DVP 5980 ... mal preveč oznak, ki verjetno ne pomenijo kakih dejansko večjih razlik.
Katerega mi priporočate? ... gledal bom pa kr na navadni CRT tv, tako da kaki HDMI izhodi mi trenutno ne koristijo. USB priključek je toplo zaželjen.
Hvala za odgovore

Kupi raje Popocorn Hour.
Aktualna tema:
h.264/DVD/DivX player

biokill ::

Lep pozdrav vsem!
Problem je sledeč, imam hišni kino philips HTS 3500S in mi pri podnapisih ne prikaže šumnikov, če pa že jih, pa v neki čudni obliki....

ali obstaja za moj model kakšna rešitev tega problema?

hvala, L.P.

biokill ::

anybody?

xdejvid ::

naloži nov software,...
....sem si naložil pred letom dni na hts 3500, vse prebavi, šumniki delujejo 100%
če hočeš ta software, piši pod zasebno...

DontPanic ::

Lep pozdrav vsem!
Problem je sledeč, imam hišni kino philips HTS 3500S in mi pri podnapisih ne prikaže šumnikov, če pa že jih, pa v neki čudni obliki....

ali obstaja za moj model kakšna rešitev tega problema?

hvala, L.P.

naloži nov software,...
....sem si naložil pred letom dni na hts 3500, vse prebavi, šumniki delujejo 100%
če hočeš ta software, piši pod zasebno...

Whoa, počak mal. Ne rabi nalagat nov firmware takoj ko je nekaj narobe.
Biokill, si preveril če imaš jezik podnapisov naštimano na Central Europe. Jaz imam Philips DVP5990 in si to naštimam v Setup > Preferences > DivX Subtitles > Cental Europe.
Pred tem sem tudi sam imel čudne znake namesto šumnikov.

Če to ne odpravi problema, potem boš mogoče res moral spremeniti firmware, toda najprej preveri če se da rešiti po prvi poti.

TommyGun ::

Ravnokar sem kupil predvajalnik Philips DVP 3260. Prav tako sem našel tudi vse firmware.

Zanima me pa ali moram naložiti vsak firmware zapovrstjo, ali pa recimo le zadnja dva (verzija 3.3 in popravek za go-to).

Hvala za pomoč.

LP

TommyGun

TommyGun ::

Ima mogoče kdo odgovor na prejšnje vprašanje, ker bi nekako nujno rabil.

LP

TommyGun

Ima mogoče kdo odgovor na prejšnje vprašanje, ker bi nekako nujno rabil.

LP

TommyGun

Naložiš vedno samo zadnji fw in bo delalo.
««
51 / 60
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[divXvid] Yamaha predvajalniki (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Zvok in slika
16027657 (7189) monaco
»

[DivXviD] komponente - splošna vprašanja in primerjave (strani: 1 2 3 442 43 44 45 )

2209325001 (50345) cryptozaver
»

Kateri DVD + Divx predvajalnik do 15K SIT? (strani: 1 2 3 )

14724898 (9512) bizi72
»

Phoilips 42PFL7404H/12 in podnapisi iz USB diska - KAKO?

198317 (7821) ta_ki_tke

[DivXviD] Kateri Divx predvajalnik?

1531455 (14708) Stepni Volk

Več podobnih tem