Forum » Zvok in slika » [DivXviD] Philips predvajalniki
[DivXviD] Philips predvajalniki
cbelica ::
DVP5990 - a mogoče kdo ve kaj povedat o tem predvajalniku? Zasledil sem ga pri Rolan-u, samo nič konkretnega ne piše... kakšna pa je razlika glede na 5980?
Thx
Thx
98% of the teenage population does or has tried smoking pot.
If you're one of the 2% who hasn't, copy & paste this in your Signature
DontPanic ::
Živjo
Jaz imam DVP5990 in razlika je predvsem v USB. 5980 ima le usb 1.1, medtem ko ima 5990 usb 2.0 - kar je veliko hitreje, tako da ni nobenega zatikanja pri hitrejših scenah pri predvajanju z ključa.
5990 je izšel šele pred parimi meseci, medtem ko je 5980 že v letih in ga počasi umikajo iz prodaje.
Predvajalnik imam tri tedne in sem z njim zelo zadovoljen. Predvaja vse, podnapisi so mi normalne velikosti (gledam na 37" LCD z 2,5-3m), problemov z šumniki ni, počasi se pa tudi povečuje firmware podpora.
Evo linki do dveh obširnih tem na forumih:
LINK 1
LINK 2
Tu imaš pa še temo z firmware posodobitvami:
SOFTPEDIA
Jaz imam DVP5990 in razlika je predvsem v USB. 5980 ima le usb 1.1, medtem ko ima 5990 usb 2.0 - kar je veliko hitreje, tako da ni nobenega zatikanja pri hitrejših scenah pri predvajanju z ključa.
5990 je izšel šele pred parimi meseci, medtem ko je 5980 že v letih in ga počasi umikajo iz prodaje.
Predvajalnik imam tri tedne in sem z njim zelo zadovoljen. Predvaja vse, podnapisi so mi normalne velikosti (gledam na 37" LCD z 2,5-3m), problemov z šumniki ni, počasi se pa tudi povečuje firmware podpora.
Evo linki do dveh obširnih tem na forumih:
LINK 1
LINK 2
Tu imaš pa še temo z firmware posodobitvami:
SOFTPEDIA
anban ::
Lep pozdrav vsem!
Kot vidite sem na vašem forumu nov.
Imam problem na katerega mi bo večina znala odgovoriti upam
Imam starejši domači kino philips LX-3000D , ker predvaja samo DVD-je mi je zlo bedno, zato vas sprašujem če mogoče obstaja kakšna nadgradnja predvajalnika da bo predvajal tudi Dvix filme ( Kakšen čip pa to...) Kje se jih dobi itd.... :)
Hvala za odgovor!
Kot vidite sem na vašem forumu nov.
Imam problem na katerega mi bo večina znala odgovoriti upam
Imam starejši domači kino philips LX-3000D , ker predvaja samo DVD-je mi je zlo bedno, zato vas sprašujem če mogoče obstaja kakšna nadgradnja predvajalnika da bo predvajal tudi Dvix filme ( Kakšen čip pa to...) Kje se jih dobi itd.... :)
Hvala za odgovor!
podtalje ::
Kratko povedano, ne obstaja.
Glede na to, da so predvajalniki sedaj tako poceni (od 30€ naprej), predlagam, da raje razmisliš o nakupu novega.
Glede na to, da so predvajalniki sedaj tako poceni (od 30€ naprej), predlagam, da raje razmisliš o nakupu novega.
John Doe ::
Pozdravljeni,
imam en problem, s katerim se obračam na bralce tega foruma. No stvar je sledeča:
kupil sem TV 32PHILIPS7613 (to naj bi bil isti TV kot 7603, le da je delan za nemški trg). Pri gledanju dvd filmov so v formatu 16:9 podnapisi pod samim filmom (torej na spodnjem črnem robu). Če jih hočem videti, moram tako sliko dvigniti in jo zgoraj odrezati (cca. 10 cm). Nenavadno je, da so v formatu 4:3 podnapisi postavljeni pravilno, torej v spodnjem delu samega filma, tako kot smo navajeni. Pri divx-ih tega problema ni, pri obeh formatih so podnapisi "v filmu".
