Forum » Zvok in slika » [DivXviD] Philips predvajalniki
[DivXviD] Philips predvajalniki
tomazsk1 ::
Živijo!
Imam en problem! Hočem priklopit stolp na dvd predvajalnik 5960 prek onih izhodov left in right zadaj na predvajalniku, da bi špilala muzika na zvočnikih od stolpa(na stolpu ne bere več cd-jev). Drugače ko mam prek scarta na tv priklopljeno, muzika špila, zdaj pa ne vem a je treba kje spremenit kaj, da bi zvok poslal na one izhode left in right ali bi to moglo že avtomatsko špilat isto kot pri scartu.
Hvala za odovore
LP!
Imam en problem! Hočem priklopit stolp na dvd predvajalnik 5960 prek onih izhodov left in right zadaj na predvajalniku, da bi špilala muzika na zvočnikih od stolpa(na stolpu ne bere več cd-jev). Drugače ko mam prek scarta na tv priklopljeno, muzika špila, zdaj pa ne vem a je treba kje spremenit kaj, da bi zvok poslal na one izhode left in right ali bi to moglo že avtomatsko špilat isto kot pri scartu.
Hvala za odovore
LP!
drugninja ::
men pa dela cist ok, potegnil kable iz playera v stolp, zvok ok, sicer stereo ampak tut ni slabo. pri teb je verjetn problem v stolpu.
btw, na netu sem zasledil da se pri nas da dobiti Philips DVP 3260, player z USB 2.0 vhodom, ki naj bi zadostoval za hitr prenos velikih datotek, VOB recimo :-). A ma kdo slucajno kaksne informacije o tem, mal vec...
uradni pdf
http://www.p4c.philips.com/files/d/dvp3...
lp
btw, na netu sem zasledil da se pri nas da dobiti Philips DVP 3260, player z USB 2.0 vhodom, ki naj bi zadostoval za hitr prenos velikih datotek, VOB recimo :-). A ma kdo slucajno kaksne informacije o tem, mal vec...
uradni pdf
lp
gregyk ::
men pa dela cist ok, potegnil kable iz playera v stolp, zvok ok, sicer stereo ampak tut ni slabo. pri teb je verjetn problem v stolpu.
uradni pdf
lp
tu ga lahko kupiš:
link
dulee ::
Nabavil sem Philipsa 3595. Z njim sem zelo zadovoljen. Dela vse kot je treba. Problem je samo z premajhnimi podnapisi pri Divx filmih. Ali mogoče že obstaja kaka nadgradnja za večje podnapise. Zelo bi bil vesel vaše pomoči.
LP Dušan
LP Dušan
MilkoSan ::
gregyk, hvala za odličen firmware za 5160. Najboljši stvari sta GO TO funkcija in povečano število znakov pri imenih datotek z USB pogonov. Opazil sem tudi, da FW podpira dopečne DVD-je (multisession). Sam sem sicer v FW-ju zamenjal nekaj ikon in 3 nabore podnapisov (Standard, Majhni in Ozadje), ki sem jih "pobral" iz različnih FW-jev. Upam, da ne boš zaradi tega jezen . Razlike med nabori niso velike, predstavo o njih pa si lahko dobite na spodnjih fotkah. Dodal bi le, da sam najpogosteje uporabljam standardni nabor in tistega z ozadjem.
Kdor si želi preizkusiti ta FW, ga lahko potegne tukaj. Nadgradnja je seveda na lastno odgovornost, prav tako z njo "reskirate" izgubo garancije.
Ena opomba, za tiste nekoliko bolj okorne pri delu z računalniki (pa tudi s tanjšimi žepi) , ki jim prevajalnik ne bi prepoznal nadgraditvene datoteke s CD-ja. Datoteko je potrebno zapeči po drugačnem postopku kot tisto z BigB... strani, ker gre za ISO datoteko (sliko diska). Najenostavneje je, da CD zapečete z zastonjskim programčkom ImgBurn, kjer izberete možnost "Write image file to disc". V pomoč naj vam bo to navodilce.
