» »

[DivXviD] Philips predvajalniki

[DivXviD] Philips predvajalniki

««
5 / 60
»»

Stepni Volk ::

- tvoje vprašanje je nejasno: Kakšen software? In kaj, če lahko narediš sam??
A misliš s tem programska orodja za "popravljanje" Firmware-ov?
Bodi točen, da ti ljudje lahko pomagajo...
Iz tvoje zaklenjene teme:
Mene nekaj zanima glede tega predvajalnika.Če je že kdo mogoče nalagal celotni novi softwer za njega.(pa ne firmware) Ker bi se z tem lahko marsikaj spremenilo:podnapisi, daljši naslovi itd.
Ker sem že obupal glede tega mi prosim pomagajte vsi tisti ki ste to že počeli


FIRMWARE = SOFTWARE...saj je firmware operacijski sistem ploščkosukov, ki uravnava od daljinskega upravljalca, velikosti črk v podnapisih, do zvoka, nastavitev, meni-jev... skratka vse.
Da pa dosežeš te epremembe, moraš razumeti procesor v tvojem ploščkosuku in imeti programska orodja zanj. S temi orodji potem spremeniš firmware...
In seveda, če se misliš tega resno lotiti, moraš najprej narediti direktno kabelsko povezavo PC/DVD, ker napaka v Firmware-u lahko popolnoma zamrzne napravo... temu se v žargonu reče: zafleshana komponenta... [divXvid] Popravilo zaflashane divx komponente in flashanje. V življenje jo lahko obudiš le z omenjeno direktno povezavo, včasih pa še to ne pomaga... preleti vse teme in preštej št. uničenih ploščkosukov, da ti bo bolj jasno.

Philips DP 630 je žal zgrajen okoli ESS čipa, ki nima takšne underground programske podpore, kot jo uživa npr. Mediatek 1389: [DivXviD] Firmware za predvajalnik (peka in uporaba).
Linki so bili objavljeni na splošni temi [DivXviD] komponente - splošna vprašanja in primerjave... priporočam ti iskanje od zadnje strani nazaj (glej tudi za Philips 737, ki bazira na istem/podobnem čipu)
Zelo verjetno je kakšen koristen link tudi na tej temi. Preberi. Če si na dial-up povezavi... najprej odpri vse strani... prekini povazavo in preberi zadevo off-line.

Zgodovina sprememb…

G-Rega ::

France: vidim, da si verjetno ugotovil, vseeno pa navodila še za ostale:

Za zamenjavo fontov iz manjših v večje (DVP720SA in LX3900SA) odpreš SETUP, ko je film zaustavljen in izbereš čisto desni meni (pa ne izhod). Greš do dna, kjer piše DivX SUBTITLES, tu pa imaš možnost izbire med STANDARD in LARGER (če imaš seveda FW, ki sem ga predelal). V originalu je izbor med navadnimi črkami in cirilico, kot pa sem že omenil tega pri nas skoraj sigurno ne potrebujemo.

France ::

Ja, samo da (vsaj pri meni) v meniju še vedno piše cyrilic (ne larger), ampak stvar dela.

G-Rega ::

Za 720 verjetno nisem spremenil jezika. Najbrž je res CYRILLIC.

G-Rega ::

Je že zamenjano.

ceefax ::

Ce vas zanima. Jaz sem danes upgradal firmware za philips dvp720sa in to tega od "G-Rega" (hvala G-Rega). Ni bilo nobenih problemov. Cisto izi. Zapeces(finalize cd), cd vtaknes not, po 30 sec cd skoci ven, pustis in po minuti je gotovo(na displayu erase, write,..). Edino kar je, meni tisti predzadnji meni ne dela, kjer bi si mogu izbirat standard in large fonts. Podnapisi se super vidijo, imajo rahlo sivo podlago, čšž dela normalno, znaka spredaj ni, nevem pa ce se zginjajo, se nisem tak dolgo gledal. Sprobal sem s sub in srt podnapisi. Sploh ni razlike. OBOJE JE PERFEKTNO!
Se slikca(*.sub podnapisi)::

Se enkrat hvala g-rega!
ciao

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: ceefax ()

rs50 ::

meni pa ta nov fw za 720sa nagaj a ko priklačim tipko za hitro predvajanje(16*) in potem play mi več ne kaže podnapisov.

je še kdo to tudi opazil, če ima kdo kakšno rešitev mi jo naj prosim sporoči

cekr ::

Ja, zdej so firmware za DVP720SA kar poštimal. Včasih sicer še odreže zadnjo črko, vendar se da tudi to preživet.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]

G-Rega ::

ceefax: Meni za izbiro fonta je aktiven samo, kadar ne teče film. Se pravi, da pritisneš stop, setup, nato pa izbereš zadnji meni z desne in nato čisto spodaj izbereš DivX subtitles. Lahko pa, da pri 720 tega menija ni, čeprav mislim, da bi moral biti.