Ali mislite, da je problem v "softweru" TVja ali DVD playerja (PHILIPS DVP 3040)? In ali se to da odpraviti.
Lp,
Goran.
imam en problem, s katerim se obračam na bralce tega foruma. No stvar je sledeča:
kupil sem TV 32PHILIPS7613 (to naj bi bil isti TV kot 7603, le da je delan za nemški trg). Pri gledanju dvd filmov so v formatu 16:9 podnapisi pod samim filmom (torej na spodnjem črnem robu). Če jih hočem videti, moram tako sliko dvigniti in jo zgoraj odrezati (cca. 10 cm). Nenavadno je, da so v formatu 4:3 podnapisi postavljeni pravilno, torej v spodnjem delu samega filma, tako kot smo navajeni. Pri divx-ih tega problema ni, pri obeh formatih so podnapisi "v filmu".
Ali mislite, da je problem v "softweru" TVja ali DVD playerja (PHILIPS DVP 3040)? In ali se to da odpraviti.
Lp,
Goran.
Zako ::
Pozdravljeni,
kupujem nov DivX player, in sicer mi je zelo vsec Philips 5990, zanima me samo, ce se ze da dobit SLO firmware oz, ce bere slovenkse znake (č,š,ž) in ce se da velikost podnapisov spreminjat (large, normal, small)?
LP
kupujem nov DivX player, in sicer mi je zelo vsec Philips 5990, zanima me samo, ce se ze da dobit SLO firmware oz, ce bere slovenkse znake (č,š,ž) in ce se da velikost podnapisov spreminjat (large, normal, small)?
LP
Zako je zakon!!!
Slovenske znake bere brez problemov, toda najprej si moraš nastaviti podnapise na Centralno Evropski jezik.
Greš na Setup > Preferences > DivX Subtitles > Cental Europe (ampak takrat ko nimaš diska/usb ključa priključanega).
Link do firmware sem postal 5 sporočil zgoraj.
Greš na Setup > Preferences > DivX Subtitles > Cental Europe (ampak takrat ko nimaš diska/usb ključa priključanega).
Link do firmware sem postal 5 sporočil zgoraj.
DJMajki ::
LP
Kot alternativo prejšnjim prošnjam, imam eno in sicer ali se lahko določi tipki SMART PICTURE na dvd playerju druga funkcija? Rabil bi, da dela kot OK tipka na daljincu.
Hvala
Gre ali ne gre? Lepo prosim?
Jodlarcek ::
Pozdravljeni
Tudi jaz se zanimam za nakup DVP 5990. Zanima me, če ima možnost nadaljevanja gledanja? To pomeni, da če si gledal nek film do polovice, ugasneš DVD in ga lahko jutri gledaš naprej?
Tudi jaz se zanimam za nakup DVP 5990. Zanima me, če ima možnost nadaljevanja gledanja? To pomeni, da če si gledal nek film do polovice, ugasneš DVD in ga lahko jutri gledaš naprej?
Zako - imam DVP 5990/12.
Jodlarcek - Ja ima to možnost. Samo ugasneš player in ko ga spet prižgeš se film naloži od tistega dela naprej. Pri DVD-jih lahko tudi naštimaš od katere ure/minute/sekunde naj ti film predvaja.
Jodlarcek - Ja ima to možnost. Samo ugasneš player in ko ga spet prižgeš se film naloži od tistega dela naprej. Pri DVD-jih lahko tudi naštimaš od katere ure/minute/sekunde naj ti film predvaja.
plavko61 ::
Imam 5980 in me moti da nima random za mp3 predvajanje. A ima 5990 random predvajanje?
Dvakrat preberi, nato pa blekni...
Zdi se mi da je nima. Jaz je nisem zasledil.
Nova funkcija ki jo ima 5990, je ripanje avdio CD-jev v mp3-je, ki se shranijo na USB ključ ali na zunanji disk.
Nova funkcija ki jo ima 5990, je ripanje avdio CD-jev v mp3-je, ki se shranijo na USB ključ ali na zunanji disk.