Lp!
elow!
prebral sem si navodila, kjer piše V meniju Prednostne nastavitve - Divx podnapisi (skrit meni, pod nastavitvijo za Geslo) lahko sedaj izbirate med tremi velikostmi podnapisov:
-Standard
-Veliki
-Majhni
-Ozadje (podnapisi z črnim ozadjem)
ampak meni ni jasno, kje najdem prednostne nastavitve :)
help pls :P
Zorro ::
MilkoSan, če sem prav razumel, v meniju predvajalnika ne najdeš opcije za izbiro pisav. Domnevam, da si šel v meni pri predvajanem filmu, kar je tudi vzrok tvojega problema. Takrat namreč ta možnost ni na voljo. Da bi prišel do nje, moraš izkopi film in šele nato odpreti meni, oziroma meni moraš odpreti preden zaženeš film in takrat izbrati želeno pisavo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Zorro ()
mp5 ::
Lep pozdrav vsem!
Danes smo očetu kopili LCD in DIVX predvaljanik, da je človek končno stopil v moderni svet. Ok problem je pri predvajaniku. Kupili smo DVD/DIVX predvajalnik DVP 3260. Opazil sem, da so podnapisi zelo mali oz. je problem, da jih moraš preimenovati, da jih predvajalnik lahko bere ob filmu, prav tako ne kaže šumnikov.
Ali obstaja, kakšna posodobitev za omenjeni predvajalnik oz. za zgoraj opisane probleme.
Za vse odgovore se vam že vnaprej zahvaljujem!
Danes smo očetu kopili LCD in DIVX predvaljanik, da je človek končno stopil v moderni svet. Ok problem je pri predvajaniku. Kupili smo DVD/DIVX predvajalnik DVP 3260. Opazil sem, da so podnapisi zelo mali oz. je problem, da jih moraš preimenovati, da jih predvajalnik lahko bere ob filmu, prav tako ne kaže šumnikov.
Ali obstaja, kakšna posodobitev za omenjeni predvajalnik oz. za zgoraj opisane probleme.
Za vse odgovore se vam že vnaprej zahvaljujem!
danix1 ::
dvp 3260 prikazuje šumnike, samo navodila je treba prebrat!
V meniju Preferences nastaviš vrstico "Divx Subtitle" na "Central Europe".
Posodobitev bo pa sigurno slej ko prej na voljo na kakšnem forumu.
@Drugninja : DVP 3260 bere tudi VOB fajle iz prenosnih diskov, vendar takrat prikaže DVD (VOB) podnapise v napačni barvi (rdeči z belo obrobo).
LP
V meniju Preferences nastaviš vrstico "Divx Subtitle" na "Central Europe".
Posodobitev bo pa sigurno slej ko prej na voljo na kakšnem forumu.
@Drugninja : DVP 3260 bere tudi VOB fajle iz prenosnih diskov, vendar takrat prikaže DVD (VOB) podnapise v napačni barvi (rdeči z belo obrobo).
LP
Če kdo hoče ima tu fw za dvp-3260, s 4-imi velikostmi podnapisov, vsi s slovenskimi črkami, brez podlage, bele črke s črno obrobo. Velikost podnapisov se štima v meniju 'Divx subtitles'. Tam se je prej štimala kodna tabela podnapisov, zdaj se pa s spreminjanjem nastavitev v tem meniju spreminja velikost slovenskih podnapisov. Samo pač nisem spreminjal tekst v meniju, tako da tudi po nadgradnji ostane na izbiro kao različne kodne tabele (central european, itd...).
http://rapidshare.com/files/118262275/P...
http://rapidshare.com/files/118262275/P...
za gregyk
Sem uredil podnapise na central europe, prav tako pa sem preveril firmware na predvajalniku. napiše mi, da je firmware dvp3260 12.bin. Ampak, kot sem opazil pri tvojem fw je ista končnica fw, in nikjer ne najdem menija za velikosti podnapisov. Preden updejtam mi prosim povej, če si ti kaj priredil na tem fw, katerega link si dal v odgovor, ali je to fw od Philipsa.
Še enkrat hvala.
Sem uredil podnapise na central europe, prav tako pa sem preveril firmware na predvajalniku. napiše mi, da je firmware dvp3260 12.bin. Ampak, kot sem opazil pri tvojem fw je ista končnica fw, in nikjer ne najdem menija za velikosti podnapisov. Preden updejtam mi prosim povej, če si ti kaj priredil na tem fw, katerega link si dal v odgovor, ali je to fw od Philipsa.
