Forum » Zvok in slika » h.264/DVD/DivX player
h.264/DVD/DivX player
Registriraj se strani: « 1 ... 10 11 12 »»firbec :: danes, 07:34:05
se povsem strinjam z yanik-om, važno, da dela, enim finance ne delajo težav, ne vem, zakaj se eni takoj spotaknejo ob denar. Potemtakem bi lahko kupil kakega Xoro-ta za 25€ v Leclercu
. Je pa res, da na strani, ki jo omenja, cena z 1TB diskom pride le še 5 € razlike, če pa bi uspel najti še kodo za popust, bi verjetno bil tam tam s Francozom.
Tudi meni je ob naročilu iz tujine najbolj pomembno, da zadeva dela, namreč nekateri imajo ravno s HDX-i probleme (sem bral drugje) in je pošiljanje nazaj v Francijo zelo zoprna in verjetno tudi stroškovna zadeva.
Yanik, si že dal disk notri ? Je glasno vse skupaj ?
Tudi meni je ob naročilu iz tujine najbolj pomembno, da zadeva dela, namreč nekateri imajo ravno s HDX-i probleme (sem bral drugje) in je pošiljanje nazaj v Francijo zelo zoprna in verjetno tudi stroškovna zadeva.
Yanik, si že dal disk notri ? Je glasno vse skupaj ?
Tomson :: danes, 10:45:17
Zakaj se spotaknemo ob denar? :-) ker se vse začne in konča pri denarju. Poštnina iz Slovenije je enaka za Francijo in Nemčijo in sicer 13.60EUR do 2kg + 3.60EUR za Pazljivo Ravnanje. Čas dostave pa je tudi praktično enak. Se pravi da je popolnoma vseeno v kateri državi EU se naroči ker so cene enake za vse članice EU.
Sicer pa nisem pametoval, samo povedal sem, da se da dobiti za 40EUR ceneje pod istimi pogoji, če bo še kdo kupoval, ker meni osebno 40EUR ni drobiž, za ta denar se skoraj dobi WD 500GB GP disk, kar pa ni zanemarljivo ...
Sicer pa nisem pametoval, samo povedal sem, da se da dobiti za 40EUR ceneje pod istimi pogoji, če bo še kdo kupoval, ker meni osebno 40EUR ni drobiž, za ta denar se skoraj dobi WD 500GB GP disk, kar pa ni zanemarljivo ...
CoolerMaster WaveMAster,Seasonic S12+ 650W, 4xNoctua Silent Fans,
Asus P5K-E, Intel E6750, 4Gb Patriot Extreme 800Mhz, 3x500Gb WD GP,
Gigabyte GF7600GT, Focusrite Saffire, Pioneer DVD 112, LCD Samsung 193P
Asus P5K-E, Intel E6750, 4Gb Patriot Extreme 800Mhz, 3x500Gb WD GP,
Gigabyte GF7600GT, Focusrite Saffire, Pioneer DVD 112, LCD Samsung 193P