MPPrezid ::
Že dolgo nisem bral kaj se dogaja z firmwari za Philipsa DVP720sa.Najnovejše kar sem našel je bil od 20.12.2006.,če gdo ve za novejšega lepo prosim za link.Imel sem nesrečo z DVP-jem,naložil sem firmware od philipsa DVP762 i mi ni delal 5,1 ishod,za tem sem naložil firmware od drugege philipsa in mi je dvp bil KLINIČNO MRTEV do danes.Na internetu sem našel shemo adapterja za povezavo računalnika z MTK chipom.Izdelal sem adapter,nabavil program za povezavo in...Zdaj je DVP spet živ in zrdav.
hm4ever ::
Pozdravljeni!
Prebrskal sem že precej strani v tej temi, ampak nisem (še) našel vsaj namiga za rešitev mojega problema. In sicer: imam predvajalnik Philips DVP 5160 in zunanji disk Medion (v bistvu Seagate 500MB/7200rpm/8MB predpomnilnika, kupljen v Hoferju ;). Zadeva formatirana na FAT32 deluje ampak z eno napako, ki mi je precejšen trn v peti. Na root-u imam nekaj direktorijev, eden med njimi je tudi dir. z glasbo. Ta vsebuje 10 poddirektorijev z različnimi zvrstmi. Če se na dvd playerju postavim v enega od teh, ki vsebuje cca. 500 poddirektorijev in 18 datotek (mp3), mi prikaže le 30 elementov - vse datoteke (18) in razliko v direktorijih. En nivo višje brez poddirektorijev (ampak s 120 datotekami) mi pokaže vso vsebino (=120 datotek). Nekje sem prebral, da bi naj predvajalnik obvladoval le strukturo z 2 nivojema. Preden začnem z eksperimentiranjem in si porušim celo piramido - kakšen namig? ;)
Odgovor na nekaj niti višje: DVP 5990 ima drugačen daljinski upravljalec (boljši/slabši, presodite sami ;), ripanje CDjev in USB 2.0. Vsem v dilemi, vzeti 5980 ali 5990 - vzemite 5990 (razlika je drobiž). Če ne rabite niti 5980 (=v vaših zaslonih domuje bolj malo pikslov ;)) , vzemite 5610 (če se ga sploh še dobi ;)))
LP! R
Prebrskal sem že precej strani v tej temi, ampak nisem (še) našel vsaj namiga za rešitev mojega problema. In sicer: imam predvajalnik Philips DVP 5160 in zunanji disk Medion (v bistvu Seagate 500MB/7200rpm/8MB predpomnilnika, kupljen v Hoferju ;). Zadeva formatirana na FAT32 deluje ampak z eno napako, ki mi je precejšen trn v peti. Na root-u imam nekaj direktorijev, eden med njimi je tudi dir. z glasbo. Ta vsebuje 10 poddirektorijev z različnimi zvrstmi. Če se na dvd playerju postavim v enega od teh, ki vsebuje cca. 500 poddirektorijev in 18 datotek (mp3), mi prikaže le 30 elementov - vse datoteke (18) in razliko v direktorijih. En nivo višje brez poddirektorijev (ampak s 120 datotekami) mi pokaže vso vsebino (=120 datotek). Nekje sem prebral, da bi naj predvajalnik obvladoval le strukturo z 2 nivojema. Preden začnem z eksperimentiranjem in si porušim celo piramido - kakšen namig? ;)
Odgovor na nekaj niti višje: DVP 5990 ima drugačen daljinski upravljalec (boljši/slabši, presodite sami ;), ripanje CDjev in USB 2.0. Vsem v dilemi, vzeti 5980 ali 5990 - vzemite 5990 (razlika je drobiž). Če ne rabite niti 5980 (=v vaših zaslonih domuje bolj malo pikslov ;)) , vzemite 5610 (če se ga sploh še dobi ;)))
LP! R
bushi ::
Pozdravljeni,
Imam predvajalnik Philips DVP 5960, ter USB disk WD My Book Essential Edition 2.0 500GB. Prej sem imel narejeno eno particijo NTFS (500GB), in mi player diska ni prepoznal, nakar sem z Partition Magic dodal še eno FAT32 (Logical) particijo (150 GB) in v root folder, skopiral dva filma. Pa ga vseeno ne prepozna, ima kdo kakšno idejo, kaj storit?