Kot mi je znano, napisi še vedno izginjajo pri kombinaciji Xvid - AC3. Je pa tako, da dvakrat pritisneš pavzo in nato play, pa je spet vse OK.

ceefax ::

G-Rega: jap tisto z menijem bi pomoje lahko stimalo. nisem stisnil stop. je pa ikonca, katero sicer pri izbiranju preskoci. Ce pa je res, da lahko s tem ko pritisnes dvakrat pavzo, spet priklices podnapise, bi to bilo zelo, zelo, zelo vredu:D problem pri tem je bil stalno ravno ta, da sem mogu previjat vse od zacetka filma, pa do tja kjer so mi podnapisi zmanjkali.

Tilen ::

Torej je popravljen tudi FW od LX3900SA in ni vec tistih crk spredaj? Pa tisti FW pravite, da je od julija, kaj pa ce je bil DVD kupljen avgusta?:P Najbrz nima tega fw ane? Sklepam da imam star fw tudi po tem, da mi tisto crko spredaj nabija, kar bi naj bilo v novem fw odpravljeno.

Kako pa kaj s čćšđž? Z novim FW bi naj sumniki delali, pa v praksi?
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Tilen ()

Cury ::

Spet jaz...
Ker je bil bolj kilav vikend sem imel priložnost preizkusiti nov firmware. Ugotovitve pa so sledeče:
1. Podnapisi skorajda ne izginjajo več! Pri vseh prejšnjih verzijah se mi je dogajalo, da so podnapisi izginjali povsod, ne samo pri kombinaciji Xvid+AC3. No sedaj pa izginjajo le še pri prej omenjeni kombinaciji, vendar sem opazil le manjkajoče vrstice! Da bi izginili popolnoma se mi še ni zgodilo.

2. Se tudi vam zdi, da je kvaliteta prikaza slike opazno slabsa? Obcutek imam, da so šle nekatere napredne funkcije rakom žvižgat na racun bolj tekočega prikazovanja. No, zatikanje je žal še vedno opazno.

3. Vedno bolj imam občutek, da bo to tudi zadnji uradni popravek za firmware, kar sem že enkrat omenil... Zakaj? Ker so najhujše luknje pokrpali in bo manj teženja proizvajalcu. Najbrž pa imajo že nov delujoč predvajalnik na testni mizi.

G-Rega ::

Tilen: preberi zadeve nazaj. Saj vse piše.

cekr ::

Ena stvar, ki se mi je zgodila včeraj na enem cd-ju;
vedno na točno določeni lokaciji filma mi je predvajalnik zablokiral. Pomagal je samo izklop iz omrežja, ker ga drugače nisem mogel premaknit.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]

najed ::

hojla !

Že nekaj časa spremljem tale forum, ker se odločam za Philipsa, pa kolebam med LX 3900 SA in LX 8300 SA. Slednji je že povsod razporodan. Vem, da ima 8300 aktivni woofer in drugačne visokotonce, v zvoku pa ne vem kakšna je razlika.

Kot vidim iz foruma so problemi predsem v podnapisih (katere s časoma obvladujete), kako pa zadeve drugače igrajo (okvare) ??
Slika in zvok??
LP,
don't drink & drive !!

cekr ::

Čez sliko pri 720SA nimam pripomb, v osnovi je tudi zvok zelo vredu. Predvsem Super audio CD izbira je zelo vredu. Seveda pa od lahkokategorikov ne moremo pričakovati, da se bodo kosali s pravimi stroji. Moj predlog, če kupuješ novo zadevo: počakaj na Sonya, ki bi moral biti na voljo v kratkem. Seveda, če se boš strinjal s ceno, ki po nekaj višja od obstoječih umotvorov.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]

polde66 ::