Še enkrat hvala.
ok sem upgrejdal. Dejansko so podnapisi večji, ampak v meniju ne najdem nastavitev za velikost črk.
ok sem upgrejdal. Dejansko so podnapisi večji, ampak v meniju ne najdem nastavitev za velikost črk.
Če bi malo bolje prebral kaj sem prej napisal bi tudi to našel. Torej še 1x preberi.
bacil ::
Moram vam povedat, da ima dvp3260 zelo odličen zvok. Če se boste lotevali spremembe firmwarea se lahko za odličnost spremeni v nevzdržno moro. Zato previdno.
Moram vam povedat, da ima dvp3260 zelo odličen zvok. Če se boste lotevali spremembe firmwarea se lahko za odličnost spremeni v nevzdržno moro. Zato previdno.
Imaš kake izkušnje s spreminjanjem fw-jev in da se je z menjavo pisav v fw-ju spremenil, oz. pokvaril zvok? Ali pa govoriš tja v tri dni? Sklepam da bo druga možnost bolj verjetna?
MPPrezid ::
Kje se dob zadji firmware za Philips dvp 720 sa i katera je zadja verzija?
V naprej zahvaljujem.
V naprej zahvaljujem.
bojci ::
Konkretno.
Predvajalnik DVP3260/12 in USB 2.0???
A ga gdo uporablja z diskom in ali mu ob "hudih" akcijah štekajo, kot npr dvp5960 in dvp5980.
Če dela zdaj boljše??? in ali podpira daljša USB imena, daljša od 8 črk....
Hvala
Skoraj bi pozabil...
Ali ima GO TO funkcijo????
A ga gdo uporablja z diskom in ali mu ob "hudih" akcijah štekajo, kot npr dvp5960 in dvp5980.
Hvala
Skoraj bi pozabil...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bojci ()
RudeBw ::
Kako pridem na daljincu do funkcije Go To? Katere tipke moram vklopit? Imam zadnji update firmware-ja za DVP5980S, ki naj bi to funkcijo podpiral, ne vem pa je spravit v življenje.
basokiller ::
Zdravo,
RudeBwai..
How to activate GO TO function? I have installed newest FW for 5980S, bu I don't know how to activate GO TO.
Press two times "Title" and enter "h:mm:ss"
Izgleda pa da je trenutno najboljši fw :PhilipsDVP5980S_12_tech25_vb6_Mtz_v3.3_1250
http://board.softpedia.com/lofiversion/...
RudeBwai..
How to activate GO TO function? I have installed newest FW for 5980S, bu I don't know how to activate GO TO.
Izgleda pa da je trenutno najboljši fw :PhilipsDVP5980S_12_tech25_vb6_Mtz_v3.3_1250
sof forewer
Zgodovina sprememb…
- spremenil: basokiller ()
bacil ::
Konkretno.
Hvala
Skoraj bi pozabil...
Še vedno šteka.
Tomson ::
Kateri model se zdaj splača kupit od Philipsa za HDready (720p) plazmo, 5960/5980/3260 ?? Kaj je sploh razlika med 5960 in 3260 ?
TNX
TNX
Asus Prime X470 Pro, AMD Ryzen 9 3900X, Gigabyte GTX 1660 Super
Fractal Design R6, Corsair RM850X PSU, 32GB GSkillF4-3200 RAM
Noctua NHU12s, Corsair MP600 1TB SSD, 2x Dell U2410 monitor
Fractal Design R6, Corsair RM850X PSU, 32GB GSkillF4-3200 RAM
Noctua NHU12s, Corsair MP600 1TB SSD, 2x Dell U2410 monitor
basokiller ::
Jaz imam oba 5960 in 5980.Cenovno je bolj privlačen 5960 ki ima 1080i uplink.5980 ima 1080p uplink ampak to ne opravičuje višje cene.
sof forewer
Zgodovina sprememb…
- spremenil: basokiller ()
...
Hvala za pomoč, tudi sam uporabljam ta WF, ki ga omenjaš in je trenutno najboljša verzija. Edino, kar bi bilo dobro prihtat so netransparentni podnapisi in scer tako, da si lahko potem sam spreminjaš vrsto pisave za podnapise (MTK Remaker).
mastenm ::
Zanima me, ali je kdo za slovenski FW za DVP5960 (npr. tisti mitkotov) poskušal razširiti možnost ZOOM-a na več korakov, kot je to naredil porkupan/vboroda (12-step ZOOM for DVD) v angleški varianti? Dodal je še možnosti 1.1x, 1.2x, 1.5x, 2.5x ...