Imam predvajalnik Philips DVP 5960, ter USB disk WD My Book Essential Edition 2.0 500GB. Prej sem imel narejeno eno particijo NTFS (500GB), in mi player diska ni prepoznal, nakar sem z Partition Magic dodal še eno FAT32 (Logical) particijo (150 GB) in v root folder, skopiral dva filma. Pa ga vseeno ne prepozna, ima kdo kakšno idejo, kaj storit?
... In den Tränen suchen wir Beweise unserer Sehnsucht und geben uns nicht dem Schmerze hin sondern zeigen sie vor. ...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bushi ()
Zako ::
Naredi primary FAT32 particijo do velikosti 132GB (probaj recimo 120GB) in potem skopiraj filme na to novo particijo.
Po moje, da prebere le FAT32 primary particijo, in ne logično particijo.
Primary - boot partition
LP
Po moje, da prebere le FAT32 primary particijo, in ne logično particijo.
Primary - boot partition
LP
Zako je zakon!!!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Zako ()
gregyk ::
Pozdravljeni,
http://www.compuapps.com/download/Swiss...
Z zgornjim programom formatiraj kompleten disk v fat32 in bo delalo.
ravsek ::
Vceraj sem probal priklopiti svojega DVP5960 na monitor preko HDMI-ja in na zvocnike preko coaxialnega kabla. V tem primeru mi ni uspelo dobiti 5.1 zvoka. Ce pa na player priklopim samo zvocnike, brez HDMI-ja, pa surround dela bp. Najbrz je treba kje v nastavitvah nastaviti, da samo sliko posilja preko HDMI-ja, zvok pa preko coaxialnega izhoda?
Tavher ::
Lep pozdrav!
Eno vprašanje za lastnike Philips-a 5990:
Ima možnost izbire podnapisa pri Divx filmih?
Da ni treba poimenovati podnapisa enako kot film in da jih lahko imaš več različnih za en film.
Hvala za odgovor!
Eno vprašanje za lastnike Philips-a 5990:
Ima možnost izbire podnapisa pri Divx filmih?
Da ni treba poimenovati podnapisa enako kot film in da jih lahko imaš več različnih za en film.
Hvala za odgovor!
Imaš lahko več podnapisov za en film toda poimenovati morajo biti podobno.
Recimo sam sem probal z datoteko Seinfeld.S03E09.The.Nose.Job.DVDRip.XviD-FoV.
Če sem podnapise poimenoval z
Seinfeld.S03E09.The.Nose.Job.DVDRip.XviD-FoV-ENG ali Seinfeld.S03E09.The.Nose.Job.DVDRip.XviD-FoV-SLO,
sem lahko izbiral med obema podnapisoma. Ko sem ga pa poimenoval z S.S03E09.DVDRip.XviD-FoV
pa mi ga ni hotel predvajati.
Recimo sam sem probal z datoteko Seinfeld.S03E09.The.Nose.Job.DVDRip.XviD-FoV.
Če sem podnapise poimenoval z
Seinfeld.S03E09.The.Nose.Job.DVDRip.XviD-FoV-ENG ali Seinfeld.S03E09.The.Nose.Job.DVDRip.XviD-FoV-SLO,
sem lahko izbiral med obema podnapisoma. Ko sem ga pa poimenoval z S.S03E09.DVDRip.XviD-FoV
pa mi ga ni hotel predvajati.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DontPanic ()
ravsek ::
Ugotovil sem, v cem je problem. Skoraj vsi modificirani firmwari so brez "Fix for Multichannel output via coaxial out when connected to HDMI". Kateri je torej najboljsi firmware, ki vkljucuje ta fix (s cim lepsimi podnapisi pri DivX-ih, drugih funkcij niti ne potrebujem). Gre pa za DVP5960/12
lp
lp
bovian ::
Pozdravljeni!
Prosim za pomoč in sicer sem kupil DivX/Xvid predvajalnik Philips DVP 3260.