Huh kok mi gredo na živce tisti k pravjo počak SONYJA - zakon sony. Ma sony je en kup jajc na kupu. Mam z njim sam slabe izkušnje. Kupu drag televizor in crknu po letu in pol. Pa nisem bil edini. Tovarniška napaka. Procesor hin 100€. O digitalcih pr fotoaparatih tud nam govoru, pač stvar odločitve. O dvd-jih je tko k povsod. Ma sony vas ne bo rešu.
Jest bi se kr odloču če bo kdaj gorenje prodajal svoje stvari mart za gorenje hehehehe. Na japonskem razen za Bojana Križaja za druzga slišal niso. Glede na ceno k obstaja si kupš Yamado pa maš vse. Jest sem se tud nat... s tem philipson, pa sej mu nč ne manjka je pa drag za tist kar ponuja, ponuja pa bolj mal. Tko izbira najboljše stvari je v tem da kupš tisk kar kupjo vsi. In pol sam še skupni interes dela.

Uh sem se spričal. Nč lepo se mejte.
polde

rkaiser ::

Imam LX3900SA. Ali ste že preizkusili Firmware Upgrade (http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbi..., Modified: 20. oktober 2004, 11:56:04). Kaj popravlja? Namreč, na straneh za podporo ni nobenega opisa.

lp, R.

sebasi ::

Pozdravljeni,

LX3900SA:

- kako dejansko preveriš katero verzijo SW (firmware) imaš naložen

1. odpreš tray {open/close} oz. držiš stop gumb na daljincu dokler se ti ne odpre tray
2. pritisneš na daljincu tipko OSD oz. Display odvisno kaj imate
3. dobiš tekst v sledeči obliki

SD61 V36 3900-01 2 09
SERVO: 03150000 REG:2

tisto kar je poudarjeno je verzija software-a ki je naložena. Pri downloadu na Philips support strani je na koncu linka navedena številka builda oz. verzija software-a npr.
English, Zip file ( 1.18 Mb) 36

- SETUP, 1379
ne pokaže kaj dosti glede sprememb software-a

- verzija 36
ko gledaš DIVX (ni važno kater codek), imaš občutek, da slika malce zaostaja, šteka. Predvajanje ne deluje naravno, kot bi gledal neko animirano zadevo. Glede podnapisov sem pa testiral zaenkrat samo en film, pa so se počasi risal na tv ekranu (imeli so background - siv), tako da ne vem če je težava samo v tem filmu ali na splošno. Glede šumnikov pa je že G-rega razložil kako je. Gumbi v setup meniju so drugi glede na verzijo 34.

- verzija 34 by G-rega
pri podnapisih se dogaja da poje prvo črko v drugi vrstici, drugače ok. Glede gumbov, itak ni pomembno kako zgledajo.

toliko za zdaj,

LP
Sebastjan
*

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: sebasi ()

Milko# ::

Nekdo je omenil nek patcher za dvp 630 ESS... pa sem odprl ta FW in exportal obstojece fonte. Sedaj imam cca 700 bmp slikic z fonti in seveda tega ne grem spreminjat ker si lahko vzamem dopust a se da to kk drugace? da bi te fonte dobil ze narjene :) in jih patchal.

meni se res ne da... kaj noben ceh se ni naredil FWja za 630 ?

lp, m

cekr ::

Ne se razburjat zaradi Sonya. Jest samo pravim, da počakaj, kaj bodo naredili Japonci, da boš vedel pri čem si. Potem greš lahko še vedno kupit neko škatlo za deset jurjev.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]

pierce ::

Sem lastnik Philipsa 737. Upam, da bo tale moj prvi post vreden prijave na slo-tech in da bom komu v pomoč, saj sem zadnje dni porabil veliko časa in živcev za vse branje, dopisovanje in testiranje. Gre se seveda za nadgradnjo firmware-a, izključno zaradi podnapisov, saj je vse ostalo tudi prej delovalo brez problemov in sem že leto dni zadovoljen z predvajalnikom. Torej situacija je sledeča:

Imel sem uraden 4.1.35 fw, ki pa je imel sicer bele, ampak premale podnapise, torej sem se odločil za nadgradnjo, ampak ker nove uradne verzije (še) ni, sem tudi s pomočjo slo-techa našel 3 neuradne nadgradnje (fantje so doma nadgrajevali uradno 4.1.35 verzijo), in sicer:

1. Bolgar, ime fw je Anystone V3.3. Dobrote: pod latin1 izredno lepe in velike bele črke, pod latin2 isto lepe črke s tem da so na črni podlagi. Pomankljivost: ni šumnikov (tudi, če pretvoriš iz windows 1250 v latin 8559-2). Zaključek: odlična izbira za angleške podnapise, žal pogojno uporaben za slovenske, ker ni šumnikov.