Včasih je 2x povečava prevelika in še posebej tiste med 1x in 2x prav pridejo.
Včasih je 2x povečava prevelika in še posebej tiste med 1x in 2x prav pridejo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mastenm ()
denisbegood ::
Pozdrav
Kupil sem Philips 3260/12 in dela super. Le podnapisov mi ne pokaže na Divx filmih, čeprav so poimenovani isto kot film. Ne bere jih iz CD, DVD in USB diska. Kaj lahko storim?
Hvala
Kupil sem Philips 3260/12 in dela super. Le podnapisov mi ne pokaže na Divx filmih, čeprav so poimenovani isto kot film. Ne bere jih iz CD, DVD in USB diska. Kaj lahko storim?
Hvala
destiny ::
Si že poskusil jih odpret v subtitle workshopu in jih ponovno shranit v srt format? Pa si pazil da se v imenu datotek ujema tudi caseing črk (velike/male)?
Sedaj sem opazil, da mi ne prepozna samo sub formata.
Ja, imam točno ime filma in podnapisa enako, tudi male in velike črke.
V navodilih piše da je sub podprt samo ne prikaže ga v meniju, meni ga pa ne prikaže tudi v filmu.
lp
Ja, imam točno ime filma in podnapisa enako, tudi male in velike črke.
V navodilih piše da je sub podprt samo ne prikaže ga v meniju, meni ga pa ne prikaže tudi v filmu.
lp
Zna kdo povedat kako prit do menuja scen na DVD-ju s Philipsom DVP5980S. Priloženi daljinec je katasrofalno okleščen. Prejšnji Philipsovi predvajalniki so to imeli dobro rešeno, pri temu pa mi ni znano kako to funkcijo spravit v življenje.
destiny ::
ni treba kaj preveč študirat SW, samo daš save as in izbereš format... Je pa fino mal poznat SW, če rabiš kdaj podnapise sinhronizirat
mamba ::
Pozdravljeni
Kupil Philips 5980, po priklopu zunanjega diska My book v direktoriju ne pokaže vsebine DVD datotek Divx dela brez problemov. Kako zagnati DVD film iz diska ali USB ključa.
Kupil Philips 5980, po priklopu zunanjega diska My book v direktoriju ne pokaže vsebine DVD datotek Divx dela brez problemov. Kako zagnati DVD film iz diska ali USB ključa.
RedStar ::
Sem lastnik Philipsovega DVD predvajalnika DVP 3040, ki je včeraj izdahnil. Ko vstavim CD/DVD bodisi original bodisi zapečeni zgoščenko mi napiše "no disc". Menu normalno dela. Predvidevam, da je šel eden od motorčkov. Ali se je pokvaril tisti motorček, ki obrača CD ali pa tisti, ki premika bralno glavo. Tretja možnost je, da se je pokvarila bralna glava.
Par slik drobovja...
Hehe kdo bi si mislil, bralna glava je Sonyjeva ...
Razmišljam o nakupu novega DVD predvajalnika in to spet Philipsovega. Kljub slabi izkušnji slišim od drugih uporabnikov, da so novi modeli kar dobri. Kongretno razmišljam med DVP5960 in DVP5980. Na strani sicer ne piše ampak če sem prav razumel je razlika v tem, da je 5960 720p 5980 pa 1080p, ali sem se zmotil? Zanimajo me vaše izkušnje z temi predvajalniki. Ali bi mi kdo predlagal kaj drugega in zakaj?
EDIT:
Zanima me še če je predvajanje normalno če zaganjate film iz zunanjega diska (konkretno MyBook 500GB) ali pa je počasno?
Par slik drobovja...
Hehe kdo bi si mislil, bralna glava je Sonyjeva ...
Razmišljam o nakupu novega DVD predvajalnika in to spet Philipsovega. Kljub slabi izkušnji slišim od drugih uporabnikov, da so novi modeli kar dobri. Kongretno razmišljam med DVP5960 in DVP5980. Na strani sicer ne piše ampak če sem prav razumel je razlika v tem, da je 5960 720p 5980 pa 1080p, ali sem se zmotil? Zanimajo me vaše izkušnje z temi predvajalniki. Ali bi mi kdo predlagal kaj drugega in zakaj?