Imam težave pri priklučitvi mojega sistema 5.1 sicer zelo star ampak odličen
Genius Home Theater 5.1 5000W Wood. Zadaj ima Vhode 3x2 cinch in pa AC3, na ac3 izhod
sem lahko priklučil zvočno kartico. Tega ne potrebujem več ali obstaja način,
da bi sedaj zvezal te zvočnike z Philips DVP 3260 predvajalnikom.
Prosim za pomoč.
PS:
- upam, da v tej "kilomterski temi" ni bilo že podobnega vprašanja,
oz, če je bil mi prosim povejte kje iskati. Sem že kar precej brskal .
hvala za odgovore in lep pozdrav,
Boris
Prosim za pomoč in sicer sem kupil DivX/Xvid predvajalnik Philips DVP 3260.
Imam težave pri priklučitvi mojega sistema 5.1 sicer zelo star ampak odličen
Genius Home Theater 5.1 5000W Wood. Zadaj ima Vhode 3x2 cinch in pa AC3, na ac3 izhod
sem lahko priklučil zvočno kartico. Tega ne potrebujem več ali obstaja način,
da bi sedaj zvezal te zvočnike z Philips DVP 3260 predvajalnikom.
Prosim za pomoč.
PS:
- upam, da v tej "kilomterski temi" ni bilo že podobnega vprašanja,
oz, če je bil mi prosim povejte kje iskati. Sem že kar precej brskal .
Boris
Doc123 ::
Katerega Phillipsa se najbolj splača kupiti? Kakšna je sploh razlika med recimo 3260 ter 5990? Zakaj razlika v ceni? A je slednji sploh kaj boljši?
alexus21 ::
Pozdravljeni!
Včeraj sem kupil Zunanji disk Western Digital Passport2 320GB pa ga hočem s programom SwissKnife V3.22
formatirat v particijo FAT32 in mi program pri koncu formatiranja zazna napako in se izklopi.
Kupil pa sem ga zato da imam povezavo z DVD (5960) in mi ga DVD ne zazna.
Kaj je narobe?
Hvala za pomoč in odgovore,
Lp
Včeraj sem kupil Zunanji disk Western Digital Passport2 320GB pa ga hočem s programom SwissKnife V3.22
formatirat v particijo FAT32 in mi program pri koncu formatiranja zazna napako in se izklopi.
Kupil pa sem ga zato da imam povezavo z DVD (5960) in mi ga DVD ne zazna.
Kaj je narobe?
Hvala za pomoč in odgovore,
Lp
TRIROG ::
Zadaj ima Vhode 3x2 cinch in pa AC3, na ac3 izhod
sem lahko priklučil zvočno kartico. T
Boris
na AC3 vhod priklopi SPDIF(Digital) izhod iz DVDja
Shad0wM4n ::
Oj, imam en problem. Lastim si DVP5960, ključek Corsair Voyager 4GB mi deluje normalno. Sedaj sem si kupil ključek Corsair Voyager 8GB in mi ga ne podpira.
Kje bi bil problem, se ga da usposobiti?
A bi delal tale 8GB mogoče na DVP5990, ker si ga nameravam nabaviti?
Hvala za odgovor!
LP
Hvala za odgovor!
LP
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Shad0wM4n ()
destiny ::
Če ti usb ključek ne dela, je ponavadi problem v napajanju. Večji/hitrejši ključki ponavadi potrebujejo več energije, ki je pa predvajalnik ni sposoben dovest al neki tazga. Če dela s 5990 boš pa moral sam ugotovit.
Mi lahko kdo pove razliko med DVP3260 in DVP5990 ?
Kolikor vidim imata oba USB 2.0, kar mi je pomembno, da mi ne bo zmrzoval ključek.
Kolikor vidim imata oba USB 2.0, kar mi je pomembno, da mi ne bo zmrzoval ključek.
destiny,
hvala za odgovor. Verjetno je res to da potrebuje več napajanja. Sprobal sem ga v BigBangu na DVP5990 (ima 2.0 USB) in deluje normalno. Verjetno tudi na DVP3260, ki ima isti USB...