2. Čeh, ime fw je V100.0.6. Opis: pod latin1 večje, a grde rumene črke na črni podlagi, pod latin2 vse črke z veliko začetnico, a isto grde rumene na črni podlagi, pod Cyrilico zaenkrat prazno. Dobrote: v primeru konverzije naših podnapisov iz windows 1250 v latin 8559-2 dobimo delujoče šumnike. Zaključek: grde črke in barva le teh, ampak končno velike črke in v primeru konverzije podnapisov tudi šumniki. Pogojno uporaben.

3. Slovak, ime fw je lat2 v1.2. Opis: pod latin1 velike in lepe rumene črke na zelo lepi polprosojni sivi podlagi, pod latin2 isto kot pri latin1, samo da so malo manjše črke, pod Cyrilic isto kot Latin 2. Šumniki so odlični, ampak samo če so konvertirani iz windows 1250 v latin8559-2 (sicer je avtor v opisu napisal -če sem prav razumel slovaško- da je pod cyrilic narejeno za windows 1250, ampak meni ne delata šumnika š in ž, je pa č). Zaključek: Zelo uporaben, morda tudi zadnji, ki ga bom rabil. Torej tega uporabljam zdaj, moti me samo to, da so črke rumene in ne bele. Ko bo, če bo, enkrat ta verzija popravljena v bele črke (lahko isti font, ista podlaga, ista velikost, še boljše pa, da bi uporabil bolgarove, ki so še lepše, v bistvu zame popolne) bo to to. Ne vem namreč, če čip v 737 sploh dovoli windows 1250. Če ga, potem naj naredijo še to, pa bo zadeva popolna.

Naj še dodam, da si jaz divx sposodim in jih na moj cd zapečem skupaj s tremi vrstami podnapisov, slovenskimi windows 1250 (če bom kdaj gledal na PC-ju), isti slovenski samo konvertirani v latin 8559-2 (za 737) in angleške.

Vsem avtorjem sem se zahvalil za fw, jih tudi pobaral kaj me moti, vprašal če lahko to popravijo in kakšne imajo plane za nove verije fw, zaenkrat še od nobenega nisem dobil odgovora.

Vse te verzije so neuradne in stestirane na mojem philipsu 737, ni bilo nobenih težav, vse dela ok, tako kot mora, ampak vseeno vedite, da se lotevate nadgradnje na lastno odgovornost.

lp, pierce

P.S. Hvala Juretu, ker me je spodbudil k tem nadgradnjam, prosil pa bi, če mu lahko vi pomagate, ima Philips 630 in uraden fw, a ima premale črke, brez šumnikov...

G-Rega ::

Nova verzija V36 je že na moji strani. Dobiš jo tukaj. Ta je s slovenskimi znaki (original, moja predelava).

Slika pa šteka takrat, ko se na ekran nalepi podnapis. Očitno ima procesor toliko dela z risanjem sive podlage, da slika malo zaostane. Očitno se bomo morali to navaditi ali pa bodo pri Philipsu to spremenili. Ne vem zakaj enostavno ne dajo črne obrobe okrog črke, pa bi bilo rešeno. Ali je pri DVP720SA (verzija s sivo podlago) enako?

Vse o LX3900D (vključno s spremembami verzij in NAVODILI ZA UPGRADE) pa izveš tukaj.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: G-Rega ()

_Sajmon_ ::

pierce, ful hvala za fw info. A daš prosim še kak link?

buhica1 ::

Pierce: Če te zanima sam imam FW od nekega Hrvata z imenom Veki in njegov FW ima na Latin 2 lepe ravno prav velike bele podnapise z sivo podlago...
Jaz sem zelo zadovoljen (prej sem tudi jaz preizkusil češki FW in so črke grde)...
Lahko mi pišeš na mail buhica2@volja.net če hočeš da ti pošljem FW...
BTW: Firmware sem našel na hrvaškem forumu hr.rec.divx...

lp Buhica

pierce ::

Dobil odgovor od češkega avtorja, oni ne delajo (do nadaljnega) več nadgradenj, ker so si vsi uničili predvajalnik (upgrade fail).

Fw Anystone v3.3 je od Madžara in ne Bolgara, se opravičujem. Od njega še nisem dobil odgovora.