EDIT:
Zanima me še če je predvajanje normalno če zaganjate film iz zunanjega diska (konkretno MyBook 500GB) ali pa je počasno?
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: Senitel ()
Jaz imam philipsa 3260 in gledam filme z My Book 250 GB, delajo normalno (nisem še prišel do hitrih akcij :)), menu se pokaže v kakih 10 sekundah, res pa ima ta predvajalnik USB 2 prenos.
Zako ::
mi lahko prosim kdo pove kje lahko dobim slovenski firmware za Philips DVP3042 oz. 3042?
rabim samo č,š,ž, slovenske znake in velikost črk.
LP
hvala
rabim samo č,š,ž, slovenske znake in velikost črk.
LP
hvala
Zako je zakon!!!
TRIROG ::
imam 5980 ... predvajanje kr v redu ... me je pa RAZOČARAL ker ne podpira RANDOM funkcije za predvajanje MP3jev...kljub temu da 5960 to podpira ...
frenkb ::
Nov FW za 5960 :
Tukaj je več informacij :
http://board.softpedia.com/index.php?sh...
Tukaj je pa nov FW:
http://rapidshare.de/files/39718860/DVP......shaq01.ZIP.html
New filebrowser
Patch SubtitlesArea , increase area.
Add new function:
DVD QuickPlay
fonts used :
- small: Arial Narrow 27, CP1250, semitransparent background
- medium: Arial Narrow 27 enlarged like Mtz font, CP1250, transparent background
- large: Mtz large font, CP1250, transparent background
Stestiral sem bolj na hitro, ampak moram priznat, da je zaenkrat OK.
Novo je tudi ozadje, file brovser je lepši, podnapisi so zelo v redu (dovolj veliki in debeli), Go To: funkcija dela , najboljši je pa Zoom pri predvajanju DVD - 1, 1.1 , 1.2 , 1.5 ,....
Jezik v Setup je pa samo angleški.
Slovenski podnapisi OK.
Funkcija Auto Play DVD takoj zažene DVD film brez začetnih menijev (seveda, če ja ta funkcija v SETUP omogočena)
Tukaj je več informacij :
http://board.softpedia.com/index.php?sh...
Tukaj je pa nov FW:
http://rapidshare.de/files/39718860/DVP......shaq01.ZIP.html
New filebrowser
Patch SubtitlesArea , increase area.
Add new function:
DVD QuickPlay
fonts used :
- small: Arial Narrow 27, CP1250, semitransparent background
- medium: Arial Narrow 27 enlarged like Mtz font, CP1250, transparent background
- large: Mtz large font, CP1250, transparent background
Stestiral sem bolj na hitro, ampak moram priznat, da je zaenkrat OK.
Novo je tudi ozadje, file brovser je lepši, podnapisi so zelo v redu (dovolj veliki in debeli), Go To: funkcija dela , najboljši je pa Zoom pri predvajanju DVD - 1, 1.1 , 1.2 , 1.5 ,....
Jezik v Setup je pa samo angleški.
Slovenski podnapisi OK.
Funkcija Auto Play DVD takoj zažene DVD film brez začetnih menijev (seveda, če ja ta funkcija v SETUP omogočena)
pingo76 ::
Pozdravljeni.
Imam Philips dvp-5160 in imam samo en problem. Nikakor ne morem nastaviti izhod na digital out. Kje je trik? Sme šel po navodilih in ne morem spreaviti na on.
Ima kdo to čudo prek coaxa priklopljeno na reciever?
Lp,
Gregor
Imam Philips dvp-5160 in imam samo en problem. Nikakor ne morem nastaviti izhod na digital out. Kje je trik? Sme šel po navodilih in ne morem spreaviti na on.
Ima kdo to čudo prek coaxa priklopljeno na reciever?
Lp,
Gregor
RobertoSlo ::
zopet sem pred nakupom divx predvajalnika, .. stari xoro je crknil in sedaj sem v tej poplavi novih predvajalnikov rahlo zmeden :)
par stranih o Philipsih sem prebral in sem se odločil, da bo naslednji nakup kar njihov predvajalnik. Mede me samo sledeče; kaj je razlika med temi modeli DVP-3142, DVP 3260, DVP 5160, DVP 5960, DVP 3980, DVP 5980 ... mal preveč oznak, ki verjetno ne pomenijo kakih dejansko večjih razlik.