Jodlarcek,
največja razlika je HDMI izhod. Če ti ga podpira TV, ga je fino imet. Je pa res razlika v ceni 30€ v BigBangu.
Firmware, ki sem ga dal stricu gor na tega je "DVP3260_12_vb6_v3_3_1250", deluje odlično (najdeš ga na softpedia forumu, link je tukaj nekje). Najbolj moteči so bili seveda podnapisi.
hvala za odgovor. Verjetno je res to da potrebuje več napajanja. Sprobal sem ga v BigBangu na DVP5990 (ima 2.0 USB) in deluje normalno. Verjetno tudi na DVP3260, ki ima isti USB...
Jodlarcek,
največja razlika je HDMI izhod. Če ti ga podpira TV, ga je fino imet. Je pa res razlika v ceni 30€ v BigBangu.
Firmware, ki sem ga dal stricu gor na tega je "DVP3260_12_vb6_v3_3_1250", deluje odlično (najdeš ga na softpedia forumu, link je tukaj nekje). Najbolj moteči so bili seveda podnapisi.
Hvala za odgovor.
Kaj pa je bilo narobe s podnapisi? Kaj pridobim z novim firmwarom?
Oprostite za "nora" vprašanja, ampak nisem najbolj doma v teh stvareh
Kaj pa je bilo narobe s podnapisi? Kaj pridobim z novim firmwarom?
Oprostite za "nora" vprašanja, ampak nisem najbolj doma v teh stvareh
tomazsk1 ::
Živijo!
Kaj lahko kdo pove, ki ima 3260 če mu razvrsti file v ts direktoriju(ko predvajaš dvd iz zunanjega diska) pravilno po vrsi, ker meni jih ne, so razmetani.
Npr ko gledam dvd iz diska je pred filom 01.vob ki predstavlja začetek filma, file 02.vob. Zato filma ne prikazuje v pravem vstnem redu. Imam naložen firmvare verzijo 3.3 iz softpedie. Naprošam bnovopečene lastnike če lahko preverijo kako je s tem v originalnem firmvaru. PA še eno vprašanje, če bi se odločil da naložim nazaj originalni firmvare, ali je kakšen poseben postopek, ali samo zapečem tisti .bin filoe na cd in to je to.
Hvala in lp!
Kaj lahko kdo pove, ki ima 3260 če mu razvrsti file v ts direktoriju(ko predvajaš dvd iz zunanjega diska) pravilno po vrsi, ker meni jih ne, so razmetani.
Npr ko gledam dvd iz diska je pred filom 01.vob ki predstavlja začetek filma, file 02.vob. Zato filma ne prikazuje v pravem vstnem redu. Imam naložen firmvare verzijo 3.3 iz softpedie. Naprošam bnovopečene lastnike če lahko preverijo kako je s tem v originalnem firmvaru. PA še eno vprašanje, če bi se odločil da naložim nazaj originalni firmvare, ali je kakšen poseben postopek, ali samo zapečem tisti .bin filoe na cd in to je to.
Hvala in lp!
dule66 ::
Imam dvdr Philipsa 3595H. Z njim sem zelo zadovoljen. Dela vse kot je treba. Problem je samo z premajhnimi podnapisi pri Divx filmih. Ali mogoče kdo ve, če je kje kaka nadgradnja za večje podnapise. Zelo bi bil vesel vaše pomoči. Pišete mi lahko tudi na lpp.dule@gmail.com
Če pa večji podnapisi še ne obstajajo in kot vidim na forumu, znajo FW narediti nekateri sami, bi prosil če bi bil kdo pripravljen to narediti.(plačam)
LP Dušan
Če pa večji podnapisi še ne obstajajo in kot vidim na forumu, znajo FW narediti nekateri sami, bi prosil če bi bil kdo pripravljen to narediti.(plačam)
LP Dušan
sloolson ::
Neeeeeedddd heeeelllpp :)
Pred dvema dnevoma sem kupil Philipsa DVP 5990, par dni prej pa ze usb zunanji disk Western Digital Passport2 Elite 320GB. Ker ga DVD player ni prepoznal sem ga se enkrat formatiral s programom s te strani SwissKnife V3.22- primarna FAT32 particija. Pa spet nic. Nalozil sem si novi Firmware (spet link na tej strani) s:
DVP5990_12_vb6_v6.rar
http://rapidshare.com/files/151859868/D......vb6_v6.rar.html
diska mi se vedno ne prepozna. Potem se napravil primarno particijo veliko le 120 GB (namig na tej strani) pa se vedno nic.