Slovak pa je na mojo prošnjo že odgovoril in naredil internet stran v angleščini, kjer si lako dol potegnete v1.2 (to uporabljam jaz), pa tudi v1.3, ki je ista kot v1.2 samo, da ima bele črke, ni pa še stestirana, je rekel, da jo bo verjetno danes stestiral in uploadal slike.

Tole je link do slovaškega avtorja: http://www.marys.sk/dvd737/

Buhica: sem ti poslal mail

Aja, brez novega uradnega firmware-a s strani philipsa (ali pa vsaj pomoči, da dajo neko kodo, ne vem točno) ne bo nič z windows 1250, torej bo treba še naprej convertirat v 8559.

lp, pierce

buhica1 ::

Pierce: poslal sem ti FW z belimi podnapisi po mail-u. Meni praktično ni treba FW s podporo za kodno tabelo 1250 saj konvertiranje podnapisov traja le sekundo...

lp Buhica

sergejp ::

sem poslal email temu madžaru anystone5@hotmail.com:


i tried out your firmware v3.3 and i must say you did a GREAT job! congratulations!
the only thing i would like to ask you, if it is possible to include also
CE fonts in firmware 3.3. [slovenian fonts] (http://www.wszpwn.com.pl/i10/znaki1/tab... - used in in
windows-1250 encoding charset.)

-------------

sledil je odgovor:

This version (not my work - it's firmware from Abdul) supports these
characters: http://anystone.fw.hu/dvd737_abdul.zip

pierce ::

Stestiral sem Slovakov fw v1.3 z belimi podnapisi na ful lepi trasparentno sivi podlagi, dela perfektno, tako da je to verjetno moj zadnji fw.

Buhica: sem dobil mail. Hvala za fw od Vekija, ampak ga verjetno ne bom testiral, ker sem res zadovoljen s sedanjim (razen, če me prepričaš, da je Vekijev še boljši). Saj ni problem v času konvertiranja, ampak samo v tem, da si moram potem za vse filme cedeje pečt, ne pa samo pogledat in vrnit, ampak ker so prazni cedeji itak skoraj zastonj, si bom pač sedaj delal arhiv :)

SergejP: meni pa ni Madžar nič odgovoril. Si že probal njegov oz. Abdulov fw, kakšen je?

lp, pierce

malcek ::

Na slovakovi strani http://www.marys.sk/dvd737/
se je znašel tudi fw za 630 nestestiran.

A si kdo upa sprobat, jaz nebi rad tastu ploščosuka zaribu.

sergejp ::

@ pierce

žal nimam 737, ima pa jo kolega, kateremu sem naložil fw od anystone v3.3. podnapisi so super berljivi. osebno nebi nič popravljal, razen seveda šumnikov, zato sem mu tudi pisal.

kot odgovor je sledil, da fw od Abdula vsebuje win1250 kondo tabelo, nisem pa še sprobal. imam pa drug fw od abdula na svoji elti, tak da po mojem ni kaj za zgrešit.


lp
sergej

UFOking ::

Jaz bi sprobal ta FW, če bi stran delovala!

A mogoče obstaja še kak drug neuraden FW za dvp630, ki bi imel malo večje črke in podlogo pri podnapisih!
Vem da pri enih modelih DVP630/00 deluje podloga tako, da ko film in podnapisi laufajo pritisneš 'SYSTEM MUNU' in še enkrat 'SYSTEM MUNU' in podnapisi imajo podlogo! Ta način dela z original FW iz philipsove strani samo ne pri vseh, zato ne vem kje je tu kakšna finta!

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: UFOking ()

polde66 ::

lep pozdrav
Mam 630 philipsa pa me nekej zanima
filmi kot so npr :
The.Bourne.Supremacy.2004.DVDRip.XviD-BRUTUS.CD1.ShareConnector
mi kažejo fula spacano sliko, kot da kodeki neb bli ok
Pa me zanima če ma kdo oz tisti ki imate ta omenjeni dvd predvajalnik tudi take težave s temi kodeki al mam samo jaz kaj narobe.
So še filmi ki mi delajo enako spacano. Pa me zanima ali je res problem samo v mojem predvajalniku.
Mam še itak garancijo pa če je morm menjat.
LP
polde

buhica1 ::

Meni prav tako Philips 737 kaže spacano sliko pri tem filmu in tudi pri Van Helsingu...