Katerega mi priporočate? ... gledal bom pa kr na navadni CRT tv, tako da kaki HDMI izhodi mi trenutno ne koristijo. USB priključek je toplo zaželjen.
Hvala za odgovore
par stranih o Philipsih sem prebral in sem se odločil, da bo naslednji nakup kar njihov predvajalnik. Mede me samo sledeče; kaj je razlika med temi modeli DVP-3142, DVP 3260, DVP 5160, DVP 5960, DVP 3980, DVP 5980 ... mal preveč oznak, ki verjetno ne pomenijo kakih dejansko večjih razlik.
Katerega mi priporočate? ... gledal bom pa kr na navadni CRT tv, tako da kaki HDMI izhodi mi trenutno ne koristijo. USB priključek je toplo zaželjen.
Hvala za odgovore
Zgodovina sprememb…
- spremenil: RobertoSlo ()
andsu ::
gregyk
A mogoče veš če se da nastavljati višino podnapisov za DVP 3260? Tisti FW s tvojega linka je drugače v redu, samo so podnapisi skoraj na polovici ekrana.
A mogoče veš če se da nastavljati višino podnapisov za DVP 3260? Tisti FW s tvojega linka je drugače v redu, samo so podnapisi skoraj na polovici ekrana.
gregyk
Najbrž da se tudi to da nastavljati, ampak nekako se mi ne da poglabljati (nimam več philipsovega dvd-ja), tako da mogoče se bo kdo drug lotil...
Ali pri povezavi DVD playerja in TV-ja z HDMI kablom predvajalnik zaklene svoje nastavitve vezane na barve? meni se predvajalnik pri povezavi z HDMI kablom zaklene na component, če pa za povezavo uporabim scart kabel pa mi ponudi možnost RGB ali interlace. Problem je namreč v tem, da LCD TV omogoča različne dodatne nastavitve samo pri povezavi preko HDMI kabla v RGB, kar pa predvajalnik ne omogoča. Drugi predvajalniki npr. Pioneer in podobni z nastavitvami RGB preko HDMI-ja nimajo problemov. Ali se da to pri Philipsu DVP-5980S kako nastavit?
hodu63 ::
Ne vem, kaj točno želiš doseči. Preko hdmi se prenaša izključno digitalen signal, rgb, komponentni, kompozitni... pa so analogni video signali in so na voljo samo na scart, cinch ali hosiden konektorjih.
Torej še enkrat: rgb preko hdmi - takšna stvar ne obstaja.
Tvoje vprašanje bi bilo smiselno samo v primeru, da bi na dvd predvajalnik hkrati želel priklopiti več aparatov npr. lcd tv preko hdmi in video ali dvd snemalnik preko scart konektorja. Kaj bi iz dvd predvajalnika prišlo na posamezne izhode v tem primeru pa se mi ne sanja, verjetno je to odvisno od konstrukcije in firmwerja dvd predvajalnika.
l.p.
Torej še enkrat: rgb preko hdmi - takšna stvar ne obstaja.
Tvoje vprašanje bi bilo smiselno samo v primeru, da bi na dvd predvajalnik hkrati želel priklopiti več aparatov npr. lcd tv preko hdmi in video ali dvd snemalnik preko scart konektorja. Kaj bi iz dvd predvajalnika prišlo na posamezne izhode v tem primeru pa se mi ne sanja, verjetno je to odvisno od konstrukcije in firmwerja dvd predvajalnika.
l.p.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [divXvid] Yamaha predvajalniki (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 27658 (7190) | monaco |
» | [DivXviD] komponente - splošna vprašanja in primerjave (strani: 1 2 3 4 … 42 43 44 45 )Oddelek: Zvok in slika | 325002 (50346) | cryptozaver |
» | Kateri DVD + Divx predvajalnik do 15K SIT? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 24899 (9513) | bizi72 |
» | Phoilips 42PFL7404H/12 in podnapisi iz USB diska - KAKO?Oddelek: Zvok in slika | 8318 (7822) | ta_ki_tke |
⊘ | [DivXviD] Kateri Divx predvajalnik?Oddelek: Zvok in slika | 31455 (14708) | Stepni Volk |