Kaj s tem diskom ne dela ? Kaj se naj probam ?
LP Dusan
Aja,
pa po instalaciji novega Firmwareja DVP5990_12_vb6_v6.rar imam sedaj namesto podnapisov samo kvadratke. Ve kdo za razlog?
LP Dusan
Pred dvema dnevoma sem kupil Philipsa DVP 5990, par dni prej pa ze usb zunanji disk Western Digital Passport2 Elite 320GB. Ker ga DVD player ni prepoznal sem ga se enkrat formatiral s programom s te strani SwissKnife V3.22- primarna FAT32 particija. Pa spet nic. Nalozil sem si novi Firmware (spet link na tej strani) s:
DVP5990_12_vb6_v6.rar
diska mi se vedno ne prepozna. Potem se napravil primarno particijo veliko le 120 GB (namig na tej strani) pa se vedno nic.
LP Dusan
Aja,
pa po instalaciji novega Firmwareja DVP5990_12_vb6_v6.rar imam sedaj namesto podnapisov samo kvadratke. Ve kdo za razlog?
LP Dusan
Zgodovina sprememb…
- spremenil: sloolson ()
Neeeeeedddd heeeelllpp :)
DVP5990_12_vb6_v6.rar
LP Dusan
Aja,
LP Dusan
podnapise sem porihtal, nekaj nima v redu s kodami barv. Bela ni bila bela, ko sem spremenil parkrat, pa je postala :(
LP Dusan
Cveto ::
A se da dobit kakšen pameten firmware za 3595h? Da bi recimo izboljšaš kompatibilnost divxov, morda večjje pisave, boljša odzivnost...
Oj, imam en problem. Lastim si DVP5960, ključek Corsair Voyager 4GB mi deluje normalno. Sedaj sem si kupil ključek Corsair Voyager 8GB in mi ga ne podpira.
Hvala za odgovor!
LP
Če koga zanima... LOL, kriv je bil USB ključek. Zamenjal za istega in dela kot urca na vseh teh playerjih.
scelica ::
DVP5990 mi podpira 16 Gb USB SanDisk Cruzer ključ
Zgodovina sprememb…
- spremenil: scelica ()
Se vedno poskusam in poskusam z DVP 5990 in Western Digital Passport2 Elite 320GB :(
Danes sem probal z enim starim diskom Western Digital 150 GB in je hudic delal:) S tem novejsim pa zgleda ne bo nic... ce me kdo ne resi z resitvijo problema ... :)
LP Dusan
Danes sem probal z enim starim diskom Western Digital 150 GB in je hudic delal:) S tem novejsim pa zgleda ne bo nic... ce me kdo ne resi z resitvijo problema ... :)
LP Dusan
Pozdravljeni
Ali je možno na DVP 5990 pri poslušanju mp3, direktno vpisati številko skladbe?
Ali je možno na DVP 5990 pri poslušanju mp3, direktno vpisati številko skladbe?
roki90 ::
Jas pa imam problem s starejšim dvd predvajalnikom LX8300SA. Pri predvajanju večine divx-ov se pojavi nek problem. Ali se vse skupaj ustavi in zmrzne, ali pa se samo konča predvajanje kot da bi se film po 10min končal.
Sprobal sem že različne načine zapisovanja in redki med njimi delajo kot bi morali.
Vse ostalo (dvd, slike, mp3...) dela normalno.
Če kdo ve za kako rešitev naj prosim pove.
Sprobal sem že različne načine zapisovanja in redki med njimi delajo kot bi morali.
Vse ostalo (dvd, slike, mp3...) dela normalno.