polde66 ::

ma sem že pogruntal zadevo
Greš na generalne nastavitve pa klikneš na divx ter potrdiš z ok pa zedeva dela. Tko za vsako gledanje posebej
Pa sem ga že na bolho dal hehe, no se bom kr premislu.
polde

Tilen ::

polde66, vidim da imas to domace filme. ;)
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Simz ::

pierce: Ali mi lahko slovakov firmware pošlješ na moj mail (mail://simz_rulz@email.si) ali pa mi samo poveš kje bi ga dobil (uradna stran ne deluje). Ali pa če bi ga ti kje objavil na kakšnem strežniku:\ !
Zelo rad bi ga stestiral:))
SimZ

krkdo ::

kle mas link
tukaj

polde66 ::

Tilen tole nisem štekal.
polde

Simz ::

Hvala za link!:D
SimZ

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Simz ()

pierce ::

Buhica: meni je pa sliko popačilo pri Fahrenheitu 911 . Sem dal za foro gor Vekijev fw in je tudi zelo dober, ne vem kateri mi je boljši, verjteno bom celo pri Vekitu ostal, kje si bil prej s tem fw, ne pa da sem pol neta obrnil :D

Krkdo: ni mi jasno kako si dal ti slovakov fw v1.3 gor 24.okt, ker jo je on naredil 03.11. 8-O , kako to, da nimaš Veki-tovega gor? Je tisti drugi (ne anystone) madžarski fw od abdula? je stestiran?

Simz: tukaj je nov slovakov home page (verjetno isti fw kot ti je linkal krkdo) -> http://huffyk.hollosite.com/

lp, pierce

pierce ::

Buhica in ostali lastniki 737: poznate kako skrito oz zanimivo funkcijo playerja, poleg splošno znane za odklep na vse regije poznam jaz le še foro, da če držiš gumb stop na daljincu le-ta dobi funkcijo za open/close. Je še kaj podobnega? Kdo bo naredil slovenski prevod menijev in kako bolj zanimivo sliko za ozadje (pomoje se da)?

lp, pierce

krkdo ::

Pierce

1.slovaški FW sem dodal naknadno
2.ni abdulov, nisem testiral
3.Vekitov FW nimam (pošlji)
4.če imaš popačeno sliko med predvajanjem stisn setup in nazaj na film

pierce ::

krkdo: ful ti hvala, ne samo da slika ni več popačena, ampak je to najlepša slika od vseh divx filmov, ki sem jih gledal, tako da moram pogledat na kak način je to rippano, ker je slika res zakon - če malo pretiravam je skoraj taka kot da bi gledal DVD (v čemu je sploh fora, da greš v meni in potem ven iz njega in voila slika postane brez anomalij?)

lp, pierce

krkdo ::

ne vem v čem je fora, ampak je to bug vseh playerjev z ESS čipom

Ikar ::

Glede DVP630 in senčenih podnapisov oz. sivega ozadja pri podnapisih si lahko preberete na tem linku, kjer sm ze opisal resitev!
THE povezava

cmurek ::

G-Rega:
Tvoj popravljeni fw za dvp720sa dela odlično. Podnapisi so občutno večji in s tem bolj berljivi. In pohvale za šunmnike. Men dela odlično in vse ki mate isti player kot jest modificerajte zadevo. Ne bo vam žal!

fotr ::

Zdravo!

Ker napisani link ne deluje bi prosil če lahko dobim software za Philipsa 737 na email, ali
pa informacijo kje se nahaja.

LP

Jago ::

Nalozil sem firmware za model 737 (slovaski 1.3v). Podnapisi so boljsi a se vedno premajhni.

Je kaj boljsega mogoce zunaj?

winkie ::

A mi lahko pošlješ ta fw 3.1 na moj e-mail miha.winkler@email.si
From Winkie
««
5 / 60
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[divXvid] Yamaha predvajalniki (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Zvok in slika
16027078 (6610) monaco
»

[DivXviD] komponente - splošna vprašanja in primerjave (strani: 1 2 3 442 43 44 45 )

Oddelek: Zvok in slika
2209321465 (46809) cryptozaver
»

Kateri DVD + Divx predvajalnik do 15K SIT? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Zvok in slika
14724296 (8910) bizi72
»

Phoilips 42PFL7404H/12 in podnapisi iz USB diska - KAKO?

Oddelek: Zvok in slika
198195 (7699) ta_ki_tke

[DivXviD] Kateri Divx predvajalnik?

Oddelek: Zvok in slika
1531236 (14489) Stepni Volk

Več podobnih tem