Če kdo ve za kako rešitev naj prosim pove.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: roki90 ()
gregyk ::
Se vedno poskusam in poskusam z DVP 5990 in Western Digital Passport2 Elite 320GB :(
LP Dusan
Kot vidim se ta disk napaja samo preko usb-ja, torej je problem v tem, da tvoj predvajalnik ni zmožen zagotoviti dovolj toka - disk ga zahteva preveč. Če je možno ga priklopi še na dodatno napajanje, drugače ti pa najbrž ne bo deloval.
Tomay ::
Obstajajo usb hubi z dodatnim napajanjem pa tudi predelava playerja z večjim ali dodatnim napajalnikom je možna. Meni en star 40GB disk iz prenosnika dela ravno na meji. Ponavadi dela, včasih pa se kar sam ugasne. Na disku piše da porabi 0,5A kar je zgornja meja za usb. Seveda še nekaj porabi usb -> ide konverter.
Voodoo 4Ever
prestigo ::
Mene pa že dolg ni blo tukile in me sam zanima, če bi mi lahko kdo nalepu eno stran z najnovejšim FW za dvp 5960,pri katerem lepo delaju tud slo subsi.
Hvala
Hvala
bigparmezan ::
Oj,
DontPanic je zgoraj objavil link na site s firmware posodobitvami SOFTPEDIA za Philips 5990.
A je kdo kaj naložil od tam?
Prejšnji teden sem kupil 5990/12 s firmware v.31 in sem takoj naložil v.34 s Philipsa, ki je delal lepa ampak nima presunljivih izboljšav, zato sem seveda naložil še DVP5990_12_vb6_v2_1_1250. Na žalost neuspešno, med posodabljanjem sem "izgubil sliko", proces se še po četrture ni končal in ko sem zadevo resetiral, se tudi zasvetila ni več, kaj šele prižgala. Na servisu mrtvih predvajalnikov ne oživljajo, čeprav se da čip sprogramirati tudi s kablom in ne le pre k diska in USBja, kjer je pogoj delujoč firmware.
Na sreče sem dobil nov predvajalnik, ampak ne vem, če bi spet poskušal z isto verzijo. A jo je kdo uspešno naložil na "slovenskem" predvajalniku? In če jo je, kako je zadovoljen? Pa še to, a ima kdo originalno Philipsovo verzijo, torej v.31, ki na njihovi strani ni objavljena?
DontPanic je zgoraj objavil link na site s firmware posodobitvami SOFTPEDIA za Philips 5990.
A je kdo kaj naložil od tam?
Prejšnji teden sem kupil 5990/12 s firmware v.31 in sem takoj naložil v.34 s Philipsa, ki je delal lepa ampak nima presunljivih izboljšav, zato sem seveda naložil še DVP5990_12_vb6_v2_1_1250. Na žalost neuspešno, med posodabljanjem sem "izgubil sliko", proces se še po četrture ni končal in ko sem zadevo resetiral, se tudi zasvetila ni več, kaj šele prižgala. Na servisu mrtvih predvajalnikov ne oživljajo, čeprav se da čip sprogramirati tudi s kablom in ne le pre k diska in USBja, kjer je pogoj delujoč firmware.
Na sreče sem dobil nov predvajalnik, ampak ne vem, če bi spet poskušal z isto verzijo. A jo je kdo uspešno naložil na "slovenskem" predvajalniku? In če jo je, kako je zadovoljen? Pa še to, a ima kdo originalno Philipsovo verzijo, torej v.31, ki na njihovi strani ni objavljena?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [divXvid] Yamaha predvajalniki (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 27649 (7181) | monaco |
» | [DivXviD] komponente - splošna vprašanja in primerjave (strani: 1 2 3 4 … 42 43 44 45 )Oddelek: Zvok in slika | 324936 (50280) | cryptozaver |
» | Kateri DVD + Divx predvajalnik do 15K SIT? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 24888 (9502) | bizi72 |
» | Phoilips 42PFL7404H/12 in podnapisi iz USB diska - KAKO?Oddelek: Zvok in slika | 8315 (7819) | ta_ki_tke |
⊘ | [DivXviD] Kateri Divx predvajalnik?Oddelek: Zvok in slika | 31453 (14706) | Stepni Volk |